Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6241784 Napisano: 17.08.2016 10:37:36 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Wkurza mnie moje roztargnienie.
Chciałam na szybko popędzić po konkursowe zakupy, przeleciałam pół miasta...
I pomieszałam Hebe z Naturą sobie, a Winiary w każdym z czterech sklepów kupiłam za 10 zł emotka

a co to za konek Winiary? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6241463 Napisano: 16.08.2016 16:17:25 w Połączenia nieodebrane
12 444 XX 46 ktoś może kojarzy czy to jakiś spam? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6241309 Napisano: 16.08.2016 12:23:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wanila4 napisał(a):

nkba napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

A co z Kamisowymi nożami?to już koniec?

Wpisów nie widać ale myślę, że 2500 telefonów to oni jeszcze nie wykonali emotka Z nadzieją oczekuję cierpliwie na swoja kolej emotka

ktoś pisał w piatek, że juz e-maile ślą..,

Widziałam te wpisy, ale jeszcze chcę wierzyć, że to nie koniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6241291 Napisano: 16.08.2016 12:08:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Paula_Paula napisał(a):

A co z Kamisowymi nożami?to już koniec?

Wpisów nie widać ale myślę, że 2500 telefonów to oni jeszcze nie wykonali emotka Z nadzieją oczekuję cierpliwie na swoja kolej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6241068 Napisano: 15.08.2016 12:05:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cc_investigator napisał(a):

No przecie wiedziałam, że w abc to ja nic a nic, to mnie podkusiło... I niespodzianka, nic.

Witam w klubie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6240694 Napisano: 12.08.2016 22:37:51 w SZUKAM....
nkba napisał(a):

monkakk napisał(a):

ivanotta napisał(a):

monkakk napisał(a):

Skończył mi się zapas wody mineralnej, kojarzycie jakieś konkursy gdzie trzeba kupić wodę oprócz loterii w Makro? (niegazowana)

Żywiec zdrój, na wodach smakowych są kody, które będzie można wykorzystać chyba od 15.08 lub 16.08 emotka

smakowe emotka   chyba będę zmuszona kupować po jednej i czekać na jakiś konkursik z niegazowanymi mineralnymi
ale dzięki za chęci emotka

Loteria Smolara w Carrefour - oprócz Coca Coli można kupić Kroplę Beskidu emotka

Napisałam, a potem pomyślałam emotka Chodzi o loterię Coca Cola w różnych sklepach ale w określonym regionie, sorki za wprowadzenie w błąd emotka Ja kupowałam akurat w Carrefour emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6240685 Napisano: 12.08.2016 22:18:34 w SZUKAM....
monkakk napisał(a):

ivanotta napisał(a):

monkakk napisał(a):

Skończył mi się zapas wody mineralnej, kojarzycie jakieś konkursy gdzie trzeba kupić wodę oprócz loterii w Makro? (niegazowana)

Żywiec zdrój, na wodach smakowych są kody, które będzie można wykorzystać chyba od 15.08 lub 16.08 emotka

smakowe emotka   chyba będę zmuszona kupować po jednej i czekać na jakiś konkursik z niegazowanymi mineralnymi
ale dzięki za chęci emotka

Loteria Smolara w Carrefour - oprócz Coca Coli można kupić Kroplę Beskidu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6240661 Napisano: 12.08.2016 21:56:52 w Czy informują/ informowali?
Dzięki edzia21 i ivanotta emotka w tesco tez udziału nie brałam. Choć raz cieszyłabym się gdyby to były sms-y typu "bogactwo" lub "padł na ciebie czar...". Musiałam odkopać swojego starego klamota i teraz muszę poszukać konka gdzie do wygrania jest telefon bardziej dostosowany do czasów współczesnych  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6240651 Napisano: 12.08.2016 21:34:16 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy coś konkursowego informowało dziś sms-em pomiedzy 9 a 14? Zostawiłam telefon na dworze i deszcz go podlał emotka   i chyba ma bubu bo pokazuje mi 2 smsy ale za cholerę sie nie wyświetlają wrrr emotka nawet nie mogę sprawdzić z jakiego nr one przyszły emotka

