Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6443476 Napisano: 18.12.2017 14:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gramtatatam napisał(a):

nkba napisał(a):

synk napisał(a):

nkba napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Prośba do osób które już robiły lub będą robić zakupy w Lewiatanie - prosze o potwierdzenie że kwota do wydania to 1850 zł z groszami (2000 zł to kwota brutto)
U mnie kobieta z którą rozmawiałam cały czas mówiła żebym przygotowała sobie listę zakupów za 2000 zł

emotka no przecież na półkach masz ceny brutto, więc lista ma być na 2000

a podatek od wygranej? 2000+ podatek czy 2000 razem z podatkiem?

zakupy na 2000, podatek od nagrody dokłada organizator i go odprowadza emotka

Ja już jestem po zakupach, przedstawicielka dzwoniła przy mnie do Maspexu i podali jej kwotę 1850 zł z groszami. Za tyle mogłam zrobić zakupy. 

No co Ty? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6443473 Napisano: 18.12.2017 14:37:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

nkba napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Prośba do osób które już robiły lub będą robić zakupy w Lewiatanie - prosze o potwierdzenie że kwota do wydania to 1850 zł z groszami (2000 zł to kwota brutto)
U mnie kobieta z którą rozmawiałam cały czas mówiła żebym przygotowała sobie listę zakupów za 2000 zł

emotka no przecież na półkach masz ceny brutto, więc lista ma być na 2000

a podatek od wygranej? 2000+ podatek czy 2000 razem z podatkiem?

zakupy na 2000, podatek od nagrody dokłada organizator i go odprowadza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6443469 Napisano: 18.12.2017 14:33:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

emotka no przecież na półkach masz ceny brutto, więc lista ma być na 2000 Wyświetl w wątku >>

nkba

#6442623 Napisano: 15.12.2017 13:54:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
freyja88 napisał(a):

asantesana napisał(a):

donia7 napisał(a):

Te błędy mi na robione przez dziecko nie wyglądają emotka

Bo nie są. 1-2 błędy byłyby wiarygodne, choć przy takich pracach zwykle dziecko pyta: "mamo, a jak to się pisze?" Ale w "cieł" to sory, już nie uwierzę. A tym bardziej w rodziców wysyłających taką pracę dziecka na konkurs, niekontrolujących tego co pisze.

Dokładnie. Mój pierwszaczek zawsze pisze "brudno" i pyta czy wszystko jest dobrze. Jeśli tak, dopiero wtedy przepisuje na "czysto". Ale wiecie...teraz jest głupia moda na madka

A ja nie ingeruję w to co Mała pisze na rysunkach - to jej praca, a nie moja emotka ale jeśli zapyta to powiem jak pisze się poprawnie emotka Ma 7 lat i pisząc sama robi niewiele błędów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6442518 Napisano: 15.12.2017 10:47:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
azaflora napisał(a):

nkba napisał(a):

donia7 napisał(a):

ostatnio narzekałam i coś wpadało...dziś mi ciśnienie podniósł durex  emotka

A weź nic nie mów, durex ma chyba na mnie jakąś alergię emotka emotka emotka

Może to Ty masz alergię np. na merkaptobenzatiazon? Producent nie wymienia wszystkich składników w produkcji durexów  emotka

nie używam więc nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6442504 Napisano: 15.12.2017 10:31:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
defed napisał(a):

Na potęgę posępnego czerepu, nagrodo przybywaj!!!  emotka

Pamiętam tą bajkę! I ten sławny tekst! emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

nkba

#6442498 Napisano: 15.12.2017 10:24:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
donia7 napisał(a):

ostatnio narzekałam i coś wpadało...dziś mi ciśnienie podniósł durex  emotka

A weź nic nie mów, durex ma chyba na mnie jakąś alergię emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6442495 Napisano: 15.12.2017 10:23:08 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie jelitówka, która dopadła mnie 2 dni temu i dopiero dziś jestem w stanie coś zrobić ;/  ale przeszła na męża, więc mam szpital w domu   emotka   do tego brak wygranych przy dużych inwestycjach w konkursy jest strasznie dołujący  emotka idę powoli odgruzować dom, bo dzieci wczoraj miały "Dzień Dziecka" i ciastolina jest wszędzie  emotka

