Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w ogole wiadomo o ktorej zaczynaja sie te zapisy? Bo czychalam od rana na śłepo i sie nie udalo Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie dlate pytam Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teoretycznie tak, aleprzez całe studia wchodziłam na karte pożyczoną od koleżanki, która ma kartę na swojego tatę i nigdy mnie nie upomnieli, czy nie cofneli. Koleżanki zresztą też nie DLatego pytam, czy jak wejdę na kartę kogoś to czy nagroda powędruje do niego czy do mnie. Czy weryfikacjakarty bedzie tylko przy wejsciu do sklpu, a sam konk to już inna bajka i agencji nie interesuje czy w ogóle weszłąm na kerte
sorry za literówki ale z komórki piszę Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak się wygra to oni potem jakos to ozliczaja z ta firmą na którą była założona karta? Bo bym zagrała na firmową, pożyczoną od szefa, ale nie wiem jak potem w razie ew wygranej? Gdzieś potem się podaje z jakiej firmy itd? Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez mam zamiar rzucic stare.
Jest ktos moze z krakowa kto wie gdzie tu jest sklep z urna?
Przez cały czerwiec mialam urne w lewiatanie, ale z poczatkiem lipca urna zniknela. Objechalam okoliczne sklepy z loterii i tez urn nie widzialam.... Bede wdzieczna za pomoc Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za odpowiedz Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bede wdzieczna za odpowiedz Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie no ja wiem, że to jest narzucone im z góry, ale mnie to strasznie denerwuje. Jak będę potrzebowała pomocy to o nia poproszę i tyle Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktos tez sie pytał czy można wygrać samochód jak się wygrało tygodniową - nie wiem ale ja to odebrałam tak jakby ten ktos wygrał
A ja włąsnie tu weszlam by poszukac osoby która wygrała. Czy zgłaszałą paragon przez sms czy mail? Bede wdzieczna za odpowiedz
A tak w ogóle to kupiłąm dziś spodnie, ale nigdy wiecej do nich nie pojde, ci ludzie tam mnie dobijaja. ja ledwie sciagne swoje spodnie w przymierzalni a tam wyskakuja z pytaniami: czy rozmiar dobry, może przynieść inny, a może kolor inny? czy wszystko u Pani w porządku? Nie do jasnej ciasnej, umarłam w tej przymierzalni... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tak oczywiście Tylko nie widziałam w zgłoszeniu tym internetowym po rozwinieciu paska ze sklepami dlatego się pytam Jeszcze raz dziekuje Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super Bardzo dziękuję za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I szukam jakiegoś hydraulika do zainstalowania zmywarki, ale takiego który ma uprawnienia też do gazu, bo musze przesunąc kuchenkę. I też napiszcie też proszę ile może to kosztować
Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to są butelki czy puszki? Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane