Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i znowu hasełko które mi się podoba A już dawno takiego nie było Choć były czasy (w okresie pamietnego odwolanego meczu barcy, że codziennie mi przypadaly do gustu Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie! gdyby do tego "może" dodali "tylko i wyłącznie" byłoby jasne. A tak dla mnie ten konk ciągle jest dla wszystkich...
Ja wysyłam na siebie. Jak mnie beda chcieli nagrodzic widzac moj wiek to super, a jak nie trudno... nie bede pożyczała dzieci sąsiadów Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie wiem, że mnie nie chroni nic Moja kolezanka miala w tej samej firmie tak ze jej nie wyplacili po odejsciu 2 pensji zaległych to wystarczylo że postraszyła ich inspekcja z PiPu i podzialalo. A ja nawet nie moglam ich czyms takim zastraszac
Właśnie najważniejsze to musze po prostu podjac decyzje że walczę i czy odpuszczam. ALe chce wiedzieć która z nich będzie najbrozsądniejsza. Bo jeśli mam szanse odzyskac kasę to moge nawet zainwestowac by tak sie stalo, ale jesli szanse są nikłe to nie ma co. DLatego może ktoś wie ile takie rozpatrzenie wierzytelności koszttuje?
Albo tak jak piszesz zadzwonię do PiPu to może mi podpowiedzą
hittmanka
Oj to by była wygrana.
A najlepsze jest że właściciele tej firmy słyną z tego, że pogrążają kolejne firmy - to ich już 3. Kupują isteniejącą dobrze prosperującą firmę i wyciskają z niej ostatnie soki i ogłaszają upadłość... Taki sobie sposób znaleźli na robienie kasy... Najgorsze że polskie prawo na to pozwala
joan
No tak wiadomo, że Państwo musi swoje odzyskać Kolejni w kolejce są pracownicy. Dlatego jakieś inne firmy , banki itp próbują odzyskać co ich jeszcze przed upadłością - bo po ogłoszeniu upadłośći juz maja bardzo marne szanse...
Dzięki dziewczyny Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jest tu może jakiś prawnik? Albo ktoś kto miał podobny problem i może mi poradzić?
Firma która była winna mi kasę ogłosiła upadłość. Dostałam od nich list, że jeśli mam jakieś roszczenia to mam je zgłosić do sądu w przeciągu 1 mies. od ogłoszenia upadłości w monitorze sądowym i gospodarczym. Ogłoszone to zostało 25 czerwca. Ja list dostałam kilka dni przed upływem tego miesiąca. Niestety mam dosc tej firmy więc list otworzylam dopiero po tyg czyli po terminie... W tym ogłoszeniu piszą, żę wierzytelności zgłoszone po terminie będą rozpatrywane na koszt wierzyciela. I stąd zmoje pytanie. Ile takie rozpatrzenie kosztuje? I jaka jest szansa, że odzyskam w takim wypadku kase (tzn czy wogóle bedzie mi sie oplacało to zgłaszać teraz?). A druga sprawa bo w tym liście mam napisane, że "wierzyciel osobisty upadłego, który chce uczestniczyć w postępowaniu upadłościowym, jeśli niezbędne jest ustalenie jego wierzytelności, powinien w terminie oznaczonym w postanowieniu o ogłoszeniu upadłości zgłosić sędziemu-komisarzowi swoją wierzytelność" - czy w moim przypadku jak miałam podpisaną umowę o dzieło i umowę zlecenie jest niezbędne ustalenie mojej wierzytelnośći?? Bo jak dla mnie to oni chyba wiedza doskonale że są mi winni kasę?
Już mam dość tej firmy, i chce zamknąc ten rozdział - tylko nie wiem czy lepiej nie tracić nerwó i dać sobie spokój czy walczyć o swoje? Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wdg mnie warto spróbować. Lepei to niż grać na dzieci sąsiadów, czy tworzyć cuda samemu, a podpisac pod tym 4letnie dziecko Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to? Zaskocz był totalnie zaskakujący i pokręcony
a ja juz tradycyjnie, pewna ze konk do 8.08 trwa wiec wczoraj odpuscilam. Dis wchodze na str, a tu mi pisze ze konk zakonczony.. Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo Wyświetl w wątku >>
ace