Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6227668 Napisano: 11.07.2016 12:46:55 w SZUKAM....
natka91 napisał(a):

nkba napisał(a):

natka91 napisał(a):

Wie ktoś może kiedy mają informować o wynikach pierwszego etapu z tego konkursu Kamis: http://kamis.vas.nazwa.pl/loteria ?W regulaminie jakoś nie mogę odszukać jednoznacznej odpowiedzi.

pierwsze losowanie jest 03.08 ale nie pamietam ile mają na poinfornowanie emotka

O losowaniu wiem, chodziło mi raczej o powiadamianie, ale o tym to chyba tylko oni wiedzą kiedy zechcą rzucić jakieś wyniki. Dziękuje emotka

a to sorki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6227656 Napisano: 11.07.2016 12:37:26 w SZUKAM....
natka91 napisał(a):

Wie ktoś może kiedy mają informować o wynikach pierwszego etapu z tego konkursu Kamis: http://kamis.vas.nazwa.pl/loteria ?W regulaminie jakoś nie mogę odszukać jednoznacznej odpowiedzi.

pierwsze losowanie jest 03.08 ale nie pamietam ile mają na poinfornowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6227577 Napisano: 11.07.2016 10:50:16 w SZUKAM....
shell napisał(a):

Kto wozi Tv z Lays?

DPD emotka Wyświetl w wątku >>
1 shell 0

nkba

#6227523 Napisano: 11.07.2016 09:27:42 w SZUKAM....
zuzola napisał(a):

co dziś wozi DPD?

piłki z Coca Coli Biedronka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6227362 Napisano: 10.07.2016 16:06:16 w Intermarche
Monika11 napisał(a):

nkba napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ale wg reg. lista będzie
Wyniki Konkursu w postaci imienia i pierwszej litery nazwiska, i miejscowości zamieszkania Laureata zostaną ogłoszone odpowiednio na stronie internetowej www.bricomarche.pl oraz w Sklepach na plakatach w terminie od dnia 16 lipca 2016 roku do dnia 29 lipca 2016 roku.

Lista ma być ale o zwycięskich przydomkach nie ma mowy emotka

Może i lepiej -już wyobrażam sobie burzę ,,że miałam lepsze'' i takie tam ...

Mi akurat o to nie chodzi czy lepsze czy nie tylko o to czy przypadkiem moje przydomki nie figurują jako zwycięskie ale pod innym nazwiskiem emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6227357 Napisano: 10.07.2016 15:59:51 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

nkba napisał(a):

defed napisał(a):

nkba napisał(a):

Szukam info gdzie na paragonie z Żabki mam znaleźć kod do tego konka:
http://www.e-konk...ie-nagrod-zabka.html
Albo jestem ślepa, albo go po prostu nie ma... emotka

Doinnego konkursu /Arla Apetina w Żabce/ kod drukował się z lekkim opóźnieniem na osobnym paragonie niefiskalnym, coś jak z kodami w Rossmannie. Może tu podobnie?

Dzięki za odpowiedź emotka Właśnie też tak kminiłam, że może tak być (ale dodatkowego wydruku nie dostałam). Choć w regulaminie jest napisane, że kod znajduje się na dowodzie zakupu emotka

Próbowałam trzykrotnie podejść do tego konka, ale Pani uparcie twierdzi, że żadnego dodatkowego kodu nie ma i wydrukować nie może, a przecież mi "nie urodzi"... Zrezygnowałam, gdyż po Jej minie stwierdziłam, że traktuje mnie jak obłąkaną... emotka

znalazłam jakiś nr telefonu w necie. Jutro zadzwonię i może mi się uda dowiedzieć o co kaman emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6227355 Napisano: 10.07.2016 15:52:04 w Intermarche
Monika11 napisał(a):

ale wg reg. lista będzie
Wyniki Konkursu w postaci imienia i pierwszej litery nazwiska, i miejscowości zamieszkania Laureata zostaną ogłoszone odpowiednio na stronie internetowej www.bricomarche.pl oraz w Sklepach na plakatach w terminie od dnia 16 lipca 2016 roku do dnia 29 lipca 2016 roku.

Lista ma być ale o zwycięskich przydomkach nie ma mowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6227341 Napisano: 10.07.2016 14:15:11 w SZUKAM....
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

http://www.e-konk...ie-nagrod-zabka.html
Albo jestem ślepa, albo go po prostu nie ma... emotka

Doinnego konkursu /Arla Apetina w Żabce/ kod drukował się z lekkim opóźnieniem na osobnym paragonie niefiskalnym, coś jak z kodami w Rossmannie. Może tu podobnie?

