Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6304230 Napisano: 23.12.2016 07:28:41 w Wkurza mnie...
evita napisał(a):

Moja historia zaczyna się tak:

Od ponad roku wynajmujemy z chłopakiem mieszkanie. Kiedyś mieliśmy tymczaski (koty)
, ale od niecałego roku mamy swojego. Dorósł. Nasze okna są niestety na całą szerokość pokoju - prawie 6 m (czyli * 2=12 czegoś szmacianego w oknie jak się chce). Z racji kotków nie mieliśmy w oknach nic, poza roletami. Jak nasz ciut dorósł, kupiliśmy sobie woalowe cudo, choćby na kąty, by pokój stwarzał pozory przytulnego. W lato kit narobił dziurek, jak łapał gadziny z zewnątrz (siatka balkonowa i na okna przepuszcza komary i ćmy). Trudno. Dziurki były spore. Trudno. Teraz na święta myśleliśmy zmienić, choć w zasadzie po co, skoro od stycznia będzie małe 3-m-czne. Postanowiliśmy zostawić, niech młody wykończy. Wczoraj prasowałam, igłą "cerowałam" tzn. nitki przetykałam i wyrównywałam. Uznaliśmy po zabiegach, że jest super.  Jak nówka prawie. 3 godziny męki.

I co dziś mam?

Wredna bura małpa wyciumkała nam rogi (promień do 15 cm), zrobiła otwartą dziurę. Po rozmowie wychowawczej wyartykułowała miauuu i odeszła z ogonem w pionie. No...

Dobrze, ze nie zjadł.

Ale nie wiem, czy Go nie zjem za dwa dni...

Jestem zła.

Ps. Dodam jeszcze, ze o ironio, jak wczoraj koncelebrowałam zabieg upiększania naszych nędznych firanek woalowych, to upewniałam się na głos, czy jak zaprasowuję dziurki i naciągam zaciągnięcia, i nadal uważam, że jest bosko/ślicznie/cudownie, to już zatraciłam się w miłości do futra.

oj te kotełki emotka urabiają człowieki i owijają wokół pazurka emotka a my za to je kochamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6303510 Napisano: 21.12.2016 13:11:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Agnes napisał(a):

tak chciałam Olafa dla dziecka buuuuuu

ja też emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302883 Napisano: 20.12.2016 08:35:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zubi napisał(a):

katrin1 napisał(a):

marlena083 napisał(a):

nkba napisał(a):

ewciatek napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na formularz do przesłania danych z konkursu Fantasia w Biedronce? Chodzi o bransoletki A. Kruk?

W poniedziałek 12.12 otrzymałam od nich formularz do wysyłki danych i siostra też taki wtedy otrzymała

Siostra też tak dostała, a ja do dzisiaj nic emotka

ja też nie dostałam żadnego formularza...

Ja również nie otrzymałam, ale to może dlatego, że wraz z paragonem odesłałam dane emotka

ja też wysyłałam z paragonami dane i na wszystkie otrzymałam formularze,
może paragony nie przeszły pozytywnej weryfikacji?

Niemożliwe, kupione produkty były takie same, identyczny opis na paragonach emotka Poczekam do piątku, a potem do nich napiszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302876 Napisano: 20.12.2016 08:07:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

marlena083 napisał(a):

nkba napisał(a):

ewciatek napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na formularz do przesłania danych z konkursu Fantasia w Biedronce? Chodzi o bransoletki A. Kruk?

W poniedziałek 12.12 otrzymałam od nich formularz do wysyłki danych i siostra też taki wtedy otrzymała

Ja również nie otrzymałam, ale to może dlatego, że wraz z paragonem odesłałam dane emotka

Też tak zrobiłam. Siostra też, a mimo tego formularz dostała emotka Nie wiem już o co kaman emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302875 Napisano: 20.12.2016 08:05:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marlena083 napisał(a):

nkba napisał(a):

ewciatek napisał(a):

nkba napisał(a):

uff emotka nie jestem sama emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302870 Napisano: 20.12.2016 07:41:30 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Wkurza mnie, ze co chwile w niemieckim radiu podaja, ze ciezarowka na polskich numerach rejestracyjnych z poskiej firmy wjechala w tlum ludzi, po drodze niszczac i lamiac budy kramarzy. Podejrzewam, ze (...) Polaka zamordowano. Tutaj cisza co do zamachowcow, tylko stale o polskiej ciezarowce, z Polski i polskim kierowcy lub wspolkierowcy.

