Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6258516 Napisano: 22.09.2016 20:33:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

gryszelm napisał(a):

nkba napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy w loterii DPD 1 osoba może wygrać kilka nagród tego samego stopnia w 1 losowaniu?

Regulaminu Ci nie zacytuję, ale zapisałam sobie "Jedna nagroda co losowanie na osobę."

Dzięki joan, bo własnie zauważyłam,że 1 osoba wygrała 2 takie same nagrody w jednym losowaniu...Czyli jednak coś nie tak...

edit: właściwie to nie jedna,a więcej

2.11. Z zastrzeżeniem postanowień pkt 2.10., niezależnie od liczby odebranych przez Uczestnika przesyłek, o których jest mowa w pkt 2.1. i
niezależnie od
liczby dokonanych zgłoszeń Uczestnik może wygrać w losowaniach odbywających się w danym dniu tylko jedną nagrodę, o której mowa w pkt
3.1.1. lit. a),
3.1.2. lit. a) . albo 3.1.3 lit. a).

czyli jedną każdego rodzaju. Pewnie jedna osoba podała dwa adresy do doręczeń np. domowy i firmowy, a oni chyba tego nie sprawdzają, czy jak?

Moja córka tak wygrała (no nie wiem po kim ona ma szczęście w loteriach, bo na pewno nie po mnie). Jedno zgłoszenie na adres domowy - tablet, drugie na ten w pracy - voycher. Adresy takie podała, gdyż takie były na liście przewozowym i innych podać nie mogła (tzn. nie mogła na list przewozowy na jej nazwisko do pracy podać adresu domowego, bo ten list trzeba im obowiązkowo odesłać i dane muszą być takie jak właśnie na tym liście). A to że ludzie dostają prywatne przesyłki na adres domowy, a służbowe na ten do pracy, to chyba oczywiste. Obie nagrody już dostała.

To też widziałam ale ona wygrała z tego co widziałam 2 rózne nagrody,co jest OK .Są jednak osoby,co wygrały 2 takie same nagrody w tym samym losowaniu.

Tak gryszelm, mi chodziło o taką sytuację jak mczarna napisała, nie, ze jedna osoba kilka rożnych nagród tylko, ze jedna osoba dwie takie same nagrody w jednym losowaniu. Co do tych adresów, a właściwie miast, które podaje się w formularzu, to specjalnie wertowałam regulamin bo nie wiedziałam czy chodzi o miasto zamieszkania czy miasto do jakiego miała dotrzeć przesyłka... Nie znalazłam odpowiedzi emotka małż był w delegacji i tam dotarła do niego przesyłka, ale już nie pamiętam jakie miasto podalam... chyba zamieszkania. Jak coś mu sie uda wygrać to wtedy najwyżej będę się wypruwać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6258492 Napisano: 22.09.2016 19:54:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy w loterii DPD 1 osoba może wygrać kilka nagród tego samego stopnia w 1 losowaniu?

Regulaminu Ci nie zacytuję, ale zapisałam sobie "Jedna nagroda co losowanie na osobę."

Dzięki joan, bo własnie zauważyłam,że 1 osoba wygrała 2 takie same nagrody w jednym losowaniu...Czyli jednak coś nie tak...

edit: właściwie to nie jedna,a więcej

2.11. Z zastrzeżeniem postanowień pkt 2.10., niezależnie od liczby odebranych przez Uczestnika przesyłek, o których jest mowa w pkt 2.1. i
niezależnie od
liczby dokonanych zgłoszeń Uczestnik może wygrać w losowaniach odbywających się w danym dniu tylko jedną nagrodę, o której mowa w pkt
3.1.1. lit. a),
3.1.2. lit. a) . albo 3.1.3 lit. a).

czyli jedną każdego rodzaju. Pewnie jedna osoba podała dwa adresy do doręczeń np. domowy i firmowy, a oni chyba tego nie sprawdzają, czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6258381 Napisano: 22.09.2016 15:20:02 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

wkurzające to jest to, jak to wszystko zostało nakręcone z ta wodą. To był i jest jeden z lepszych tricków marketingowych XXw. Nakłoniono ludzi do kupowania czegoś co maja w kranie, za cenę parę set większa niż to jest warte. Rozumiem jak toś ma ujęcie z rzeki, ale tak jak w moim mieście jest to woda z ujęcia głębinowego, to pije ostentacyjnie kranówę i nie daje się nabijać w tą marketingową BUTELKĘ. Do czego i innych namawiam. Na zachodzie w restauracji poprosicie o wode to dostaniecie z kranu i nie ma nikt z tym problemu. A u nas ta źródlana w butelkach to kpina, potrafi czasem zakwitnąć po paru godzinach. Kranowkowicze wszystkich krajów łączcie się!

