Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6377482 Napisano: 09.07.2017 11:56:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

bibeck napisał(a):

Konkurs Nobiles Brico- życzenia. Co może być powodem pojawiania się komunikatu "błędy w polu życzenia". Znaków mam mniej niż 500, pisane z ręki,kopiowane, wysyłane z różnych przeglądarek. Nic nie pomaga,wciąż ten sam komunikat. Miał ktoś z Was taki problem?

Wiem, że tam jest do 500 znaków, ale mi też nie chciało przejść choć miałam jakieś 480. Masz dwie możliwości - skrócić do jakiś 450-460 znaków, albo wysłać bez polskich znaków to co masz i wtedy przejdzie.

bibeck i jak udało się wysłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6377471 Napisano: 09.07.2017 11:24:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bibeck napisał(a):

Konkurs Nobiles Brico- życzenia. Co może być powodem pojawiania się komunikatu "błędy w polu życzenia". Znaków mam mniej niż 500, pisane z ręki,kopiowane, wysyłane z różnych przeglądarek. Nic nie pomaga,wciąż ten sam komunikat. Miał ktoś z Was taki problem?

Wiem, że tam jest do 500 znaków, ale mi też nie chciało przejść choć miałam jakieś 480. Masz dwie możliwości - skrócić do jakiś 450-460 znaków, albo wysłać bez polskich znaków to co masz i wtedy przejdzie. Wyświetl w wątku >>
1 bibeck 0

@gnieszk@

#6377290 Napisano: 08.07.2017 14:16:05 w SZUKAM....
dysia napisał(a):

Szukam informacji czy kawa Nescafe zalicza sie do produktów Nestle (chodzi mi o konkurs Nestle porusza Polske loteria  (produkty za 20 zł) dziekuję

Jak najbardziej tak emotka Wyświetl w wątku >>
2 kalka, dysia 0

@gnieszk@

#6377255 Napisano: 08.07.2017 11:06:33 w Paragony na trwające konkursy
delfinka101 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Szukam paragonow na milke z abc,groszka,lewiatana pw

Niby na jakie konkursy? w ABC się zakończyły a tu szukamy na trwające.W  Groszku obecnie nic nie ma w Lewiatanie z Milką też nic nie widzę

https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-dolacz-do-ekipy-milka-i-wygrywaj-eurocash.html#.WWChGYqQxdg
sieci sklepów Eurocash oraz we wszystkich sklepach franczyzowych Eurocash tj. w sklepach sieci Lewiatan, Groszek, EuroSklep, PSD, ABC, Delikatesy Centrum Wyświetl w wątku >>
1 kropka-82 0

@gnieszk@

#6376244 Napisano: 05.07.2017 14:42:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
slonecznik1309 napisał(a):

termos z Brcio emotka (info z  wyników....)

I u mnie emotka  - wymienię, sprzedam emotka
Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy termosów emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6375900 Napisano: 04.07.2017 19:24:52 w Intermarche
mama2006 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

mama2006 napisał(a):

no, nagroda odebrana z  Brico-nie ma w sklepie listy zwycięzców

I jak termos czy TV emotka ?

smartfon 

I prawda jak zwykle pośrodku emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6375898 Napisano: 04.07.2017 19:22:17 w Intermarche
mama2006 napisał(a):

no, nagroda odebrana z  Brico-nie ma w sklepie listy zwycięzców

I jak termos czy TV emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6375622 Napisano: 04.07.2017 10:31:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivia92 napisał(a):

Witam, szukam konkursów dotyczących zakupu: kawy rozpuszczalnej, dezodorantu damskiego, farby do włosów i przypraw emotka  pomożecie? emotka

Kawa – Nescafe
https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-nestle-porusza-polske-rusz-po-nagrody1.html#.WVtR9lIZmnJ
Dezodorant – Fa
https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-poczuj-lato1.html#.WVtSD1IZmnJ
Farba Palette
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-luksus-na-codzien.html#.WVtRvlIZmnJ

lub Schwarzkopf z tego konkursu co Fa
2 loterie co prawda, a 1 konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6375577 Napisano: 04.07.2017 09:02:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
I ja i jaemotka Decathlon Nestle 500 (mail po 23) emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6375574 Napisano: 04.07.2017 08:59:11 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

pionas napisał(a):

Tak od jakiegoś czasu jest opcja logowania/rejestracji za pomocą Facebook'a

Ale jak to jest, czy obcy może zalogować się przez fejsa bez uprzedniej rejestracji? Czy tylko po wcześniejszym zapisaniu się do grona e-konkursowiczów?

