Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ace

ace

#5566714 Napisano: 28.01.2013 08:38:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
też mam sms 2x emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5566669 Napisano: 28.01.2013 08:07:35 w Kaufland konkursy
kto zgarnął Kraków i Dębice?? Przyznać się emotka PW może być emotka Chciałabym wiedzieć czy ktoś z forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5566378 Napisano: 28.01.2013 04:44:06 w Kaufland konkursy
emotka kaufland domnie nie napisal emotka 0/2 emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5563435 Napisano: 25.01.2013 07:00:35 w Pomocy!!!!
targicola napisał(a):

ace napisał(a):

A ja mam takie pytanie. Jeśli wynajmuję komuś mieszkanie to do czyjego obowiązku należy malowanie ścian?

Zależy czy masz taki punkt w umowie. można wziąć kaucje na taki cel ale ogólnie przyjęte jest,że osoba wynajmująca(i zarabiająca na tym)odświeżenie lub remont mieszkania ma wliczone w koszta(zyski i straty) emotka

ok dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5563417 Napisano: 25.01.2013 06:38:34 w Pomocy!!!!
A ja mam takie pytanie. Jeśli wynajmuję komuś mieszkanie to do czyjego obowiązku należy malowanie ścian? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5557488 Napisano: 20.01.2013 09:17:42 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

trebor1 napisał(a):

ace napisał(a):

och nie pocieszylyscie mnie emotka Tak play emotka Ale bardzo dzikuję za odp emotka

play się sam nie odblokuje, nawet po paru godzinach
ja mam prawie same play'e, i za każdym razem musiałem dzwonić na infolinię, żeby mi odblokowali opcje wysyłania smsów premium,
można to też uczynić w każdy salonie play,
więc dzwoń do nich i będzie po krzyku emotka

ja dzis specjalnie kupilam na konkurs startery w tym 2 z play i rozumiem,ze nie wysle z nich smsa ? super emotka

ja też właśnie dziś kupiłąm starter playa , ale juz działą. Zadzwon pod *500 to Ci odblokują (tak jak radził trebor1 Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5557487 Napisano: 20.01.2013 09:16:14 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

ace napisał(a):

och nie pocieszylyscie mnie emotka Tak play emotka Ale bardzo dzikuję za odp emotka

play się sam nie odblokuje, nawet po paru godzinach
ja mam prawie same play'e, i za każdym razem musiałem dzwonić na infolinię, żeby mi odblokowali opcje wysyłania smsów premium,
można to też uczynić w każdy salonie play,
więc dzwoń do nich i będzie po krzyku emotka

NOrmalnie jesteś wielki emotka Dzięki emotka dzwoniłąm i już działą . Super emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5557479 Napisano: 20.01.2013 09:09:22 w Kaufland konkursy
arta napisał(a):

ace napisał(a):

fryteczka napisał(a):

ace napisał(a):

kurcze kupiłam sobie starter ale nie chce mi wysłać z niego smsa na konka emotka wiecie dlaczego?

moze musisz najpierw z niego wykonac krotkie polaczenie

no właśnie to nie działą. JUz wykonałam z niego polączenie, dzwoniłąm na niego, wysłałam smsa i nic emotka

pewnie kretyńska Heyah. Tez wlasnie o tym pisalam we Wkurza Mnie...

nie. WIdac wszystkie sieci tak mają bo to play... A tak na przyszłość to która sieć polecacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5557459 Napisano: 20.01.2013 08:55:18 w Kaufland konkursy
och nie pocieszylyscie mnie emotka Tak play emotka Ale bardzo dzikuję za odp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5557440 Napisano: 20.01.2013 08:45:09 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

ace napisał(a):

kurcze kupiłam sobie starter ale nie chce mi wysłać z niego smsa na konka emotka wiecie dlaczego?

moze musisz najpierw z niego wykonac krotkie polaczenie

no właśnie to nie działą. JUz wykonałam z niego polączenie, dzwoniłąm na niego, wysłałam smsa i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5557439 Napisano: 20.01.2013 08:44:15 w Kaufland konkursy

ace

#5557430 Napisano: 20.01.2013 08:41:01 w Kaufland konkursy
kurcze kupiłam sobie starter ale nie chce mi wysłać z niego smsa na konka emotka wiecie dlaczego? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5550230 Napisano: 13.01.2013 06:35:57 w Kaufland konkursy
czy za wygrane bony można kupić alkohol? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5549624 Napisano: 12.01.2013 05:12:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ma ktoś link do listy zwyciezców Soray? Bo na stronie widze tylko tych od pierscionków, a ten pdfco byl wrzucony pare str wczesniej nie dziala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5541148 Napisano: 05.01.2013 07:34:23 w Kaufland konkursy
asante napisał(a):

mahuska napisał(a):

asante napisał(a):

