Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ace

ace

#5628165 Napisano: 04.04.2013 21:09:54 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

ace napisał(a):

Kiedy wreszcie to dotrze do mojej tępej łepetyny: Nie zostawiać konków a ostatnią chwile!@!!

Możemy sobie rękę podać.
Nawet gorzej, uznałam, że na pewno ktoś będzie jojczał w wątku, że się kończy i trzeba hasła powymyślać i w ten sposób mi się przypomni... I oto kara! emotka

W takim razie emotka (nie ma emotek podających sobie ręke emotka )
Moje dzisiejsze postanowienie: najpierw wymyślanie hasełek, potem zakupy (ciekawe co z tego wyjdzie emotka pewnie to co zwykle emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5628158 Napisano: 04.04.2013 21:03:16 w Kaufland konkursy
iaziaz napisał(a):

Reni napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

moze jutro posla kolejna ture smsow? Dziwne,ze nikt sie nie chwalil krakowem i ciechanowen

ale przecież kilka osób przyznało się do Krakowa - chociażby asante i kajeczka

ja mam z innych krakowskich kodów

wiem też o 2 osobach spoza forum

więc Kraków na 100 % wyczyszczony

ja też mam Krk emotka

i ja emotka

ja też 1/2 zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5628155 Napisano: 04.04.2013 21:01:22 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

ace napisał(a):

f**k! Byłam pewna że konk Hortexu trwa do dzisiaj emotka emotka

A skończył się? emotka
No to mega... W takim razie mam paragon na zbyciu. emotka

Niestety się skończyl. Właśnie sprawdziłąm i tak jak pisze apoccalipsa trzeba było podać nr paragonu. Więc mój poszedł się bujać emotka
Kiedy wreszcie to dotrze do mojej tępej łepetyny: Nie zostawiać konków a ostatnią chwile!@!! Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5628145 Napisano: 04.04.2013 20:56:34 w TESCO konkursy
f**k! Byłam pewna że konk Hortexu trwa do dzisiaj emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5627326 Napisano: 04.04.2013 11:17:56 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam pytanie. emotka Wiecie czy można robić przelewy na inne konta z karty przedpłaconej WBK Mastercard? Bo kurcze przelalam sobie tam kase na samolot a znajomi juz mi kupili bilet i bym chciala odzyskac ta kase bez straty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5625210 Napisano: 01.04.2013 11:37:19 w Rossmann
A ja zapomnialam o tuszach:( Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5624990 Napisano: 31.03.2013 14:15:54 w Biedronka
turli napisał(a):

z fb:)
Proszki i płyny E - czysto i pachnąco - Niestety nie unikniemy graczy, którzy traktują tego typu loterie jako szansę na pewne nagrody.

Postępują oni zgodnie z regulaminem i działają według wcześniej ustalonego planu. Jedyne co możemy w takiej sytuacji zrobić (i co robimy) to kontrolować każde zgłoszenie pod kątem poprawności i weryfikować oryginalne paragony. Wierzymy, że duża cześć nagród trafi w ręce prawdziwych fanów marki E, a nie łowców nagród.

to sa wogole prawdziwi fani tego proszku? Lol
Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5624461 Napisano: 29.03.2013 19:29:11 w RMF
marzanna napisał(a):

ace napisał(a):

dolly napisał(a):

myszka222 napisał(a):

ja otrzymałam karty rabatowe każda o wartości 50 zł na zakupy w salonach ESOTIQ do realizacji przy dowolnym zakupie za min 130 zł Nie wiem jeszcze czy z nich skorzystam wiec byc moze je wymienie na cos lub odsprzedam PW jesli sa zainteresowani;)

rozwalają mnie takie akcje, no ale to mnie emotka

mnie też emotka

Mi nie tak dawno ktoś proponował odsprzedanie zniżki 100zł (za połowę ceny) do empiku na kurs angielskiego emotka A z tego co mi wiadomo każdy dostawał taką zniżkę na maila emotka

Pamiętam, jak ktoś tu próbował sprzedawać kupony zniżkowe do Vision Express, które przychodzą pocztą do każdego emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5624354 Napisano: 29.03.2013 16:20:28 w RMF
dolly napisał(a):

myszka222 napisał(a):

ja otrzymałam karty rabatowe każda o wartości 50 zł na zakupy w salonach ESOTIQ do realizacji przy dowolnym zakupie za min 130 zł Nie wiem jeszcze czy z nich skorzystam wiec byc moze je wymienie na cos lub odsprzedam PW jesli sa zainteresowani;)

rozwalają mnie takie akcje, no ale to mnie emotka

mnie też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5623849 Napisano: 28.03.2013 20:22:29 w Kaufland konkursy
czy kiedys nie było tak, ze za zwrócenie uwagi po zakupi, że jest inna cena na paragonie a inna na półce nie dostawało się bonu na 5zł??? Bo dzis poszlam się upomniec o swoje 40gr emotka i liczylam na bonik, a tu d... Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5619744 Napisano: 23.03.2013 18:50:06 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