były smsy Manhattan Intermarche i Intermarche Crunchips

Dziękuję emotka brałam udział tylko w Crunchipsach to najwyżej dryndne w wtorek do nich emotka Gorzej (choć to baaaardzo mało prawdopodobne) jeśli to była np. jakaś rezerwa ... to d...pa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6240646 Napisano: 12.08.2016 21:26:22 w Czy informują/ informowali?
Czy coś konkursowego informowało dziś sms-em pomiedzy 9 a 14? Zostawiłam telefon na dworze i deszcz go podlał emotka   i chyba ma bubu bo pokazuje mi 2 smsy ale za cholerę sie nie wyświetlają wrrr emotka nawet nie mogę sprawdzić z jakiego nr one przyszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6240406 Napisano: 12.08.2016 14:03:49 w WC - rozmowy o wszystkim
monkakk napisał(a):

@-Violka- napisał(a):

monkakk napisał(a):

http://johnsonsba...onkurs/galeria#start weszłam w galerię i jestem zdruzgotana bezmyślnością niektórych rodziców ....emotka

żer dla zboków

Co trzeba mieć w głowie żeby dla zestawu kosmetyków pokazywać takie rzeczy w necie... ja się naprawdę dziwie i  gdzie jest admin tego konkursu ...

Ja po prostu zaniemówiłam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6240272 Napisano: 12.08.2016 10:37:56 w Połączenia nieodebrane
donia7 napisał(a):

nkba napisał(a):

zastrzeżony jakieś 10 min temu... emotka

może Pudliszki DC?

dzięki ale nie brałam udziału emotka może zadzwoni jeszcze raz... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6240252 Napisano: 12.08.2016 10:09:22 w Połączenia nieodebrane
zastrzeżony jakieś 10 min temu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6239022 Napisano: 09.08.2016 07:18:33 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

ladyinred napisał(a):

izak1000 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Info o loterii dpd.

Przy tym numerze paczki na samym koncu jest taka mniejsza literka czy liczba. W sledzeniu paczki jej nie ma. Kiedys wpisalam bez tej literki. Przy dzisiejszych cuksach z biedry jest cyferka. Wpisujemy ja?

Ja tych małych nie wpisuję, tylko tą dużą literę co jest w końcówce za cyframi...

Dzieki emotka  Wpisalam wcześniejz ta mala w śledzeniu i ukazal sie napis, ze nie ma takiej przesyłki. 

A ja dostałam 2 przesyłki z ciągiem liczb i dużą literą na końcu... Jedną znalazłam w "śledzeniu" jako odebraną przeze mnie bez tej litery, a do drugiej musiałam ją dopisać żeby znaleźć... Tak też je zarejestrowałam, ale nie wiem, o co Im chodzi... emotka

Ja też wpisalam taki numer jaki był prawidłowy w śledzeniu emotka U mnie bez literki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6238605 Napisano: 08.08.2016 08:58:16 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

dolly napisał(a):

Chyba drugi taki moj wpis w tym topie.... wkurzyl mnie Garnier, ktory wylaczyl strone w trakcie mojego wysylania zgloszenia i Albedo, od ktorego do tej pory nie mam zwrotki i do tego mam wiecej paragonow jak zgloszen nosz kufffffaaaaaaaaaaaa.
Pociesza fakt, ze holenderce ponoc nic groznego sie nie stalo. Cale szczescie bo tragicznie to wygladalo

u mnie podobnie, pobiegłam szybko do syna, bo się przebudził, po powrocie klikam "wyślij" i już było po konkursie emotka  Z kolei do tej pory nie mam zwrotki  z henkel, za zgłoszenie, które było moim zdaniem najlepsze emotka   

Ja wysyłałam Garnier gdy 23,58 zmieniła się na 23,59 i tez d..pa Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6237351 Napisano: 04.08.2016 12:28:11 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

nkba napisał(a):

A teraz deklaracja: w bloku C cz. 1 (który nas dotyczy) ujmowana jest tylko kwota należnego podatku BEZ żadnych imion, nazwisk Peseli itp. nie mogę dodać zdjęcia więc podam link do mf:
http://www.finans...-8AR-6-2015-2016.pdf

dziękuję emotka  

proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6237320 Napisano: 04.08.2016 12:10:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

darog napisał(a):

mia napisał(a):