emotka Syna dopadła w przedszkolu. emotka

Oj Bidulek emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6442125 Napisano: 14.12.2017 14:57:53 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Zna się ktoś na materacach? Jaki najlepiej kupić? Sprężynowy czy piankowy? Chodzi o to, żeby był twardy i nic sie z nim nie robiło... kupiłem pare lat temu ale nie wiem wlasnie jaki i zaczęły się na nim pagórki robić... chcę zmienić a na Allegro pisze ze wszytskie są super.... rodzince kupili jakiś bolenowy z kokosem czy jakoś tak... miesiac temu, są zadowoleni ale czy on się nie zniekształci ... nie wiem... zna sie ktoś. ?

Ja mam sprężynowy ale taki, ze kazda sprężyna ma swoja kieszonkę emotka Zadowolona jestem zaje...iście emotka Jak kupowałam to tez byłam zielona ale za to pani była załapana emotka Szczerze odradziła mi bonelowe. I dała mi radę, żeby co jakiś czas przekładać materac góra - dół lub obrócić do góry nogami. Wtedy nie będzie się odgniatał. Przekręcam co jakieś pół roku, ma juz 4 lata i nic się z nim nie dzieje. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nkba

#6442071 Napisano: 14.12.2017 14:01:48 w Czy informują/ informowali?
krseta napisał(a):

dzisiejsze roboty Duracell to za który etap macie?:)

Tez jestem ciekawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6442066 Napisano: 14.12.2017 13:53:46 w Smolar
freyja88 napisał(a):

nkba napisał(a):

freyja88 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

sprawdzajcie dobrze wyniki na stronie smolara bo niedawno znów mi sie zdarzyło, że na stronie były infa o wygranej a smsów nie wysłali  emotka

potwierdzam, miałam to samo emotka

A Ja wczoraj odwrotnie- na stronie info brak a dwa smsy przyszły z Lidla-Sensodyne

Może masz 0 na początku nr paragonu i dlatego?

Nie, miałam cyfrę 3 w obu. Teraz raz jeszcze sprawdziłam: Jeden jest wygrany, drugi, ze niestety a eski są

No nieźle emotka Może jeszcze do końca nie uzupełnili? A swoją drogą w tych wynikach nigdy nie wiadomo do kiedy są one uzupełnione emotka Wkurzające to jest przy konkach/loteriach gdy nagrody są np. na etap lub dzienne emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

nkba

#6442060 Napisano: 14.12.2017 13:47:55 w Smolar
freyja88 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

sprawdzajcie dobrze wyniki na stronie smolara bo niedawno znów mi sie zdarzyło, że na stronie były infa o wygranej a smsów nie wysłali  emotka

potwierdzam, miałam to samo emotka

A Ja wczoraj odwrotnie- na stronie info brak a dwa smsy przyszły z Lidla-Sensodyne

Może masz 0 na początku nr paragonu i dlatego? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6442051 Napisano: 14.12.2017 13:38:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

dobrze się wczytałam,że paragon na duracell może być jednak z obojętnie jakiego sklepu?

tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

nkba

#6441951 Napisano: 14.12.2017 11:46:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

nkba

#6441921 Napisano: 14.12.2017 11:16:38 w SZUKAM....
katarynka-199 napisał(a):

nkba napisał(a):

A ja Szukam nie w temacie konkursowym.

Fotelik samochodowy
Najlepiej z isofix
Wagowo 0-18kg , 0-25kg lub 9-25kg
Zależy mi też na tym by była możliwość montowania go przodem jak i tyłem do kierunku jazdy.

Czy ktoś mógłby coś zaproponować lub ma jakieś doświadczenia?

https://fotelik.info/

fotelik.info raczej mi nie przedstawi swoich doświadczeń.
Strone znam, szukam opini/porady/doświadczeń wśród ludzi, dzięki.

