Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6256995 Napisano: 20.09.2016 11:53:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

nkba napisał(a):

W jakim terminie trzeba odesłać dane do loterii Woseba? Czytam, czytam i widzę tylko, że do 30.11.2016 emotka  

Wychodzi na to że tak, też szukam szukam i nie widze nic innego 

9.2. Organizator loterii najpóźniej w terminie 14 dni od dnia ogłoszenia wygranejinformuje Zwycięzców o wygranej – w przypadku nagród I i II stopnia telefonicznie, a w
przypadku nagród III i IV stopnia za pośrednictwem wiadomości SMS i udostępni na
stronie internetowej www.promocjawoseba.pl niezbędne do odbioru nagród dokumenty,
które powinny zostać pobrane przez Zwycięzców, wypełnione i odesłane na wskazany w
nich adres w terminie do dnia 30 listopada 2016 r

Dzięki emotka takie to dziwne trochę dlatego chciałam się upewnić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6256915 Napisano: 20.09.2016 09:36:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W jakim terminie trzeba odesłać dane do loterii Woseba? Czytam, czytam i widzę tylko, że do 30.11.2016 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6255593 Napisano: 16.09.2016 15:54:21 w SZUKAM....
nkba napisał(a):

Czy ktoś ma zapisany regulamin z Biedronki pocztówka z Polski? Na stronie nie działa już a dziecka pracę zaraz muszę na pocztę dać! Proszę emotka może być PW

już mam emotka ślepa byłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6255592 Napisano: 16.09.2016 15:53:43 w Biedronka
nkba napisał(a):

Czy ktoś ma zapisany regulamin z Biedronki pocztówka z Polski? Na stronie nie działa już a dziecka pracę zaraz muszę na pocztę dać! Proszę
może być PW

już mam emotka ślepa byłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6255591 Napisano: 16.09.2016 15:49:50 w Biedronka
Czy ktoś ma zapisany regulamin z Biedronki pocztówka z Polski? Na stronie nie działa już a dziecka pracę zaraz muszę na pocztę dać! Proszę
może być PW Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6255590 Napisano: 16.09.2016 15:49:09 w SZUKAM....
Czy ktoś ma zapisany regulamin z Biedronki pocztówka z Polski? Na stronie nie działa już a dziecka pracę zaraz muszę na pocztę dać! Proszę emotka może być PW Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6254728 Napisano: 15.09.2016 10:31:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

a jeszcze odnośnie tych nieszczęsnych zdrapek w DC -czy dają Wam tyle zdrapek na ile opiewa paragon tzn wielokrotność 20 zł?? ja kupowałam za 70 dostałam 1 zdrapkę, mówię, że chyba należy mi się 3 szt emotka a Pani za kasą, że 1 zdrapka do 1 paragonu emotka

Jest w regulaminie, że nie przeliczają zdrapek. czy zrobisz zakupy za 20 czy 100 i tak dostaniesz jedną zdrapkę - kicha trochę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6253764 Napisano: 13.09.2016 14:13:11 w Połączenia nieodebrane
mdepfs napisał(a):

58 329...02?

Może loteria Energa? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6253687 Napisano: 13.09.2016 12:44:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

nkba napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Ferrero Rocher już coś szykuje, pewnie tradycyjnie z rozmachem  emotka  ahh, od trzech lat próbuję, może tym razem się uda  emotka

https://www.ferrerorocher.pl/

Od kilku dni pisze sie o tym w "Zapowiedziach..." emotka

Mhmmm... nie mam tam dostępu emotka

:)
edit: superaśne nagrody, szkoda, ze loteria emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

nkba

#6253683 Napisano: 13.09.2016 12:43:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Ferrero Rocher już coś szykuje, pewnie tradycyjnie z rozmachem  emotka  ahh, od trzech lat próbuję, może tym razem się uda  emotka

