Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6294206 Napisano: 01.12.2016 14:31:39 w Biedronka
giulietta napisał(a):

olunka napisał(a):

nkba napisał(a):

olunka napisał(a):

dzisiaj tez powinny być wyniki Fantasii w Biedronce, chociaz wczoraj się dopiero zakończył konkurs

I to przed 10 były wyniki na stronie ofeminin !!! emotka

a to nie sa stare wyniki?

tak, inny reg. i kolor 

A to wybaczcie za wprowadzenie w błąd emotka Nie wiedziałam, że była taki już wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6294193 Napisano: 01.12.2016 14:21:13 w Biedronka
olunka napisał(a):

dzisiaj tez powinny być wyniki Fantasii w Biedronce, chociaz wczoraj się dopiero zakończył konkurs

I to przed 10 były wyniki na stronie ofeminin !!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6293305 Napisano: 30.11.2016 14:16:49 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6291169 Napisano: 26.11.2016 11:31:46 w Biedronka
U mnie tylko ciastka kremówki 820g po 11,99!!!! emotka i było tylko 5 paczek emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6287667 Napisano: 21.11.2016 12:21:32 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

defed napisał(a):

NAGRODA nie jest dochodem. Organizator płaci podatek od nagrody. Gdy już nagroda jest Twoja - to Twoja rzecz.

Nagroda jest przychodem. Niestety emotka Organizator może przysłać za bieżący rok konkursowy, po jego zakończeniu, PIT 8C. Jak przyśle PIT 8C, to trzeba się rozliczać. Ten dokument wędruje do podatnika i do US równolegle, więc udać, że go podatnik nie dostał, raczej trudno. Cytuję z dokumentu:

"D. INFORMACJA O WYSOKOŚCI PRZYCHODÓW, O KTÓRYCH MOWA W ART. 20 UST. USTAWY
(rodzaj przychodu pole 24) Lenovo Yoga Tablet 2 10" z Windows, (wartość przychodu, pole 25) 1400 zł"

Kwotę przychodu z PIT 8C wpisać należy do PIT36 w części D1 DOCHODY I STRATY PODATNIKA w pole 85 (wiersz 9, inne źródła, niewymienione w poprzednich wierszach) i tak uzupełniony PIT36 dopiero można rozliczać w US.

Zgadza się emotka pod warunkiem, że organizator nie pobrał już podatku od nagrody i go nie odprowadził emotka

W moim przypadku było właśnie tak: "Akcja nie stanowi konkursu w rozumieniu ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych a przychód z Nagrody jest opodatkowany na zasadach ogólnych. Organizator może uzależnić wydanie Nagrody od uprzedniego podania przez Zwycięzcę danych niezbędnych do sporządzenia rocznej informacji o przychodach z innych źródeł, która zostanie przekazana Zwycięzcy oraz właściwemu urzędowi skarbowemu"
Dlatego zawsze upieram się przy tym (i nalegam) by CZYTAĆ Regulaminy, bo tylko to jest wiążące. emotka

Myślałam, że piszesz ogólnie, a nie w odniesieniu do konkretnego regulaminu emotka Jeśli taki jest zapis to jak najbardziej Twoja wersja jest prawidłowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6287652 Napisano: 21.11.2016 12:12:14 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

defed napisał(a):

NAGRODA nie jest dochodem. Organizator płaci podatek od nagrody. Gdy już nagroda jest Twoja - to Twoja rzecz.

Nagroda jest przychodem. Niestety emotka Organizator może przysłać za bieżący rok konkursowy, po jego zakończeniu, PIT 8C. Jak przyśle PIT 8C, to trzeba się rozliczać. Ten dokument wędruje do podatnika i do US równolegle, więc udać, że go podatnik nie dostał, raczej trudno. Cytuję z dokumentu:

"D. INFORMACJA O WYSOKOŚCI PRZYCHODÓW, O KTÓRYCH MOWA W ART. 20 UST. USTAWY
(rodzaj przychodu pole 24) Lenovo Yoga Tablet 2 10" z Windows, (wartość przychodu, pole 25) 1400 zł"

Kwotę przychodu z PIT 8C wpisać należy do PIT36 w części D1 DOCHODY I STRATY PODATNIKA w pole 85 (wiersz 9, inne źródła, niewymienione w poprzednich wierszach) i tak uzupełniony PIT36 dopiero można rozliczać w US.

