Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6270455 Napisano: 17.10.2016 10:35:56 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy nick.com informował laureatów tego konkursu z Dorą? Niby miały być wyniki 11.10 opublikowane ale nic nie widzę, a córeczka czeka emotka

Napisz do nich. W ogóle to oni lubią wysyłać nagrody zanim pojawi się lista Zwycięzców emotka

Dzięki emotka Mała u nich jeszcze nigdy nie wygrała dlatego nie wiem jak oni tam działają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6270449 Napisano: 17.10.2016 10:27:52 w Czy informują/ informowali?
Czy nick.com informował laureatów tego konkursu z Dorą? Niby miały być wyniki 11.10 opublikowane ale nic nie widzę, a córeczka czeka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6269817 Napisano: 15.10.2016 00:49:45 w Czy informują/ informowali?
lubiejesien napisał(a):

Czy informowali z konkursu "Pocztówka z Polski" UNICEF Biedronka?

Jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6269010 Napisano: 13.10.2016 15:02:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Po jakim czasie od pojawienia się wyników informują wygranych z paczki sprzątaczki? 

Podpinam się... Pytałam już o to wielokrotnie, ale nikt nie udzielił odpowiedzi...  emotka

Wydaje mi się, że zaraz po publikacji wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268887 Napisano: 13.10.2016 13:06:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalajf napisał(a):

nkba napisał(a):

kalajf napisał(a):

nkba napisał(a):

kalajf napisał(a):

Ja wygrałam w sklepach abc tablety,a w regulaminie nie ma nic  mowy o odprowadzonym podatku(jest tylko od głównej).I teraz nie wiem czy sama mam złożyć stosowny Pit?Pisałam w tej sprawie do organizatora,ale mi nie odpowiedział.Tablety są już dawno w domu,ale nie chciałabym problemu.Jak myślicie co zrobić?

Spokojnie emotka wartość tabletu zapewne jest mniejsza niz 760zeta więc nie powstaje obowiązek podatkowy emotka

No,właśnie nie-cena była podana 1340zł

A jeśli tak to rzeczywiście dziwne emotka Ja, jesli nie dostałabym PIT od organizatora to w rozliczeniu bym nie ujmowała  emotka Jak ktoś nie doniesie to oni nie mają możliwości się o tym dowiedzieć  emotka A moze to była loteria? To wtedy kwota nie jest 760 tylko 2280?

Tak,loteria.To mnie uspokoiłaś.Dziękuję bardzo emotka

Proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268787 Napisano: 13.10.2016 11:01:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy zauważyliście, że w konku P&G w ITM (tym od dzisiaj) TQG nie chce nr paragonu? Zastanawiam się czy się nie walnęli? A może jeszcze zmienią regulamin bo oni chyba zawsze nr chcą? emotka

A czy przy olimpiadach w zabce, itm czy w stokrotce numer chcieli? Nie.

Nie wiem, nie grałam tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268785 Napisano: 13.10.2016 11:00:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy zauważyliście, że w konku P&G w ITM (tym od dzisiaj) TQG nie chce nr paragonu? 

W poprzednim też nie chcieli.

A to nie wiedzialam emotka Przyzwyczajona do kauflandowych systemowych jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268780 Napisano: 13.10.2016 10:58:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy zauważyliście, że w konku P&G w ITM (tym od dzisiaj) TQG nie chce nr paragonu? Zastanawiam się czy się nie walnęli? A może jeszcze zmienią regulamin bo oni chyba zawsze nr chcą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268776 Napisano: 13.10.2016 10:51:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

nkba napisał(a):

monisss napisał(a):

mia napisał(a):

Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego w konkursie Elseve nagrody III stopnia są o niebo lepsze niż nagrody I i II stopnia? emotka
Pomijam już drobny fakt, że jest to kolejny konkurs na ilość starterów... emotka

Mia no właśnie ja np. będę żałować jak wygram nagrodę I stopnia emotka hahahahahhahah

A ja zegareczek przygarnę jak nie chcecie emotka

To nie o to chodzi, czy chcemy, czy nie chcemy. emotka
Chodzi o to, że wartość nagrody I stopnia to 485 zł, II stopnia 169 zł, a III stopnia... 561 zł. Trochę dziwne stopniowanie wartości.

