Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6323870 Napisano: 20.02.2017 20:08:44 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Nawet przemknęło mi coś takiego przez głowę,że stolarz ma układ z hurtownią i wypycha  zalegający im towar-bo jak już założy no to każdy kładzie lachę! JAK JEST,NO TO NIECH JUŻ  ZOSTANIE! Mówię Ci pomału piana mi zaczyna iść z pyska,a że nie byłam szczepiona,to...Raz już wzięłam policjanta na służbie za ścierki. Więc co mi tam jakiś przedstawiciel,który będzie chciał mi udowodnić,że jestem w błędzie!(najwyżej zniknę na pewien czas z forum,bo TAM  dostępu do internetu jeszcze nie ma  emotka )

I właśnie tak to się najczęściej odbywa emotka Postaraj się dokumentować wszystko, zrób fotki, raczej nie próbuj dogadywać się telefonicznie tylko mailowo, żeby był ślad. Jak coś to pisz, jak będę mogła to pomogę. emotka A co do tekstu ze szczepieniem... bombaemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 1mariusz 0

nkba

#6323741 Napisano: 20.02.2017 14:38:23 w Czy informują/ informowali?
konrads6 napisał(a):

z kaufa ostatni konkurs o najmlodszych informowali juz ?

Jeszcze nieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6323591 Napisano: 20.02.2017 07:54:55 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Szukam ,czy może ktoś miał podobną sytuację? U stolarza zamówiliśmy meble do kuchni,wybierałam wszystko z próbnika-czyli z czego i w jakim kolorze mają być drzwiczki i blaty. Do samych drzwi nie mogę się przyczepić,wszystko jest takie jak wybierałam. Ale blat baardzo odbiega od tego co widziałam na próbniku! Złożyliśmy reklamację u producenta ,pojechałam do hurtowni ,gdzie został zakupiony . I ku mojemu przerażeniu on rzeczywiście jest taki bardzo dziwny! Jakieś mazie ,przybrudzenia,zmiany w kolorze . Tylko ,że przy zamawianiu nikt się nawet nie zająknął ,że on jest taki problematyczny! Na zdjęciach producenta,czy innych sklepów i hurtowni są wszędzie te ładne ,interesujące kawałki! Zdaję sobie sprawę,że reklamacja na pewno zostanie odrzucona bo jednak to nie stanowi wady. Ale ja wybierałam blat ,który w całości miał być taki jak na próbniku! Kompletnie nie miałam  świadomości,że jest inaczej. Czy jest może jakiś sposób aby to ugryźć ,jak sądzicie?

Oczywiście, że masz prawo dochodzić swoich praw. Porównaj próbnik z blatem. Zrób zdjęcia lub pobierz on nich próbnik.  Jeśli znacząco się różnią żądaj wymiany blatu. 
Nie napisałeś czy zapłaciłeś już całość za meble czy nie, ale jeśli nie to dopóki go nie wymienią nie wpłacaj całych pieniędzy. 
Jeśli nie będą chcieli dogadać się polubownie to udaj się do rzecznika praw konsumenta. Często gęsto jak ma się pismo podbite przez rzecznika firmy zmieniają ton. 
I nie daj sobie wmówić, że przecież różni się tylko trochę albo coś... Mam wrażenie, że to częsta praktyka w takich firmach. 

Na szczęście nie zapłaciliśmy jeszcze całości. Jutro mija pierwszy tydzień i na razie cisza. Najlepsze jest to ,że facet ma przyjechać z drugiego końca Polski! Nie wiem jak im się to opłaca? 

