Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6439939 Napisano: 10.12.2017 21:48:14 w Paragony na trwające konkursy
Jeśli ktoś ma paragon na Duracell na obecny etap,a nie ma weny emotka to z chęcią odkupię za doładowanie tel. emotka

Nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6439137 Napisano: 08.12.2017 13:49:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

mietowa napisał(a):

Takie pytanko: kiedy wysyłacie zgłoszenie i macie dwie opcje: przez sms albo formularz, które wybieracie? Waszym zdaniem ma to jakieś znaczenie?

formularz;p zazwyczaj daje mozliwość wykorzystania większej ilości znaków

I można pisac z polskimi znakami emotka Mi przynajmniej lepiej sie to czyta emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6439135 Napisano: 08.12.2017 13:48:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
slonko365 napisał(a):

Helcia85 i magisterek - gratulacje!!! emotka  Wygrane - marzenie! Bawcie się cudnie! emotka emotka

Gratulacje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6438743 Napisano: 07.12.2017 18:53:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
emotka Piękna nagroda!!! Gratulacje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 helcia85 0

nkba

#6438626 Napisano: 07.12.2017 15:26:03 w Smolar
wrrrryyy napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

w Bakalland duzo nagrod nie bylo ale zeby nikt z forum nie trafil? moze jeszcze nie informowal a ostatnio smolar coś ta swoją stronę z wynikami rzadko uaktualnia.

Dopiero przed chwilą poszły smsy. Wczoraj był już odnośnik do sprawdzania wyników, ale działać poprawnie (pokazywać wygrnae) zaczął dopier dziś emotka
Wiemy jak Intermarche opisuje paragony... Czy Smolar uzna opis np.: Orzechy Laskowe 100?

myślę, że uzna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6438597 Napisano: 07.12.2017 14:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

biokoo napisał(a):

biokoo napisał(a):

jak dostalam info z PiP ze wygralam zestaw coca cola rezerwa to skad mam wiedziec ktory paragon wyslac? a wysylalam im troche ich...

ktos pomoze???

jak robił to smolar, to wysyłasz wszystkie

Dlaczego wszystkie ? Ja zawsze wysyłam tylko wygrany... 

do smolara?

tak, od jakiegoś czasu tylko wygrany i nagrody dochodzą emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, dolly 0

nkba

#6438321 Napisano: 07.12.2017 09:18:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

tamlin111 napisał(a):

defed napisał(a):

mrmax napisał(a):

a po cichaczu konkurs wedla w lewiatanie został przedłużony do 10 grudnia... niepoważna jest ta agencja

emotka  Faktycznie, wrzucili poprawiony regulamin. I nie że z aneksem, tylko zgumowali datę i wpisali sobie nową  emotka  O takich zmianach powinni informować na bieżąco wszystkich uczestników co najmniej smsem!  emotka

Gdzie Wy widzicie poprawiony regulamin? Przeciez jest do 6.12 ciągle
http://www.slodki...jki.pl/regulamin.php

Wczoraj wyraźnie było napisane, że do 10.12 i na stronie i w Regulaminie.

Wieczorem juz nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6437926 Napisano: 06.12.2017 15:45:41 w Czy informują/ informowali?
Czy Smolar słał już eski z Bakallandu ITM? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6437715 Napisano: 06.12.2017 12:24:01 w Połączenia nieodebrane
renatak0 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

537999930?

A nie jest to Unique One? emotka

z nescafe c4?

A może biedronkowe autko? Wyświetl w wątku >>

nkba

#6437703 Napisano: 06.12.2017 12:18:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mugolinka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Jaki nr informuje z lewiatana?  Ja dostałam jakiegoś dziwnego smsa z nr 537... któreo nie mogę odczytać. Powiedzcie ,że to nie zbieg okoliczności 

TO TEN NUMER
Do mnie wiadomość dotarła jako MMS

Mam to !!!! emotka emotka  Sms o 11 był. Czy ktoś zechce się podzielić jego treścią? U mnie widnieje w wiadomości załącznik multimedialny  i nie mogę go pobrać. 
I druga sprawa. Macie na paragonach słowo Tymbark? Ja mam tylko smaki nie wiem czy to przejdzie

Już przeszło emotka Przecież dołączało się skan paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nkba