Dzięki za odpowiedź emotka Właśnie też tak kminiłam, że może tak być (ale dodatkowego wydruku nie dostałam). Choć w regulaminie jest napisane, że kod znajduje się na dowodzie zakupu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6227326 Napisano: 10.07.2016 13:10:29 w SZUKAM....
https://www.e-kon...ie-nagrod-zabka.html
Albo jestem ślepa, albo go po prostu nie ma... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6227112 Napisano: 09.07.2016 10:06:56 w Intermarche
edzia21 napisał(a):

W sumie nie zdziwiłabym się jakby konkurs powygrywały Wasze pomysły emotka  Sprytne Panie z Brico przeczesały urenki i co lepsze pomysły pewnie podpisały swoim nazwiskiem na nowym kuponie emotka  

Myślę, że dokładnie tak było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6227077 Napisano: 08.07.2016 23:11:55 w Wkurza mnie...
aurora81 napisał(a):

BRICOMARCHE!!!!!emotka

O tak! emotka No chyba, że to co napisałam było dla nich rzeczywiście słabe... Mam jednak wrażenie, że możliwości kombinowania w sklepach były bardzo duże emotka I niektóre sklepy z tego skorzystały emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6227067 Napisano: 08.07.2016 22:25:34 w Sport
tadziuuu napisał(a):

pioge7 napisał(a):

2 piękne złota dziś podczas ME w lekkoatletyce! emotka emotka emotka emotka emotka

ciekawe ilu Polaków teraz flagę na samochodzie z tej okazji zawiesi emotka    

Nie na samochodzie ale mam emotka nie raz już o tym myślałam... smutne to... emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6226863 Napisano: 08.07.2016 14:04:52 w Czy informują/ informowali?
Czy Smolar z Coca-Cola Leclerc informował? Jakoś nie rzuciło mi się w oczy emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

nkba

#6226735 Napisano: 08.07.2016 11:06:13 w Gratulacje! Dla wygranych!
lolka182 napisał(a):

asper01 Gratuluję serdecznie RIO emotka   emotka emotka
może się spotkamy emotka  u mnie emocje coraz większe im bliżej wyjazdu emotka

Gratki emotka Ale macie super emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6226141 Napisano: 07.07.2016 09:29:43 w Intermarche
olus15 napisał(a):

A kontaktował się ktoś z nimi w kwestii tego, że kierownicy dopasowują nagrody do stopnia znajomości z laureatem i może to agencja powinna samodzielnie wybierać laureatów i przypisywać im nagrody?

To byłaby istotna informacja emotka Obawiam się jednak, że w większości sklepów właśnie poleci po znajomości/rodzinie emotka Choć zdarzają się sklepy naprawdę fair emotka Obyśmy właśnie do takich sklepów trafili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6226098 Napisano: 07.07.2016 08:19:03 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

dwa tygodnie temu padł mi laptop, już go nawet reanimacja do życia nie pobudziła, kupiłam nowy, zagrałam w konkursie, zamieniłam na skuterek i już mi nerwy przeszły, że musiałam tyle kasy wydać emotka

Mi też by nerwy przeszły po takiej kombinacji zdarzeń emotka Gratki skutera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6226081 Napisano: 06.07.2016 23:39:43 w Wkurza mnie...
evita napisał(a):

nkba napisał(a):

magnus napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

magnus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dzisiaj po uruchomieniu laptopa jakieś 40 minut miałam na ekranie napis Starting windows, a informatyk z ojca biura twierdzi,że laptop jest sprawny i nadaje się do użytku, w przeciwieństwie do mojego kompa stacjonarnego, który poszedł na złomemotka

Jakaś plaga emotka
U mnie nie ładuje się emotka

U mnie prawie padł dzisiaj emotka . Czas na zakup nowego, bo coś czuję, że jak dzisiaj wyłączę, to jutro się nie włączy emotka

Czas na konkurs z laptopamiemotka

O tak!!! emotka

Albo reinstalację systemu i dobry program antywirusowy - na własnej skórze doświadczyłam, jakie duże może siać spustoszenie wirus.

Mam małża informatyka więc o swojego lapka się nie martwię ale dla mamy bym chciała bo jej stacjonarka paleozoik chyba pamięta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6226077 Napisano: 06.07.2016 23:26:46 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

magnus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dzisiaj po uruchomieniu laptopa jakieś 40 minut miałam na ekranie napis Starting windows, a informatyk z ojca biura twierdzi,że laptop jest sprawny i nadaje się do użytku, w przeciwieństwie do mojego kompa stacjonarnego, który poszedł na złomemotka

Jakaś plaga emotka
U mnie nie ładuje się emotka

U mnie prawie padł dzisiaj emotka . Czas na zakup nowego, bo coś czuję, że jak dzisiaj wyłączę, to jutro się nie włączy emotka

Czas na konkurs z laptopamiemotka

O tak!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6225804 Napisano: 06.07.2016 15:04:17 w Informują
Maile Pisz&Love nagrody III stopnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6225612 Napisano: 06.07.2016 11:16:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

do kiedy traw ten konkurs lays z pufami bo moze zagram jeszcze ostatni raz ;D?

do niedzieli  10.07 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0