Może bez rejestracji, bez zapisywania się. Ale jest jeszcze taka kwestia, że tak jak ja wczoraj się zalogowałam przez fb i byłam jakaś tam Fbagnieszka to dlatego, że na facebook-u mam podanego innego maila niż na e-konkursach. Prawdopodobnie gdybym miała ten sam adres mailowy i tu i tu, logując się przez facebooka zalogowałabym się na swoje stare konto. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6375515 Napisano: 03.07.2017 23:00:38 w Wkurza mnie...
Takie sytuacje są zwyczajnie bardzo przykre. Ktoś dostał maila, ucieszył się, a za chwilę Ooops jednak nie wygrałeś emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6375505 Napisano: 03.07.2017 22:43:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Nie ja niemam odwolania tylko informacja tego typu w 2 rożnych wiadomosciach vemots/tongue.gif ierwsza wiadomosć Pani/Pana paragon o numerze............zgłoszony do Loterii „Nestlé porusza Polskę: Rusz po nagrody!” został wylosowany jako zwycięski dla Nagrody II stopnia w dniu 21.06.2017. 
A potem druga wiadomosć emotka rzepraszamy nastąpił bład w dacie. Losowanie nastąpiło 28.06. 2017

Gratulujemy! 
Pani/Pana paragon o numerze: ...........zgłoszony do Loterii „Nestlé porusza Polskę: Rusz po nagrody!” został wylosowany jako zwycięski dlaNagrody II stopnia w dniu 28.06.2017. 
Czyli u mnie wygrana jest  emotka  I tyle dokumnetów do podpisania i wysłania pocztą ??Dużo tego jest .

"Tylko" bodajże 3 pierwsze załączniki jeśli dobrze pamiętam. Reszta to oświadczenia przedstawiciela ustawowego. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#6375419 Napisano: 03.07.2017 18:56:24 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Bez potrzeby zakładania konta, weryfikacji maila itd. Tylko zaloguj przez fb, zaakceptuj regulamin i już. Stąd pewnie dużo takich kont. Logują się osoby, którym konta itd. nie chciałoby się normalnie zakładać. Czyli można być na forum w dwóch osobach jak  dr Jekyll i mr Hyde - lajkować swoje własne posty, dyskutować z samym sobą itd. emotka .

Nie masz racji, bo żeby założyć konto na fb trzeba najpierw założyć konto pocztowe, weryfikować i w mojej ocenie logowanie się przez fb jest okrężną drogą trafienia na forum emotka
Ja dostrzegam tu raczej fejsbukowe mulciaki zakładane swego czasu do nabijania lajków. Jak ktoś się i tak w to bawił, te konta już ma to chętnie je wykorzysta. Sztuczny tłum.

Tak, niezbyt precyzyjnie się wyraziłam. Oczywiście, żeby założyć konto na fb trzeba te wszystkie czynności wykonać. Ale nie trzeba ich powielać przy logowaniu się na forum przez fb. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6375353 Napisano: 03.07.2017 16:24:22 w Wkurza mnie...
Bez potrzeby zakładania konta, weryfikacji maila itd. Tylko zaloguj przez fb, zaakceptuj regulamin i już. Stąd pewnie dużo takich kont. Logują się osoby, którym konta itd. nie chciałoby się normalnie zakładać. Czyli można być na forum w dwóch osobach jak  dr Jekyll i mr Hyde - lajkować swoje własne posty, dyskutować z samym sobą itd.emotka . Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6375342 Napisano: 03.07.2017 15:52:24 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Czyli jak daję (jak wyżej) loguj się przez facebook-a to jestem FBagnieszka12 (numer jakiś kolejny, samo mi dodało) emotka

Czyli logując się przez FB z automatu dostałaś login FBimię bez nazwiskanr (ten nr to zapewne porządkowy)?

Dokładnie tak - imię z fb. Numer pewnie jako 12-ta Agnieszka emotka . Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

@gnieszk@

#6375335 Napisano: 03.07.2017 15:46:48 w Wkurza mnie...
Czyli jak daję (jak wyżej) loguj się przez facebook-a to jestem FBagnieszka12 (numer jakiś kolejny, samo mi dodało) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6375226 Napisano: 03.07.2017 12:41:55 w Intermarche
aaa napisał(a):

Tak, jeden póltora tygodnia wcześniej, sprawdziłam dokładnie, 22.06, wtedy dzwonił facet, prawdopodobnie z agencji, a dzisiaj kolejny, już ze sklepu

Mi facet z agencji powiedział (16.06), że ze sklepu będą dzwonić od 07 do 18 lipca, ale skoro już mają listy zadzwonią wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6375222 Napisano: 03.07.2017 12:34:20 w Intermarche
aaa napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

bethan napisał(a):

aaa napisał(a):

TV z Bricomarche w Sokółce! emotka  Właśnie zadzwonili emotka  Chyba mam ostatnio farta  emotka

Teraz zaczęli mówić co się wygrało  emotka ?

Teraz dzwonią ze sklepów już.

Dokładnie, ta pani zadzwoniła ze sklepu, powiedziała, że właśnie dostali istę i dzwonią. To był drugi telefon, wcześniej zadzwonili w ubiegłym tygodniu. Byłam za granicą i cud, że się dodzwonili. Zapomniałam już o tym dawno, a tu takie coś emotka

Ale wcześniej miałaś telefon z agencji ? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6374928 Napisano: 02.07.2017 14:41:58 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kropka-82
Polecam i dziękuję za ekspresową transakcję emotka Wyświetl w wątku >>
1 kropka-82 0