Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7215956 Napisano: 23.10.2024 15:57:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rare85 napisał(a):

Czyli jednak nawet stówki z Kauflandu... emotka

U mnie też ☹️ Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7215265 Napisano: 21.10.2024 11:49:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wella Rossmann zestaw produktówemotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7214973 Napisano: 18.10.2024 23:18:47 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Apple Watch SE 40mm GPS aluminium w kolorze księżycowej poświaty Gen2 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7214855 Napisano: 18.10.2024 13:53:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

maixys napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Wiem, że o pieniądzach dżentelmeni nie rozmawiają, ale... Ile jesteście w stanie zarobić na wygranych w miesiąc?  Pytam z czystej ciekawości  =D

Nice try, Panie inspektorze skarbówki xD

Na tym się nie zarabia, większość tutaj gra dla przyjemności i zajęcia wolnego czasu w te szare, jesienne dni emotka

Dokładnie, hobby, pasja i czysta przyjemność. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7214848 Napisano: 18.10.2024 13:39:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apacz_ napisał(a):

Wiem, że o pieniądzach dżentelmeni nie rozmawiają, ale... Ile jesteście w stanie zarobić na wygranych w miesiąc?  Pytam z czystej ciekawości  =D

A Ty? Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

@gnieszk@

#7214399 Napisano: 16.10.2024 19:31:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Decathlon 10 zł (2x5 zł) wymienię na 2 kody Kinder z opakowania 100 g lub jakiś paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7214172 Napisano: 15.10.2024 20:01:59 w NA CO CZEKAMY?
kuoka napisał(a):

Czy ktoś może uaktualnia wątek?

Jak widać nie. Ale to otwarty wątek i naprawdę każdy może się wykazać jakby co 🙂 Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7213613 Napisano: 14.10.2024 08:54:00 w Czy informują/ informowali?
katake napisał(a):

Na którym dniu stanęło informowanie z Orbit Delikatesy?

Czwartek poszedł. Więc chyba jedynie pt-nd Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

@gnieszk@

#7213536 Napisano: 13.10.2024 16:31:50 w Żabka
ktosiek1 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

pusheen napisał(a):

kimberly napisał(a):

synk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Tak, wymyślili sobie, że wygra np. osoba, która wyśle zgłoszenie jako 123.

no, w takim układzie to nawet jak sprzeda komuś taką informację, to mało prawdopodobne aby ktoś wbił tyle zgłoszeń pod rząd. Bo jak sądzę nie śle ID zgłoszenia zgłaszającemu. Ktoś mi kiedyś wspomniał, że w czeluściach internetu można było kupić informacje o bramkach (ale nie pamiętam z jakiego konkursu).

A jak myślicie numer zgłoszenia zostaje przyznany wraz z przyznaniem sejfu czy wraz z jego otwarciem?  Bo zrobiłam przed chwilą zakupy i nie wiem czy otwierać jutro czy teraz, bo może i tak nie  ma to już znaczenia kiedy otworzę:) a nie do końca rozumiem to z zapisów w regulaminie

Sejf musisz otworzyć w dniu zakupu. Czytajcie regulaminy, bo tylko kasę stracicie emotka

Nie pisze, że trzeba w dniu zakupu, tylko do 22 października. Też na początku zrozumiałam, że w ten sam dzień.

"11.6 Każdy los przyznany w loterii zgodnie z postanowieniami regulaminu, bierze udział w grze o nagrody natychmiastowe w etapie dziennym w którym został przyznany los (...)".

Los przypisuje się w momencie zakupu. Czas zakupu decyduje czy jest on wygrany czy nie danego dnia. Natomiast sejf można otworzyć w dowolnym momencie bo to tylko informacja czy los był wygrany.

Czyli jeśli ktoś sobie po prostu kupi piwka i zeskanuje aplikację, ale nie wie nawet o loterii, nie weźmie w niej udziału to też ma przypisany los?

Na to wygląda. Tak jak w innych akcjach Żabki. Możesz nie wiedzieć o wyzwaniu a jak spełnisz warunki to dostajesz kod. Dlatego np. ma być losowanie dodatkowe na koniec z niewydanych nagród. Ja np. W ogóle nie dostałam sejfu pomimo że kupiłam wymagane piwa i przyszło powiadomienie push że mogę wziąć udział w loterii. Razem ze mną robił zakupy mąż i u niego wszystko poszło ok.

Beznadziejnie w takim razie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7213531 Napisano: 13.10.2024 16:09:47 w Żabka
ktosiek1 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

pusheen napisał(a):

kimberly napisał(a):

synk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Tak, wymyślili sobie, że wygra np. osoba, która wyśle zgłoszenie jako 123.

no, w takim układzie to nawet jak sprzeda komuś taką informację, to mało prawdopodobne aby ktoś wbił tyle zgłoszeń pod rząd. Bo jak sądzę nie śle ID zgłoszenia zgłaszającemu. Ktoś mi kiedyś wspomniał, że w czeluściach internetu można było kupić informacje o bramkach (ale nie pamiętam z jakiego konkursu).

