Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to może jest szansa ze moj kupon sie nie zmarnuje? Albo zmarnuja sie te w moim i Twoim sklepie Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, na komandosów Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale piszecie ze u as to jest jakas papierowa urna... WIec podejzewam ze moj kupon poszed sie ... Bo znajac zycie o urnie zapomna (skoro wyglada inaczej od konkursowej...). Jedna wielka porażka.... Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mozesz przekroczyc te 20 znaków. Jak je przekroczysz to zacznie znow liczyc tym razem od 140 chyba wiec w sumie bedzie to 160
O ile dobrze pamietam Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie świetna wiadomość! Bo do Żabki musze "zboczyc" z drogi, a Fresha mam prawie pod blokiem Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kupić proszek/kapsułki bez konkursu? Zbrodnia!
Ja to ostatnio postanowilam ruszyc wreszcie moj zapas Bryzy. Zawsze obwiałam się tego proszku i jak sie okazalo moje obawy sa zasadne Myślałam ze pralka mi eksploduje - tyle mi sie piany zrobilo w pralce.... Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze to w takim razie ja mam podobnie. Tez jestem od jakis 2 lat i nic potem nie wygralam... Choc w sumie rzadko się zgłaszam Moze oni nowych nagradzaja dla zachety Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze mogłaś zwinąć z półki Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to mnie rozbroily wyzwania w endomondo... Tam mozna sobie nastawic ze się intensywny aerobik uprawia 24h na dobę 7dni w tyg.... Juz jak robia takie konki to by przynajmniej dawli opcje ze na pokonanie odleglosci jakiejs... A nie d... na kanapie a tu kalorie się magicznie spalają na smartfonie.... taaaa Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie. Ja zostalam wybrana do testowania stanika na którym baaaardzo mi zalezalo. Wtedy też się zapisałam, wys łałam zgłoszenie i tyle. A mnie wybrali A później już głucha cisza od nich. niczego wiecej nie udalo mi sie testowac Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wiem ze są podane w regulaminie ale jak sie wypelnia załącznik na poczcie, bez dostępu do regulaminu to problem już się pojawia Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ufff super Ja im jeszcze na kartce całe wyjaśnienie wypisałam Będą mieć ubaw
Dziekuje Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane