Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ace

ace

#5600394 Napisano: 02.03.2013 22:49:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja w nesvicie wyslalam 2 zgloszenia - tez nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5600389 Napisano: 02.03.2013 22:43:34 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ace napisał(a):

czy w konku E można wziąć udzial w Biedronkowym i ogólnopolskim na jeden paragon? Tzn czy system przyjmie ten sam nr?

A jest jakiś ogólnopolski ? emotka

od poniedziałku zakup E za 2 dychy

w ZAPOWIEDZIACH jest link

Na stronie konka biedronkowego jest tez odnosnik do konka ogólnopolskiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5600111 Napisano: 02.03.2013 17:09:02 w Biedronka
czy w konku E można wziąć udzial w Biedronkowym i ogólnopolskim na jeden paragon? Tzn czy system przyjmie ten sam nr? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5600072 Napisano: 02.03.2013 16:09:29 w Konkursy ABC
No to dobrze emotka Bo nawet nie bede musiala latac by mi potwierdzali że piwo to Warka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5600013 Napisano: 02.03.2013 14:53:59 w Konkursy ABC
Zrobilam zakupy na ten konk za 15zł. Oczywiście produktów z gazetki nie ma. Tzn sa tylko KB i Kubusie ( po kosmicznej cenie). No ale nie kupie 10 kubusiów emotka . Mam nadzieje ze rzeczywiscie przejda inne produkty, nie z gazetki. Zreszta u mnie papier toaletowy wysteepuje jako prod. hig. a Warka Strong jako piwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5593679 Napisano: 23.02.2013 22:05:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie jest tekst którym wygrał? Bo nigdzie nie widze, a jestem ciakawa emotka
Ale dobrze że na niego trafiło a nie na mnie emotka Ja bym zmarnowała tyle czasu i sprzetu emotka pewnie max bym wyniosła na 50tys. A jemu się udało ćwierć miliona! Szacun!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5593546 Napisano: 23.02.2013 18:30:04 w Konkursy ABC
czyli mówicie, że wystarczy zrobić zakupy dowolnych produktów? Nie koniecznie z gazetki? Czyli moge sobie np mięcha za 15 zł kupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5586285 Napisano: 15.02.2013 22:59:37 w Rossmann
fryteczka napisał(a):

ace napisał(a):

Czy oni dalej wysyłają maile z info, że się wygrało? I czy pojawia się prezent przy konkursie w naszym profilu? Bo kurcze niby wygrałam krem w konku z Fiatem i tusz Loreala (kwarantann jesli by byla to chyba na jeden z tych konków) a nie mam żadnego i nfo ani prezencika w profilu emotka

@ wysylaja najpierw o wygranej pozniej o dostarczeniu do sklepu..tyle,ze troche im to zajmuje emotka

ufff to dobrze. Bo już myślałam że mnie sklonowali i jest druga taka w moim miescie LOL. ALbo, że z czystej złośliwości robią mnie na szaro emotka Dzieki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5586266 Napisano: 15.02.2013 22:40:38 w Rossmann
Czy oni dalej wysyłają maile z info, że się wygrało? I czy pojawia się prezent przy konkursie w naszym profilu? Bo kurcze niby wygrałam krem w konku z Fiatem i tusz Loreala (kwarantann jesli by byla to chyba na jeden z tych konków) a nie mam żadnego i nfo ani prezencika w profilu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5585896 Napisano: 15.02.2013 16:00:11 w Biedronka
Mam pytanie i prośbę zarazem do krakowskich Biedronkowiczów emotka Nie wiecie może czy w jakiejś Biedronce na terenie miasta jest jeszcze dostępna książka Pawlikowskiej " Planeta dobrych myśli"? Albo jej kalendarz - rok dobrych myśli? (choc tego ostatniejgo to pewnie nie ma bo byl do kupienia w listopadzie). W każdym razie gdyby ktoś akurat odwiedzał ten sklep to bardzo byłabym wdzięczna gdyby rzucił okiem i dał mi cynk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5581804 Napisano: 12.02.2013 16:44:14 w Rossmann
Zauważyliście że jest błąd w wynikach fiata? A dokładnie złe dane są wpisane laureta wygrywającego fiata, bo powinny być moje emotka Żarcik. Gratuluję wygranej i mam nadzieje ze samochodzik pojedzie do kogos z forum (zawsze milej emotka ). Mi wpadł zestaw kremów i szczerze nie wiem czy się cieszyć czy nie bo ta wygrana oznacza kwarantanne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5579318 Napisano: 09.02.2013 04:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja z Kaufa mam tylko RexonaSztyft40 nie ma nic ze woman emotka Przejdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5578692 Napisano: 08.02.2013 06:21:03 w Rossmann
No nie, wracam do domu wchodzę na str Rossnetu. Patrzę na wyniki a tam wyniki Fiacika... Serce staneło mi w gardle. Sprawdzać czy nie sprawdzać? Sprawdzam. Link ładuje się jakby godzinami, mi ręce się pocą.... i co??? To wszystko tylko po to by dowiedziec sie ze termin przesuniety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5577582 Napisano: 07.02.2013 05:39:33 w Rossmann
zosiekcbr600 napisał(a):

o ile się nie mylę to odbiór fiata jest w Niepołomicach czyli obstawiam... że wygra któs z Krakowa lub okolic emotka

Nie miałabym nic przeciwko emotka pod warunkiem ze to będę ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5575180 Napisano: 05.02.2013 03:51:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
odeslal ktos paragon z cin cin na prenumerate? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5572874 Napisano: 03.02.2013 01:52:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena_g napisał(a):

lucja napisał(a):

toner5 napisał(a):

lucja napisał(a):

Dostał ktoś z Was dodatkowy mail od CinCin?

