Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6494708 Napisano: 05.06.2018 14:42:08 w SZUKAM....
calliope napisał(a):

nkba napisał(a):

calliope napisał(a):

Szukam informacji kiedy mbank przesyła e-wyciągi na maila?

kiedy zlożysz taką dyspozycje, przesyłają na początku następnego miesiąca emotka

Dyspozycję złożyłam w maju internetowo po tym jak się okazało, że przy zakładaniu konta system tego nie uwzględnił ale ciekawi mnie czy mają jakieś ramy czasowe przeznaczone na to.

wg mnie powinien już być, ich też trzeba pilnować emotka Może zadzwoń, a jakby co to składaj reklamację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6494696 Napisano: 05.06.2018 14:20:33 w SZUKAM....
calliope napisał(a):

Szukam informacji kiedy mbank przesyła e-wyciągi na maila?

kiedy zlożysz taką dyspozycje, przesyłają na początku następnego miesiąca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6494455 Napisano: 04.06.2018 18:19:41 w Paragony na trwające konkursy
Odkupię za doładowanie 2-3 paragony na Disneya w Leclerc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6494189 Napisano: 03.06.2018 16:36:26 w Paragony na trwające konkursy
Odkupie za doładowanie 2 paragony Lidl Disney jeśli ktoś miałby na zbyciu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6490317 Napisano: 17.05.2018 13:18:31 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

nkba napisał(a):

Moje mrówki to te duże, leśne, było już jak kupiliśmy działkę, mają mrowisko przy samym ogrodzeniu i małż miał właśnie plan żeby je przenieść ale stanęłam okoniem emotka Na początku kąsały w stopy jak się zbliżaliśmy, a teraz już chyba nas "znają" emotka Super się obserwuje jak czasami wchodzą tarasem do domu i tachają z powrotem maleńkie kawałeczki papieru albo nitki emotka /b]) A nietoperze gniazdują drugi rok, choć latały od zawsze, nie robią szkód, a wręcz przeciwnie - odkąd są nie mam gniazd szerszeni, których się boję przeokropnie emotka

Ty tak serio?
A dzieci tam masz?

No serio, serio emotka Mam dziecko emotka Myślisz, że powinnam się czegoś obawiać? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6490257 Napisano: 17.05.2018 11:32:52 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

nkba napisał(a):

O to to... Mnie z kolei wszyscy tyrają za to, ze nie sypię chemii do ogrodu emotka Że tyle ładuję w rośliny i tyle przy nich pracy, a po co skoro można łatwiej i wygodniej? Nie jestem jakaś tam eko ale wolę, żeby trochę mniej tego syfu otaczało mnie i moją rodzinę. I chyba przyroda odwdzięcza mi się za to (co niezmiernie mnie cieszy) bo na mojej działce żyją pszczółki, w szczycie dachu mieszkają nietoperze i obok domu jest ogromne mrowisko emotka

Nasza planeta stanowi zamknięty obieg - nie mamy szlauchów, którymi eksportowalibyśmy ziemski syf na inne planety. Dlatego cała ta chemia ogrodowa jest wielce niepokojąca: przecież ten syf magicznie nie zniknie...

Do nietoperzy mam słabość, lubię obserwować je w locie. Co do mrówek, to oglądałam kiedyś bardzo ciekawy program, ale całkiem już zapomniałam detale. Pamiętam jedynie, że warto mieć mrówki w swoim otoczeniu, a misja przeniesienia gotowego mrowiska tak, by się zagnieździły na stałe we wskazanym przez nas miejscu, jest prawie niewykonalna.

