Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6197732 Napisano: 16.05.2016 22:13:21 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

Ogłoszenie:
https://scontent-...930f&oe=57C03C6F

emotka  Padłam emotka Podeślę kilku osobom aby dodali jako załącznik do ofert współpracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6197673 Napisano: 16.05.2016 20:02:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika1989 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

anika1989 napisał(a):

grr co Wy piszecie w tych Lays'ach? Nie mogę nawet pufki ustrzelić emotka

Lay(s)emy wodę emotka

Raczej wódę emotka   Tekst napisany przy drinku zasłużył na tv emotka

Czyli na piwo to nie działa emotka  a ja się martwiłam, że to ze mną coś nie takemotka

Ja próbowałam po whisky, ale nie dało rady. Wódka jednak czyni cuda emotka

Wódy nie piję, emotka   ale skoro tak uwielbiane przeze mnie piwo nie działa to w imię pufy dla dziecka dziś klina sobie strzelę! emotka Kto dołączy? Kto chce chrupka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6197431 Napisano: 16.05.2016 14:15:53 w Visa Konkursy
violka88 napisał(a):

a czy oni dzwonią dziś z jakąś rezerwą???

tak mi się wydaje, że raczej to rezerwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6197406 Napisano: 16.05.2016 13:56:30 w Gratulacje! Dla wygranych!
0 0

nkba

#6197349 Napisano: 16.05.2016 12:58:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

www.wiosnapelnakomplementow.pl - są zwycięskie odpowiedzi. Czy tylko ja mam wrażenie, że większość haseł została wybrana na zasadzie chybił trafił? emotka  

aha emotka zajrzyj do wątku "wkurza mnie" i przeczytaj weekendowe posty emotka można się załamać i pośmiać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6197242 Napisano: 16.05.2016 08:30:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

jokan napisał(a):

A jak to jest z Laysami, mozna wysyłać bez kodów a potem uzupełnić? W koncu wysłałam pierwsze zgłoszenie emotka

Coś tam wyczytałam, że tak można, ale nie jestem ekspertem w tej branży, gdyż przed chwilą wysłałam pierwsze badziewne zgłoszenie na próbę... Udało mi się wreszcie odczytać 2 kody z dużych paczek pod lampą halogenową, ale nie jestem pewna co do ich prawidłowości... Żadnej zwrotki nie otrzymałam... Czy Oni informują w razie "W", że któryś z kodów jest nieprawidłowy ? I czy w ogóle wysyłają jakieś potwierdzenie udziału e-mailem w sensie podziękowania ? 

Nic na maila nie wysyłają. Mnie zaś zastanawia kwestia taka- wygrałam dzienną, nie wygrałam tygodniowej. Czyli, jak dam większą ilość zgłoszeń , to nie mam szans na tv? Rozkminiane  były wątki wyboru tygodniowych i trochę mnie to martwi...Czyli jak wygrałam dzienną  ale dalej gram to nie mam szans na tygodniową?Chodzi mi o to samo nazwisko.

Jak najbardziej masz szanse na TV emotka Po prostu nie otrzymasz już drugiej pufy. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6197029 Napisano: 15.05.2016 00:45:53 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

nkba napisał(a):

giulietta napisał(a):

tylko tu jest nie nasze standardowe 160 a aż/tylko 45 znaków? i niby rozmiar nie ma znaczenia emotka

taaaak.... emotka jak czymś tak małym osiągnąć szczyt...możliwości i załapać się choćby na pufkę emotka

Nie rozmiar .... tylko sztuka emotka 

Zgodzić się nie mogę emotka Często sztuka jest doceniana jak już sztukmistrza nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6197023 Napisano: 15.05.2016 00:11:51 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

tylko tu jest nie nasze standardowe 160 a aż/tylko 45 znaków? i niby rozmiar nie ma znaczenia emotka

taaaak.... emotka jak czymś tak małym osiągnąć szczyt...możliwości i załapać się choćby na pufkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196921 Napisano: 14.05.2016 18:28:50 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Garnierem ciało pielęgnuje i świetnie się czujeemotka -jeśli inne komisje też mają podobne gustaemotka to już kumam czemu od bardzo dawna nic emotka  nie wygrałem emotka emotka

Jaka Agencja takie gustaemotka

eee to nic, dla mnie "mistrzem" nagradzania szajsu jest smolarowska ekipa. Blueberry ich nie pobiło, serio emotka

No nie mów! Jest jeszcze denniejsze dno? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196838 Napisano: 14.05.2016 14:37:05 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

No i bez podatku emotka Ja czasami tez po chwili dopiero trybię, że to badziewie emotka A w PS. miałam na myśli to, że ktoś naprawdę odpisuje na te esy. Szkoda tych ludzi bo się pijawki na nich bogacą emotka

Ba! Bez podatku, to całkowity wypas! emotka
Fakt, sporo ludzi odpisuje, bo wierzą, ale mnie ogarnia wstyd nawet, że to w ogóle czytałam... emotka

oj tam emotka nie jesteś sama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196831 Napisano: 14.05.2016 14:34:07 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

