Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
shell
Postów 1221
Data rejestracji 03.11.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Nie chwal" dnia przed zachodem słońca Wyniki tuż tuż Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sekundę temu Wyświetl w wątku >>
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam wpisany w ogłoszeniu odbiór osobisty
Nadmieniłam kuriera, bo to taki niby kontrargument dla tego Pana i jego kosztów dojazdu Wyświetl w wątku >>
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy mi na sprzedaży, bo tak jak kumulacja wspomniała, zaraz Święta, a po Świętach będzie trudniej.
Ale nie dam się nabijać w bambuko...
Odczekam. Dopiero dałam ogłoszenie. Może jeszcze ktoś zadzwoni Wyświetl w wątku >>
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoni zainteresowany pan. Gadka-szmatka. Pyta czy zejdę z ceny, bo on musi przecież do mnie dojechać ( stwierdził, że wyniesie go to 150zł , a teraz patrzę w internecie, że dla tej odległości, przy dużym spalaniu 8 litrów na 100km i cenie benzyny 5zł za 1 litr to koszt max 100zł w obie strony ) i twierdzi, że jeszcze dokupić musi uchwyt i to będzie kolejne 150zł, bo przecież ten telewizor nie ma uchwytu tak jak inne - hę?! może niewiele znam się na TV ale są takowe już z uchwytami na ścianę w komplecie???
Poza tym zaniżył najniższą cenę tego TV z internetu, co prawda o 100zł ale zawsze.
Wkurza mnie to wszystko.
Dlaczego ja mam płacić za jego dojazd (?) i jego uchwyt (?).
Może nie sprzedaję tego TV za połowę ceny, bo swoich drogocennych ( pod względem również mojego wkładu pracy!) nagród za tyle nie oddaję, ale jego argumenty są dla mnie śmieszne. Mogę wysłać TV kurierem przecież, a uchwyt to by sobie i tak musiał dokupić Poza tym są już od 30 zł.
Niby wstępnie zgodziłam się, że będziemy dalej rozmawiać, ale jak patrzę teraz jak zawyżył i zaniżył, to, co mu było na rękę, to się wkurzyłam
Dziękuję za wysłuchanie. Wyświetl w wątku >>
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam szczęścia do loterii Wyświetl w wątku >>
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę o prv Wyświetl w wątku >>
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podałabym w informują Wyświetl w wątku >>
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Także zapewne chodzi o 3.oświadczenie i kwotę za tablet.
Proszę o potwierdzenie Wyświetl w wątku >>
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shell
Postów 1221
Punkty karne 0
Konkursy dodane