Moje mrówki to te duże, leśne, było już jak kupiliśmy działkę, mają mrowisko przy samym ogrodzeniu i małż miał właśnie plan żeby je przenieść ale stanęłam okoniem emotka Na początku kąsały w stopy jak się zbliżaliśmy, a teraz już chyba nas "znają" emotka Super się obserwuje jak czasami wchodzą tarasem do domu i tachają z powrotem maleńkie kawałeczki papieru albo nitki emotka A nietoperze gniazdują drugi rok, choć latały od zawsze, nie robią szkód, a wręcz przeciwnie - odkąd są nie mam gniazd szerszeni, których się boję przeokropnie emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, awi 0

nkba

#6490242 Napisano: 17.05.2018 10:47:41 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

...
Moja mama lubi kwiaty, a kwiaty lubią ją i nie uważam tego za przejaw bycia pustym człowiekiem. Mam jednak odrębne zdanie w kwestii rozsypywania w ogródku różnego chemicznego świństwa tylko po to, żeby np. ślimaki zdechły i nie obgryzały roślin. Dla mnie to akurat szokujący aspekt. I nie tylko dlatego, że truje się ślimaki + inne zwierzęta + ziemię. Sam fakt, że można zabić inne stworzenie nie z autentycznego głodu czy też sytuacji zagrożenia życia, a ze względów paraestetycznych mnie przerasta...

O to to... Mnie z kolei wszyscy tyrają za to, ze nie sypię chemii do ogrodu emotka Że tyle ładuję w rośliny i tyle przy nich pracy, a po co skoro można łatwiej i wygodniej? Nie jestem jakaś tam eko ale wolę, żeby trochę mniej tego syfu otaczało mnie i moją rodzinę. I chyba przyroda odwdzięcza mi się za to (co niezmiernie mnie cieszy) bo na mojej działce żyją pszczółki, w szczycie dachu mieszkają nietoperze i obok domu jest ogromne mrowisko emotka Wyświetl w wątku >>
3 joan, awi, myla 0

nkba

#6487762 Napisano: 09.05.2018 09:07:57 w Oddam za darmo
agakaz2 napisał(a):

Oddam za darmo jeden paragon na lubisie - ja już grę mam

Mogę poprosić? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6487748 Napisano: 09.05.2018 08:16:53 w Paragony na trwające konkursy
Odkupię za doładowanie tel paragon BIC Kids w Leclerc w Słupsku, jeśli ktoś ma na zbyciu emotka
Na ten konk; https://www.e-kon...rtowcem-leclerc.html Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6484345 Napisano: 24.04.2018 09:26:21 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

Do tych voucherów wysyłają później Pity? Bo coś mi świta, że kiedyś jakaś akcja była. 

Nie wysyłają emotka Podatek im wpłacasz zanim pojedziesz emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6483393 Napisano: 20.04.2018 09:41:18 w Visa Konkursy
cudaczek121 napisał(a):

Tak czysto hipotetycznie się zastanawiam.Ktoś wygrałby z Visa jako laureat nierezerwowy- czyli główny nagrodę w postaci wyjazdu na mecz do Rosji i podałby im na maila numer dajmy na to swojego nieważnego paszportu lub w ogóle jakiś od czapy wiedząc,że i tak tam nie zamierza wcale pojechać,ale zależy mu tylko na tej karcie przedpłaconej tudzież przelewie na 8 tysięcy na ten wyjazd. Czy oni to potem jakoś sprawdzają czy ktoś tam faktycznie poleciał czy też wysyłają tą kartę przedpłaconą/przelew bez żadnej weryfikacji- np. nie wymagają, aby delikwent wysłał im np. skan paszportu? No chyba że on dają potem te karty do ręki już na lotnisku.

Tez o tym myślałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6482820 Napisano: 18.04.2018 12:14:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Albedo emotka już nawet nie wiem ile do zera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6481616 Napisano: 13.04.2018 09:59:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

pikantny napisał(a):

kreatia napisał(a):

To, że w regulaminie nie jest napisane, to nie znaczy, że bank puści. Przecież jak przelew idzie to następuje weryfikacja danych na przelewie z danymi właściciela konta. 

