Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika venix

venix

#6734496 Napisano: 07.10.2020 21:49:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dysia napisał(a):

mam wielką prośbę o wrzucenie fotki jak dokładnie wygląda opakowanie konkursowe z łaciatego, przeszłam dziś trzy sklepy i w żadnym nie było....

Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6734258 Napisano: 07.10.2020 08:53:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Łaciate mi odpisało , że mieli usterkę,  ale już jest ok. Zglosiłam i poszło . Dodatkowo życzono mi powodzenia  - bardzo miło:) . Nic nie  trafiłam,  ale to mi akurat odpowiada  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6734127 Napisano: 06.10.2020 15:23:58 w Czy informują/ informowali?
https://www.e-kon...ia.html#.X3xu_-A9czQ

2x Pudliszki ogólnopolski, Afekt 

@ o pozytywnej weryfikacji.  Wydanie w tym tygodniu  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6734093 Napisano: 06.10.2020 13:25:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

soulfly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

soulfly napisał(a):

martunik3 napisał(a):

soulfly napisał(a):

Co z tym łaciatym....ciągle komunikat Cos poszło nie tak spróbuj ponownie

www.laciate.pl

Wyczyść ciasteczka, może pomoże emotka  

Czyścilem,to samo

U mnie to samo i na lapku i na telefonie emotka

Trzeba do agencji zadzwonić,może coś podpowiedzą,bo ludzie wysyłają normalnie.

Przeglądarka Edge i poszło emotka

Też mam i lipa. Telefon z 2 przeglądarek,  laptop i komputer (o zgrozo służbowy )  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6734086 Napisano: 06.10.2020 12:59:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

soulfly napisał(a):

martunik3 napisał(a):

soulfly napisał(a):

Co z tym łaciatym....ciągle komunikat Cos poszło nie tak spróbuj ponownie

www.laciate.pl

Wyczyść ciasteczka, może pomoże emotka  

Czyścilem,to samo

U mnie to samo i na lapku i na telefonie emotka

Trzeba do agencji zadzwonić,może coś podpowiedzą,bo ludzie wysyłają normalnie.

Pisałam przez kontakt,  na razie cisza.  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6734033 Napisano: 06.10.2020 09:51:22 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
honcia4 napisał(a):

Gdzie teraz najtaniej kupię Ferrero Roche??

Jw Wyświetl w wątku >>
1 honcia4 0

venix

#6734031 Napisano: 06.10.2020 09:44:50 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

Wkurza mnie osobisty brak zachwytu wpisami o wygranych krowich "nagrodach"
10 tys plastikowych kopert oblepionych danymi adresowymi, by dostarczyc chińskie "wypociny" ... ktore zapchaja szafy albo trafia do kosza po miesiacu.
Bycie Eco  emotka  
Mlekpol urodzinowo zaśmieca kraj, jakby tony łaciatych opakowan tetrapak nie wystarczyly, przez te ostatnie 25 lat.
Jedyny wygrany to firma kurierska  emotka  

zgadzam się. Takie poduszki, nerki kto tego używa?

Dodatkowo ten "wygrany " los nie gra już o kasę   Wyświetl w wątku >>

venix

#6734002 Napisano: 06.10.2020 07:14:02 w Czy informują/ informowali?
siatka napisał(a):

Czy finish biedronka imformowali ?

Jeszcze nie.  Mają czas do 15.10 Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6733951 Napisano: 05.10.2020 19:42:20 w Pomocy!!!!
karmelek napisał(a):

Ma ktoś może niepotrzebne paragony z felixa ? Oraz czy w Kinder bueno trzeba mieć paragon?

W Kinder bueno nie potrzeba paragonów.  

Jeżeli chcesz kupić paragon , to jest na to osobny wątek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6733948 Napisano: 05.10.2020 19:30:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

cleo25 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wyśle ,ktos od Siebie zgłoszenie na łaciate? Podam wszystkie dane,bo u mnie nigdzie nie dziala

Mogę Ci wysłać. Ale ostrzegam, nie mam szczęścia w bramkach emotka Dzięki 

Dzięki już Claudia mi wyśle pozdrawiam

Aniu poszło?  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6733716 Napisano: 05.10.2020 10:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

-Violka- napisał(a):

jokan napisał(a):

-Violka- napisał(a):

jokan napisał(a):

czy jesli na odeslanie danych mam 3dni lub 5 dni, to zawsze sa to dni robocze? Czyli sobota, niedziela sie nie licza?