#6437561 Napisano: 06.12.2017 08:38:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tu jestem emotka I czekam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6437195 Napisano: 05.12.2017 12:06:33 w SZUKAM....
joan napisał(a):

kasiulll napisał(a):

Pomysłu na fajny prezent gwiazdkowy dla dwulatki?
Chciałabym, aby było to coś porządnie wykonanego i z wartością dodaną - edukacyjną, trenującą zdolności manualne lub inny aspekt rozwoju dziecka, a nie po prostu świecące, różowe i puchate cuś emotka

Może książeczka uszyta min. z tkanin? Nie wiem, jak to się fachowo nazywa, to taka książeczka 3D (sensoryczna?) Mnie się podoba jej koncepcja, można ją też dostosować do wieku dziecka (tematyka, zadania, kolory). Ale nie szukałabym w sieciówkach, tylko w necie, na rękodzielniczych blogach itp.

W każdym razie: byle nie coś z plastiku emotka

Tez wole pluszaki ale ten globus jest naprawdę fajny emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nkba

#6437185 Napisano: 05.12.2017 11:39:34 w SZUKAM....
kasiulll napisał(a):

Pomysłu na fajny prezent gwiazdkowy dla dwulatki?
Chciałabym, aby było to coś porządnie wykonanego i z wartością dodaną - edukacyjną, trenującą zdolności manualne lub inny aspekt rozwoju dziecka, a nie po prostu świecące, różowe i puchate cuś emotka

Świetny jest grający globus Fisher Price emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

nkba

#6436056 Napisano: 01.12.2017 23:02:24 w Dziś cieszę się z.....
pioge7 napisał(a):

dziś cieszę się, że taki oto koleżka zawitał pod mój karmnik. Oprócz sikorek i wróbelków przyszedł czas na podziwianie innych okazów szukających pokarmu. Wie ktoś może co to za ptak? Możliwe że gil?

Kojarzę ptaszka ale nazwy nie pamiętam, ja już nie mogę się doczekać kiedy u mnie śnieg będzie i te stada ptaków się pojawią emotka największy karmnik mam przed oknem w salonie i cudownie się na nie patrzy emotka Non stop setki dzwońców, cztery gatunki sikorek, kowaliki,  dostojny pan grubodziub, pani ziemba i najrzadziej przylatujący ale najbardziej kolorowy szczygieł emotka Przylatuje kilka innych gatunkow ale śmigaja tak szybko, że nie zdążę ich "zidentyfikować" emotka   Mogę sie na nie gapić godzinami emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6435460 Napisano: 30.11.2017 21:05:06 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs ogólnopolski z Milką? Zaszalałam i kupiłam dziś 2 paragony Milki za 15 zeta w Stokrotce, a konek tydzień temu się skończył emotka nosz... emotka

Do wczoraj byl w ITM
Obecnie jest w E.Leclerc 

Ktos Ci paragony sprzeda??? Czy sama zakupy zrobilas - to na Mikołaja czekoladki rozdaj  emotka

Sama zrobiłam zakupy, na szybko, pamiętałam, ze konek był zapowiedziach, przed wyjazdem na szybko sprawdziłam na jaką kwotę i heja emotka dat nie sprawdziłam emotka Myślałam, że może jest coś ogólnopolskiego... że choć puszkę jakąś odebrać... Z Milki to chyba zupę na święta zrobię emotka A na drugie danie potrawka z Wedla z sosem z Goplany... emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6435451 Napisano: 30.11.2017 20:51:35 w SZUKAM....
Czy jest jakiś konkurs ogólnopolski z Milką? Zaszalałam i kupiłam dziś 2 paragony Milki za 15 zeta w Stokrotce, a konek tydzień temu się skończył emotka nosz... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6435009 Napisano: 30.11.2017 07:39:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja gratuluję emotka Brawo emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 olunka, pioge7 0

nkba

#6432696 Napisano: 24.11.2017 12:59:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

A gdzie są wyniki ze świeżakami? Nie otwiera mi się lista laureaci

Kliknij na "informacje o loterii" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6432688 Napisano: 24.11.2017 12:58:20 w Czy informują/ informowali?
Niebieska_Laguna napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

Cały czas próbują bo nikt z laureatów nie odbiera emotka Wyświetl w wątku >>