Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie no ja chyba za uczciwa jestem by zgłosic ze nie dostalam nagrody która naprawde juz mam w domu Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to ładnie... Az mnie korci by napisac do organizatora Kaufa ze boniki nie dotarly LOL Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok dziękuję za odp Bo czasami cztam, że niektórzy z Was zamazują, ale ze nigdy nie musiałam odsyłać skanu dowodu to mnie dotąd nie interesowało Dziekuję Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja ponawiam moje pyt odnosnie kopii dowodu. Zamazujecie jakies info? Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jej sorry. Od rana myślęo hasełku na grześki ze sie pomyliłam. CHodziło mi o halls.Sorki, za podniesione ciśnienie Ale przynajmniej kawki już nie trzeba Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakbyście coś wiedzieli więcej to dajcie znać Będę wdzięczna Bo nie wiem ani ile opakowań odsyłać ani czy z oświadczeniem czy bez... Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś wygrałam nagrode w jednym konku, odebrałam ja w rossmanie, zapakowaną i podpisana ze to nagroda w tym konku co bralam udzial i wygralam, ale w domu po otworzeniu paczki okazalo sie ze w srodku jest nagroda z innego konka.... Tez wysłałam zapytanie do Rosmana ale odpowiedzi sie nie doczekalam...
Wiec prawda niezly b... tam maja... Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
narazie chyba nie musisz się martwić. Bo maile rzychodzą teraz z opóźnieniem. popytaj czy ktos juz z tego konka dostał maila Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I widzę, że moja mam ustrzeliła kosmetyki Kamilli LOL Normalnie dumna jestem Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale masakra z rozmiarami Mojego prawie wogóle nie było, a jak był taki co mi się podobał to okazywało sie ze 65 w jednym jest 65 ale w innym juz jest 70 i był dla mnie jak hula hop... Nie lubie firm które mają różną rozmiarówke na różne modele.... Ostatecznie kupilam jeden komplet + jeden stanik dopłaciłam 61zl (mialam tylko jeden kupon z rmf). Więc interesu życia nie zrobiłam. A i jakoś marka mnie do siebie nie przekonala... rozmiary zaczynaja się na 65 - nie ma 60 , a te 65 tylko do rozmiaru G... kicha ogólnie Wolę moje kochane Adore Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane