Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6265023 Napisano: 06.10.2016 11:16:16 w Biedronka
akaska napisał(a):

bluegirl napisał(a):

Czy ktoś kto miał ten nieszczęsny barszcz czerwony i się dodzwonił, pytal ich o konieczność dopisku i pieczątki potwierdzającej produkt Winiary?

Skoro loteria tylko w Biedronkach, powinni mieć listę i opisy jakie występują  przy nabijaniu.

Ja też mam kiepsko opisany barszcz i dopytalam. Musi być adnotacja i pieczątką. U mnie na prowincji takie zacofanie, że aż się boję pytać w sklepie.... No ale spróbuję. A orientuje się ktos, gdzie to trzeba dopisać? Przy danym produkcie wystarczy dopisać Winiary i przypieczetowac? Żebym w razie czego wiedziała o co mi chodzi:)

Ale przecież Albedo nigdy nie czepiało się opisów emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6265013 Napisano: 06.10.2016 11:04:19 w WC - rozmowy o wszystkim
Winobluszcze są bardzo ekspansywne i jeśli płot nie jest ażurowy to ok ale jeśli nie to może sąsiadowi się taki jednak nie podobać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6265011 Napisano: 06.10.2016 11:02:34 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak pisałam wcześniej, za tujami nie przepadam. Ogród mam z dużymi drzewami - sosnami i brzozami (samosiejki - kupiłam z nimi działkę) i to w nie wpasowuję ogród, głównie kwiatami i kwitnącymi drzewkami i krzewami emotka Styl taki naturalistyczny. Niedawno wykupiono działkę obok mnie więc płot trzeba obsadzić. Szpaler tui miał sie nijak do naturalizmu więc mam jako podstawę do nieformalnego żywopłotu wsadziłam kilkanaście tui kolumnowych ale nie równo rozmieczczone tylko np po 3 albo przeplatane z jałowcami kolumnowymi. Szmaragdów też mam kilka żeby urozmaicić, ponieważ one rosną stożkowo. Resztę mam zamiar jeszcze w tym roku obsadzić wąsko rosnącymi  iglakami i ciekawymi liściastymi, które  nadają się na nieformalne żywopłotynp. dereń kausa piękny, ogniki szkarłatne i wiele innych emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nkba

#6264984 Napisano: 06.10.2016 10:28:52 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

a mi się podoba dyskusja otwarta o tujach, chętnie poczytam, gdyż na wiosnę planuję zakup i się zastanawiam nad odmianą emotka

No to może przeniesiemy się do WC? emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, radosna 0

nkba

#6264972 Napisano: 06.10.2016 10:16:35 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

nkba napisał(a):

toka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurzam się, bo robimy nowe ogrodzenie i coś trzeba przed nim posadzić, jakąś zieleninę. Nie znam się zupełnie, nienawidzę wszystkiego co się wiąże z ogrodnictwem a jako, że jestem kobietą to się wszystkim wydaje, że ja to ogarnę. 

tuja szmaragd-będzie Pani zadowolona emotka Jak coś to pisz-chętnie pomogę  emotka

Również mogę coś podpowiedzieć emotka

A ja polecam brabant. W odróżnieniu od odmiany szmaragd są bardziej "krzaczaste", idealne na żywopłot. Akurat dzisiaj mi przywożą i też sadzimy emotka

No ja akurat mam kolumnowe (bo mało miejsca zajmują, a ja wolę kwiaty) bo tui nie lubię ogólnie ale musiałam się szybko od sąsiadów osłonić więc kilka posadziłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6264969 Napisano: 06.10.2016 10:14:41 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Hmm... Pies jest a w momencie kiedy będę już oficjalnie mogła odgrodzić podwórka to będzie pewnie jeszcze jeden, dwa czy pięć... Wszystko co mi wyrzucą pod płotem    :D to te tuje nie lubią się z psami? Bo ze zwierząt nie zrezygnuję na pewno emotka

Psy je lubią obsikiwać emotka Ale nie zawsze emotka Robią się wtedy czarne gałązki i po prosty je wycinasz emotka Chyba, że leją na potęgę to może uschnąć niestety emotka Ja mam kilka ale mój psiak tylko jedną zaznaczył, wycięłam i na razie spokój, na innych nie zauważyłam, ale ja mam dużą działke i inne drzewa więc może obsikuje inne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6264965 Napisano: 06.10.2016 10:08:42 w Wkurza mnie...
toka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurzam się, bo robimy nowe ogrodzenie i coś trzeba przed nim posadzić, jakąś zieleninę. Nie znam się zupełnie, nienawidzę wszystkiego co się wiąże z ogrodnictwem a jako, że jestem kobietą to się wszystkim wydaje, że ja to ogarnę. 