Nie do końca, zaraz Ci zacytuję z maila dokładnie, co chcą.
Uprzejmie informujemy, że w celu dopełnienia formalności (zgodnie z pkt. 4.10 Regulaminu loterii), aby otrzymać nagrodę, należy w terminie 7 dni kalendarzowych od momentu powiadomienia o wygranej, wysłać do Organizatora loterii – Albedo Marketing sp. z o. o. – następujące dokumenty:
- Uzupełnione „Oświadczenie laureata” (dokument znajduje się w załączniku);
- Kserokopię pierwszej strony dokumentu tożsamości w celu udokumentowania wieku;
- Oryginał paragonu fiskalnego zgłoszonego w loterii, potwierdzającego zakup Produktów Promocyjnych;

to np nieletni za zgodą przedstawiciela ustawowego nie może brać udziału w konkursie? tak jakby towarem który należąło kupić do konkursu była..wódka!

Nagrodą jest nóż i pewnie podstawą jest ustawa o posiadaniu broni i amunicji (ostrze noża- długość, ząbki itp.) określa czy to broń biała czy nie.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6237298 Napisano: 04.08.2016 12:00:59 w SZUKAM....
A teraz deklaracja: w bloku C cz. 1 (który nas dotyczy) ujmowana jest tylko kwota należnego podatku BEZ żadnych imion, nazwisk Peseli itp. nie mogę dodać zdjęcia więc podam link do mf:
http://www.finans...-8AR-6-2015-2016.pdf
Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6237293 Napisano: 04.08.2016 11:58:57 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

nkba no to czekam emotka  i też szukam 

Podstawą do złożenia deklaracji PIT-8AR jest:
Art.  42. [Terminodprowadzenia zaliczek i zryczałtowanego podatku]                ….1a. W terminie do końca stycznia rokunastępującego po roku podatkowym płatnicy, o których mowa w art. 41, są
obowiązani przesłać do urzędu skarbowego, przy pomocy którego naczelnik urzędu
skarbowego właściwy według miejsca zamieszkania płatnika wykonuje swoje
zadania, a jeżeli płatnik nie jest osobąfizyczną, według siedziby bądź miejsca prowadzenia działalności,gdy płatnik nie posiada siedziby, roczne deklaracje, według ustalonego wzoru.
Jednakże roczne deklaracje dotyczące podatkupobranego zgodnie z art. 30a ust. 2a płatnicy, o których mowa w art. 41 ust.
10, przesyłają do urzędu skarbowego, przy pomocy którego naczelnik urzędu
skarbowego właściwy w sprawach opodatkowania osóbzagranicznych wykonuje swoje zadania. Przepis art. 38 ust. 1b stosuje się
odpowiednio.
Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6237225 Napisano: 04.08.2016 10:52:38 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

nkba napisał(a):

ziolko napisał(a):

szukam informacji, czy przy wygranej nie przekraczającej 100 zł (dokładnie 84,99 zł) organizator ma prawo żądać ode mnie numeru Pesel i podania adresu US w celu odprowadzenia podatku? 
Z tego co się orientuję, to oni odprowadzają go do swojego US w wysokości 11,11% wartości nagrody.

Proszę o pomoc.
ps. kiedyś w Fakcie, jak była kasa do wygrania to też chcieli Pesel i inne dane, łącznie z nazwiskami rodziców emotka  ale po interwencji odstąpili od tego durnego wymogu..
Bazę danych pewno chcieli sobie zrobić 

Jeśli podatek odprowadza organizator (choć nie powinien wcale bo wartość nagrody <760 zł) to żadnych Twoich danych w tym celu nie potrzebuje.

no ok, też tak myślę... ale wolałabym przedstawić jakieś przepisy prawne, że to ja mam rację, a nie oni. 
Niby to tylko dane do przeprowadzenia konkursu, ale jednak wolałabym Peselu nie podawać, bo nigdy nie wiadomo, w czyje ręce trafią takie dane 

znajde i wkleje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0