Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7231415 Napisano: 27.12.2024 10:49:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy Lajkonik Kaufland informował na bieżąco? czy jest nadzieja?

on jeszcze trwa

Jak trwa. Skończył się. Będą informować wszystko razem. Tam nie było etapów.

Widać, że jedynie Ty..."otrząsnęłaś" umysł po świętach 😂😂😂

haha ja ogarniam teraz rentę wdowia temat przewodni teraz hihi

Są już dostępne wnioski na PUE? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7231339 Napisano: 26.12.2024 17:18:07 w Pomocy!!!!
KuntaKinte napisał(a):

[quote=Dziękuję,Oby jutro jakiś serwis był czynny.Na razie leży na boku i ścieka z niego sok

@gnieszk@]

KuntaKinte napisał(a):

Sok pomarańczowy zalał mi laptopa...co robić? (oczywiście sok nie zrobił tego umyślnie,jezu i żartować mi się chce)

Oddać do serwisu. Nie suszyć suszarką, nie kłaść koło kaloryfera i absolutnie nie próbować włączać. Można wymontować klawiaturę i delikatnie osuszyć ręcznikiem papierowym i nic więcej.

To też nie do końca dobry pomysł. Zamoczysz w ten sposób więcej elementów. Spróbuj wymontować klawiaturę i osuszyć. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7231337 Napisano: 26.12.2024 17:07:33 w Pomocy!!!!
KuntaKinte napisał(a):

Sok pomarańczowy zalał mi laptopa...co robić? (oczywiście sok nie zrobił tego umyślnie,jezu i żartować mi się chce)

Oddać do serwisu. Nie suszyć suszarką, nie kłaść koło kaloryfera i absolutnie nie próbować włączać. Można wymontować klawiaturę i delikatnie osuszyć ręcznikiem papierowym i nic więcej. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7231189 Napisano: 24.12.2024 12:40:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stówka od Avanti - Lay's & Pepsi Kaufland 🙂 Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7230709 Napisano: 21.12.2024 09:41:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 5 kodów Coca cola Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7230374 Napisano: 19.12.2024 17:00:27 w Albedo Marketing
Czy ktoś (poza mną)nie dostał dzisiaj wygranej karty do Biedronki z Coli? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#7229140 Napisano: 13.12.2024 23:20:37 w PODZIĘKOWANIA
baxter
Jeszcze raz bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7229056 Napisano: 13.12.2024 13:12:35 w Avanti
Do jakiego dnia poszedł Lidl? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7228865 Napisano: 12.12.2024 17:35:41 w PODZIĘKOWANIA
RaMa
Polecam - szybko, sprawnie, sympatycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7228077 Napisano: 09.12.2024 16:59:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ankann Gratuluję chrupnięcia pysznej nagrody!emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7228071 Napisano: 09.12.2024 16:45:07 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#7227774 Napisano: 08.12.2024 13:13:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Z
Zestaw akcesoriów Ballantine’s „Tak To Robię W Domu”
Zestaw składa się z następujących elementów:
  • 1 szt. - skrzyneczka drewniana z logo „Tak To Robię W Domu”
  • 6 szt. – szklanki logo Ballantine’s Passion i Brasil
  • 1 szt. - butelka 0,7l Ballantine’s Brasil
  • 1 szt. - zestaw przyborów barmańskich w woreczku: shaker, miarka, szczypce, cedzak
  • 1 szt. - deseczka bambusowa do krojenia z grawerem Ballantine’s Passion i Brasil
  • 1 szt. - radio tekturowe z Błuetooth z logo „Tak To Robię W Domu”
  • 6 szt. – coastery z grafiką Ballantine’s Passion i Brasil
  • 4 szt. – arkusze naklejek do personalizacji radia
Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7227750 Napisano: 08.12.2024 12:15:03 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Szukam kogoś kto wygrał TM6 lub zakupił i może mi podpowiedzieć czy platforma cookidoo działa 6 miesięcy od uruchomienia sprzętu czy jego zakupu? I czy każdy sprzęt ma go w pakiecie, czy jest to dodatkowa opcja.