Wiem, ze o to Wam chodzi emotka Sama tez sie zdziwiłam emotka A I i II stopień plus 61 zł bo jeszcze po zestawie kosmow dokładają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268771 Napisano: 13.10.2016 10:36:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cudaczek121 napisał(a):

krysia1978 napisał(a):

A i ja nic ,coca cola już z 6 zgłoszen ,paczka sprzątaczka 3,ferrero 1 , i nic 0 aż smutno!   emotka     Ach  !

a z tą paczką sprzątaczką, to nie jest przypadkiem tak,że  zgłoszenie bierze udział dopóki nie zostanie wylosowane emotka

Dokładnie emotka A nawet jak wygra nagrodę jednego stopnia to jeszcze jest w puli do nagród kolejnego stopnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268769 Napisano: 13.10.2016 10:33:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mia napisał(a):

Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego w konkursie Elseve nagrody III stopnia są o niebo lepsze niż nagrody I i II stopnia? emotka
Pomijam już drobny fakt, że jest to kolejny konkurs na ilość starterów... emotka

Mia no właśnie ja np. będę żałować jak wygram nagrodę I stopnia emotka hahahahahhahah

A ja zegareczek przygarnę jak nie chcecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268723 Napisano: 13.10.2016 09:30:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

ja dziś o 24.00 i też nic.. lipa straszna z tym ferrero...
a mam pytanie odnośnie tego konkursu :
http://www.e-konk...en.html#.V_83A7PZ_2Y
trzeba kupić w tesco czy nie? bo tak jakoś dziwnie jest ten regulamin napisany, że ja już nie wiem...
p.s. zobaczcie na wartośc nagród I stopnia a III emotka

A-ha emotka widzialam emotka super emotka A co do tego Tesco to wydaje mi się, że z jakiegoś przeklejonego regulaminu nie usunęli po prostu emotka Jednak bez podawania  numeru paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268694 Napisano: 13.10.2016 07:53:13 w Zabawa ostatnia litera
0 0

nkba

#6268690 Napisano: 13.10.2016 07:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula81 napisał(a):

nkba napisał(a):

kalajf napisał(a):

nkba napisał(a):

kalajf napisał(a):

Ja wygrałam w sklepach abc tablety,a w regulaminie nie ma nic  mowy o odprowadzonym podatku(jest tylko od głównej).I teraz nie wiem czy sama mam złożyć stosowny Pit?Pisałam w tej sprawie do organizatora,ale mi nie odpowiedział.Tablety są już dawno w domu,ale nie chciałabym problemu.Jak myślicie co zrobić?

Spokojnie emotka wartość tabletu zapewne jest mniejsza niz 760zeta więc nie powstaje obowiązek podatkowy emotka

A jeśli tak to rzeczywiście dziwne emotka Ja, jesli nie dostałabym PIT od organizatora to w rozliczeniu bym nie ujmowała  emotka Jak ktoś nie doniesie to oni nie mają możliwości się o tym dowiedzieć  emotka A moze to była loteria? To wtedy kwota nie jest 760 tylko 2280?

Wtrącę się, bo sama mam pewne watpliwości,  jeśli chodzi o loterie to ta kwota jest zawsze  wyższa ? i jeśli pisze w regulaminie, że to będzie zryczałtowany podatek, to organizator zawsze sam odprowadza ? głównie chodzi mi o Loterie Roche, bo niby tak pisze w regul. będę wdzięczna za odp.

Tak, w loteriach jest zawsze wyższa emotka Konkurs - 760,00, loteria - 2280 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268620 Napisano: 12.10.2016 21:32:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalajf napisał(a):

nkba napisał(a):

kalajf napisał(a):

A jeśli tak to rzeczywiście dziwne emotka Ja, jesli nie dostałabym PIT od organizatora to w rozliczeniu bym nie ujmowała emotka Jak ktoś nie doniesie to oni nie mają możliwości się o tym dowiedzieć  emotka A moze to była loteria? To wtedy kwota nie jest 760 tylko 2280? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268585 Napisano: 12.10.2016 20:34:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalajf napisał(a):

nkba napisał(a):

egzotyczna21 napisał(a):

Witam.Chciałabym się was zapytać czy spotkałyście się z takim przypadkiem że przy wygranej w konkursie musicie rozliczyć PIT .w
REGULAMINIE PISZE:

Po otrzymaniu przez Uczestnika Nagrody, w terminie do dnia 28.02.2017 r. zostanie wysłana do
niego pocztą deklaracja podatkowa PIT-8C, a uzyskany przychód z tytułu
otrzymanej Nagrody zobowiązany będzie samodzielnie rozliczyć w rocznym
zeznaniu podatkowym..Organizator oświadcza, że nie jest płatnikiem
podatku z tytułu przychodu osiągniętego przez Uczestika w związku z
otrzymaniem Nagrody.7.Warunkiem przekazania przez Organizatora Nagrody
wskazanej w § 5 ust 1 i 2 Regulaminu jest przekazanie przez niego danych
osobowych niezbędnych do wypełnienia deklaracji podatkowej PIT-8C,
tj. adresu zamieszkania, nr PESEL, siedziby właściwego urzędu
skarbowego dla składania rocznych zeznań podatkowycH.

CZY KTOS MIAŁ PODOBNIE ? PIERWSZY RAZ SIĘ Z TYM SPOTKAŁAM,ABYM TO JA ROZLICZAŁA SIĘ Z URZĘDEM SKARBOWYM.

