Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
szesnaście
Postów 266
Data rejestracji 16.11.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bransoletka YES z konkursu Syoss Wyświetl w wątku >>
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Numer serii, nie wiem czy to to L164FW--31
Kupiony dziś w Biedronce Wyświetl w wątku >>
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę bardzo zdjęcie, Uprzedzam, kod już wykorzystany. Wyświetl w wątku >>
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kinder Bueno T2 w opakowaniu 43 g lub Kinder Bueno White T2 w opakowaniu 39 g, to tak. Wyświetl w wątku >>
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgodnie z regulaminem Kinder Bueno "Opakowanie produktu nie posiada dodatkowej informacji o loterii."
wystarczy kupić Kinder Bueno kod jest w środku Wyświetl w wątku >>
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coca Cola Biedronka wysyłałam po 2 zgłoszenia dziennie łącznie 60 - mam głośnik w tamtym roku też miałam taką taktykę 2 dziennie i 400 zł wygrałam i to z rezerwy
loteria Jbb 1 zgłoszenie i od razu wygrana, u siostry tak samo , tata przez cały czas loterii posłał ponad 20 zgłoszeń zero wygranych
Mam też wtopę , która mnie nauczyła żeby nie wydawać mega dużo. Loteria Winiary Biedronka do wygrania były KitchenAid, bardzo mi zależało na wygranej więc w pierwszym tygodniu wysłałam 101 paragonów, (koszt około 500 zł) nakupiłam najtańszych produktów barszczyk czerwony (tam trzeba było mieć 3 produkty na paragon) które do dziś leżą w piwnicy. Wygranych ZERO.
W loteriach jest tak, że nie trzeba się nastawiać na wygraną. Będzie co będzie raz wygrasz 1 losem raz masz 100 i nic z tego. Taka moja opinia. Wyświetl w wątku >>
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze przed chwilą parasol Tymbark Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
szesnaście
Postów 266
Punkty karne 0
Konkursy dodane