Tak, żona dostała.

Tak się własnie zastanawiam czy odddawac mój tekst za marne 17 zł :-D

Też tak sobie pomyślałam i chyba nie wypełnię oświadczenia

Też się zastanawiam.... Choć może wyślę zwyklym listem Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5572522 Napisano: 02.02.2013 09:56:13 w Rossmann
fryteczka napisał(a):

ace napisał(a):

kurcze a ja chyba spaliłam konk z tuszami na rossnecie emotka Nie wiecie może czy można się z nimi skontaktować i zapytać jaki nr paragonu wpisalam w formularzu?? Bo dziś pakowałam wszystkie wysłane paragony w tym tyg do puszeczki i zauważyłąm że rossnetowy jest, ale zły bez tuszu (ten z tuszem leży sobie na tv emotka ). No i prawdopodobnie wpisałam zły nr ze zlego paragonu. Czy mogę się z nimi jakoś skotaktowac by spr ten nr paragonu, albo przynajmniej zgłosić by mnie wykreślili z tego konka? Bo nie chce mieć kwarantanny i braku nagrody emotka Gapa ze mnie i tyle emotka

moze poprostu napisz ,ze odeslesz oba..

Boję się że jak napiszę do nich to ten mój mail przepadnie gdzieś w przestrzeni. Na moje ostatnie 2 maile mi nie odpisali emotka
Jest jakiś może nr tel konkursowego? Choc w tel jedna pani powie jedna , inna co bedzie wryfikowac zrobi cos innego emotka
Ale na wszelki wypadek chyba zrobie tak jak piszesz. Może mi to uwzględnią emotka W mailu od razu podam nr paragonu z tuszem by nie mysleli ze krece...
No to dobrze ze nie tylko mi sie takie rzeczy zdazaja LOL Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5572298 Napisano: 02.02.2013 07:04:09 w Rossmann
kurcze a ja chyba spaliłam konk z tuszami na rossnecie emotka Nie wiecie może czy można się z nimi skontaktować i zapytać jaki nr paragonu wpisalam w formularzu?? Bo dziś pakowałam wszystkie wysłane paragony w tym tyg do puszeczki i zauważyłąm że rossnetowy jest, ale zły bez tuszu (ten z tuszem leży sobie na tv emotka ). No i prawdopodobnie wpisałam zły nr ze zlego paragonu. Czy mogę się z nimi jakoś skotaktowac by spr ten nr paragonu, albo przynajmniej zgłosić by mnie wykreślili z tego konka? Bo nie chce mieć kwarantanny i braku nagrody emotka Gapa ze mnie i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5572179 Napisano: 02.02.2013 05:06:57 w TESCO konkursy
Ja też grałam wczoraj emotka Mam nadzieje że mi się uda emotka Co prawda ekspres na kapsulki nie jest szczytem moich marzen, bo wolalabym cisnieniowy emotka Ale nie mialabym nic przeciwko by taki przygarnac powniewaz narazie mam tylko kawiarkę ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5570233 Napisano: 31.01.2013 05:47:14 w TESCO konkursy
ekuc2 napisał(a):

arta napisał(a):

miało być za 20 zł?
w regulaminie jest 15zł - mówię o Jacobs

to są różne konkursy ale rzeczywiście wprowadzają ludzi w błąd bo miał być dowolny jacobs a w regulaminie że za min 15zł wg mnie dowolny to wchodzę biorę najtańszy Jacobs i wychodzę a tu pisze że dowolne produkty Jacobs za 15zł emotka

a 20,00 wydane na cokolwiek to w konku palmolive/colgate

No i mnie właśnie to załatwiło emotka W pracy nie mialam jak spr w regulaminie, ale jak poszłam do tesco to przy kawach wilki napis kup DOWOLN¡ kawę Jacobs i wygraj ekspres. Trochę nie fair wobec klientów emotka No w każdym razie pomysłałąm, ok skoro dowolna to dowlona i kupiłam 100g za 4.99zł (na szczęscie a miałam ochote kupic 250g za 12zł emotka ). No i dzisiaj grać nie mogę jak się dowiaduje emotka .d... emotka
Ale dla tych co zaszaleją w tym konku to mogą skorzystać z promocji. Gdy kupi się 2kg kawy Jacobs i wyśle puste opakowania to otzymuje sie ceramiczna puszke na kawę. z tego co pamietam strona www.jacobsart.pl Wyświetl w wątku >>
0 0