Zgadza się emotka pod warunkiem, że organizator nie pobrał już podatku od nagrody i go nie odprowadził emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6287294 Napisano: 20.11.2016 10:37:29 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Nie wierzę w to co widzę emotka  https://www.faceb...NEWSFEED&fref=nf

Bosz!!! emotka   emotka Brak słów... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6286798 Napisano: 18.11.2016 18:55:04 w Biedronka
bruce napisał(a):

Natie77 napisał(a):

Ok dzięki emotka  to idę na zakupy, nosz trudno.. nie sądziłam,że dla dzieciaków, ich brak, to aż taka przykra sprawa!

Trzymam kciuki za udane i za powodzenie w zdobyciu pluszaków owocowo-warzywnych. emotka Ja wczoraj pojechałam z Córą na zapisy, a przypadkowo zastałyśmy cały wózek pełen świeżaków! emotka

Ja jestem zapisana na trzy brakujące emotka Ale czy do nas dotrą tego nie wie nikt emotka
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6286608 Napisano: 18.11.2016 12:59:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

nkba napisał(a):

asper01 napisał(a):

Dostałem dziś ponownie SMSa z Pudliszek o nożach Fiskars. Ktoś też tak ma, bo nie wiem czy się nie pomylili i mieli na myśli ten ogólnopolski konkurs.

chyba defed pisała, że tez takiego esa dostała.

A to sorki, nie widziałem. Dziękuję.

Ale dzisiaj pisała i szukała info czy ktoś też tak miał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6286605 Napisano: 18.11.2016 12:57:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Dostałem dziś ponownie SMSa z Pudliszek o nożach Fiskars. Ktoś też tak ma, bo nie wiem czy się nie pomylili i mieli na myśli ten ogólnopolski konkurs.

chyba defed pisała, że tez takiego esa dostała. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6286464 Napisano: 18.11.2016 10:41:26 w Lay's
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

Ta droższa ma symbol AP 0379, a ta tańsza AP 0375 emotka I która to jest ta lay'sowa to nie wiem emotka

Lay'sowa to ta tańsza AP 0375 - jest naklejka na opakowaniu  emotka
Poza tym na samej piłce jest napisane COMPETITION dla AP 0379 lub CAPITANO dla AP 0375   emotka

O dzięki emotka Nie mam tej piłki przy sobie to nie mam jak sprawdzić emotka Teraz juz wszystko jasne, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6286442 Napisano: 18.11.2016 10:15:15 w Lay's
Ta droższa ma symbol AP 0379, a ta tańsza AP 0375 emotka I która to jest ta lay'sowa to nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6286440 Napisano: 18.11.2016 10:13:24 w Lay's
paula9891 napisał(a):

nkba napisał(a):

a jaki jest model tej piłki bo ja się nie znam i myślałam, że to jest taka jak tu:
http://hurtownias...P4sdACFa0K0wodbtsJSw

Chyba ta. rozmiar 5.
Moje zdjęcie: 

A tu w Decatlonie:http://www.decath...35sdACFQ4R0wodUNYEPQ
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6286431 Napisano: 18.11.2016 10:05:27 w Lay's
jokan napisał(a):

shell napisał(a):

dang21 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

shell napisał(a):

Czy orientujecie sie ile jest warta pilka? ceny w sieci sa tak rozne... na stronie Adidas widzialam ją za 500-600zl a gdzie indziej za 100zl. Jest jakas roznica miedzy nimi? 

W sklepie kosztuje 139,99 zł
http://www.r-gol....p0379-rozmiar-5.html

Chyba trochę przesadzili emotka

Edit: sprawdźcie sobie wartość w regulaminie...

