Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6428913 Napisano: 15.11.2017 21:00:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak się teraz zawiesiłam emotka Czy jeżeli wafelki Grześki są prod. Goplany to jest to produkt promo? (konek Słodkie umilanie w ITM) Chyba mi się już dziś musk skurczył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6428910 Napisano: 15.11.2017 20:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Krótka piłka - w sklepach Lewiatan numer paragonu poprzedzony jest literką "W" - wpisywać to "w" razem z numerem czy nie?

Oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6428700 Napisano: 15.11.2017 14:45:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Actimel! Z nami koniec! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6428634 Napisano: 14.11.2017 21:18:45 w SZUKAM....
andii napisał(a):

nkba napisał(a):

andii napisał(a):

nkba napisał(a):

Widziałam gdzieś loterię ogólnopolską gdzie trzeba kupić m.in. Fa ale teraz nie moge jej znaleźć emotka Pomoże ktoś linkiem? emotka

mejbi to emotka https://www.e-kon...ja.html#.WgtWnNThCt8

Dzięki bardzo emotka emotka Nie jestem pewna bo jakoś sobie uwaliłam w głowie nie konkurs, a loterię, nie pamiętam nawet nagród bo nie zamierzałam brać udziału ale dziś niespodziewanie "zjawił się" paragon emotka więc szkoda, zeby się zmarnował emotka

była loteria-ale się skończyła emotka

emotka dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6428627 Napisano: 14.11.2017 20:58:39 w SZUKAM....
andii napisał(a):

nkba napisał(a):

Widziałam gdzieś loterię ogólnopolską gdzie trzeba kupić m.in. Fa ale teraz nie moge jej znaleźć emotka Pomoże ktoś linkiem? emotka

mejbi to emotka https://www.e-kon...ja.html#.WgtWnNThCt8

Dzięki bardzo emotka emotka Nie jestem pewna bo jakoś sobie uwaliłam w głowie nie konkurs, a loterię, nie pamiętam nawet nagród bo nie zamierzałam brać udziału ale dziś niespodziewanie "zjawił się" paragon emotka więc szkoda, zeby się zmarnował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6428620 Napisano: 14.11.2017 20:47:11 w SZUKAM....
Widziałam gdzieś loterię ogólnopolską gdzie trzeba kupić m.in. Fa ale teraz nie moge jej znaleźćemotka Pomoże ktoś linkiem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6428559 Napisano: 14.11.2017 17:16:36 w Czy informują/ informowali?
Czy tylko jedna osoba dostała info o wygranym świeżaku z Kropki TV? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6428214 Napisano: 14.11.2017 11:30:39 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

jokan napisał(a):

pytanie troche nietypowe, ale ile sie teraz daje ksiedzu na jakies tam zaswiadczenia (potrzebuje zaswiadczenie o chrzcie mojego dziecka), wiem, ze co łaska, ale wole podpytać emotka emotka

U nas tylko "Bóg zapłać", przecież to jego obowiązek. Za "namaszczenie" też nic nie chciał więc to pewnie wszystko zależy od parafii.

Kilka lat temu moja mama brała takie zaświadczenie. Powiedziała, że nie ma pieniędzy, że nie pracuje. Ksiądz kazał iść pożyczyć pieniądze. Od tamtego czasu mama nie chodzi do kościoła.

Masakra emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6428200 Napisano: 14.11.2017 11:14:52 w Wkurza mnie...
Actimel emotka już bym sobie ze trzy te buffy kupiła emotka ale nie! Kupic nie! trzeba wygrać... noszzzz emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6427001 Napisano: 10.11.2017 23:55:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

Konkurs WEDLA w ITM - z nagrodą (plecakiem) przyszedł protokół do wypełnienia i odesłania listownie w ciągu 3 dni - odsyłacie czy też nie?Nie wiem czy nie odsyłając nie będzie potem jakiś problemów z US?

No co Ty emotka Jaki tam US emotka Jeśli chcesz być fair wobec agencji odeślij, jeśli nie to nie odsyłaj emotka Ja odsyłam bo oni są dla mnie mili więc i ja jestem dla nich miła emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

nkba

#6426532 Napisano: 09.11.2017 20:05:57 w Winiary
anialistopad napisał(a):

nkba napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

W Biedronce pojawiły się nowe sosy Winiary po 3,89złhttps://www.winia...l/sosy-pomidoroweCzy one są dobre? ? Jadł ktoś? emotka

Nie jadłam ale cieszę się, że coś innego niż majezony emotka

Kupilam dzis sis do spaghetti i jest bardzo smaczny. Troszke trzeba dosolic,ale tak ok w smaku. I wygralam kolejna karte z winiar 

