Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7236986 Napisano: 24.01.2025 10:19:55 w dzis mam urodzinki
pikawka napisał(a):

Dziękuję. Nic mnie tak nie przytłacza jak upływający czas. Jedyne pocieszenie, że mam małe dzieci w tym 3 latka więc jakoś tak młodziej się czuję emotka

Wszystkiego najlepszego 🙂
Swoją drogą z upływu czasu to trzeba się cieszyć, a nie martwić.
Bo co lepsze - zestarzeć się czy też umrzeć młodo? 😉
A innych opcji w życiu brak Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7236664 Napisano: 22.01.2025 12:37:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

olunka napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Wczoraj widziałam w MDW, że dosłownie kilkoro forumowiczow wygrało karty z Empik i subskrypcję Empik Go z konkursu świątecznego Pepsi. Tam chyba tych kart do empiku było 500. 
Myślicie, że oni informują jakoś falami?

a karty tez były czy tylko empik go?

Widziałam również wpisy o kartach. Stąd moje zdziwienie  emotka

Gdzie jest wpis o karcie? Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

@gnieszk@

#7236328 Napisano: 21.01.2025 10:35:11 w co chcielibyście wygrać?
Halo! Tu jestem i czekam 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

@gnieszk@

#7235951 Napisano: 19.01.2025 15:24:42 w Pomocy!!!!
ananaska napisał(a):

Hej, czy ktoś miał taką sytuację, że wysłał list Pocztą Polską (polecony priorytet), a ten list zaginął? Bo ja właśnie przerabiam tą sytuację. Wysłałam paragon i protokół do Smolara. Wartość nagrody 3200 zł. List wysłany we wtorek, a w aplikacji do śledzenia przesyłek, cały czas jest informacje: "w transporcie" emotka Wydaje mi się, że coś za długo trwa transport (350 km)...

Tak, miałam tak. Grubo ponad tydzień komunikat "w transporcie", ale list ostatecznie dotarł. Wyświetl w wątku >>
1 ananaska 0

@gnieszk@

#7235889 Napisano: 18.01.2025 16:50:34 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wczoraj wkurzyłam się na naszą służbę zdrowia.
Chciałam zarejestrować się na tomografię.Czekałam na telefonie w kolejce 3 godziny po to,
żeby pani w rejestracji powiedziała mi,
że mają termin na CITO, na drugą połowę listopadaemotka
Poleciła mi, żebym zadzwoniła na inną ulicę, bo słyszała, że tam mają terminy na czerwiec-lipiec.
Podała mi nr tel.,więc dziś zadzwoniłam, czekając 40 minut w kolejce.
W rejestracji pani na ,,dzień dobry'' zapytała czy mierzę sobie codziennie puls,
powiedziałam, że nie.Kazała mi codziennie mierzyć i zadzwonić w poniedziałek, to ustalą termin badania.
Nawet nie zapytała o kod, na który jest wpisane CITO.
No kurna, to One ważniejsze od lekarzyemotka Skoro jest CITO, to chyba jest jak najprędzejemotka
Do czego to dochodziemotka

Przyznaję, że nie korzystałam, ale tu niby można sprawdzić terminy oczekiwania. Na pewno warto przynajmniej spróbować i wtedy ewentualnie tam dzwonić
Informator o Terminach Leczenia Index Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7235729 Napisano: 17.01.2025 15:12:49 w Avanti
A karty Empik już były? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7235630 Napisano: 17.01.2025 12:01:12 w Avanti
montezuma napisał(a):

isiulka napisał(a):

maverick napisał(a):

Do kiedy jest niby czas na wyniki z Biedronka Lays? emotka

Samochody do dzisiaj, dzienne do końca lutego.

No to czekamy emotka
A myślicie, że DC też dzisiaj rozstrzygną?
(powinno być - jeśli dobrze liczę - 280 laureatów - a jest na razie 252?)