Wlasnie w reg nie ma emotka

A mi sie gdzies obilo o oczy ze wartosc jej to 95 zl, czyzby regulamin? A moze gdzies w necie?

a jaki jest model tej piłki bo ja się nie znam i myślałam, że to jest taka jak tu:
http://hurtownias...P4sdACFa0K0wodbtsJSw Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6285396 Napisano: 16.11.2016 18:31:18 w Biedronka
monia24 napisał(a):

U mnie nie podpisała ulotki z naklejkami, tylko sprawdziła. 

monia24 dzięki za informację o zapisach emotka Żeby nie napisać "CYNK" emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6285389 Napisano: 16.11.2016 18:16:07 w Biedronka
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

U nas zapisy sa na konkretne świeżaki emotka Dzięki forumowiczce, która napisała, że w jej biedronce są zapisy (ps. dzięki za info  emotka ) to robiąc zakupy zapytałam się o to w mojej biedrze  i okazało się, że i owszem - zapisy robią emotka ale żadna pani przy kasie słowem nie wspomniała  emotka tak jakby tajemnica jakaś emotka Podaje się u mnie imię, nazwisko, nr karty i nr tel. przypisany do karty. 

Jak zawsze dla Ciebie - emotka emotka emotka

Jak zawsze kochana bruce emotka emotka Zapomniałam napisać, że zanim pani mnie zapisała musiałam okazać się uzupełnionymi w naklejki ulotkami, jak mówiła "na dowód, że mam tyle naklejek co na świeżaka trzeba" czyli min. 30 emotka Nad naklejkami wpisała swoje nazwisko i dzisiejszą datę - niby tak muszą robić. Dziś pojawiły sie również naklejki, których nie było od soboty. Dają tylko do bieżących paragonów bo ponoć mają za mało by wydać do tych zaległych emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6285372 Napisano: 16.11.2016 17:52:20 w Biedronka
bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

monia24 napisał(a):

Jeśli ktoś chce wymienić naklejki na świeżaka to w moim mieście (więc pewnie wszędzie) są zapisy na świeżaki. Dowiedzcie się u siebie.

Dobrze, że nie trzeba stać w kolejce przez kilka dni emotka . U mnie dzisiaj rzucili kilka truskawek i gruszek, ale nadal brak formularzy emotka

emotka Zapisy na świeżaki? emotka Na to nie wpadłabym w życiu! Dzięki za info, lecę jutro! emotka Edit- mam pytanie - zapisy na konkretne, czy tak ogólnie?
Ilonko, a u mnie w każdej biedronce - całkiem odwrotnie - ani śladu świeżaków, a formularzy - masa. emotka

U nas zapisy sa na konkretne świeżaki emotka Dzięki forumowiczce, która napisała, że w jej biedronce są zapisy (ps. dzięki za info emotka ) to robiąc zakupy zapytałam się o to w mojej biedrze  i okazało się, że i owszem - zapisy robią emotka ale żadna pani przy kasie słowem nie wspomniała emotka tak jakby tajemnica jakaś emotka Podaje się u mnie imię, nazwisko, nr karty i nr tel. przypisany do karty.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6284151 Napisano: 14.11.2016 16:31:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

violka88 napisał(a):

nkba napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy dziś z milki informują z etapu który skończył się wczoraj  emotka

Etapy kończą się w czwartki lub środy, nie pamiętam dokładnie emotka

dzięki emotka ja wysłałam wczoraj - więc jeszcze mam szansę, a już myślałam że znów pudło

Wczoraj zakończył się IV etap, czyli to są wygrane również z dnia wczorajszego. 

A rzeczywiście, przepraszam za wprowadzenie w błąd emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6284135 Napisano: 14.11.2016 16:13:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy dziś z milki informują z etapu który skończył się wczoraj  emotka

Etapy kończą się w czwartki lub środy, nie pamiętam dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 agicho

nkba

#6280979 Napisano: 07.11.2016 20:00:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
Pięknie!!! emotka Gratulacje!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0