Dokładnie tak, mamy dobrą wodę i od lat ją pijemy, bo niegazowana w butelkach to po prostu kranówa emotka

Ja jestem szczęśliwcem i mam własną studnię emotka I wode mam smaczną i zdrową, badaną co roku emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

nkba

#6258296 Napisano: 22.09.2016 13:24:42 w Biedronka
olivkap napisał(a):

Ja wysłałam 10, a wydawało mi się, że przynajmniej 20  emotka  Jak wysyłaliście zgłoszenia? Smsem czy przez stronę?

Tylko przez stronę, tez ok. 10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6258214 Napisano: 22.09.2016 11:46:49 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

DPD rozwozi nagrody z gwiazdorskiego weekendu L'Oreal, na protokole są wszystkie dane osobowe, łącznie z peselem, a trzeba było dodatkowo podać numeru dow. osobistego. Podałam, a teraz mam kaca moralnego..... Wy podajecie?

Oszaleli??? Malo im danych? emotka
Jasne, że podam, jak kurier się upomni (toć nie jego wina), ino się pomylę w cyferkach. Zawsze przecież może się zdarzyć, nie? emotka

ja też zawsze wpisuje błedny emotka  

Kurcze, o tym nie pomyślałam emotka super pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6258018 Napisano: 21.09.2016 21:27:01 w Kaufland konkursy
dzasmina napisał(a):

nkba napisał(a):

Myślicie, że wszystko poszło?

najlepsze zostawili na jutro emotka

a tak serio, to trzeba czekać na kolejne wyniki, oby były korzystniejsze emotka

Amen emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6257953 Napisano: 21.09.2016 19:38:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
smocyca napisał(a):

aerdna napisał(a):

alea napisał(a):

synk  Gratuluję Citroena emotka

Gratuluję!  (Z czego to?) emotka

GRATULACJE !!!

oooo wielkie gratki emotka ale z jakiego konka to pojęcia nie mam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257952 Napisano: 21.09.2016 19:36:53 w Kaufland konkursy
Myślicie, że wszystko poszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257847 Napisano: 21.09.2016 16:52:28 w Kaufland konkursy
dzasmina napisał(a):

no, mogliby się pospieszyć, bo ja wciąż czekam emotka

No to Ci potowarzyszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257810 Napisano: 21.09.2016 16:10:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

nkba napisał(a):

kama.z napisał(a):

nkba napisał(a):

mysz-s napisał(a):

nkba napisał(a):

W jakim terminie trzeba odesłać dane do loterii Woseba? Czytam, czytam i widzę tylko, że do 30.11.2016 emotka  

Wychodzi na to że tak, też szukam szukam i nie widze nic innego 

9.2. Organizator loterii najpóźniej w terminie 14 dni od dnia ogłoszenia wygranejinformuje Zwycięzców o wygranej – w przypadku nagród I i II stopnia telefonicznie, a w
przypadku nagród III i IV stopnia za pośrednictwem wiadomości SMS i udostępni na
stronie internetowej www.promocjawoseba.pl niezbędne do odbioru nagród dokumenty,
które powinny zostać pobrane przez Zwycięzców, wypełnione i odesłane na wskazany w
nich adres w terminie do dnia 30 listopada 2016 r

Dzięki emotka takie to dziwne trochę dlatego chciałam się upewnić emotka

Znowu ksero dowodu osobistego?! Na serio wysyłacie czy może zasłaniacie część dokumentu

zostawie widoczne imię, nazwisko, date ur i adrres

ja odesłałam tylko pierwsza stronę z data urodzenia i zdjęciem , drugiej strony z adresem nie wysyłałam emotka

jak jest z tą Wosebą, jedna osoba moze wygrac kilka kawiarek przez cały konkurs, ale jedna dziennie ?? emotka a raz ekspres, walize i główna??

a tego nie doczytałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257750 Napisano: 21.09.2016 15:12:00 w Połączenia nieodebrane
nkba napisał(a):

Czy ktoś kojarzy 512 xxx 279?

podbijam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257685 Napisano: 21.09.2016 14:18:19 w Kaufland konkursy
bluegirl napisał(a):

nkba napisał(a):

joan napisał(a):

Czyli przed nami jeszcze odsłona trzecia = duety bonów  :)    

Nie targajcie z rozpaczy paragonów, nadal jest szans na nagrodę  :D   

Ciekawe czy lecą od najwyższego stopnia czy najniższego emotka

Dla mnie najważniejsze  bony, a te na całe szczęście są we wszystkich nagrodach.