Jeżeli nie jest napisane,  że robocze,  tzn, że kalendarzowe

no to klops...do wczoraj trzeba bylo ,

Wysyłaj,  może się uda 

nie ma sensu, bo w regulaminie pisza, ze po czasie nie beda uwzgleniane

Który konkurs, jeśli możesz napisać? Dziwne, że wypada w niedzielę.  Nie licz tego dnia ,w którym dostałaś inf  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6733714 Napisano: 05.10.2020 10:05:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

-Violka- napisał(a):

jokan napisał(a):

czy jesli na odeslanie danych mam 3dni lub 5 dni, to zawsze sa to dni robocze? Czyli sobota, niedziela sie nie licza?

Jeżeli nie jest napisane,  że robocze,  tzn, że kalendarzowe

no to klops...do wczoraj trzeba bylo ,

Wysyłaj,  może się uda  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6733712 Napisano: 05.10.2020 10:00:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Jeżeli nie jest napisane,  że robocze,  tzn, że kalendarzowe Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

venix

#6733699 Napisano: 05.10.2020 09:33:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

-Violka- napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

A działa to łaciate? 
Ciągle mi wyskakuje coś  poszło nie tak 

tak działa

Próbowałam na  komórce i na kompie.  Nie wiem co robię źle 

Też mam taki komunikat, wpisuje wszystko jak trzeba... Może jakieś oblężenie mają? 

Jechałam kupić przed pracą,  po 6 rano . I już wtedy nie działało   Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6733684 Napisano: 05.10.2020 09:03:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

A działa to łaciate? 
Ciągle mi wyskakuje coś  poszło nie tak 

tak działa

Próbowałam na  komórce i na kompie.  Nie wiem co robię źle  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6733677 Napisano: 05.10.2020 08:25:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A działa to łaciate? 
Ciągle mi wyskakuje coś  poszło nie tak  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6733580 Napisano: 04.10.2020 11:47:26 w Smolar
rogaliczek napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

gizoon napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dlaczego Smolar mnie nie lubi, ja tak ich lubię a oni we wszystkich loteriach mnie olewają. Teraz kolejne pudła..ech jak smutno

Mam identycznie. Wydaje tyle kasy na ich konkursy i nic. Inni piszą, że da się u nich wygrywać wiele razy ... 

dokładnie, też mnie to zastanawia, o ile w konkursach kreatywnych mnie ignorują, to mogę zrozumieć, że im się nie podobam, a na loterie nawet zakupiłam inne nr telefonów i dalej lipa....

Ja  u nich zgłaszam zawsze na loterie tylko z jednego numeru i co jakiś czas wpadnie od nich. 

Ja w tym roku z loterii chyba nic, parę drobiazgów z konkursów, głównie pasty. Raz udało mi się zdobyć słuchawki jbl. Ogólnie słabiutko.  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6733556 Napisano: 04.10.2020 09:09:08 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

rene napisał(a):

Czy mozna pomylić MAJONEZ Dekoracyjny z Delikatnym emotka
Ależ Tak emotka ...coż za Brak Dokładności!i Jak tu nie Wkurzać się na Wlasną Głupote! emotka

Tam są jeszcze sałatkowy i Omega3, i lekki .A u mnie w sklepie na paragonie  tylko opis : majonez.Ciekawe, czy będą żądać pieczątki sklepu w razie wygranej.

Ja na początku loterii nie doczytałam , kupiłam sałatkowy, tak też było napisane na paragonie. Wysłali mnie po pieczątkę, sklep odnotował majonez sałatkowy winiary. jeszcze nie mam odpowiedzi zwrotnej o braku weryfikacji, ale się spodziewam takowej Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6733391 Napisano: 02.10.2020 21:10:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Moze glupie pytanie, ale czy orientujecie sie jak agencje sie moga zapatrywac na paragony, np z biedronki, gdzie na dole jest zawsze wydruk promocji, platnosci karta itp, czy jesli odetne ten kawalek niepotrzebny, to czy to bedzie w porzadku, nie uznaja za niepelny, naderwany czy cos? Czy bezpieczniej zostawiac calosc? Bardzo duzo niepotrzebnego papieru trzeba skladowac...

Zawsze odcinam po ostatecznym nr transakcji, chyba, że jest konk z użyciem karty lojalnościowej - wtedy musi być jeszcze ten nr.  Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

venix

#6733369 Napisano: 02.10.2020 19:30:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Jak macie opisana Naleczowianke? Ja mam woda niegaz. wakeup  emotka

C4 1L - Woda nałęczowianka Wyświetl w wątku >>
0 0