Nie poddawaj się i walcz jeśli jesteś pewna swego!!! Ja to przerabiałam nie raz. Nawet nie wiesz jak mało klientów upomina się o swoje emotka Bądź "twardka" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6322891 Napisano: 17.02.2017 08:05:15 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

1mariusz napisał(a):

nkba napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Szukam ,czy jest może ktoś kto zgłaszał  szkodę-złamanie w ALLIANZ? Podchodzę do tego jak kot do jeża ,bo pewnie i tak nic nie dostanę,ale jednak głupio nie spróbować-no nie? emotka  Siostra ma ubezpieczoną chatę u nich i jako,że to się stało u niej na schodach to będziemy próbować chociaż wyciągnąć coś za ból. Jest sens w ogóle zawracać sobie tym głowę?

Nie znam Alianz ale najpierw sprawdź co obejmuje polisa, czy też OC? A jeśli tak to co jest w tym OC? Przeczytaj OWU. Jeśli jest ok to oczywiscie, że zgłaszaj - przeciez to nic nie kosztuje emotka   Ogólnie uważam, ze im mniej się napiszesz w zgłoszeniu tym lepiej emotka Wierz mi, ze potrafią się przyczepić do pierdół emotka Mam nadzieję, że tobie pójdzie jak po maśle emotka Trzymam kciuki emotka

dzięki-będę próbować!! emotka

nkba, dzięki za motywację! Właśnie dzisiaj dostałam odpowiedź-baaardzo satysfakcjonującą!! emotka

Super emotka Cieszę się razem z Tobą emotka Wyświetl w wątku >>
1 1mariusz 0

nkba

#6319857 Napisano: 07.02.2017 21:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

joan napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Mam pytanie,jak to jest z odprowadzaniem podatku, głównie mi chodzi o agencję Smolar. Ktoś miał styczność? Przyszedł mi dziś bon do Rainbow i nie wiem czy oni sami załatwiają wszystko w urzędzie czy ja coś muszę robić?

Na pewno jest to ujęte w regulaminie. Każdy konkurs/loteria = oddzielny regulamin, nie możesz sobie raz na zawsze zapamiętać sposobu postępowania, bo są różne.

Ok, doczytałam,podatek jest odprowadzany przez organizatora na konto właściwego urzędu skarbowego. Ale do tego nie jest potrzebny mój pesel? 

Nie emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6319785 Napisano: 07.02.2017 18:26:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
elmo napisał(a):

hehatka31 napisał(a):

Kubek Disney od Kiory DHL

U mnie również - liczyłam na kubki z Myszką Miki jak na zdjęciu konkursowym... a dostałam z robotami... 

U mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6319109 Napisano: 06.02.2017 12:29:38 w Auchan
paula9891 napisał(a):

nkba napisał(a):

zielona123 napisał(a):

pocieszę was, że pani która wygrała w nieswoim mieście już się pochwaliła, że wyślą jej bony pocztą, szkoda, że nie znalazłam takiej informacji w regulaminie...

Serio? emotka

emotka Czyli trzeba było wysyłać na wszystkie sklepy swoją odpowiedź, w którymś udałoby się wygrać emotka

Następnym razem chyba tak zrobię emotka A jak sie uda wygrać to wycieczke sobie zrobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6319098 Napisano: 06.02.2017 12:26:23 w Auchan
zielona123 napisał(a):

pocieszę was, że pani która wygrała w nieswoim mieście już się pochwaliła, że wyślą jej bony pocztą, szkoda, że nie znalazłam takiej informacji w regulaminie...

Serio? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6319044 Napisano: 06.02.2017 11:12:00 w Czy informują/ informowali?
mkmadzia7 napisał(a):

andii napisał(a):

Hello, ciekawe czy informowali już z 2 etapu MILA? emotka

a z 1 etapu już wszyscy poinformowani ???
W sensie telefony i noże ???

