Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6312513 Napisano: 19.01.2017 13:25:23 w Podejrzany fanpage na FB organizujący konkurs
slavek napisał(a):

Ta strona tez chyba nie jest prawdziwa https://www.faceb...cko-690847747762548/

Na bank lewizna emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6312437 Napisano: 19.01.2017 10:35:01 w Czy informują/ informowali?
agakaka13 napisał(a):

Czy były jakieś informacje z Bakusiowej loterii? Ktoś coś wie, widział, słyszał? Na forum nie zauważyłam żadnej informacji o wygranych.

Nie widziałam żadnego wpisu i też jestem ciekawa emotka sama wysłałam dużo kodów bo mała moja je lubi... Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6312359 Napisano: 18.01.2017 23:57:12 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Super! emotka Ja jako typowa humanistka, głownie bezmyślne wkuwanie lubiłam emotka , statystyka mnie dobiła, bo matma nigdy mnie tak nie przerażała w swej "odmianie", jak wtedy. emotka Dzięki, jeszcze walczę, jak mi Ziółko poradziła, ale efekty na razie mizerne. emotka emotka Cóż, oszustów wszędzie na pęczki... emotka Dlatego tak się boję niektóre konkursy do bazy dodawać. emotka

Smutne to ale prawdziwe emotka Niech moc będzie z Tobą Bruce!!! emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6312354 Napisano: 18.01.2017 23:34:28 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Że też Ciebie musiało to spotkać emotka Trzymam kciuki, żeby wszystko się w końcu "dokulało" i obyś nagrodę swoją, jak najbardziej zapewne zasłużoną, otrzymała emotka

Pisałabym Ci codziennie komentarze do wpisów i - jak zawsze - podziękowania emotka , ale statystyki (straszna była na studiach... emotka emotka ) się boję emotka ... Dzięki!  emotka emotka

Ja akurat statystykę i pokrewne bardzo lubiłam emotka wszystkie prace po kolei pisałam w wersji tabelkowo - wykresowej bo do wielostronicowej pisaniny nigdy serca nie miałam choć książki kocham i czytam jesli mi czas na to pozwala emotka A wracając do tematu, jeśli to chodzi o tą nagrodę, którą obiecałaś córeczce, o czym pisałaś wcześniej, to tym bardziej jest mi przykro i jeszcze mocniej kciuki zaciskam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6312346 Napisano: 18.01.2017 23:12:24 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

magnus napisał(a):

koper napisał(a):

bridget napisał(a):

poczta znów podnosi ceny listów i paczek - idzie się wkurzyć

Paczek też? Czytałam wcześniej, że tylko listów. 
Masz może gdzieś nowy cennik? Nie mogę go znaleźć. 

Ceny podnosi a jakość całkowicie spadła, była podła a teraz to juz szokda słów. W Wawie list polecony do innej dzielnicy szedł 12 dni.
Doprowadzą do tego, że padną

emotka Słyszałam o różnych rekordach, nawet kilkunastoletnich, ale i to szokuje. emotka   A mocno podejrzana firma z FB ciągle mi tłumaczy, że nie odpowiada za pocztę, zatem wygranej nie dostanę... emotka

Że też Ciebie musiało to spotkać emotka Trzymam kciuki, żeby wszystko się w końcu "dokulało" i obyś nagrodę swoją, jak najbardziej zapewne zasłużoną, otrzymała emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6311169 Napisano: 16.01.2017 09:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
laluniam napisał(a):

nkba napisał(a):

laluniam napisał(a):

mam pytanie dotyczące podatku od nagród. czy w przypadku płacenia podatku przez organizatora konkursu wygrywający powinien otrzymać jakieś potwierdzenie, że podatek został zapłacony?

nie emotka

mam tylko nadzieję, że skoro napisali w regulaminie, że w skład wygranej wchodzi również podatek to zostanie on przez nich zapłacony. do tej pory nie wszystko jest zgodne z regulaminem, więc mogę mieć wątpliwości emotka

Jeśli tak napisali to Ty się nie martw emotka To oni za to odpowiadają nie Ty emotka Zapisz sobie regulamin w razie czego emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6311164 Napisano: 16.01.2017 08:59:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
laluniam napisał(a):

mam pytanie dotyczące podatku od nagród. czy w przypadku płacenia podatku przez organizatora konkursu wygrywający powinien otrzymać jakieś potwierdzenie, że podatek został zapłacony?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6310186 Napisano: 12.01.2017 12:13:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adrian napisał(a):

mountain napisał(a):

natala91 napisał(a):

kosmonia napisał(a):