Też kupiłam ale u mnie pudło emotka Jeszcze nie próbowałam ale myslę, że będą ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6426408 Napisano: 09.11.2017 15:40:28 w Winiary
mkrzysiek napisał(a):

W Biedronce pojawiły się nowe sosy Winiary po 3,89złhttps://www.winiary.pl/sosy-pomidorowe

Czy one są dobre? ? Jadł ktoś? emotka

Nie jadłam ale cieszę się, że coś innego niż majezony emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6426192 Napisano: 09.11.2017 10:59:08 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, że odkąd córka zaczęła chodzić do przedszkola, to cały czas jest chora...młody łapie od Niej wszystko i mam w domu szpital  emotka w pracy co druga pacjentka przeziębiona, więc jak i ja mam być zdrowa  emotka emotka

Biedne maleństwo emotka Nie pocieszę Cię ale będzie tak przez następne 2 - 3 lata z przerwami letnimi emotka Oby tylko na przeziębieniach się skończyło... Ja odhaczyłam nawet szpital (ostre zapalenie krtani) - nasz lekarz nie wypuścił nas do domu bo powiedział, że zapalenie jest tak ostre, że karetka może nie dążyć Malej dowieźć na czas do szpitala... aż mnie ciary przechodzą na samo przypomnienie emotka Trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6426032 Napisano: 08.11.2017 20:09:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nkba napisał(a):

Actimel wygrywa 6:0 emotka

już 12:0 emotka emotka kto to paskudztwo wypije emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6425972 Napisano: 08.11.2017 17:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Mąż miał dziś nieodebrane z Wedla, ale z tego dnia, co wysyłał zgłoszenie ktoś się chwalił 100 na forum, czyżby jakaś rezerwa?

A czy tam były nagrody dzienne? emotka

W PMI tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6425943 Napisano: 08.11.2017 16:16:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Actimel wygrywa 6:0 emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

nkba

#6425939 Napisano: 08.11.2017 16:15:08 w Winiary
LejziDejzi napisał(a):

Jak to jest u Was z odbieraniem desek z Winiar??Odbierałam ostatnio u siostry jak byłam w innym mieście ,dałam paragon wydał mi deskę,na paragonie napisał że odebrana i data....Dziś poszłam u siebie w miescie odebrać a tam gościu mi mówi że on sobie zabiera paragon i napewno mi go nie odda... Oni go zabierają ?? 
Wzięłam swój paragon i wróiłam do domu bez deski emotka

Nie zabierają tylko potwierdzają - tak jak zrobili za pierwszym razem. Jakiś "niedoczytany" ten Pan emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6425667 Napisano: 07.11.2017 23:00:54 w SZUKAM....
szesnaście napisał(a):

nkba napisał(a):

szesnaście napisał(a):

Szukam osoby która wygrała w Lubisiach paragonem zaczynającym się na W, np.W12345. Miałyście w formularzu laureata podany numer paragonu z tą literką czy tylko same liczby? Bo ja, jak wchodzę, to mam bez tej litery. I nie wiem czy oni ją pominęli czy to ja źle wpisałam paragon, chociaż to nie możliwe bo ja zawsze wpisuje całość. Nawet w moim zeszycie mam spisany cały numer paragonu. Proszę dobre duszyczki o pomoc.

Wyślij spokojnie, u nich jak wysyłasz nr paragonu z literką z przodu to ona później "ginie" emotka Zostają same cyfry więc dlatego tak Ci sie pojawia. emotka

nkba dziękuję za tak szybka odpowiedź. emotka   Uspokoiłaś mnie, bo już mi ciśnienie skoczyło jak zobaczyłam w tym formularzy numer bez tej literki.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6425662 Napisano: 07.11.2017 22:48:54 w SZUKAM....
szesnaście napisał(a):

Szukam osoby która wygrała w Lubisiach paragonem zaczynającym się na W, np.W12345. Miałyście w formularzu laureata podany numer paragonu z tą literką czy tylko same liczby? Bo ja, jak wchodzę, to mam bez tej litery. I nie wiem czy oni ją pominęli czy to ja źle wpisałam paragon, chociaż to nie możliwe bo ja zawsze wpisuje całość. Nawet w moim zeszycie mam spisany cały numer paragonu. Proszę dobre duszyczki o pomoc.

Wyślij spokojnie, u nich jak wysyłasz nr paragonu z literką z przodu to ona później "ginie" emotka Zostają same cyfry więc dlatego tak Ci sie pojawia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6425479 Napisano: 07.11.2017 15:03:46 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Chciałam zarejestrować paragon Sidolux przed chwilą- wypełniłam wszystkie pola, odhaczyłam wszystkie zgody, a pomimo to wyskakuje mi komunikat: "Podane dane są nieprawidłowe" emotka O co chodzi?

usuń ciasteczka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0