Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6194857 Napisano: 11.05.2016 10:47:49 w Visa Konkursy
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

ojej emotka naprawdę nie ma za co emotka

Jest, jest! emotka Inni wygrywają, chwalą się tu zdobyczami, ale nie zawsze są gotowi pomóc, Ty - odwrotnie. emotka Za moje ulubione "ojej", jako przeróbkę kultowego "ojeju" z "Miodowych lat" - masz ode mnie oddzielny buziaczek!  emotka   emotka
Visa mnie przeraża regulaminowymi wymogami ilości paragonów, zmniejszonymi do dziesięciu na dzień emotka , dlatego bardzo raz jeszcze dziękuję Ci za pomoc  emotka   emotka , może choć cztery znów zbiorę z całego tygodnia... emotka

emotka emotka emotka Więc trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194845 Napisano: 11.05.2016 10:35:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

nkba napisał(a):

violka88 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Kurcze znowu wracają maile z Ponymanii emotka

Może znowu się zapchała skrzynka, albo masz za duże załączniki. Ja wysyłałam wczoraj po południu i poszło.

ja wczoraj ok 22 wysyłałam i wracało - dziś od rana próbuję i wraca -
dostaję info zwrotne że skrzynka od adresata przepełniona

mam to samo!!! i jeszcze czekam na kucyka z I etapu emotka

jA również czekam na kucyka podstawowego z II etapu
już podobno w zeszłym tygodniu zaczęli wysyłkę koników
więc może w tym tygodniu i do nas koniki dojadą emotka

wczoraj do nich dzwoniłam i Pani miała sprawdzić i miałam zadzwonić dzisiaj. A dzisiaj przy telefonie nie ludź tylko sekretarka! I to automatyczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194841 Napisano: 11.05.2016 10:33:36 w PODZIĘKOWANIA
bruce napisał(a):

Dziękuję Nkba za życzliwość i bezinteresowność w niesieniu pomocy szukającym tu. emotka emotka

teraz to dopiero przyjarałam buraka emotka naprawdę nie ma za co emotka To ja powinnam podziękować Tobie i wszystkim innym życzliwym forumowiczom emotka Dziękuję, że tu jesteście emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194832 Napisano: 11.05.2016 10:25:18 w Visa Konkursy
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Może głupio zabrzmi pytanie do laureatów, ale - czy można wygrać (w sensie praktycznym, nie - teoretycznym - czy ktoś po prostu tak wygrał cokolwiek w aktualnym konkursie) po zgłoszeniu w jednym dniu paragonów z różnych dni? emotka

można emotka

emotka emotka Dziękuję Ci bardzo. Kolejny raz pomagasz (i to nie tylko mnie emotka )  - oby jak najwięcej tak życzliwych osób, jak Ty, można było spotykać w codziennym życiu. emotka

ojej emotka naprawdę nie ma za co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194824 Napisano: 11.05.2016 10:15:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Kurcze znowu wracają maile z Ponymanii emotka

Może znowu się zapchała skrzynka, albo masz za duże załączniki. Ja wysyłałam wczoraj po południu i poszło.

ja wczoraj ok 22 wysyłałam i wracało - dziś od rana próbuję i wraca -
dostaję info zwrotne że skrzynka od adresata przepełniona

mam to samo!!! i jeszcze czekam na kucyka z I etapu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194780 Napisano: 11.05.2016 09:07:29 w Kaufland konkursy
misiamisiam napisał(a):

Mam pytanko odnośnie Carlsberga w Kaufie. Coś dzisiaj nie kumam więc wybaczcie.
W regulaminie jest napisane: Zakup promocyjny–jednorazowy zakup minimum czterech dowolnych sztuk piwa marki Carlsberg i/lub Okocim (w konkursie biorą udział: puszki, butelki i czteropaki zawierające cztery sztuki produktu – według dowolnego wyboru uczestnika).
A co w sytuacji jak kupiłam 6-pak? emotka Może być czy w grę wchodzą tylko pojedyncze sztuki i 4-paki? Zgłupiałam całkiem emotka

Oni traktują czteropaki jak 4 sztuki, czyli jak kupiłaś 6 to ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194661 Napisano: 10.05.2016 20:55:55 w Visa Konkursy
bruce napisał(a):