A jak myślicie numer zgłoszenia zostaje przyznany wraz z przyznaniem sejfu czy wraz z jego otwarciem?  Bo zrobiłam przed chwilą zakupy i nie wiem czy otwierać jutro czy teraz, bo może i tak nie  ma to już znaczenia kiedy otworzę:) a nie do końca rozumiem to z zapisów w regulaminie

Sejf musisz otworzyć w dniu zakupu. Czytajcie regulaminy, bo tylko kasę stracicie emotka

Nie pisze, że trzeba w dniu zakupu, tylko do 22 października. Też na początku zrozumiałam, że w ten sam dzień.

"11.6 Każdy los przyznany w loterii zgodnie z postanowieniami regulaminu, bierze udział w grze o nagrody natychmiastowe w etapie dziennym w którym został przyznany los (...)".

Los przypisuje się w momencie zakupu. Czas zakupu decyduje czy jest on wygrany czy nie danego dnia. Natomiast sejf można otworzyć w dowolnym momencie bo to tylko informacja czy los był wygrany.

Czyli jeśli ktoś sobie po prostu kupi piwka i zeskanuje aplikację, ale nie wie nawet o loterii, nie weźmie w niej udziału to też ma przypisany los? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7213452 Napisano: 13.10.2024 10:05:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

Jak myślicie w konkursie Kauflandu można zagrać na kogoś na moją kartę?  Ciekawe czy oni będą to weryfikować... Bo np w żabce z tego co wiem można tak robić...

Chyba lepiej wyrobić nową kartę. Pełny numer podaje się w zgłoszeniu. Musi się zgadzać z paragonem i dwie osoby nie mogą grać na tą samą kartę. Wyświetl w wątku >>
1 kuleczkar 0

@gnieszk@

#7213388 Napisano: 12.10.2024 16:17:17 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

Czy walizka żółta Puccini, która była kiedyś do wygrania w Cheetosach w Żabce spełnia warunki walizki kabinowej? Wie ktoś może? emotka

Zależy chyba od lini lotniczych. Tu jest tabelka
Jaki rozmiar walizki do samolotu? – krótki poradnik dla podróżujących samolotem (ruszwpodroz.pl) Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7213339 Napisano: 12.10.2024 12:12:53 w PODZIĘKOWANIA

@gnieszk@

#7213338 Napisano: 12.10.2024 12:12:30 w PODZIĘKOWANIA

@gnieszk@

#7213294 Napisano: 11.10.2024 23:37:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Myślicie że jak pomyliłam się w formularzu z datą zakupu u Smolara, to jest jakiś cień nadziei że nie zabiorą mi nagrody? Nie wiem jakim cudem system mnie przepuścił z datą zakupu późniejszą niż data zgłoszenia emotka

W loterii czy konkursie?

W loterii Lipton

To niestety moim zdaniem raczej kiepsko. W konkursie może byłaby szansa, ale loteria to gorzej. Ale kto wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7213292 Napisano: 11.10.2024 23:21:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Myślicie że jak pomyliłam się w formularzu z datą zakupu u Smolara, to jest jakiś cień nadziei że nie zabiorą mi nagrody? Nie wiem jakim cudem system mnie przepuścił z datą zakupu późniejszą niż data zgłoszenia emotka

W loterii czy konkursie? Wyświetl w wątku >>
1 kuleczkar 0

@gnieszk@

#7213248 Napisano: 11.10.2024 19:14:12 w Żabka
pusheen napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

sks900 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

A jak to jest z tym sejfem? Dopiero jak otworzę to sprawdzi czy trafiłem w bramkę czasową? 

Czy przydziela sejf do godziny zakupu 

ktoś wie?

Nie ma tam bramek czasowych.

To jak to działa?

Tak jak opisane w regulaminie emotka

Czyli bramki nie czasowe tylko "kolejnościowe" czy jak? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7212681 Napisano: 10.10.2024 08:40:00 w Kupię...
Kupię kod na wysyłkę DPD Inpost itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7212175 Napisano: 08.10.2024 13:50:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgol napisał(a):

IwonaJa napisał(a):

Majkii napisał(a):

Dostał ktoś ostatnio weryfikację z Somat Biedronka?

Własnie tez miałam pytać, bo wygrałam stówkę 18.09 i cisza...

u mnie z 19.09 też cisza

Ja z Somatu miałam następnego dnia po wysłaniu formularza laureata. Ale było to trochę wcześniej w pierwszej połowie września. Jaki komunikat macie teraz w Wynikach Smolar? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7212032 Napisano: 07.10.2024 21:03:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
OMG Apple Watch z Orbit DC 😯
Wybaczam im niniejszym brak nagrody z Orbit Żabka 😉 Wyświetl w wątku >>