Dlatego negatywna weryfikacja jest jak najbardziej na miejscu. Co to za pomysły, żeby dawać dane do przelewu nie właściciela konta?  emotka

Dziwne jest to, co piszesz. Dochodzą do mnie wszystkie przelewy, które są na dane np. znajomych. I nigdy nie byo żadnej "weryfikacji banku" emotka

Ja też nie jestem "właścicielką" konta, a dochodzą do mnie wszystkie przelewy. Z tego, co mi kiedyś Pani w banku mówiła, to weryfikacja jest na poziomie numeru konta i tyle. Nawet z wygraną w formie przelewu na 5 tysięcy nie było żadnego problemu.

Dokładnie tak powinno być ale z tego co wiem, nie wiedzieć czemu, niektóre banki np. BS-y weryfikują często dodatkowe dane i potrafią odrzucić przelew emotka Mam konta w bankach gdzie nie ma takich akcji. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6481545 Napisano: 12.04.2018 22:00:45 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

emotka A gdzie można kupić bilet? emotka Duże kolejki? emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6481543 Napisano: 12.04.2018 21:56:37 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Hmmmm emotka  ja chce do swojego pokoju kupić, a wlasnie w necie są różne opinie. I wole zapytać tu, :) 

Jeśli nie odwiedzają Cię kruszące wszystkim dzieci, nie masz zwierzaka gubiącego sierść, to możesz kupować bez obaw. Wg mnie taki dywan jest raczej dla nieposiadających dzieci czyściochów emotka

No to trafiłaś emotka
pies śpi w moim pokoju, a dzieci (5 sztuk) przyjeżdża co weekend emotka  to chyba mam po dywanie  emotka

Uważam, że jest super ale przy klockach typu lego i plastelinie nie daje rady emotka Przynajmniej u mnie emotka Właśnie wymieniłam na taki z krótkim włosem ale to ze względów praktycznych bo do idealnych czyściochów nie należę emotka Ale podobają mi się bardzo bo takie milusiaste są ... emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6478644 Napisano: 31.03.2018 13:56:53 w PODZIĘKOWANIA
pionas,
Za świąteczny prezent DZIĘ-KU-JĘ emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6477778 Napisano: 28.03.2018 12:02:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneta19790411 napisał(a):

nkba napisał(a):

Ale w regulaminie nie ma emotka

punkt 5.5 "Przez dodatkowe dane, o których mowa w pkt 5.4 powyżej należy rozumieć:
  1. Dla Nagród I stopnia: adres pocztowy, numer PESEL, numer paszportu wraz z terminem jego ważności jak również imię,
    nazwisko, numer paszportu wraz z terminem jego ważności i adres osoby towarzyszącej;" Może nie wprost, ale" między wierszami" coś na ten temat jest emotka

A widzisz, a ja czytałam kilka razy i ślepa emotka Dzięki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 aneta411 0

nkba

#6477775 Napisano: 28.03.2018 11:55:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneta19790411 napisał(a):

nkba napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Ciekawe, czy ten wyjazd z Visy https://www.e-kon...wiata-fifa-2018.html jest  dla jednej czy dla dwóch osób - w sumie nic nie jest napisane, że dla dwóch, więc pewnie dla jednej. Ale wyjazd za 60 tysięcy samemu do Rosji... już bym wolała te pieniądze dostać do kieszeni...

Też się nad tym zastanawiałam  emotka

https://www.visa....mocje/fifa/regulamin na stronie głównej jest napisane: "dwuosobowy wyjazd..."

Ale w regulaminie nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

nkba

#6477758 Napisano: 28.03.2018 11:04:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

Ciekawe, czy ten wyjazd z Visy https://www.e-kon...wiata-fifa-2018.html jest  dla jednej czy dla dwóch osób - w sumie nic nie jest napisane, że dla dwóch, więc pewnie dla jednej. Ale wyjazd za 60 tysięcy samemu do Rosji... już bym wolała te pieniądze dostać do kieszeni...

Też się nad tym zastanawiałam  emotka Wyświetl w wątku >>

nkba