Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na stronie konka biedronkowego jest tez odnosnik do konka ogólnopolskiego Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale dobrze że na niego trafiło a nie na mnie Ja bym zmarnowała tyle czasu i sprzetu pewnie max bym wyniosła na 50tys. A jemu się udało ćwierć miliona! Szacun!!! Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ufff to dobrze. Bo już myślałam że mnie sklonowali i jest druga taka w moim miescie LOL. ALbo, że z czystej złośliwości robią mnie na szaro Dzieki Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie miałabym nic przeciwko pod warunkiem ze to będę ja Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się zastanawiam.... Choć może wyślę zwyklym listem Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boję się że jak napiszę do nich to ten mój mail przepadnie gdzieś w przestrzeni. Na moje ostatnie 2 maile mi nie odpisali
Jest jakiś może nr tel konkursowego? Choc w tel jedna pani powie jedna , inna co bedzie wryfikowac zrobi cos innego
Ale na wszelki wypadek chyba zrobie tak jak piszesz. Może mi to uwzględnią W mailu od razu podam nr paragonu z tuszem by nie mysleli ze krece...
No to dobrze ze nie tylko mi sie takie rzeczy zdazaja LOL Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i mnie właśnie to załatwiło W pracy nie mialam jak spr w regulaminie, ale jak poszłam do tesco to przy kawach wilki napis kup DOWOLN¡ kawę Jacobs i wygraj ekspres. Trochę nie fair wobec klientów No w każdym razie pomysłałąm, ok skoro dowolna to dowlona i kupiłam 100g za 4.99zł (na szczęscie a miałam ochote kupic 250g za 12zł ). No i dzisiaj grać nie mogę jak się dowiaduje .d...
Ale dla tych co zaszaleją w tym konku to mogą skorzystać z promocji. Gdy kupi się 2kg kawy Jacobs i wyśle puste opakowania to otzymuje sie ceramiczna puszke na kawę. z tego co pamietam strona www.jacobsart.pl Wyświetl w wątku >>