A to nie skapowałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6441898 Napisano: 14.12.2017 10:39:23 w SZUKAM....

A ja Szukam nie w temacie konkursowym.

Fotelik samochodowy
Najlepiej z isofix
Wagowo 0-18kg , 0-25kg lub 9-25kg
Zależy mi też na tym by była możliwość montowania go przodem jak i tyłem do kierunku jazdy.

Czy ktoś mógłby coś zaproponować lub ma jakieś doświadczenia?

https://fotelik.info/ Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6441174 Napisano: 12.12.2017 23:59:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tak tu sobie naskrobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6440731 Napisano: 12.12.2017 11:22:54 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Ale on nigdy sam nie wychodził .Myślisz,że trafi do domu? Kurde tak mi go szkoda,głodny i zimno mu pewnie

Mój jeden wiosną nie wrócił choć był wychodzącym prawdziwym Panem Kocurem emotka Córcia do tej pory płacze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6440193 Napisano: 11.12.2017 12:49:48 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Przy wylogowywaniu z poczty przeniosło mnie na portal o2 (czego bardzo nie lubię). Zazwyczaj nie czytam ich rewelacji, ale tym razem przyciągnęło mnie znane mi osobiście nazwisko. Chodziło o pewnego aktora (takich trochę 2 albo i 3 ligi  emotka ), który pochodzi z mojego rodzinnego, małego miasteczka. A nawet mój ojciec pracował swego czasu z ojcem tego aktora. I nawet mi ten aktor mignął parę razy jak jeszcze dzieciakiem byłam, a on już takim nastolatkiem. Nie żebym miała jakieś znajomości, bo on mnie pewnie nawet z  widzenia nie kojarzy. Ale i tak zawsze to miło było przeczytać o kimś z rodzinnych stron. Tylko, że tym razem to był artykuł o kokainie. Bo to wpadł jakiś diler gwiazd i ujawniają kolejne nazwiska, kto tam sobie dogadzał białym proszkiem (chyba białym, bo nie znam się na narkotykach  emotka ). Niby nie moja sprawa, ale jakoś tak nieswojo się poczułam, że nawet ktoś tak swojski się w tym babra. I jak sobie poczytałam to razem z nim większość buziek znanych z telewizora. I tak sobie myślę, czy to ja jestem taka zacofana i nierozrywkowa, że dla mnie narkotyki to coś złego i nigdy nie chciałabym brać żadnej kokainy. I nie marzą mi się takie imprezy grubo zakrapiane alkoholem i narkotykami? Czy to znaczy, że jestem jakąś sztywną nudziarą, bo pomimo młodego wieku wolałbym usiąść z lampką wina z mężem czy bliskimi koleżankami, i napić się tylko dla rozluźnienia, a nie totalnego upodlenia i przypadkowych uciech. A może jednak świat nie zwariował do końca i nadal większość uważa, że kokaina jest zła?

Ja uważam, że wszystkie narkotyki są bardzo złe! Wyświetl w wątku >>

nkba

#6440145 Napisano: 11.12.2017 11:59:22 w SZUKAM....
biokoo napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

biokoo napisał(a):

Czy ktoś mi może powiedzieć jak to jest? Np. kupuje na konkurs w jednym sklepie i na jednym paragonie mam np. 3 produkty promocyjne i jak to jest w przypadku wygranej np. w dwóch konkursach? Może być ksero paragonu?

Wiele agencji nie przyjmie w ogóle kserokopii. Np. Smolar powoła się na regulamin. Brak oryginału = brak nagrody. Również nie oddadzą paragonu po weryfikacji. Powiedzą, że takie są wymogi. Dlatego najbezpieczniej jest mieć produkty konkursowe na osobnych paragonach. 

jak sobie z tym radzicie? Chodzicie milion raz do jednego sklepu? emotka

Tak emotka Albo za jednym zamachem kupujemy na milion paragonów emotka   Oczywiście z tym milionem to przesada ale w rzeczywistości tak to wygląda... Wyświetl w wątku >>
1 biokoo 0