Właśnie udało mi się zdobyć numer do kuriera, dzwonie z pytaniem co z moja przesyłką. Kurier najpierw tata odebrał, co jest fizycznie niemożliwe, noga mojego taty nigdy w tym mieszkaniu nie stanęła, w końcu sobie przypomniała że dała jakiejś sąsiadce starszej pani, nie mam pojęcia gdzie, bo nie wie kto się podpisał. O ile owa pani nie przyniesie to zrobię taką rozróbę, że kurierowi odniechce się zostawiania moich bonów starszym paniom, a starsza pani będzie miała zakupy do emerytury. Ale mi to ciśnienie podniosło.

yhmm ja bym i tak grzecznie w siedzibie zwróciła uwagę. ciężko jej było zadzwonic czy może zostawic i gdzie to zostawia... przecież nie my mamy szukac swoich paczek ;-(

Zobaczę jak się rozwinie sytuacja, jeśli paczka się nie znajdzie i tak będzie miała kłopoty, jeśli się znajdzie, zwrócę najpierw uwagę jej.

Mój kurier kiedys dzwonil z pytaniem czy moze zostawić paczkę u sąsiadów (zawsze sie zgadzałam), a i tak zostawiał awizo gdzie pisał że paczka do odebrania u sąsiadów pod 1. Teraz juz nie dzwoni tylko od razu zostawia u sasiadów, ale awizo i tak zostawia emotka

ale Opek wczoraj mnie zdiwil ze te bony zostawil w skrzynce... Bez podpisywania sie je odbiera? Pierwszy raz wygrałam w kaufie Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5540939 Napisano: 05.01.2013 04:29:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ktosiu napisał(a):

(...) Bo do urny to mi jakoś głupio pracę wciskać emotka

To może nadeszły czasy, gdy urnę trzeba wcisnąć w pracę? emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5540228 Napisano: 04.01.2013 09:47:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bony z Kaufa - ale dziwne bo nic nie podpisywałam, kurier zostawił kopertę w skrzynce... Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5537057 Napisano: 02.01.2013 07:55:11 w Rossmann
mia napisał(a):

ace napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ace napisał(a):

ma ktos z Was link do konka Stworz hit miesiąca? Bo poszlam dzis odebrac nagrode z Metamorfozy w Toronto. Pudelko ładnie i dobrze opisane ale w srodku kolejne pudelko na ktorym juz pisze wygrana w konkursie stworz hit miesiaca no i nagroda oczywiscie nie ta co miala byc.... Mial ktos tak?? Reklamowaliscie?

do wynikow http://www.rossne....aspx?contestId=1303

Dzieki emotka a ma ktos moze do samego konka? Bo interesuje mnie ile warty jest ten zestaw co dostałam. Czy reklamacje pisze sie na ten mail pod wynikami co jest podany?

Wujek Google:
http://www.rossne...siaca/regulamin.aspx emotka

Dzięki Mia emotka Czasami na najprostrze rozwiązania najtrudniej wpaść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5536840 Napisano: 02.01.2013 05:21:32 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

ace napisał(a):

ma ktos z Was link do konka Stworz hit miesiąca? Bo poszlam dzis odebrac nagrode z Metamorfozy w Toronto. Pudelko ładnie i dobrze opisane ale w srodku kolejne pudelko na ktorym juz pisze wygrana w konkursie stworz hit miesiaca no i nagroda oczywiscie nie ta co miala byc.... Mial ktos tak?? Reklamowaliscie?

do wynikow http://www.rossne....aspx?contestId=1303

Dzieki emotka a ma ktos moze do samego konka? Bo interesuje mnie ile warty jest ten zestaw co dostałam. Czy reklamacje pisze sie na ten mail pod wynikami co jest podany? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5536797 Napisano: 02.01.2013 04:47:35 w Rossmann
ma ktos z Was link do konka Stworz hit miesiąca? Bo poszlam dzis odebrac nagrode z Metamorfozy w Toronto. Pudelko ładnie i dobrze opisane ale w srodku kolejne pudelko na ktorym juz pisze wygrana w konkursie stworz hit miesiaca no i nagroda oczywiscie nie ta co miala byc.... Mial ktos tak?? Reklamowaliscie? Wyświetl w wątku >>
0 0