A DC nie poszło już czasem do końca wczoraj? Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

@gnieszk@

#7235624 Napisano: 17.01.2025 12:00:41 w Avanti
atlantydek napisał(a):

pusheen napisał(a):

Skąd pomysł, że będą dzwonić, skoro nie podawało się numeru?  emotka

Dzwonią czasami  korzystając z numeru z konta na joy w sprawie zaległych wysyłek paragonów, akurat mam podany i często zalegam.  Zazwyczaj robią to z komórki 505..., a wczoraj dzwonili ze stacjonarnego, co obudziło  moją chrapkę na auto, na razie nadaremnie  emotka

Powiadomienie będzie mailowe.Telefon ewentualnie później w sprawie szczegółów odbioru Wyświetl w wątku >>
1 catcat 0

@gnieszk@

#7234961 Napisano: 14.01.2025 20:11:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smuteczek ☹️ Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7234610 Napisano: 13.01.2025 17:52:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MGD69 napisał(a):

Czy jak wygrałem 100pln z Pepsi w Dino to to samo zgłoszenie może być również wybrane do którejś z głównych? Czytałem regulamin i nie widzę informacji poza tą, że zwycięzcy będą wybierani ze wszystkich zgłoszeń.

No pewnie 😉 Wyświetl w wątku >>
1 MGD69 0

@gnieszk@

#7234512 Napisano: 13.01.2025 14:24:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bilety z Serenady,(na maila) Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7234465 Napisano: 13.01.2025 12:12:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Hej 2025 🙂 Poproszę jakieś fajne nagrody ❤️ Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

@gnieszk@

#7234180 Napisano: 11.01.2025 10:49:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
Rufus Łooo Panie  emotka
Gratulacje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 rufus, rare85 0

@gnieszk@

#7234122 Napisano: 10.01.2025 18:22:11 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mietowa napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mój 18 latek ma ospę i marudzi gorzej niż młodsze dzieci . Wszystko go boli ,nie ma siły. Skóra głowy pokryta pęcherzami i piecze go . Macie jakieś sprawdzone preparaty na te pieczenie? Idę właśnie do apteki i nie wiem co mu kupić

To już młody mężczyzna, a wszak wiadomo, jak ciężko mężczyźni przechodzą choćby przeziębienia emotka . A tak serio, współczuję, to bardzo upierdliwa choroba. Są teraz różne pudry i pianki łagodzące swędzenie, dobrze byłoby też podać Hascovir (zwłaszcza na początku zachorowania). Myślę, że najlepiej doradzi Ci farmaceuta w dobrej aptece.

Niestety, ale dorośli o wiele gorzej przechodzą zakaźne choroby wieku dziecięcego.

Widzę właśnie. Dopiero co zbiliśmy gorączkę miał 40,8 .myślałam,że zawału dostanę zanim zaczęła spadać.  Okłady zimne i pyralgina zadziałały w ciągu 20 minut . Na razie jest 37,2 to nie jest źle.  Coś czuję,że nockę mam dziś z głowy, bo będę przy nim siedziała i sprawdzała temperaturę

To naprawdę bardzo wysoką miał tą temperaturę. Oby wasza noc była spokojna. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7234118 Napisano: 10.01.2025 18:06:18 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mój 18 latek ma ospę i marudzi gorzej niż młodsze dzieci . Wszystko go boli ,nie ma siły. Skóra głowy pokryta pęcherzami i piecze go . Macie jakieś sprawdzone preparaty na te pieczenie? Idę właśnie do apteki i nie wiem co mu kupić

To już młody mężczyzna, a wszak wiadomo, jak ciężko mężczyźni przechodzą choćby przeziębienia emotka . A tak serio, współczuję, to bardzo upierdliwa choroba. Są teraz różne pudry i pianki łagodzące swędzenie, dobrze byłoby też podać Hascovir (zwłaszcza na początku zachorowania). Myślę, że najlepiej doradzi Ci farmaceuta w dobrej aptece.