https://www.ferrerorocher.pl/

Od kilku dni pisze sie o tym w "Zapowiedziach..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6253427 Napisano: 13.09.2016 00:02:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Czyli jedna bitwa wygrana  emotka  
A poważnie, w takim razie po co ten Pesel? Byłam przekonana, że rozliczenie podatku jest imienne. Skoro nie to po co? Sprzedaż takich danych to za duże ryzyko, a nie oszukujmy się, agencje zarabiają na siebie. Jeszcze udostępnianie adresów mailowych jestem  w stanie zrozumieć (powiedzmy). Po prostu pilnują regulaminowo że 1 nagroda na osobę? A może to pewnego rodzaju dowód dla sponsora, że nagrody powędrowały do laureatów?  emotka

Nie mam długiego stażu konkowego emotka ale wydaje mi się, że to z "niedouczenia" - przecież wiadomo od jakiej wartości nagrody należy podatek odprowadzić, a oni nawet od nagród za 10 dodają te 11,11% choć nie mają ani prawa ani obowiązku... emotka Widzimy konkurs, fajne nagrody, czytamy regulamin i wiadomo: jeśli nie musimy płacić my sami to niech sobie agencje te podatki płacą... Tylko czy płacą je w rzeczywistości? tego nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6253409 Napisano: 12.09.2016 23:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marionzzz napisał(a):

MartaZey napisał(a):

mattadore napisał(a):

Świeżaki Biedronka -rysunek , oglądam galerie to mało tam prac dzieci małoletnich. Czy matki konkursowiczki kiedyś ogarną fakt, że jak jest napisane wspólnie z dzieckiem, to organizator ma na myśli, że masz tylko trzymać dziecku kartkę, ewentualnie zrobić prostą kreske lub zasugerować coś jeszcze, aby wyobraźnie dziecka pobudzić.  emotka emotka A tu w galerii 95 % dorosłych dzieci... w sumie... może rysowała córka lat 35, a matka lat 58 darła się z kuchni : Justyna zrób zakupy w Biedrze, liste se narysuj... emotka emotka

Dokładnie! Ja przestałam grac w takie konkursy, gdy na konkurs Kauflanda jakieś półtora roku temu zrobiłam Z SYNKIEM pracę. Nie była idealna, była zrobiona przez 4-latka głównie. A to co wygrało...łomatko. Jakieś hafty, pizza USZYTA z filcu. never again

to też chyba zależy od organizatora-moja córka ostatnio wygrała parę razy w konkursach rysunkowych w tym gołębiewskiego  z biedronki - prace malowała sama -nawet palcem ich nie dotknęłam emotka  bo wychodzę z założenia,że wyręczanie dzieci jest jedną z najgorszych rzeczy jakie rodzic może zrobić dziecku nie mówiąc o tym,czego dobrego/złego dziecko się przez to uczy...

Ja również nigdy swojej małej nie pomagam, zawsze praca jest jej pomysłu i wykonania emotka Jak są jakieś konki dla dzieci to pytam czy chce wziąć udział i to jest zawsze jej decyzja emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6253205 Napisano: 12.09.2016 15:48:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

nkba napisał(a):

szczupak napisał(a):

Inaczej jest w sytuacji kiedy w regulaminie jest info że podatek od wygranej musi uiścić sam nagrodzony, ale z reguły w takich sytuacjach warunkiem wydania nagrody jest udokumentowanie zapłaty powyższego podatku ( też 10% wartości) i wtedy nagrodzony rozlicza się przed właściwym sobie Urzędem Skarbowym podając pesel i swoje dane ( nr dowodu też nie jest potrzebny)

To nie tak emotka Nawet jeśli laureat wpłaca agencji podatek to i tak agencja wpłaca go nie imiennie w swojej deklaracji. Jedyna sytuacja kiedyu mogą żądać danych do US to wtedy gdy ani agencja ani Ty nie wpłacasz podatku. Dostajesz nagrodę, a potem agencja przysyła PIT-8C i sama rozliczasz to w swoim reznaniu rocznym i wtedy dopiero odprowadzasz podatek sama emotka Pisałam już o tym kiedyś emotka