Martwy mężczyzna znaleziony w kabinie ciężarówki, która wjechała w tłum ludzi w Berlinie, to Polak - potwierdziła ostatecznie nad ranem niemiecka policja.

Też usłyszałam teraz o tym w radio, choć podejrzewałam to już wczoraj emotka Masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302868 Napisano: 20.12.2016 07:37:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewciatek napisał(a):

nkba napisał(a):

Siostra też tak dostała, a ja do dzisiaj nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302792 Napisano: 19.12.2016 21:31:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy czeka ktoś jeszcze na formularz do przesłania danych z konkursu Fantasia w Biedronce? Chodzi o bransoletki A. Kruk? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6302727 Napisano: 19.12.2016 20:22:08 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

nkba napisał(a):

dolly napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas napisał(a):

Hej,

mam do Was pytanie.
Słyszeliście coś o roślinach "Oman Wielki" lub "Lukrecja"?
Faktycznie są tak dobre jak je opisują w sieci?
Ktoś ma doświadczenie w podawaniu naparów z tych roślin u dzieci?

Hej, ja niestety nie słyszałam o tych roślinkach w aspekcie leczniczym ale sama ostatnio się "najarałam" na sok z kiszonego buraka i olej oregano. Ponoć działają cuda. Chciałam podać je dziecku (i sobie również) ale też nie wiem jak dawkować, szczególnie olej. Więc jeśli ktoś byłby "w temacie" to również podczepiłabym się pod Twój post emotka

Nkba, sprawdz najpierw czy dziecko uczulone na oregano nie jest.

Dzięki za radę, raczej nie jest. Wiem, że z tym olejem trzeba ostrożnie. Jak dokładnie nie sprawdzę ana tysiąc sposobów to nie podam. Dzięki dolly emotka

Herbatka z czystka  emotka
http://babyonline...ykul,20656,r1p1.html

http://www.akadem...-herbatke-z-czystka/

Bardzo dziękuję emotka Jak znajdę chwilkę to poczytam na pewno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6301881 Napisano: 17.12.2016 19:15:06 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas napisał(a):

Hej,

mam do Was pytanie.

Hej, ja niestety nie słyszałam o tych roślinkach w aspekcie leczniczym ale sama ostatnio się "najarałam" na sok z kiszonego buraka i olej oregano. Ponoć działają cuda. Chciałam podać je dziecku (i sobie również) ale też nie wiem jak dawkować, szczególnie olej. Więc jeśli ktoś byłby "w temacie" to również podczepiłabym się pod Twój post emotka

Nkba, sprawdz najpierw czy dziecko uczulone na oregano nie jest.

Dzięki za radę, raczej nie jest. Wiem, że z tym olejem trzeba ostrożnie. Jak dokładnie nie sprawdzę ana tysiąc sposobów to nie podam. Dzięki dolly emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

nkba

#6301312 Napisano: 16.12.2016 13:02:26 w Konkursy firm tytoniowych
andziulka21 napisał(a):

W regulaminie jest 20.12.2016 ,a na zadanie tygodnia jest czas do jutra do północy.
Moze te darmowe koszulki sa do  kwietnia,ale nie jestem pewna.

Chyba,ze chodzi o marlboro to nie wiem.

Nie, na tych ulotkach w LM jest tak napisane dlatego sie zdziwiłam i wkurzyłam, że nie zajrzałam tam wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6301295 Napisano: 16.12.2016 12:47:20 w Smolar
mixik napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

w smolar wygrałam nagrodę dzienną w świąteczna radość i okazało się że pomyliłam ostatnią cyferkę na paragonie zamiast 5 wpisałam 6 buuuuuuuu czy ktoś u nich miał może takie zajście, pani co się tym konkursem zajmuje nieobecna.....