SMS przed momentem: "Maciej: Dogadałem się z LISTONOSZEM i w tygodniu da Ci te 85 TYSIĘCY po cichu, po kryjomu, bez podatku. Jaki dzień odpowiada? Odpisz na XXX, /3 zł". emotka

MACIEJ! Ty szczęściaro! emotka Mi proponują tylko max 1000 zł! emotka A Ty na raz 85 tys.????? Choć do mnie takie smsy przychodzą kilka razy w tygodniu to może w kilka miesięcy Ci dorównam emotka
PS. Żenujące jest to, że chyba ktoś sie na to daje nabrać skoro coś takiego rozsyłają emotka

Ja się dałam, bo akurat mam bardzo bliską sercu osobę o tym imieniu i w pierwszej chwili oczywiście o niej pomyślałam - zazwyczaj ten chory gość przedstawiał mi się w SMS-ach nieco konkretniej - jako "Wróżbita Maciej" i też spamował co kilka dni. Ale sumka niezła, prawda? emotka Można sobie pomarzyć, na co by się ją przeznaczyło, gdyby tylko listonosz dotarł szczęśliwie... emotka

No i bez podatku emotka Ja czasami tez po chwili dopiero trybię, że to badziewie emotka A w PS. miałam na myśli to, że ktoś naprawdę odpisuje na te esy. Szkoda tych ludzi bo się pijawki na nich bogacą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196826 Napisano: 14.05.2016 14:25:59 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

SMS przed momentem: "Maciej: Dogadałem się z LISTONOSZEM i w tygodniu da Ci te 85 TYSIĘCY po cichu, po kryjomu, bez podatku. Jaki dzień odpowiada? Odpisz na XXX, /3 zł". emotka

MACIEJ! Ty szczęściaro! emotka Mi proponują tylko max 1000 zł! emotka A Ty na raz 85 tys.????? Choć do mnie takie smsy przychodzą kilka razy w tygodniu to może w kilka miesięcy Ci dorównam emotka
PS. Żenujące jest to, że chyba ktoś sie na to daje nabrać skoro coś takiego rozsyłają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196820 Napisano: 14.05.2016 14:12:38 w Wkurza mnie...
A dla mnie inspiracją jest:
GARNIER3. Szampony do wlosow , odzywki , farba do wlosow , pielegnujace mleczko do ciala
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196814 Napisano: 14.05.2016 14:05:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

W konkursie Lays w regulaminie nie moge dopatrzec, czy obie paczki mają być na 1 paragonie. W ogóle nic o paragonie nie pisze. Jak to jest?

liczą się tylko kody emotka paragony nie mają znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196803 Napisano: 14.05.2016 13:35:11 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Mnie wkurza publikacja wyników na maksa emotka O ile spokojniej żyje się w niewiedzy, a plagiatorzy nie mają pożywki emotka
Ps. nie wygrałam tam - chyba na szczęście.

Chyba powinnaś napisać zamiast "nie wygrałam" - "nie wylosowali mnie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196801 Napisano: 14.05.2016 13:32:19 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

Nie mogę się oprzeć, garnier3: "Kosmetyki garnie sa bardzo dobre i bardzo mi pomagaja. A zwlaszczaszampon fructis Goodbye Damage". WTF?!

Żałuję, że wysłałam zgłoszenie... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196762 Napisano: 14.05.2016 11:45:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja z innej beczki: większość narzekała na Lewiatana, a raczej na jego pracowników odnośnie konka z żółtym rowerem emotka Poszłam wczoraj nastrojona raczej wojowniczo... i niestety, ale muszę pochwalić! emotka Nie było problemu z zakupami ani z kuponem emotka Pani nawet do każdego paragonu dała mi po zapasowym kuponie mówiąc "Jakby się Pani pomyliła w czymś to lepiej nie mazać tylko napisać na nowym" emotka Brawo mój Lewiatanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196563 Napisano: 13.05.2016 19:20:04 w Biedronka
Jasminum napisał(a):

nkba napisał(a):

Ktoś mi podpowie kto kupował chipsy na "jedz i wygrywaj" czy Chipsy Top Tasty 200g to produkt promocyjny? Pytam bo nie ja kupowałam, a paczki nie mam  żeby sprawdzić emotka

Tak można wygrać na to nagrodę

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196472 Napisano: 13.05.2016 16:38:01 w Biedronka
kadett33 napisał(a):

ace napisał(a):

a jak wysyłacie skany paragonów z biedronkowymi piłkami? Muszę wysłać skany wszystkich paragonów z całej loterii jakie zarejestrowałam na dany numer czy wystarczy wygrywający?

w regulaminie jest informacja że tylko wygrywające paragony.

Czy oni odpowiadają na pytania że strony?

pisałam do nich na początku konkursu i do tej pory bez odzewu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6196260 Napisano: 13.05.2016 14:01:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@[email protected] napisał(a):

ile piłek z biedry (coka coli) mogą na siebie wygrać

tyle, ile razy Cię wylosują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0