Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7223129 Napisano: 20.11.2024 13:21:08 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy Biedronka Coca Cola wysyła maile o weryfikacji negatywnej?

ja dostałam dzis pozytywna

To wiem. Pytam, czy w razie negatywnej informują. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7223118 Napisano: 20.11.2024 12:55:41 w SZUKAM....
Czy Biedronka Coca Cola wysyła maile o weryfikacji negatywnej? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7222892 Napisano: 19.11.2024 19:59:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

A Lidla stac na takie chore zagrywki? Nie dosyc, ze eliminuja sami sobie emerytow z grona klienow to teraz Smolar bedzie jeszcze sprawdzal aplikacje tych pozostalych?
A jak sprawdzi tych co bez apki kupowali, wygrali?

Teoretycznie jakby się uparli, paragony płacone kartą też są do sprawdzenia. Nie twierdzę, że będą tak robić ale mają taką możliwość.

Otóż nie, nie mają takiej możliwości jeśli nie ma takiego zapisu w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7222889 Napisano: 19.11.2024 19:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Jeszcze w kwestii Smolara, a dokładnie wygranego zestawu kosmetyków w Hebe (Bielenda).
Wysłałam im dane, dostałam maila 
"WITAJ!
Twoje dane i dowód zakupu zostały przyjęte przez system
i zostaną zweryfikowane pod kątem zgodności z regulaminem loterii
"Loteria Bielenda „Szczęście to Ty!”".
O ich pozytywnej weryfikacji poinformujemy Cię w kolejnym mailu."
Ale jakoś nie miałam kolejnego maila o tym, że zostałam poprawnie zweryfikowana emotka
Wysyłają takie w ogóle?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7222885 Napisano: 19.11.2024 19:53:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
otter napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

dlatego bardziej sprawiedliwy byl konkurs Kaufland, tutaj wymogiem koniecznym byla aplikacja. 

przy platnosci karta (a chyba nie ma w Lidl kas z mozliwoscia platnosci gotowka) na rachunku sa widoczne cztery ostatnie cyfry karty jesli sie nie myle, mogą zażądać wyciągu z karty przy glownej nagrodzie (przynajmniej ja bym tak zrobil organizujac taka loterie)

Żeby organizator loterii mógł coś sprawdzać/ weryfikować uzależniając od tego wydanie nagrody to najpierw musi zawrzeć taki zapis w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7221975 Napisano: 16.11.2024 12:35:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

snowflake napisał(a):

xman111 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

A ja się z tobą nie zgodzę, myślę, ze większość osób, która wzięła cysterny nie wzięła udziału w konkursie....

Myślisz, że ktoś kupił Serenadę zamiast Hochland czy Mlekpol żeby dostać zabawkę?

Mhm, oczywiście, że tak...np moja koleżanka x2 dla córek 🙃 Jako odpowiedź napisała jakieś proste zdanie na odwal się.

ja tez zagrałem 3 razy o 3 ciężarówki dla siostrzeńca, który uwielbia ciężarówki. Pisałem coś od niechcenia, żeby coś napisać a było tych 300 znaków emotka

Biorąc pod uwagę, że było 6 tys. zgłoszeń to raczej będzie losowanko, a nie rzetelny wybór. Więc takie pisane od niechcenia zgłoszenie może jak najbardziej wygrać. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

@gnieszk@

#7221965 Napisano: 16.11.2024 12:06:36 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Tołpa Hebe wymienię na 10 paragonów Cola Biedronka lub inny paragon
Konkurs "Jestem na JA" Hebe - e-Konkursy.info Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7221947 Napisano: 16.11.2024 11:13:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

domenicasun napisał(a):

keraz123 napisał(a):

Dla zainteresowanych ilością zgłoszeń w Serenadzie. Właśnie wysłałem tekst i pokazuje że zostało niecałe 4000 ciężarówek. Czyli zgłoszeń ponad 6000...

Jest znacznie więcej zgłoszeń, bo nie wszyscy reflektowali na ciężarówki, chociaż brali udział w konkursie. 4 000 sztuk było już wcześniej. Licznik aktualizują raz dziennie.

A ja się z tobą nie zgodzę, myślę, ze większość osób, która wzięła cysterny nie wzięła udziału w konkursie....

A tam można było tak zrobić, żeby dostać autko bez zgłoszenia tekstu na konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7220666 Napisano: 12.11.2024 10:00:26 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#7219216 Napisano: 06.11.2024 14:33:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

@gnieszk@

#7218541 Napisano: 04.11.2024 13:11:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy była już rezerwa z Lipton Biedronka?
Wpisów nie widziałam, ale wg regulaminu już niby było (robię porządki w paragonach:)

Tam nie było rezerwy w ogóle Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7218378 Napisano: 03.11.2024 21:15:25 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Szukam osoby, która przy okazji wizyty w Ikea kupiłaby mi kalendarze adwentowe i wysłała (oczywiście na mój koszt). Nie można ich kupić online.

Jutro będę w Ikea emotka

Dziękuję bardzo za odzew, ale już nieaktualne 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7218307 Napisano: 03.11.2024 12:15:38 w SZUKAM....
Szukam osoby, która przy okazji wizyty w Ikea kupiłaby mi kalendarze adwentowe i wysłała (oczywiście na mój koszt). Nie można ich kupić online. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7218289 Napisano: 03.11.2024 10:30:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paulaaa napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

ReneK napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Jaka szkoła zbiera punkty Winiary? Mam trochę do przekazania.

Pięknie proszę o punkciki i Serdecznie  Dziękujęemotka emotka

1133-1183 cyk emotka  nadal jednak czwarte miejsce. Powodzenia emotka

Poszło ode mnie 35 i już trzecie emotka

Drugie Wyświetl w wątku >>
2 paulaaa, ReneK 0

@gnieszk@

#7218095 Napisano: 01.11.2024 15:11:46 w SZUKAM....
bianka33 napisał(a):

Czy ktoś kojarzy, co to za miasto w Polsce? emotka

To nie Ostrów Tumski/Wrocław? Wyświetl w wątku >>
1 bianka33 0

@gnieszk@

#7218026 Napisano: 31.10.2024 22:50:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sania30 napisał(a):

W loterii dpd po wybraniu skrzynki pojawił się biały ekran. Po odświeżeniu i ponownym wpisaniu numeru przesyłki info, że już była zgłoszona. Też tak macie? Czy powinno przyjść potwierdzenie na meila?

Jeśli nie przyszedł mail to znaczy, że nie wygrałaś. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7217394 Napisano: 29.10.2024 20:10:13 w Kupię...
Kupię kartę Allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7216571 Napisano: 25.10.2024 14:55:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
primo2219 napisał(a):

Za taki kreatywny wierszyk o Azji, Cheetos (Avanti) nie dało nawet 100 zł...Kaufland to samo... oni tam albo się nie znają hehe albo nie czytają tych zgłoszeń. emotka emotka
"Azja to najlepszy kierunek na wakacje, ponieważ są tam niesamowite atrakcje. Między Eufratem, a Tygrysem powstawały  pierwsze cywilizacje.  W kilku krajach Stany Zjednoczone chciały wprowadzić demokracje. W Morzu Martwym można poczuć depresje, a najwyższy punkt Ziemi jest na Mount Evereście.W Tajlandii można słoniem przejechać się po mieście". emotka emotka

Eufrat i Tygrys to nie czasem tereny Syrii Iraku itd ? Trochę kiepsko w kontekście kierunku na wakacje 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0