Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6215271 Napisano: 16.06.2016 11:10:29 w Biedronka
Dzięki za odp. emotka Dziadostwo i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6215210 Napisano: 16.06.2016 10:22:02 w Biedronka
olus15 napisał(a):

Ja też uderzałam w kilka źródeł i w końcu przysłali mi dwie , jedną pocztą a drugą kurierem
Warto być upierdliwym

Dzięki emotka Może i jemu się uda emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6215207 Napisano: 16.06.2016 10:18:46 w Biedronka
mia napisał(a):

nkba napisał(a):

Rozumiem, że jak ktoś, pomimo mailowania, nie dostał do tej pory karty Hebe od LubięTo! to już ma dać sobie spokój? Kolega czekał cierpliwie i chyba dziś pokłady cierpliwości mu się wyczerpały... emotka

Napiszcie do nich PW na FB (nie na stronie, bo oleją).
U mnie swego czasu zadziałało to po niecałych 24h - i karta została wysłana... kurierem. emotka
https://www.faceb.../?ref=ts&fref=ts

O tym nie pomyślałam emotka Dzięki za podpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6215192 Napisano: 16.06.2016 09:56:21 w Biedronka
Rozumiem, że jak ktoś, pomimo mailowania, nie dostał do tej pory karty Hebe od LubięTo! to już ma dać sobie spokój? Kolega czekał cierpliwie i chyba dziś pokłady cierpliwości mu się wyczerpały... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6213461 Napisano: 14.06.2016 12:39:13 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś będzie mi robił zakupy konkursowe, gdy zabiję sąsiada i pójdę siedzieć?  emotka

Ja emotka A co przeskrobał? emotka

To nieobdarzony talentem, przygłuchawy śpiewak operowy, który w domu męczy swój głos i uszy sąsiadów. Myślę o zakupie siekiery...

Po co zaraz kupowac siekiere....emotka widziałem konkurs gdzie siekierke można wygraćemotka

to samo miałam napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6212770 Napisano: 13.06.2016 11:53:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Same maile z Tyskiego/Biedronka/ z flagami  a gdzie TV ?? emotka

Ktoś w piątek pisał o TV emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6212689 Napisano: 13.06.2016 10:48:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Dzisiaj sprawdzam na Ponymania czy coś wygrałem! WPisuję nr tel i GRATULACJE: WYGRAŁEŚ ZAMEK CANTERLOTT ale SMS-a z informacją o wygranej nie dostałem emotka ktoś tak miał?

No to nieźle! Mi obiecują cały czas, ze wyślą kucyka z I (!!!!!) etapu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6212627 Napisano: 13.06.2016 09:55:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Maile z kuponem na zakup piwka za 0,01 zł Biedronka "Graj o emocje" Smolar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6212594 Napisano: 13.06.2016 09:14:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Ty

nkba napisał(a):

pakowa napisał(a):

czy jest różnica wysłać zgłoszenie Lays z kodów z dużych paczek a z małych? czy wygrał ktoś małymi paczkami?

Nie ma różnicy emotka

Nie spotkałem jeszcze promocyjnych opakowań małych Lays z info na opakowaniu o konkursie..

Mi się udało dorwać w Lewiatanie emotka Z paskiem konkursowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6212559 Napisano: 13.06.2016 07:13:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

czy jest różnica wysłać zgłoszenie Lays z kodów z dużych paczek a z małych? czy wygrał ktoś małymi paczkami?

Nie ma różnicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6212059 Napisano: 11.06.2016 09:24:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

konrads6 napisał(a):

jak myślicie czy czteropak za 1 grosz będzie  można zgłosić do konkursu w Graj o emocje ? emotka

W jaki sposób ?
Dostaniesz kupon/voucher na odbiór piwa za 1 grosz, to nie jest zakup 4-packa

Interesujące pytanie... Na ten 1 gr też będzie w końcu paragon..emotka Ciekawe jaki będzie opis na tym paragonie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6211449 Napisano: 10.06.2016 11:39:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
0 0

nkba

#6210653 Napisano: 09.06.2016 07:40:55 w SZUKAM....
magdalena_g napisał(a):

Mam pytanko, jaka firma kurierska rozwoziła cukierki Candy King?

