Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6419956 Napisano: 24.10.2017 14:43:33 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

4 paragon na Wawel itm nic nie dał ....  emotka emotka nawet kuferka emotka  

A to juz były eski za wczoraj? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6419742 Napisano: 24.10.2017 07:53:14 w Połączenia nieodebrane
-Violka- napisał(a):

nkba napisał(a):

-Violka- napisał(a):

7359**693 ? Wczoraj po południu?  

PMI Combera - wedel emotka

O jaka dobra wiadomość  emotka Dzięki  emotka
To jeszcze loteria z c4 czy za  hasła z eko dc itp ?  emotka

Obstawiam hasła ale pewności nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

nkba

#6419740 Napisano: 24.10.2017 07:46:01 w Połączenia nieodebrane
-Violka- napisał(a):

7359**693 ? Wczoraj po południu?  

PMI Combera - wedel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6419481 Napisano: 23.10.2017 15:27:06 w Kaufland konkursy
koniczynka123 napisał(a):

olunka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nkba napisał(a):

-Violka- napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Kto już wykorzystał bon Spa Kaufland i poleci jakieś miejsce, najlepiej na południu?

Pojadę 3.11 to jeszcze potwierdzę czy fajnie, ale już mogę polecić ze względu na pozytywne nastawienie do negocjacji emotka .  HotelSpa Stok w  Wiśle.   Załatwiłam z hotelem i z pośrednikiem wszystko co chciałam. Kosztem potrącenia  prowizji , ale za to zgodnie z moimi oczekiwaniami.  Już nie mogę się doczekać  emotka

Jak dla mnie Stok jest super emotka

Tak dla waszej wiadomości- hotel Stok pobiera sobie jeszcze 30 zł za dobę za parking, opłatę 10 zł (bezzwrotną) za ręcznik na basen i chyba 30 zł za szlafrok, kapcie gratis jeśli nie macie swoich emotka Hotel fajny, obsługa bardzo miła,ciekawe jacuzzi z brzózkami na podwyższeniu, pokój typu studio był dobrym pomysłem... ale drugi raz już bym tam nie pojechała.

ja byłam w zeszłym roku za wygrany voucher, jedzenie super, za ręczniki nie płaciłam, brało sie przed wejściem na basen i oddawało, ze szlafroka nie korzystałam, a w sumie to nawet za parking mi nie policzyli, dopłacałam tylko dostawke dla dziecka, no i super sauny jak ktos lubi

Ja też w tamtym roku za voucher o sporej wartości emotka no to nieładnie mnie potraktowali emotka Doliczyli za 3 doby 90 zł(parking)+ szlafrok i ręczniki(doliczyli przy rozliczeniu) wcześniej tylko pytali o nr pokoju- dlatego ich właśnie nie lubię emotka takie informacje powinni na recepcji od razu przekazywać

Ja była w tym roku, też za wygrany voucher, nie dopłacałam ani złotówki emotka Ja tam pojadę jeszcze nie raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6418293 Napisano: 19.10.2017 14:08:32 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

Ależ słodziutki kotełek emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6418284 Napisano: 19.10.2017 13:50:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

Czy voucher z Lubisiów na Crocsy dotyczy tylko i wyłącznie kaloszy, czy jest na cały asortyment sklepu internetowego? (z regulaminu zrozumiałam, że na wszystko, ale te kalosze na obrazkach mnie mylą  emotka

Też tak zrozumiałam regulamin - nie ma wzmianki, ze to tylko na kalosze emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6418239 Napisano: 19.10.2017 12:37:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co dziś wozi kurier ups? Jestem w domu,a dostałam smsa,że mam sobie odebrać paczkę w jakimś sklepie

Ostatnio woził lampki z Polo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6418094 Napisano: 19.10.2017 08:38:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jeśli dziś Smolar nawet filiżanką mnie nie obdaruje to czas na przerwę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6418093 Napisano: 19.10.2017 08:36:19 w Kaufland konkursy
-Violka- napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Kto już wykorzystał bon Spa Kaufland i poleci jakieś miejsce, najlepiej na południu?

Pojadę 3.11 to jeszcze potwierdzę czy fajnie, ale już mogę polecić ze względu na pozytywne nastawienie do negocjacji emotka .  HotelSpa Stok w  Wiśle.  
Załatwiłam z hotelem i z pośrednikiem wszystko co chciałam. Kosztem potrącenia  prowizji , ale za to zgodnie z moimi oczekiwaniami.  
Już nie mogę się doczekać  emotka

Jak dla mnie Stok jest super emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6417852 Napisano: 18.10.2017 16:05:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No nie! Nawet kapsułek Calgon nie dał! Ale jestem denna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6417797 Napisano: 18.10.2017 14:27:54 w Wkurza mnie...
silvia8 napisał(a):

No tak, ale jak dziecko będzie miało wypadek poza szkołą, to wówczas skąd otrzymasz odszkodowanie? Ubezpieczenie wykupione w szkole chroni dziecko przecież także poza szkołą... Wyboru dokonaj sama, czy warto ubezpieczyć? Ja ubezpieczam synów sama, indywidualnie, dokonuję wyboru oferty, nie zawsze z najniższą składką (wiadomo ma to wpływ na sumy ubezpieczeń), ale aby w razie "czego" środki były przyzwoite.

