Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6516588 Napisano: 06.08.2018 11:08:57 w Pomocy!!!!
kosmonia napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

jestem chyba stara albo nieogarnięta albo i jedno i drugie. Potrzebuję pomocy z konkursem "L&M Open Object". Wszystko przekierowuje mnie na Malboro... Jak wejść na LM? Help  emotka

Wyloguj się, zamknij stronkę, odczekaj chwilę i zaloguj się ponownie emotka Powinno pomóc, nie wiem od czego to zależy ale mi w taki sposób zadziałało emotka

motyla noga emotka  nie działa. A jaką masz końcówkę linku na przeglądarce? Bo normalnie jest https://www.konsumentpm.pl/mrlb , a do lmów jest lm? czy l&m czy może jeszcze coś innego 

Teraz nie mam jak sprawdzić. Miałam tak samo. Spróbuj jak radzi andziulka emotka

Dzięki , będę kombinować  emotka

Dobra udało się, okazuje się że to kwestia zapamiętanych przez przeglądarkę cookies emotka . Teraz druga kwestia co to są te kody z insertów gdzie tego szukać na paczce i jaki to ma format ?  emotka

Powinny być w paczce, taka dodatkowa karteczka z kodem. U mnie niestety takich fajek z nowymi insertami brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6516537 Napisano: 06.08.2018 10:18:09 w Pomocy!!!!
kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

jestem chyba stara albo nieogarnięta albo i jedno i drugie. Potrzebuję pomocy z konkursem "L&M Open Object". Wszystko przekierowuje mnie na Malboro... Jak wejść na LM? Help  emotka

Wyloguj się, zamknij stronkę, odczekaj chwilę i zaloguj się ponownie emotka Powinno pomóc, nie wiem od czego to zależy ale mi w taki sposób zadziałało emotka

motyla noga emotka  nie działa. A jaką masz końcówkę linku na przeglądarce? Bo normalnie jest https://www.konsumentpm.pl/mrlb , a do lmów jest lm? czy l&m czy może jeszcze coś innego 

Teraz nie mam jak sprawdzić. Miałam tak samo. Spróbuj jak radzi andziulka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6516525 Napisano: 06.08.2018 09:59:11 w Pomocy!!!!
kosmonia napisał(a):

Wyloguj się, zamknij stronkę, odczekaj chwilę i zaloguj się ponownie emotka Powinno pomóc, nie wiem od czego to zależy ale mi w taki sposób zadziałało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6515951 Napisano: 03.08.2018 11:17:34 w SZUKAM....
100krotka napisał(a):

Czy po wysłaniu zgłoszenia na Lemon Lemon ITM przychodzi jakieś potwierdzenie na maila  emotka  Ewentualnie może chociaż jakieś podziękowanie za udział na stronie?

Info na stronie i mail z potwierdzeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6515224 Napisano: 01.08.2018 11:24:57 w SZUKAM....
Szukam info czy w Kauflandach można kupić jakąś fajna pościel? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513920 Napisano: 27.07.2018 19:28:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

abodak napisał(a):

carissma napisał(a):

Mam pytanko odnośnie wysyłki nagród od Kiory z konkursu w Auchan. Dostałam dziś od nich w sms, że nagroda wysłana, że dojdzie w pn i że mam potwierdzić. Ale co, bo nie bardzo rozumiem. Ich smsa, czy jak nagroda dojdzie. Potwierdzaliście coś?

pewnie potwierdzić podpisem odbiór u kuriera emotka

A nie pytali przed wysłaniem czy mogą wysyłać? Bo Kiora ze względu na okres wakacyjny może przetrzymać nagrodę i wysłać w terminie późniejszym. Może masz potwierdzić, że będziesz na miejscu w poniedziałek. emotka

Myślę, że dokładnie o to chodzi. Po prostu chcą potwierdzenia, że będzie ktoś w domu kto odbierze nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513766 Napisano: 27.07.2018 13:57:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Kurde tyle nagród i w ITM lipa...

no:(, smutno

przytulę się do Was emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nkba

#6513663 Napisano: 27.07.2018 11:49:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Co jest zbędne, co potrzebne, a co mogłoby być?