Niestety, ale dorośli o wiele gorzej przechodzą zakaźne choroby wieku dziecięcego. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7233841 Napisano: 09.01.2025 13:09:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jeśli ktoś tak jak ja przegapił termin realizacji kary Duka z loterii Kinley to bez problemu przedłużają ważność na infolinii 🙂

I takie podejście się chwali emotka

A może ktoś próbował uratować przeterminowane bony do Dino? Czekały chyba na czarną godzinę i w końcu o nich zapomniałam emotka  od tego roku postanawiam wykorzystywać na bieżąco 🤞

W Dino bez problemu. Tylko musiałam powiedzieć w którym sklepie i jakiego dnia chcę zrealizować. Sklep został przez nich uprzedzony. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7233640 Napisano: 08.01.2025 17:41:49 w Wkurza mnie...
elmas napisał(a):

Wkurza mnie, że dopiero dzisiaj znalazłam bon do Intermarche, który trzeba było wykorzystać do końca zeszłego miesiąca emotka
Szukałam go przez kilka dni na początku grudnia, ale wszyscy w domu powtarzali mi, że na pewno się pomyliłam i wszystkie bony już wydałam, aż w końcu w to uwierzyłam i przestałam szukać. A dziś okazało się, że bon był w schowku w samochodzie. 

Ech, moje postanowienie na ten rok to dbać o porządek w swoich rzeczach emotka

Napisz do Intermarche, może uda się coś z tym jeszcze zrobić. Ja miałam kiedyś taką sytuacje w Dino i pozwolili mi zrealizować bon mimo, że był po terminie. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7233637 Napisano: 08.01.2025 17:37:42 w Smolar
gocha542 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

gocha542 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe ze jest tak duża rezerwa z żabki 8000? Czyżby tyle osób nie dopełniło formalności?

Ktoś kupił piwo z aplikacją. Otrzymał zwycięski los (bramki były związane z czasem zakupu), a go nie "otworzył" to nagrody trafiały do puli rezerwowej. Mogły to być osoby nawet nie świadome trwającej loterii.

Ja sama miałam nieprzyznane 4 losy i pisanie nic nie dało.

Ja nie o tym piszę. Rezerwa związana jest z losami wygranymi (bramka dotyczyła czasu zakupu), które były u kogoś w aplikacji, ale nie zostały "otworzone" . Np. ktoś kupił piwka, zeskanował aplikację, ale nie miał pojęcia o loterii. Nie wiem jak to działało w przypadku losów, które w ogóle się nie pojawiły

Tylko,że w tych czterech też mogła być wygrana 😊 pewnie było sporo niewydanych losów

Teoretycznie wygrana mogła być przypisana do czasu, w którym dokonano zakupu. Jednak nie wiem czy w sytuacji jeśli los się nie pojawił to nie "przechodziła" ona po prostu na kolejny zakup tak jakby tego wcześniejszego zakupu nie było. Pytanie czy oni taki zakup w ogóle "widzieli" skoro los nie został przyznany. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

@gnieszk@

#7233628 Napisano: 08.01.2025 17:17:40 w Smolar
gocha542 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe ze jest tak duża rezerwa z żabki 8000? Czyżby tyle osób nie dopełniło formalności?

Ktoś kupił piwo z aplikacją. Otrzymał zwycięski los (bramki były związane z czasem zakupu), a go nie "otworzył" to nagrody trafiały do puli rezerwowej. Mogły to być osoby nawet nie świadome trwającej loterii.

Ja sama miałam nieprzyznane 4 losy i pisanie nic nie dało.

Ja nie o tym piszę. Rezerwa związana jest z losami wygranymi (bramka dotyczyła czasu zakupu), które były u kogoś w aplikacji, ale nie zostały "otworzone" . Np. ktoś kupił piwka, zeskanował aplikację, ale nie miał pojęcia o loterii. Nie wiem jak to działało w przypadku losów, które w ogóle się nie pojawiły Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7233624 Napisano: 08.01.2025 17:14:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jacobs ITM 0/2, a rezerwy Żabka oczywiście nie dała  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0