Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak masz kogoś zaufanego to możesz podać mu swój nr pesel i przesłać kuponik to odbierze za Ciebie. Ja nigdy nie mam ze sobą mojej karty więc zawsze Pani dyktuje nr pesel i w ten sposob ona znajduje moje konto nigdy nie ma problemu Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez by mi nic najbardziej pasowala Past mam do końca życia w domu Szczoteczek tez Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak wpiszę z gwaizdką na początku to potem ewentualnie zaakceptuja? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za godzine bodajze maja rozmawiać z rzecznikiem praw konsumentów czy kimś podobnym Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a powiedzcie mi proszę jakie czasy wygrywają? Pytam tak teoretycznie bo ja nie umiem ugrać mniej niż 8s Ale zastanawia mnie czy jest to 2s czy np 5s Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaa no tak to jest czytać z grubsza sorki W takim razie się zgadzam choć jak Harnaś chce to tv też umie wyłączyć jak go natura wzywa i chce na spacer Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się z Asante (Choć mi ambicja kojarzy się głównie w pozytywny sposób). Tylko może zdrowa ambicja nie do końca pomaga nam włączać telewizor , bo mój pies też to potrafi Bardziej chodzi by być ambitnym by się rozwijać i robić coś w czym jest się dobrym i stawać się coraz lepszym... to coś co popycha ludzkość do rozwoju, ja przynajmniej tak rozumiem słowo ambicja i swojej definicji będę się trzymać
według mnie chęć niesienia pomocy innym to też w pewnym sensie ambicja Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a od kiedy to ambicja stała się negatywną cechą? Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to chyba nie problem (bo jakoś wiele fanpagów tak robi) łączy linkiem nazwiskoze stroną FB zwycięzcy i takiej osobie wyświetla się informacja, że taka i taka firma/strona o nim wspomniała... Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie! Mi się już zdażyło, że ja pisałam do takiej nieświadomej osóbki... Bo też chciałąbym by kiedyś gdy mi się uda wygrać, by ktoś mi dał jednak znać Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję wszystkim, którzy publikują wyniki w temacie wyniki z FB... Gdyby nie Wy to by mi nagroda przepadła, bo zapomniałam totalnie o konku... Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja uwielbiam Somersby, ale obawiam się że jak tak dalej pójdzie to skonczy sie tak jak z Valbone Uwielbiałam kiedys te serki, ale od nawału ich konkursów teraz nie mogę już na niepatrzyć Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aco do 3czekolad to trzymam kciuki by udało Wam się skopać im dup. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.