dr Rokicki, przyjmuje w larmedzie na Lwowskiej - to prywatna klinika ale mają kontrakt z nfz

dzieki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5619652 Napisano: 23.03.2013 15:18:45 w Konkursowiczki w ciąży
Piszę tutaj bo mam pytanie odnośnie ginekologa (a wśród przyszłych mam na pewno znajdę poradę emotka . No więc szukam jakiegoś dobrego gine w Krakowie. Najlepiej który przyjmuje w centrum lub na Ruczaju. Najlepiej z NFZ ale nie koniecznie emotka Będę bardzo wdzięczna za pomoc emotka Od ponad pół roku strasznie wypadają mi włosy i już szukałam wszędzie ale dopiero teraz mi poradzono bym udała się do ginekologa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5617399 Napisano: 20.03.2013 16:30:22 w Konkursy ABC
tez z wiosny nicccc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5617111 Napisano: 20.03.2013 11:19:43 w Kaufland konkursy
diabe napisał(a):

ace napisał(a):

Jakie jest pytanko w tym konku z bonami? bo jestem w pracy i nie mam jak spr emotka Będę wdzięczna za odp emotka

Dlaczego Twoja rodzina tak uwielbia wiosnę emotka

Super emotka Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5617103 Napisano: 20.03.2013 11:15:20 w Kaufland konkursy
Jakie jest pytanko w tym konku z bonami? bo jestem w pracy i nie mam jak spr emotka Będę wdzięczna za odp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5615977 Napisano: 18.03.2013 20:54:56 w Połączenia nieodebrane
Wiecie co to może być. Przed 18 zastrzeżony?? Odebrałam ale nikt się nie odezwał/połączenie przerwane... Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5613876 Napisano: 15.03.2013 21:34:52 w RMF
a właśnie ile mniej wiecej kosztuje komplecik bielizny? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5613841 Napisano: 15.03.2013 20:41:22 w RMF
Moja mam miala problem z kupnem kosmetyków ze zniżką -30%, ale zaczęła się kłócić ze sprzedawczynią, że to bon płatniczy, że córka w Krakowie kupiła bez problemu itd itp więc Pani zaczęła dzwonić do centrali, gdzie została oświecona i nakazano jej sprzedać kosmetyki ze zniżką emotka Więc kłócić się i domagać swego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5613770 Napisano: 15.03.2013 19:11:45 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

agusia222 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Robiliście już zakupy konkursowe?Po ile są alwaysy małe paczki te cienkie??Wiem, że ok. 5zł,a ale ile dokładnie?

opłaca się podpaski naturella kupic, bo 2.70 za paczke

Mam ich tyle po ostatnim konkursie (tak samo zresztą jak fairy),że chyba jednak nie emotka A chodzi też o to,że mam kilka tych bonów po 20 i dziś jak mąż będzie mi robił zakupy to chcę, żeby za 10zł kupił mi produkty konkursowe i za drugie 10zł wziął mi kartę podarunkową emotka

ja te cieńkie (10sztuk) kupiłam po 4,99zł Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#5612946 Napisano: 14.03.2013 20:16:53 w RMF
Reni napisał(a):

ace napisał(a):

Reni napisał(a):

Info dla Krakusów emotka
Byłam w Bonarce, za 4 kupony zostały zakupione 4 komplety (dopłata 20zł z groszami). Niestety większość przecenionego towaru dzisiaj wróciła na magazyn, więc nie zdążyłam... emotka Za kupony można kupić przecenione rzeczy (ale baaardzo mały wybór) no i oczywiście nową kolekcję-drugi komplet wtedy jest 50% taniej. Kupony sprawdzają z dowodami tożsamości i jeśli są na róże osoby nawet o tym samym nazwisku (tak jak w moim przypadku) nabijają na oddzielny paragon emotka

Ja dziś byłam w Solvay Parku i też bez problemu kosmetyki kupiłam ze zniżką -30% emotka (wiecie do kiedy będzie ta zniżka?. Bardzo miłą Pani, był problem z bonem, ale okazało się, że komputer nie był widoczny przez sieć i musieli zadziałąć firmowi informatycy emotka Ale się udało emotka Jakies przeceny bielizny widziałam ale bez szału (niewiele tego). A mój rozmiar wogóle jest w deficycie emotka Kurcze ale skoro promocje sie kończą to może źle zrobiłam, że dziś jednak czegoś nie znalazłam emotka Czyli do Bonarki za przecenami nie ma co jechac?? A ktos wie czy w Bonarce dużow większy jest ten sklep niż w Solvay?

Nie miałam siły na Solvay i nie wiem jak duży tam jest sklep. W każdym bądź razie w Bonarce jest całkiem spory, na pewno większy niż w M1 emotka

Dzięki emotka To chyba jednak się wybiorę do Bonarki (choć jak nie ma już promocji to nie wiem emotka ). A w M1 w sumie też nie wiem jak duży jest ten sklep emotka Bo w Solvay to raczej sklepik niewielki emotka (ale Pani bardzo sympatyczna, więc gorąco polecam emotka . Poszłam do SP bo mam najbliżej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0