Ja miałam wygrany i w moim przypadku było to 6-mcy od chwili rejestracji. Natomiast gwarancja była tylko 12 m-cy (bo zakup na fakturę przez agencję, czyli na firmę). I co istotne biegła od daty na fakturze zakupu, a nie od momentu, kiedy ja go dostałam. Swoją drogą ciężko mi go było sprzedać mimo niższej ceny. Próbowałam tu na forum, na OLX, Marketplace,  grupach na facebooku typu Thermomix-kupię/sprzedam). Ogólnie jest jakaś taka fama, że jak ktoś ma na sprzedaż nowy Thermomix w dobrej cenie to to na pewno oszustwo (sporo jest takich na Marketplace). W końcu jakaś dziewczyna z OLX kupiła, ale ona ogólnie miała "wywalone". Nawet nie zajrzała do pudełka co tam jest. Dała kasę, wrzuciła do auta i tyle.

Dzięki za odpowiedź i pomoc emotka
Tak, ja to wszystko wiem. W poprzednich wygranych miałam po prostu na dokumencie albo odpisie faktury co wchodzi w skład - urządzenie TM6, książka i platforma Cookidoo na 6 miesięcy. W tym tego nie mam, dlatego dopytuje czy to jest taki standard. Bo nie wiem co mam odpisać chętnym osobom. 
A co do gwarancji, ostatnio kilka agencji albo samo przepisało gwarancję lub dali dokument, żeby zrobić to samemu. Wtedy wydłuża się do tych 24 miesięcy od daty zakupu przez nich, świetna opcja emotka

Cookido na 6 m-cy to standard. Jeśli chodzi o gwarancję to nie do końca rozumiem. Jak przepisać gwarancję? Wiem, że urządzenie się rejestruje już na siebie, ale to nie zmienia faktu, że nabywcą jest agencja i faktura jest na nich. Tak czy siak  mnie na pewno takiej możliwości nie było. Rozmawiałam na ten temat i z agencją i z Panem z Vorwerk.  Nie wiem jak w takiej sytuacji jest z rękojmią na 24 m-ce. Z jednej strony ona obowiązuje zawsze, z drugiej strony nabywcą jest agencja, a nie laureat. Dla mnie to była problemowa nagroda do sprzedaży. Sprzedałam za niecałe 5 tys. i odetchnęłam z ulgą. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

@gnieszk@

#7227739 Napisano: 08.12.2024 11:13:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy dobrze czytam (regulamin), że w loterii Lidla nie trzeba skanować aplikacji, w przeciwieństwie do Kaufland ?
Mam zamiar w poniedziałek zagrać, bo do tej pory się nie składało, żeby pojechać tam na zakupy, a ostatnio moja aplikacja nie działała w sklepie, był jakiś problem z aktualizacją.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Nie trzeba Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7227705 Napisano: 07.12.2024 22:57:21 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

Szukam kogoś kto wygrał TM6 lub zakupił i może mi podpowiedzieć czy platforma cookidoo działa 6 miesięcy od uruchomienia sprzętu czy jego zakupu? I czy każdy sprzęt ma go w pakiecie, czy jest to dodatkowa opcja.

Ja miałam wygrany i w moim przypadku było to 6-mcy od chwili rejestracji. Natomiast gwarancja była tylko 12 m-cy (bo zakup na fakturę przez agencję, czyli na firmę). I co istotne biegła od daty na fakturze zakupu, a nie od momentu, kiedy ja go dostałam. Swoją drogą ciężko mi go było sprzedać mimo niższej ceny. Próbowałam tu na forum, na OLX, Marketplace,  grupach na facebooku typu Thermomix-kupię/sprzedam). Ogólnie jest jakaś taka fama, że jak ktoś ma na sprzedaż nowy Thermomix w dobrej cenie to to na pewno oszustwo (sporo jest takich na Marketplace). W końcu jakaś dziewczyna z OLX kupiła, ale ona ogólnie miała "wywalone". Nawet nie zajrzała do pudełka co tam jest. Dała kasę, wrzuciła do auta i tyle. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7227592 Napisano: 07.12.2024 11:23:21 w Kupię...
Kupię pyszne.pl lub wymienię na żabkę Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7227585 Napisano: 07.12.2024 10:20:06 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Hardmade Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7226928 Napisano: 04.12.2024 20:45:05 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Bryza ITM Konkurs "Czysta okazja" Intermarche, 18+ - e-Konkursy.info sprzedam za  28 zł lub wymienię na 2x Tyskie Dino
Konkurs kończy się dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7226875 Napisano: 04.12.2024 16:45:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
xman111
Gratuluję pięknej nagrody emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>