Właśnie o to chodzi, że to ja decyduję o tym czy ubezpieczyć czy nie, a szkole nic do tego. Zwłaszcza twierdzenie, że to ubezpieczenie jest obowiązkowe. Moje dziecko jest ubezpieczone bo tak chciałam, a nie dlatego, ze musiałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

nkba

#6417785 Napisano: 18.10.2017 14:05:31 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mamy nauczycieli na forum, niech zabiorą głos, chętnie poczytam ich opinie w sprawie ubezpieczeń emotka Dla mnie to wszystko jest jakieś dziwne - w kontekście samochodowym to tak, jakby ktoś wymuszał na mnie wykupienie AC, żebym w razie wypadku nie zawracała nikomu głowy procedurami OC emotka

Dokładnie tez dawałam ten przykład podczas nieco zażartej dysputy z rodzicami emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nkba

#6417781 Napisano: 18.10.2017 13:49:04 w Wkurza mnie...
Dzięki emotka Dobrze mądrego posłuchać (poczytać) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

nkba

#6417768 Napisano: 18.10.2017 13:26:54 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

Też słyszałam od nauczycielki, że ona się boi takich nieubezpieczonych dzieci, bo w razie jakiejś szkody to ona jako opiekun ponosiłaby jakieś konsekwencje - nie do końca to jest dla mnie jasne, bo nauczyciele też mają swoje ubezpieczenie, a NNW dziecka daje generalnie rodzicom kasę za różne urazy czy leczenie, no ale skądś się ta obawa bierze, może z tego, że jak dziecko nie ma własnego ubezpieczenia, to rodzice będą ciągać szkołę/nauczyciela po sądach o odszkodowania?

No ale czy jedno wyklucza drugie? Moim zdaniem nie - ale zaznaczam, że ja w ubezpieczeniach siedzę tyle co muszę emotka Nie wiem czy nauczyciele tez muszą mieć jakieś ubezpieczenia emotka Ale jeśli dziecku stanie się coś na terenie szkoły i to po dopieką nauczyciela (oby mojej córci nigdy się nie zdarzyło emotka ) to moim zdaniem można dochodzić roszczeń nie tylko z prywatnego nnw dziecka ale również z ubezpieczenia nauczyciela i ubezpieczenia szkoły. Dobrze myślę czy zaszalałam? emotka   Wyświetl w wątku >>

nkba

#6417748 Napisano: 18.10.2017 12:56:07 w Wkurza mnie...
Tak, ja to wszystko wiem emotka z tym NFZ to ironia była emotka Mi chodzi najbardziej on to, że wciskają, że obowiązkowe emotka A z tym, że nikt innych ofert nie przegląda to wiadomo nie od dziś emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

nkba

#6417602 Napisano: 18.10.2017 07:37:49 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie wciskanie kitu, że ubezpieczenia dzieci w szkole sa obowiązkowe (pomijam badziewne warunki tych ubezpieczeń) emotka I rodzice, którzy ślepo w to wierzą!  Ale hitem jest tekst, że jak dziecko nie korzysta z ubezpieczenia, które oferuje szkoła to rodzic ma "obowiązek" podać nr polisy i ubezpieczyciela lub dostarczyć ksero (!!!!) polisy emotka Jak mnie jeszcze będą nękać to im wpiszę, że dziecko jest objęte ubezpieczeniem NFZ emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6417571 Napisano: 17.10.2017 22:33:37 w Pomocy!!!!
rogaliczek napisał(a):

nkba napisał(a):

Masza86 napisał(a):

co to za agencja i co wysyła , odbiór w paczkomacie    GOLDENSUBMARINE SP ZOO SK

Pacynki Nivea? Tylko dlaczego w paczkomacie?

Te pacynki to kurier Inpost przywozi do domu.

Tak, wiem. Pomyślałam tylko, ze znów Inpost coś naciapał i zamiast kuriera napisali paczkomat. Sama tak miałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6417558 Napisano: 17.10.2017 22:01:06 w Pomocy!!!!
Masza86 napisał(a):

co to za agencja i co wysyła , odbiór w paczkomacie    GOLDENSUBMARINE SP ZOO SK

Pacynki Nivea? Tylko dlaczego w paczkomacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6417490 Napisano: 17.10.2017 19:22:01 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Zgrzytająca pralka. Nieroztropnie wrzuciłam temat w Googla i szlag mnie trafił. Takie g* teraz produkują, że powinni za to siedzieć emotka Myślę sobie, że może by ją zajechać na amen, w końcu: łatwo przyszło, łatwo poszło...PS: Nie, nie chcę kupić pralki, proszę mi nie przesyłać propozycji na PW.

Z doświadczenia zauważyłam, że "teraźniejsze" sprzęty wytrzymują tylko okres gwarancyjny - i to też rożnie bywa emotka Z nowego sprzętu zakupionego do nowego domu, niedługo po okresie gwarancyjnym, walnął odkurzacz, lodówka i piekarnik emotka I to niby porządna jakość miała być  emotka   Wyświetl w wątku >>

nkba

#6417433 Napisano: 17.10.2017 17:59:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anialistopad napisał(a):

isiulka napisał(a):

Będę jedyną osobą, która nie wygra pralki emotka  to prawie jak wygrana...chyba emotka

Nie bedziesz jedyna,bo do mnie tez nie dzwonią

Do mnie też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0