Zbędny jest nieustający upał, który bardzo źle znoszę emotka potrzeba dużo wilogoci, bo ściółka sucha jak pieprz emotka a mogłyby przy okazji już pokazać się grzyby emotka emotka

Niestety, w tym roku szałowe "grzybozbierosy" się nie zapowiadają, a szkoda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513651 Napisano: 27.07.2018 11:27:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas emotka Czy coś się dzieje z powiadomieniami? Nie pojawiają się choć widzę, że są nowe wpisy? emotka

Potwierdzam. To zjawisko zaobserwowałem już wcześniej, ale kładłem je na karb opóźnienia w wysyłaniu powiadomień, więc machnąłem ręką. Najpierw widziałem wpis na forum, a po jakimś czasie pojawiało się powiadomienie. Albo bywało też tak, że dostałem powiadomienie o łapce w dół, klikam w link, by sprawdzić, co to za wpis się naraził komuś, a tam patrzę: łapka w górę. Po cichu tłumaczyłem to sobie tym, że ktoś się pomylił i potem swój błąd poprawił, zmieniając łapkę, a system zapamietał, że wysłał powiadomienie o pierwszym głosowaniu danej osoby na ten wpis, więc drugie głosowanie zignorował i powiadomienia już nie dublował. Ale diabli wiedzą, jak to jest naprawdę emotka

pionas poklikał i u mnie powiadomienia już są emotka Mam nadzieję, że u Ciebie też emotka
Dzięki pionas i udanego wypoczynku emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513636 Napisano: 27.07.2018 10:58:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas napisał(a):

nkba napisał(a):

pionas emotka Czy coś się dzieje z powiadomieniami? Nie pojawiają się choć widzę, że są nowe wpisy? emotka

a masz włączone "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie"?

Mam emotka Teraz dostałam, może to jakaś "chwilówka" emotka Jakby dalej coś się dzialo to napiszę emotka Dzięki emotka

Teraz pojawił się wpis w "zdjęcia naszych wygranych" i "połączenia nieodebrane" i powiadomień brak emotka

pionas, a jednak nie dzialają powiadomienia emotka dostaję je tylko gdy mnie ktoś zacytuje chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513617 Napisano: 27.07.2018 10:11:26 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nkba napisał(a):

pionas napisał(a):

nkba napisał(a):

Mam emotka Teraz dostałam, może to jakaś "chwilówka" emotka Jakby dalej coś się dzialo to napiszę emotka Dzięki emotka

Teraz pojawił się wpis w "zdjęcia naszych wygranych" i "połączenia nieodebrane" i powiadomień brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513611 Napisano: 27.07.2018 10:01:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

nkba napisał(a):

Mam emotka Teraz dostałam, może to jakaś "chwilówka" emotka Jakby dalej coś się dzialo to napiszę emotka Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6513608 Napisano: 27.07.2018 09:51:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas emotka Czy coś się dzieje z powiadomieniami? Nie pojawiają się choć widzę, że są nowe wpisy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

nkba

#6512959 Napisano: 25.07.2018 14:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
blanca napisał(a):

nkba napisał(a):

A ten konkurs to jest czy go nie ma? Bo ja nie kumam emotka
https://www.e-kon...et.html#.W1hm8sIyXcs

Był w 2015 r.

Dzięki, widziałam, że ktoś chciał sprzedać paragony na ten konkurs, a nie mogłam go zlokalizować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6512947 Napisano: 25.07.2018 14:04:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ten konkurs to jest czy go nie ma? Bo ja nie kumam emotka
https://www.e-kon...et.html#.W1hm8sIyXcs Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6512854 Napisano: 25.07.2018 11:43:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Już środa, a tu żadnego sms-a... żadnego telefonu... żadnego maila... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6512064 Napisano: 23.07.2018 09:07:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

babska napisał(a):

Ale że ktoś wydał 8 zł, by to napisać ,to jestem w szoku emotka  

Pewnie nie wydał tylko wklepał wymyślony nr par@gonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6511445 Napisano: 20.07.2018 11:15:13 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

szukam info czy w konkursie krówki w razie wygranej potrzebny jest paragon?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 Mila26 0

nkba

#6511121 Napisano: 19.07.2018 11:41:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Steamline emotka łaj??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0