Karolina87 napisał(a):

Czy ktoś z Was dostał SMSa z Kiora o wytypowaniu do nagrody i koniecznym zarejestrowaniu danych na stronie?

ja dostałam i chyba mi mózg zamarzł bo nie wiem gdzie to zarejestrować, na stronie jest kompletny formularz zgłoszeniowy ale to chyba nie to...... emotka

też dostałam i też nie wiem co z tym zrobić emotka  

ja już zarejestrowałam, tam gdzie treść pracy trzeba wpisac - rejestracja sms

Również zarejestrowałem, ale wciąż nie mam info jaka wygrana. Jak to możliwe, że część osób wie, co wygrało skoro wszystkie zgłoszenia były takie same przez SMS?  emotka

W październiku byłu do wygrania kubeczki, w listopadzie książeczki, a w grudniu kubeczki i książeczki. Jak wiesz z jakiego m-ca zgłoszenie to wiesz jaka nagroda emotka Chyba, że to zgłoszenie grudniowe to wtedy albo kubeczek albo książeczka - nie wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6308906 Napisano: 09.01.2017 10:29:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kamis mnie nie lubi emotka Ani noża, ani młynka, ze stojaka też pewnie nici emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6308832 Napisano: 08.01.2017 23:52:39 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde... Kiedyś, wiele lat temu mój kolega bawił się w pracy takim "nabijaniem" tuszu, a ja się wtedy z Niego śmiałam, że więcej straci na środki czystości...  emotka   A teraz wydałam prawie 5 dych na marne ??? 

Pewnie ten wpis uznasz za dobijający, ale jesli chodzi o HP, po moich doświadczeniach z tym sprzętem (a zwłaszcza z serwisowaniem zepsutego) mam zasadę: TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA!
W kwestii tuszu: niestety, potwierdzam poprzednie wpisy, zamienniki do HP to loteria. W większości przypadków kiszka.

Małż o HP mówi to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6308830 Napisano: 08.01.2017 23:48:37 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

mariolakal napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam pomocy w kwestii drukarki... Posiadam HP DeskJet 1515 /3 in 1: drukarka, skaner, ksero/... Zamówiłam na allegro 2 tusze /kolorowy + czarno-biały/, gdyż ten zestaw był tańszy niż sam czarno-biały w moim sklepie... Pasują do mojej drukarki, ale po ich zamontowwaniu, ona zaczęła wariować... Nie mogę nic wydrukować /mój laptop w ogóle jej nie kuma/, skaner nie działa/nie czyta... Świecą się na dole drukarki dwie ikonki/odpowiedzialne chyba za tusz ?/, ale pewności nie mam... Nie mam pojęcia, czy dziwnym zbiegiem okoliczności drukarka wysiadłą, czy to wina tego tuszu...  emotka  Pomocy ! 

a tusze oryginalne z hp?

Z drukarkami HP tak jest niestety- przyjmują oryginalny tusz, przy zamiennikach wariują. Jedynym tańszym wyjściem jest nabicie/uzupełnienie w punkcie pustego oryginalnego opakowania to tuszu

Kurde... Kiedyś, wiele lat temu mój kolega bawił się w pracy takim "nabijaniem" tuszu, a ja się wtedy z Niego śmiałam, że więcej straci na środki czystości...  emotka   A teraz wydałam prawie 5 dych na marne ???  PS. edzia21: nie wiem, czy oryginalne... Zapakowane były we woreczki foliowe bez kartonika, ale pasują do mojej drukarki...  emotka
A propos sprzedającego: miał mnóstwo sprzedanych i pozytywnych ocen, więc raczej powinien wiedzieć, że pasują one do HP... 

Oryginalne tusze HP są w kartonikach oznakowanych numerem, który pasuje do konkretnej drukarki. Są zamienniki, na których pisze PASUJE do HP XXXX, ale w większości drukarki HP mają zabezpieczenia i nie czytają ścieżek na zamiennikach (ja tak mam). Ponieważ oryginalne są drogie to kupuję je czasami a potem w punkcie uzupełniam za 20 zeta i na takim działa

Nie wiem czy pomogę ale mój małż nabijał w domu jakieś zamienniki jeszcze całkiem niedawno koleżance. Zapytam go jutro o co chodzi z tymi tuszami i dam znać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6308462 Napisano: 06.01.2017 17:51:54 w SZUKAM....
toka napisał(a):

nkba napisał(a):

Kate92 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

pini napisał(a):

Kto ma smycz North Fish i podzieli się kilkoma zdjęciami?  emotka

Ja też chętnie bym skorzystała jeśli byłby ktoś tak miły emotka

Smycze North Fish - towar poszukiwany emotka

A o co chodzi z tymi smyczami?

wklejam cytat z fb emotka osiadacze promocyjnej smyczy North Fish! 
 Chcecie Fishburgera za 1 zł? 
Każdy, kto w komentarzu pod tym postem wrzuci zdjęcie swojej promocyjnej smyczy North Fish, otrzyma od nas kod uprawniający do odebrania Fishburgera za 1 zł. 