W końcu porządny regulamin jeśli chodzi o kwestie podatkowe emotka Nie wiem czyj to regulamin ale brawo emotka Dokładnie tak jest jeśli organizator "nie funduje" podatku od nagrody  o ile obowiązek podatkowy powstanie emotka . Podajesz dane (właśnie takie są naprawdę niezbędne jak napisali), dostaniesz PIT i ujmiesz przychód w rozliczeniu rocznym emotka

Spokojnie emotka wartość tabletu zapewne jest mniejsza niz 760zeta więc nie powstaje obowiązek podatkowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268518 Napisano: 12.10.2016 18:56:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
egzotyczna21 napisał(a):

Witam.Chciałabym się was zapytać czy spotkałyście się z takim przypadkiem że przy wygranej w konkursie musicie rozliczyć PIT .w
REGULAMINIE PISZE:

Po otrzymaniu przez Uczestnika Nagrody, w terminie do dnia 28.02.2017 r. zostanie wysłana do
niego pocztą deklaracja podatkowa PIT-8C, a uzyskany przychód z tytułu
otrzymanej Nagrody zobowiązany będzie samodzielnie rozliczyć w rocznym
zeznaniu podatkowym..Organizator oświadcza, że nie jest płatnikiem
podatku z tytułu przychodu osiągniętego przez Uczestika w związku z
otrzymaniem Nagrody.7.Warunkiem przekazania przez Organizatora Nagrody
wskazanej w § 5 ust 1 i 2 Regulaminu jest przekazanie przez niego danych
osobowych niezbędnych do wypełnienia deklaracji podatkowej PIT-8C,
tj. adresu zamieszkania, nr PESEL, siedziby właściwego urzędu
skarbowego dla składania rocznych zeznań podatkowycH.

CZY KTOS MIAŁ PODOBNIE ? PIERWSZY RAZ SIĘ Z TYM SPOTKAŁAM,ABYM TO JA ROZLICZAŁA SIĘ Z URZĘDEM SKARBOWYM.

W końcu porządny regulamin jeśli chodzi o kwestie podatkowe emotka Nie wiem czyj to regulamin ale brawo emotka Dokładnie tak jest jeśli organizator "nie funduje" podatku od nagrody  o ile obowiązek podatkowy powstanie emotka . Podajesz dane (właśnie takie są naprawdę niezbędne jak napisali), dostaniesz PIT i ujmiesz przychód w rozliczeniu rocznym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268337 Napisano: 12.10.2016 14:28:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

harnas napisał(a):

joan napisał(a):

harnas napisał(a):

serio wierzysz w ten konkurs kauflandowy? Myślę, że tam manegerowie na Polskę już nimi śmigają, nie dla śmiertelników te nagrody emotka  jedyna akcja dla konsumentów to wymiana tych bonów.

Po co głupoty piszesz, konkurencję chcesz odstraszyć? Czy tak sobie bez sensu litery zlepiasz?

Uważnie śledzę wszystkie konkursy organizowane przez Kauflanda, niezależnie od nagród i tego, czy w ogóle biorę udział. Rzadko który organizator działa tak, jak oni. Pisząc - nawet żartem - że nagrody nie są dla klientów, tylko dla menedżerów, bezpodstawnie pomawiasz konkretnych pracowników Kauflanda, którzy za konkursy są odpowiedzialni.

dla mnie głupotą i szczytem naiwniactwa jest Twoj post, ale opinie zachowałbym dla siebie, gdybyś nie starała się oceniać wypowiedzi innych. Jak widzisz jest to moja OPINIA i jest taka a nie inna. Jak wygrasz śmiało wstaw zdjęcie w nowym A3 i wtedy uwierzę, bo jak na razie są to gruszki na wierzbie.

Oj przestań... Niech każdy wierzy w co chce, po co się tak irytować?
Ja tam akurat wierzę w ich uczciwość, ale to akurat mój problem (i mojej głupoty emotka )

i mojej też emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

nkba

#6268314 Napisano: 12.10.2016 14:15:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

dang21 napisał(a):

shell napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Jak szybko potrzeba odeslac dane na kawiarke z woseby?

Ja wygrałam na samym początku.
Pech chciał że to paragon z Kauflandu -Audi A3- i chciałam im wysłać duplikat/skan.
Stanowczo mi odmówili (!)
Czas jest wg. regulaminu do końca października czy nawet końca listopada na to, więc ja czekam na rozwiązanie konkursu z autami.

Tylko że zwycięzcy aut mają zostać podani chyba 30.11 emotka

To oby do 17:30, bo do 18:00 mam pocztę emotka
A nie, mam jeszcze jedną do 20:00 emotka emotka

Zazdroszcze emotka u mnie do 16,30 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268292 Napisano: 12.10.2016 13:55:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Jak szybko potrzeba odeslac dane na kawiarke z woseby?

Ja wygrałam na samym początku.
Pech chciał że to paragon z Kauflandu -Audi A3- i chciałam im wysłać duplikat/skan.
Stanowczo mi odmówili (!)
Czas jest wg. regulaminu do końca października czy nawet końca listopada na to, więc ja czekam na rozwiązanie konkursu z autami.

Ja mam to samo emotka   I też czekam do końca listopada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0