Ja z koszulki bym też się ucieszyła emotka Na razie nawet bonu nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257675 Napisano: 21.09.2016 14:14:25 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Czyli przed nami jeszcze odsłona trzecia = duety bonów  :)    

Nie targajcie z rozpaczy paragonów, nadal jest szans na nagrodę  :D   

Ciekawe czy lecą od najwyższego stopnia czy najniższego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257570 Napisano: 21.09.2016 12:47:18 w Połączenia nieodebrane
Czy ktoś kojarzy 512 xxx 279? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257550 Napisano: 21.09.2016 12:31:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy jest ktoś, kto nie wygrał w konkursie Soaraya najlepsza pod słońcem? Mam wrażenie, że tam nagradzali każde zgłoszenie, a nagród nie było aż tak wiele, chyba ok 200? Wysłałam tam naprawdę marne zdjęcia i jestem zdziwiona, że to nagrodzili o.O Jedyne wytłumaczenie, to że im zgłoszeń brakowało emotka

mi również śmignęła taka myśl po głowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257524 Napisano: 21.09.2016 11:54:14 w Czy informują/ informowali?
natka91 napisał(a):

Czy ktoś wie na którym dniu stanęli z informowaniem z milkowymi torbami ? Zastanawiam się czy już wszystkich laureatów poinformowali chodzi mi konkretnie o 15, 16 września.

ostatni informowany to 14.09 emotka na 99% dalej nie byłoinfo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257494 Napisano: 21.09.2016 11:07:36 w Biedronka
A mi się tam świeżaki bardzo podobają i mojej małej też emotka Ale my uwielbiamy wszelkie pluszaki więc może dlatego emotka Wyświetl w wątku >>
1 kemli 0

nkba

#6257486 Napisano: 21.09.2016 10:56:49 w Biedronka
kemli napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

Muszę to napisać bo aż nie mogłam uwierzyć pani w kolejce przede mną kupowała 5 świeżaków po cenie 49,99. Skąd ci ludzie mają kase?

Pracują ?

zapewne pracują, ale żeby kupować aż 5 maskotek (których mój synek ich nie chce) za taką kasę??  emotka

Mi Pani kasjerka mówiła ze dzieci strasznie się jaraja tymi maskotkami. Wiec może jej dziecko albo ktokolwiek inny tez się nimi jara? Sa gusta i gusciki. A dziecko dziecku nierowne;)

Oj jarają się emotka U mojej małej w przedszkolu szał emotka Zwłaszcza śliwka Sabina jest jakaś nad wyraz uwielbiana, być może dlatego, że już śliwek u nas nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257379 Napisano: 20.09.2016 23:57:24 w Zabawa ostatnia litera
system - matnia Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6257125 Napisano: 20.09.2016 15:29:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kama.z napisał(a):

nkba napisał(a):

mysz-s napisał(a):

nkba napisał(a):

W jakim terminie trzeba odesłać dane do loterii Woseba? Czytam, czytam i widzę tylko, że do 30.11.2016 emotka  

Wychodzi na to że tak, też szukam szukam i nie widze nic innego 

9.2. Organizator loterii najpóźniej w terminie 14 dni od dnia ogłoszenia wygranejinformuje Zwycięzców o wygranej – w przypadku nagród I i II stopnia telefonicznie, a w
przypadku nagród III i IV stopnia za pośrednictwem wiadomości SMS i udostępni na
stronie internetowej www.promocjawoseba.pl niezbędne do odbioru nagród dokumenty,
które powinny zostać pobrane przez Zwycięzców, wypełnione i odesłane na wskazany w
nich adres w terminie do dnia 30 listopada 2016 r

Dzięki emotka takie to dziwne trochę dlatego chciałam się upewnić emotka

Znowu ksero dowodu osobistego?! Na serio wysyłacie czy może zasłaniacie część dokumentu

zostawie widoczne imię, nazwisko, date ur i adres emotka Wyświetl w wątku >>
0 0