DPD emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6210597 Napisano: 08.06.2016 22:46:19 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Nie myślałam Ilonar o Twoim poście ale o tym: "na wioskach w pobliżu mojego miasta to która może to w ciążę zachodzi". Wychodzi na to, że tylko "wieśniaki" starają się o dzieciaki. Tylko nikt nie pomyśli, że wielu rolników a raczej mieszkańców wsi ( bo mało kto u nas ma powyżej 1 h) z racji braku ubezpieczenia nie posiadało uprawień do zasiłków a dzieci utrzymać z ziemi ciężko... Poza tym wg zeszłorocznych zmian w przepisach z tym byciem rolnikiem będzie coraz gorzej emotka

A odnośnie picia, człowiek i tak nie jest w stanie wypić więcej niż 1/2 litra wódki na dzień więc wszystkiego nie przepije... I jeszcze pocieszający fakt: facet który pił od wielu lat bo nie był w stanie zaspokoić "potrzeb" rodziny od miesiąca należy do grupy AA, którą prowadzi znajomy-chce przestać pić bo kwota, którą dostanie na swoje dzieciaki spokojnie na życie im starczy.
Choć jestem wyjątkowo spokojną osobą to ogromnie wkurzają mnie wypowiedzi młodych osób, które nie mają na utrzymaniu rodzin i jeszcze nie wiedzą co znaczy "życie"...

A czy ja napisałam, że mam coś przeciwko wieśniakom? Wręcz przeciwnie. Sama czuję się po części wieśniarą i jakoś nie narzekam i jest mi z tym dobrze emotka   A świat wokół mnie jest taki, a nie inny. Spokojnej nocy dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6210490 Napisano: 08.06.2016 19:56:54 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Bruce - okropnie żal mi tych dzieciaczków emotka Długo by pisać...

Co Ci będę pisać - sama wiesz... emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6210424 Napisano: 08.06.2016 17:41:25 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

nkba napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

To niestety było do przewidzenia emotka na wioskach w pobliżu mojego miasta to która może to w ciążę zachodzi emotka

A myślisz, że w miastach jest inaczej? Najwięcej patologii w miastach mieszka. Tam ludzie są bardziej anonimowi.

Moje miasto jest malutkie i jest to jednak mniej widoczne.

No nie przesadzajcie. Tydzień temu byłam u lekarza, zażartowałam czy wzrosła liczba pań w ciąży w związku z 500+. I co? Ano taka sama liczba jak w latach ubiegłych, zresztą na wsi też jakoś nie widzę aby przybyła liczba ciężarnych. Mamy we wsi 4 rodziny (jak wy to mówicie patalogiczne) i jakoś żadna z nich nie myśli o "robieniu dzieci" dla tych 500 zł. A w ogóle to ciekawe czy każdy z Was ma bliski kontakt z "rodzinami patologicznymi", że wypowiada się w tym temacie??? Rodzice z innych krajów od dawna mają 150 euro na dziecko i nikt im tego nie wypomina. Też w tym roku urodziłam cudowną córcie i czuje się przez takie komentarze jak jakiś darmozjad emotka

Chyba się nie rozumiemy.Cel z założenia jak najbardziej szczytny tyle, ze w praktyce wychodzi co innego. Przeczytaj kilka postów wcześniej co napisała Defed i od czego zaczęła się dyskusja. Gdybym nie była pewna to bym przecież bzdur nie pisała wyssanych z palca. Wiem jak żyją ci ludzie i wiem jakie większość z nich ma priorytet: nachlać się! Piszę o swoim rejonie, może u Ciebie jest inaczej i oby takich było jak najwięcej! U nas (jak zauważyłam ja sama) na wzrost urodzeń miało głównie wpływ: 1) becikowe, 2) roczny tysiak (lub dopłata do tysiaka) z opieki dla niepracujących matek, 3) 500+.

Bruce - okropnie żal mi tych dzieciaczków emotka Długo by pisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6210319 Napisano: 08.06.2016 16:14:46 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

To niestety było do przewidzenia emotka na wioskach w pobliżu mojego miasta to która może to w ciążę zachodzi emotka

A myślisz, że w miastach jest inaczej? Najwięcej patologii w miastach mieszka. Tam ludzie są bardziej anonimowi.

Moje miasto jest malutkie i jest to jednak mniej widoczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6210078 Napisano: 08.06.2016 13:19:50 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ten skarb wczoraj to cały poleciał emotka tak mało wpisów, ze zaczęłam wątpić....

Raczej tak, ale dzisiaj powinna być rezerwa jakaś. Było 12 h na odesłanie danych - niektórzy mogli starterów nie obejrzeć. emotka

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6209952 Napisano: 08.06.2016 11:06:31 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Ale się wściekłam, gdy usłyszałam teraz w radiowych wiadomościach, że w ostatnim czasie we Włocławku dwukrotnie wzrosła liczba przyjmowanych dzieci do ośrodków opiekuńczo wychowawczych, co wiąże się bezpośrednio z programem 500+, bo rodzice zalani w sztok... emotka

To niestety było do przewidzenia emotka na wioskach w pobliżu mojego miasta to która może to w ciążę zachodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6209922 Napisano: 08.06.2016 10:19:12 w Czy informują/ informowali?
Czy ten skarb wczoraj to cały poleciał emotka tak mało wpisów, ze zaczęłam wątpić.... Wyświetl w wątku >>
0 0