Przyznaje racje  emotka   w tym drugim przypadku trochę się zakrecilam emotka
Niech tylko te fajne wygrane wpadają to ten podatek się jakoś przelknie

o taaaaak emotka emotka emotka życzę tego wszystkim:) i sobie również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6253166 Napisano: 12.09.2016 15:01:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
mgrzel napisał(a):

silvia8 napisał(a):

defed emotka

Przyłączam się do gratulacji emotka Udanego wyjazdu  emotka

I ja się przyłączam emotka Gratki emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

nkba

#6253155 Napisano: 12.09.2016 14:56:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

Inaczej jest w sytuacji kiedy w regulaminie jest info że podatek od wygranej musi uiścić sam nagrodzony, ale z reguły w takich sytuacjach warunkiem wydania nagrody jest udokumentowanie zapłaty powyższego podatku ( też 10% wartości) i wtedy nagrodzony rozlicza się przed właściwym sobie Urzędem Skarbowym podając pesel i swoje dane ( nr dowodu też nie jest potrzebny)

To nie tak emotka Nawet jeśli laureat wpłaca agencji podatek to i tak agencja wpłaca go nie imiennie w swojej deklaracji. Jedyna sytuacja kiedyu mogą żądać danych do US to wtedy gdy ani agencja ani Ty nie wpłacasz podatku. Dostajesz nagrodę, a potem agencja przysyła PIT-8C i sama rozliczasz to w swoim reznaniu rocznym i wtedy dopiero odprowadzasz podatek sama emotka Pisałam już o tym kiedyś emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6253150 Napisano: 12.09.2016 14:51:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

rpk napisał(a):

Do rozliczeń podatkowych agencją nie potrzebny jest pesel bo obowiązek podatkowy ciąży na agencji nie na laureacie danej nagrody.

Jak to? Zakładam, wygrywasz 20 tysięcy, to jest Twój przychód. Organizator daje agencji środki na pokrycie podatku za Ciebie, konkretnie za Twoje nazwisko... Czy się mylę?

Mylisz się emotka Podatek od nagród (jeśli odprowadza go organizator) nie jest odprowadzany imiennie tylko łączną kwotą za dany m-c emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6252542 Napisano: 10.09.2016 10:06:22 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

zygi1947 napisał(a):

bridget napisał(a):

czy z Bica wysylaliscie poczta tradycyjna czy emailem?

Czy było mądrzej wiemy nie PRZED a dopiero PO.

to fakt:))  jutro ostatni dzien chyba wysyłki:) i mały dylemat:) 

Ja wysłałam pocztą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6252335 Napisano: 09.09.2016 18:10:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

To samo zdjęcie nagrodzone w różnych konkursach
https://www.faceb...sts/1219567458081990
http://www.radioz...ne-wakacje-z-Peugeot

emotka

Właśnie  emotka i wydaje mi się, że jeszcze gdzieś je widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6251466 Napisano: 08.09.2016 11:37:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

nkba napisał(a):

logos89 napisał(a):

kinia1503 napisał(a):

W loterii Kamis można wysłać ksero dowodu zakupu?

tak, a dane takie jak nr dowodu możesz zamazać 

Pytanie było o dowód zakupu emotka Paragon musisz wysłać oryginalny emotka

faktycznie nie doczytałam emotka  wcześniej pisali na forum, że może być ksero jak komuś potrzebny jest oryginał 

Być może ale chyba trzeba to najpierw uzgodnić z Albedo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6251447 Napisano: 08.09.2016 11:11:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

kinia1503 napisał(a):

W loterii Kamis można wysłać ksero dowodu zakupu?

tak, a dane takie jak nr dowodu możesz zamazać 

Pytanie było o dowód zakupu emotka Paragon musisz wysłać oryginalny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0