Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6399280 Napisano: 04.09.2017 21:52:24 w SZUKAM....
Czy ma ktoś zapisany regulamin do netto - konkurs z Barbie? Wysyłam eska z nr paragonu i zamiast pytania przychodzi mi podziękowanie za udział w konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6399258 Napisano: 04.09.2017 21:18:43 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Plagi egipskie chorych pw na FB wkurzają mnie niepowtarzalnie totalnie normalnie. emotka  Nie tak dawno był wysyp konsultantek kosmetyków wszelakich - dosłownie zalały mi pocztę, nawet mężczyźni się trafiali. Potem znowu zdrowy sposób bycia i życia kobiet z talią ...nitki, bo już nawet nie osy. Ok, jakoś to przebolałam, choć setne tłumaczenie tego samego różnym osobom nieco mnie przerosło. Teraz znowu uderzenie w kieszeń, serce i sumienie za jednym: like'ować wraz ze wszystkimi emotka  znajomymi jakieś dzieci z domu dziecka i ich zgłoszenie, aby wygrały w czymś tam, a także - przykład wręcz klasyczny, który doprowadza mnie do szaleństwa - poszukiwana krew taka-a-taka dla umierającego dziecka takiego-a-takiego (ofkors dołączona jest fotka i szczegółowe dane), dzwonić pod ten-a ten-numer, ewentualnie wpłacać datki. Jak zwykle - naiwnie i głupio emotka  - przerażona losem dzieciaka - dałam się podejść i na swojej tablicy napisałam to raz, po czym zalała mnie powódź komentarzy oburzonych znajomych, że to ponoć spam, w dodatku sprzed kilku lat. Usunęłam, przeprosiłam. Nadal to jednak dostaję na pw. emotka   

Bo Ty serce za dobre masz emotka Ale z tą talią... nitki to się popłakałam emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6399021 Napisano: 04.09.2017 13:52:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tonyclayton napisał(a):

Wysłałem dziecka prace na ten konkurs https://www.e-kon...k.html#.Wa08XHQwhhE. W regulaminie jest napisane, że odsyłają na maila potwierdzenie ale nic nie dostałem. Zapytałem Kiora po tygodniu czy praca dotarła ale mnie olali. Mieliście z nimi do czynienia, są ok? Bo dziwi mnie też, że wołają pesel dziecka już przy rejestracji.

Nie przypominam sobie, zeby kiedykolwiek wysyłali potwierdzenia. Pesel też się zawsze podaje. Takie zasady. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6398171 Napisano: 02.09.2017 00:17:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
mariolakal napisał(a):

dot: pytań odnośnie głównej wygranej w coca-coli...Obiecałam, że odezwę się wieczorem w tym wątku, gdyż nie jestem w stanie odpisać każdemu i z osobna...  Dzięki Wszytkim za gratulacje... Powoli dochodzę do siebie... Uszy mam fioletowe od rozmów telefonicznych, ale musiałam się pochwalić rodzince i przyjaciołom... Z emocji jeszcze dzisiaj nic nie jadłam, ale planuję zrobić to około północy i się wreszcie położyć... Nie spałam całą noc w oczekiwaniu na telefon od Smolara ... Uprzedzając Wasze pytania wyjaśniam, że wczoraj zobaczyłam listę nagrodzonych z /prawdopodobnie/ moim / numerem telefonu... Zaczęłam szukać paragonu i ZNALAZŁAM ! Miałam już pewność, że to ja, ale na stronie smolara było info: "niestety, nic nie wygrałeś"... Ponieważ jestem optymistką i wierzyłam, że to na pewno ja, zadzwoniłam tylko do moich rodziców z tą informacją... Oni, starsi ludzie ucieszyli się bardzo, ale pierwsze słowa: "dzwonili do Ciebie ? Czy to na pewno nie jakaś pomylka? Drugi samochód ? To niemożliwe... Nie chwal się na razie nikomu dopóki nie zadzwonią"...  No i posłuchałam Ich i  nikomu więcej się nie pochwaliłąm... A teraz konkrety: bardzo miły Pan ze Smolara zadzwonił dziś dopiero o 16.33. Mój zwycięski paragon wysłałam poprzez www 17 sierpnia o godz. 16.20 /w rocznicę mojego nieudanego ślubu... Mój były odwdzięczył się za całokształt/... Wysłałam ogólnie /specjalnie policzyłam/ 24 zgłoszenia /prawie  po jednym dziennie/ , jak nigdy... Przeważnie wygrywałam jednym...    Czy jeszcze są jakieś pytania ?  

A ja tam się wzruszyłam tym wpisem emotka Szczerze gratuluję i cieszę się razem z Tobą emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6398065 Napisano: 01.09.2017 20:43:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Paragony też. Gdyby nie to, to pewnie ze sklepowych półek znikałyby same wieczka emotka  

Racja, czasami zapominam do czego ludzie są zdolni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6398060 Napisano: 01.09.2017 20:27:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

na almette paragony musza byc z dzisiaj czy moga byc wczesniejsze?