Może głupio zabrzmi pytanie do laureatów, ale - czy można wygrać (w sensie praktycznym, nie - teoretycznym - czy ktoś po prostu tak wygrał cokolwiek w aktualnym konkursie) po zgłoszeniu w jednym dniu paragonów z różnych dni? emotka

można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194576 Napisano: 10.05.2016 18:58:00 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

wygrał ktoś piłkę na zgłoszenie wysłane z tym samym numerem paragonu? mam 4 coca cola na paragonie wysyłam 4 razy ten sam numer i sie nie udaje, nie wiem czy to pech, czy nie nagrodzają takich zgłoszeń emotka

ja tak wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194146 Napisano: 10.05.2016 09:18:00 w Visa Konkursy
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy potwierdzenie transakcji kartą to tylko paragon niefiskalny czy może to być potwierdzenie wydrukowane z historii konta (duplikat zawarcia transakcji) jeśli nie ma się tego niefiskanego?

Może być potwierdzenie wydrukowane z konta tylko jeśli widnieje na nim napis VISA.
Wiem, bo pytałam o moje e-potwierdzenie z konta PKOBP... i bez "VISA" nie liczy się...

Dzięki, w mBanku można wydrukować fajne potwierdzenie, tyle, że nazwane jest duplikatem i to słowo mnie zastanowiło emotka Ale nie ma tam niestety słowa magicznego słowa VISA emotka na szczęście znalazły się zagubione niefiskalne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194131 Napisano: 10.05.2016 08:58:20 w Visa Konkursy
Mysia napisał(a):

Pytanie do osob ktore wygraly w loterii. Czy dostał ktoś informacje o pozytywnej weryfikacji? emotka

Ja nie wygrałam ale wiem, że nie wysyłają. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194128 Napisano: 10.05.2016 08:51:16 w Visa Konkursy
@-Violka- napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy potwierdzenie transakcji kartą to tylko paragon niefiskalny czy może to być potwierdzenie wydrukowane z historii konta (duplikat zawarcia transakcji) jeśli nie ma się tego niefiskanego?

Może być wydruk z konta 

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194068 Napisano: 09.05.2016 22:39:46 w Visa Konkursy
yolka123 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mia napisał(a):

To ja już nic nie rozumiem... Na jakiej przeglądarce Wam poszły zgłoszenia?
Ja na Mozilli cały czas widzę błąd...emotka

Na chrome też błąd

Prawda.

Mozilla była ok jakieś pół godz temu Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6194057 Napisano: 09.05.2016 22:27:07 w Visa Konkursy
mksmichal napisał(a):

mia napisał(a):

Czy to mi się znowu coś chrzani z komputerem, czy ta strona Visy dalej nie działa? emotka

nie działa

wbijałam przed chwila i działała normalnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6193985 Napisano: 09.05.2016 20:43:18 w Visa Konkursy
Czy ktoś się orientuje czy potwierdzenie transakcji kartą to tylko paragon niefiskalny czy może to być potwierdzenie wydrukowane z historii konta (duplikat zawarcia transakcji) jeśli nie ma się tego niefiskanego? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6193856 Napisano: 09.05.2016 17:20:14 w Rossmann
okrysia napisał(a):

czy były sms-y z krzyżówki Skarb kwietniowy?

nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6193809 Napisano: 09.05.2016 16:09:47 w Biedronka
tusienka napisał(a):

Coca cola smsy wysyła hurtem? Już pozamiatane?

też się nad tym zastanawiam... Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6193784 Napisano: 09.05.2016 15:41:21 w Biedronka
jkkp napisał(a):

a ja mam pytanie, czy jest tam jakieś ograniczenie na osobę (konkurs Cola - piłki) , bo czytam ten regulamin i nigdzie zapisu nie mogę znaleźć. Może ktoś mnie oświecić  emotka

na piłki nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6193704 Napisano: 09.05.2016 14:39:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Czy ktos wygrał w coca coli BIedrzesystemem X puszek coca coli na paragonie, X zgłoszeń z tego samego numeru (zgodnie z regulaminem)?

Zapewne ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6193702 Napisano: 09.05.2016 14:39:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Piłka Coca Cola Biedra emotka Pojęcia nie mam z jakiego dnia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6193649 Napisano: 09.05.2016 14:04:56 w Wkurza mnie...
pięknie napisane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0