tuja szmaragd-będzie Pani zadowolona emotka Jak coś to pisz-chętnie pomogę  emotka

Również mogę coś podpowiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6264846 Napisano: 05.10.2016 22:28:26 w Dziś cieszę się z.....
radosna napisał(a):

79magda napisał(a):

a kysz emotka mój ci On emotka nic mnie tak nie jara jak oczy Winiara emotka  

Magda! Ale mnie rozbawiłaś! Winiar w oczach ma ... nieba dwa!
Ale razem z nkba mam też haka na Kubiaka emotka
A kto odda "głosa" na Karola Kłosa?
Może Nowakowski jest dla kogoś boski?

emotka emotka emotka Brawo Ty! emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6264813 Napisano: 05.10.2016 21:42:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

czy na konkurs lowicz w carefour trzeba kupic 2 produkty lowicz czy jeden lowicz jeden krakus??

Ja zrozumiałam 1 łowicz i jeden krakus i tak kupiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6264778 Napisano: 05.10.2016 20:34:57 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

a kysz emotka mój ci On emotka nic mnie tak nie jara jak oczy Winiara emotka  

Winiar rzeczywiście te oczyska to ma cudne.... Jakby to był Kubiak to już bym pińcet zgłoszeń posłała emotka   Wyświetl w wątku >>

nkba

#6264337 Napisano: 05.10.2016 07:36:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michalmichna napisał(a):

I to największą czcionką! emotka  Czas zmienić okulary! emotka

:) Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6264335 Napisano: 05.10.2016 07:32:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erte napisał(a):

Na każdym paragonie z Biedronki jest NIP

Na KAŻDYM paragonie jest NIP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6263246 Napisano: 03.10.2016 11:56:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edi999a napisał(a):

Już padało to pytanie, ale zadam je jeszcze raz- kto w poprzednich edycjach  konkursu  http://www.hapsnij.pl/  otrzymał szlafrok lub worek z produktami i może się wypowiedzieć na temat jakości i zawartości ? 

Ja pytałam i podbijam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6263088 Napisano: 03.10.2016 09:12:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

nkba napisał(a):

A co z paczką sprzątaczką? miała być od 03.10? emotka

to samo rano pomyslalam emotka

więc czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6263084 Napisano: 03.10.2016 09:05:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co z paczką sprzątaczką? miała być od 03.10? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6262942 Napisano: 02.10.2016 19:11:25 w SZUKAM....
kadett33 nie wiem czemu ale nie mogę Cię zacytować więc piszę w osobnym komentarzu emotka teraz nie trzeba oddawać paragonów jeśli bierzesz fakturę (choć wiele sklepów jednak nie wiem czy z niewiedzy czy z przyzwyczajenia tak robi dalej emotka ) Jeśli mam taką sytuację to zwyczajnie nie daję się spławić - zdarzyło sie tak tylko kilka razy. Mogą sobie skserować, potwierdzić za zgodność, wydrukować duplikat itp. i paragon wraz z fakturą do niego oddać klientowi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6262937 Napisano: 02.10.2016 18:45:59 w SZUKAM....

nkba

#6262739 Napisano: 01.10.2016 22:34:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do tych osób co wygrały w Hapsach w poprzedniej edycji: czy te worki są wraz z produktami? A ten szlafrok to fajny jakis? Czy jest jednego rozmiaru? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6262623 Napisano: 01.10.2016 15:53:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

ivanotta napisał(a):

delvitto napisał(a):

adamadam napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ma ktoś regulamin Ferrero Rocher? To jakieś opakowania z kodami, czy może być zwykłe, bo to loteria paragonowa?

tez jestem ciekaw

od kilku dni prześwietlam wzrokiem ustawione ferrero na półkach w różnych sklepach, nigdzie nie ma żadnych info, ani na opakowaniach, ani reklam w sklepach:( myślę, że skoro to nowe partie, bo jak sam ferrero ogłasza, że latem nie ma produkcji, i skoro nie są jakoś oznakowane, to raczej będzie na paragony. Ale może będzie zdziwienie, jak się okaże, że w środku są jednak jakieś kody...

https://www.ferre..._i_jedna_nagroda.pdf
wychodzi na to że opakowanie nie musi być promocyjne. 

link nie działa:(

No nie emotka znowu bramki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6262226 Napisano: 30.09.2016 15:28:47 w Zakupy na konkursy - usługi
nkba napisał(a):

Czy ktoś kupi mi Książki Edukatis na ten konk:
http://www.e-konk...em.html#.V-5LsMkprwQ

Potrzebuję tylko skan emotka

Nieaktualne, dostałam u siebie jednak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0