Od 10 sierpnia emotka

a pamietasz jak tam informuja? smsem czy mailem?

sms-em. Ale czy oni nie dzwonili w zeszłym roku?

nie wiem, bo nic nie wygralam w tamtym roku...

A tam potrzebne są paragony? Myślałam, że tylko wieczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6397978 Napisano: 01.09.2017 18:32:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
emotka Gratulacje  emotka i bezpiecznej drogi emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6396895 Napisano: 31.08.2017 09:29:33 w Smolar
zawszebeznagrod napisał(a):

A to i ja się zgłoszę po tego dwunastego emotka  

Ja jeszcze zabukuję dla bruce bo chyba po zakupy pobiegła, więc zostaje 11 emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6396862 Napisano: 31.08.2017 08:19:12 w Smolar
Agnes napisał(a):

to i ja trzymam kciuki za siebiei za 21 kolejnych zwycięzców emotka

kolejnych dwudziestu emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6396813 Napisano: 30.08.2017 22:40:29 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

*) ludzie to bydło emotka Zwierzę leśne ma więcej rozumu, bo jak czegoś nie potrzebuje, to nie niszczy. A człowiek potrafi wyrwać grzyba z połową grzybni, którą później odrzuca, jak śmieć. Potrafi także rozkopać mrowisko (sic!) na drodze. emotka
Powinny być jakieś selekcje przed wpuszczeniem takiego draństwa do lasu. Wrzaski, beznadzieja i totalne pijaństwo emotka

Ja waliłabym kary ile wlezie, bo jak patrzę na to co było kiedyś ściółką to krew mnie zalewa emotka Do gołej ziemi wydrapane place całe emotka
A tak nawiasem u mnie na działce, po fali maślaków,  pojawiają się już pierwsze podgrzybki emotka Czekam na pomarańczowe rydze - ukochane grzyby mojej mamy choć nie wiem czemu ją tak jarają emotka Dziesiątki ich wyskakuje jesienią emotka Piękny widok i radość emotka Jak zrobię fotkę to wstawię Ci dwugodzinny zbiór mojej mamy - nie wiem jak ona je znajduje - ja zawsze mam o polowę mniej emotka Ale ślepa trochę jestem to może dlatego emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6396809 Napisano: 30.08.2017 22:32:41 w Sport
pioge7 napisał(a):

nkba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Jak żyć emotka   emotka emotka a już mam kupione bilety na finał emotka  i co mi teraz z nich emotka  

ożesz qwa emotka współczuję  emotka

Na razie lądują na Olx emotka  

A miałam napisać,  żebyś Ruskim opchnął emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6396805 Napisano: 30.08.2017 22:24:46 w Sport
pioge7 napisał(a):

emotka Jak żyć emotka   emotka emotka
a już mam kupione bilety na finał emotka  i co mi teraz z nich emotka  

ożesz qwaemotka współczuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6396795 Napisano: 30.08.2017 22:11:55 w Sport
I tak Was kocham chłopaki ale dziś emotka i piwko z żalu... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6396791 Napisano: 30.08.2017 22:10:01 w Wkurza mnie...
pawelski napisał(a):

Denerwuje mnie strona konkursiaki.Przez 3 tygodnie byłem na 3 miejscu w rankingu a na sam koniec spadłem na 9.Oczywiście 8 miejsc wygrywa.Już wolałbym być 20.

A to nie stronka dla dzieci? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6396783 Napisano: 30.08.2017 22:03:42 w Sport
Do boju!!!! Jeszcze nie wszystko stracone!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6396684 Napisano: 30.08.2017 17:53:19 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

onagra napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy gdzie nagroda kosztuje 50 zł a organizatorzy chcą aby podać Pesel emotka np. ostatnio konkurs Grześki z plecakami, bo widziałam, że niektórzy wygrali z forum.

tak potrzebują do urzędu

Wcale nie potrzebują emotka Ale taki jest zapis w regulaminie więc chcą. Ale po co? Nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

nkba

#6396632 Napisano: 30.08.2017 15:39:14 w Czy informują/ informowali?
warcik napisał(a):

Czy z Orlenu maile dzisiaj poszły?

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6396444 Napisano: 30.08.2017 08:48:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

nkba

#6396137 Napisano: 29.08.2017 13:15:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

nkba napisał(a):

nelunia napisał(a):

Mlekołaki jeszcze dzwonią? Czy dziękujemy, prosimy wpisać się w wątek "dzisiaj nic nie wygrałam"  emotka

Podłączę się emotka

Dzwonią 

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6396074 Napisano: 29.08.2017 11:26:11 w Lay's
ilonaxx5 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe czy dziś rzucą Orlen emotka

wczoraj zakończył się etap i już by podali wyniki

Chodzi o wyniki z poprzedniego etapu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0