Też jestem ciekawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6318343 Napisano: 03.02.2017 23:50:19 w Auchan
emanuela24 napisał(a):

nkba - pozwól ocenić komisji, wydaje mi się, iż niezbadane jej wyroki emotka

Dziękuję emotka ale jednak gniot emotka Powodzenia Wam wszystkim życzę emotka Ależ emocje przy tym konku emotka   Wyświetl w wątku >>

nkba

#6318291 Napisano: 03.02.2017 22:34:47 w Auchan

gosia16 napisał(a):

andii napisał(a):

HOP HOPP  kto dziś czatuje na Auchana emotka   łapka do góry emotka

emotka

emotka tak baaaardzo optymistycznie emotka   Dziś przeczytałam ponownie swoje zgłoszenie... wydawało mi się ok ale teraz uważam je za zwykłego gniota... emotka Ale poczekam z Wami emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

nkba

#6318010 Napisano: 03.02.2017 11:17:46 w Lay's
kammaro napisał(a):

Ja jestem jakaś dziwna chyba, bo mi się ten kolor podoba emotka  Idealnie pasuje do moich musztardowych traperków  emotka

Mi się kolor tez podoba emotka Nie wygrałam jeszcze więc nie dotykałam tego kominka emotka ale nie poddaję się! Też chcę przyciągać uwagę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

nkba

#6316865 Napisano: 01.02.2017 11:31:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bc14 napisał(a):

konkurs chyba się zakończył ył do 29.01

jest ciąg dalszy emotka chyba nie rozdali wszystkich filiżanek emotka Wcale się nie dziwię; kawa droga, a filiżanki są malutkie do espresso choć śliczne emotka Posłalam jedno zdłoszenie w ostatnim tygodniu więc czekam emotka Jeden komplecik się przyda więcej nie potrzebuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6316799 Napisano: 01.02.2017 09:50:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

slavek napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Jak duże były miśki z Delikatesów Centum, może ktoś ma fotke albo chce sprzedać -ale ważna jest dla mnie jego wysokość emotka

Mam jeszcze 1 pytanie, wpłynęło mi 10 zł z Bluemedia na konto z opisem "Zwrot za trans. oid"- ktoś wie co to może być?

Pociąg do Nagród?

W pociągu do nagród są 100 do wygrania-chyba

Kajdas chyba miał na myśli, ze zwrot kasy bo doładowanie tel się nie powiodło? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6316457 Napisano: 31.01.2017 17:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

jasnoska napisał(a):

nkba napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Wygrał ktoś w Mili telefon albo noże? 

Właśnie też jestem ciekawa czy informowali bo wczoraj były wpisy tylko o bonach emotka

z nożami i telefonami chyba mają dzwonić

Doczytałam, że autko i telefony będą powiadamiać telefonicznie a III i IV stopnia sms.

Tak, ja wiem, że mają dzwonić emotka tylko czy dzwonili? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6316427 Napisano: 31.01.2017 16:44:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

Wygrał ktoś w Mili telefon albo noże? 

Właśnie też jestem ciekawa czy informowali bo wczoraj były wpisy tylko o bonach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6316399 Napisano: 31.01.2017 16:04:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

harnas napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Czy z Auchan ktos cos dostal?

No ba  emotka

A o ktorej godzinie?

Przecież to mail z poprzedniego konkursu jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6315780 Napisano: 30.01.2017 10:55:16 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

Bardzo się cieszę,że dziś wybrałam się ze swoją siostrą na musical 'Metro" do wrocławskiej Hali Stulecia emotka W moim odczuciu genialne widowisko.Polecam każdemu emotka

Byłam ładnych kilka lat temu i do dziś jestem zachwycona!!! emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6313303 Napisano: 21.01.2017 23:02:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Mam znowu dylemat... Chciałam wpisać do szybkich na FB nowo znaleziony konkurs, ale moim zdaniem mega cenne nagrody (Citroen C3, 40 000 złotych, 20 000 złotych emotka ) są tu mocno podejrzane:
https://www.faceb.../?type=3&theater
27 urodziny RMF FM. Już jutro wyniki.

Moim zdaniem na jakieś 1000% niestety emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6313064 Napisano: 20.01.2017 22:28:21 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja się przyłączam  emotka Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 rogalino 0