Nie chce Cie martwic, ale nie przejdzie

Nie przejdzie niestety... Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6301294 Napisano: 16.12.2016 12:45:48 w Konkursy firm tytoniowych
andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wiadomo coś o tych konkursach w malboro (www.newland2016.pl) i LM (www.paczkawswiat.pl) mam znalezione kody i nie wiem czy je wyrzucić czy to są konkursy a nie da się wejść bez wysłania dowodu osobistego emotka

Kody sa niepotrzebne. a konkursy sa fajne. Lm konczy sie w sobote. a malboro nie wiem.

jakieś możliwe nagrody? czy raczej nie?

Co tydzień do wygrania:
podróż do Australii 
2 iPady 
3 kamery GoPro
5 voucherów lotniczych 
10 plecaków

A konczy się jutro. wiec nie ma pewnosci,ze zdąża zweryfikować dowód osobisty i odblokowac konto.

Jutro? A ja sie ociągałam bo na kodzie jest napisane, że promocja trwa do 01.04.2017 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6301147 Napisano: 16.12.2016 08:58:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy tylko do mnie nie dotarły bony z jesieni w ITM emotka ?

Koleżanka też czeka emotka myślę, że dziś jeszcze mogą dojechać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6301120 Napisano: 16.12.2016 07:17:46 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

Hej,

mam do Was pytanie.

Hej, ja niestety nie słyszałam o tych roślinkach w aspekcie leczniczym ale sama ostatnio się "najarałam" na sok z kiszonego buraka i olej oregano. Ponoć działają cuda. Chciałam podać je dziecku (i sobie również) ale też nie wiem jak dawkować, szczególnie olej. Więc jeśli ktoś byłby "w temacie" to również podczepiłabym się pod Twój post emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6300231 Napisano: 14.12.2016 14:15:09 w Czy informują/ informowali?
gracet napisał(a):

czy wszyscy wygrani w biedroce z bransoletką Kruk dostali maile o pozytywnej kwalifikacji do nagrody?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6297599 Napisano: 07.12.2016 23:02:42 w SZUKAM....
shell napisał(a):

nkba napisał(a):

shell napisał(a):

szukam osoby, która tak jak ja wyslala paragon, by odebrac kawiarke z Woseby, dopiero 30.11 emotka

Ja wysłałam 28.11 i dotarł do nich 01.12, nie wiem czy uznają  emotka

daj znać o ile przyślą nagrodę

Dam znać emotka Wyświetl w wątku >>
1 shell 0

nkba

#6297549 Napisano: 07.12.2016 21:28:22 w SZUKAM....
shell napisał(a):

szukam osoby, która tak jak ja wyslala paragon, by odebrac kawiarke z Woseby, dopiero 30.11 emotka

Ja wysłałam 28.11 i dotarł do nich 01.12, nie wiem czy uznają  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6295865 Napisano: 04.12.2016 21:43:09 w SZUKAM....
beata28 napisał(a):

Byłam w 3 sklepach Bricomarche i chciałam zapłacić  wygranymi bonami Intermarche.
W każdym ze sklepów odmówiono mi przyjęcia tego bonu, pomimo iż z tyłu jest adnotacja , że są akceptowane w sklepach Bricomarche na terenie całego kraju!?  Dlaczego?? Bo tak i już, zero wyjaśnień, ktoś może mi pomóc lub powiedzieć coś więcej na ten temat, płacił ktoś z Was tymi bonami w Bricomarche?

Trzeba było kierownika poprosić bo kasjerki to raczej nie wiedzą. Ja zanim pojechałam dzwoniłam do sklepu, rozmawiałam właśnie z kierownikiem i Pani mi powiedziała, że oczywiście, że tak (chodziło o ten bon z loterii Warki co samemu się dane wpisywało), wie o co chodzi i że jak najbardziej mogę nim zapłacić. Oczywiście jak pojechałam to już kierowniczki nie było i w kasie musiałam się tłumaczyć ale w końcu kasjerka przyjęła je z lekkim fochem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6294313 Napisano: 01.12.2016 16:11:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ale wypas!!! Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0