Aaaa, o to chodzi... emotka nie znam, a i ryby, pomimo, że zdrowe, do moich ulubionych nie należą emotka wolę emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6308450 Napisano: 06.01.2017 17:21:26 w SZUKAM....
Kate92 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

pini napisał(a):

Kto ma smycz North Fish i podzieli się kilkoma zdjęciami?  emotka

Ja też chętnie bym skorzystała jeśli byłby ktoś tak miły emotka

Smycze North Fish - towar poszukiwany emotka

A o co chodzi z tymi smyczami? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6308297 Napisano: 05.01.2017 21:48:11 w Czy informują/ informowali?
trampek, napisał(a):

informowali z ostatnich dni z hasbro w C4 ? play doh ta loteria

tak, były wpisy w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6307316 Napisano: 03.01.2017 19:36:48 w Czy informują/ informowali?
83huda napisał(a):

viola787 napisał(a):

czy informował Gerber z Intermarche z górki na pazurki o sankach??

Gĺówną widziałam na forum. Do sanek nikt się nie przyznaje. Błagam, chociaż priv, to po prostu kupię sanki dziecku, a nie będę już czekać.

Też bym chciała wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6306493 Napisano: 02.01.2017 00:09:51 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

Szukam ,czy jest może ktoś kto zgłaszał  szkodę-złamanie w ALLIANZ? Podchodzę do tego jak kot do jeża ,bo pewnie i tak nic nie dostanę,ale jednak głupio nie spróbować-no nie? emotka  Siostra ma ubezpieczoną chatę u nich i jako,że to się stało u niej na schodach to będziemy próbować chociaż wyciągnąć coś za ból. Jest sens w ogóle zawracać sobie tym głowę?

Nie znam Alianz ale najpierw sprawdź co obejmuje polisa, czy też OC? A jeśli tak to co jest w tym OC? Przeczytaj OWU. Jeśli jest ok to oczywiscie, że zgłaszaj - przeciez to nic nie kosztuje emotka   Ogólnie uważam, ze im mniej się napiszesz w zgłoszeniu tym lepiej emotka Wierz mi, ze potrafią się przyczepić do pierdół emotka Mam nadzieję, że tobie pójdzie jak po maśle emotka Trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6306313 Napisano: 31.12.2016 20:48:02 w PODZIĘKOWANIA
kalka napisał(a):

Nkba dziękuję za bezinteresowną pomoc  emotka emotka

I dziękuję wszystkim Forumowiczom za wspólny forumowy mijający rok!  emotka  

No weź emotka Idę już chyba coś łyknąć emotka Wasze zdrowie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

nkba

#6306310 Napisano: 31.12.2016 20:25:30 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

kalka napisał(a):

Mam "typowo sylwestrowy" problem.  emotka   Czy jest tu ktoś, kto zna temat, odliczał sobie tę różnicę w podatku Vat i mógłby mi coś wyjaśnić w tym temacie? Jeśli jest, to bardzo proszę o kontakt na pw. emotka     

Nkba dziękuję emotka  
Na Ludzi z naszego forum zawsze mogę liczyć  emotka

A weź przestań emotka Miłego wieczoru i nocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6305800 Napisano: 30.12.2016 00:16:43 w Biedronka
carissma napisał(a):

Mam pytanko dotyczące konkursu Fantasia. 2.12. dostałam maila z prośbą o skan. Odesłałam go razem z danymi. 12.12. dostałam maila z pozytywną weryfikacją i formularzem do wypełnienia. Natomiast moja mama dostała tylko tego maila z powiadomieniem o wygranej, a ten z formularzem do niej już nie dotarł. Jak to jest u Was? Wszyscy dostali ten formularz?

nie, nie wszyscy emotka pisałam do nich, zero odzewu emotka nie wiem co o tym myśleć... przerwa świąteczna czy co??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6304334 Napisano: 23.12.2016 12:35:13 w Biedronka
Są wyniki konkursu ze świeżakami emotka a myślałam, że był to konkurs dla dzieci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0