Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylwek2015

sylwek2015

#6159056 Napisano: 11.02.2016 18:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luk1990 napisał(a):

Ehhh własnie przyszły bilety lotnicze z laysów- i niby wszystko pieknie ALE- 
09.03 przylot na miejsce o 16 , 
a 16.03 przylot na miejsce o 15.30

powrót następnego dnia rano-
Ani nie będzie czasu żeby sie po podróży ogarnąć ani cokolwiek pozwiedzać-o jakichs opóźnieniach ewentualnych nie wspomnę-te rezerwacje robiła chyba osoba bardzo lekkomyślna i nieodpowiedzialna? jutro tam zadzwonię i powiem im co myslę-miały być przyjemne wyjazdy,relaks, zwiedzanie i meczyk ,a zamieni się to w pogoń żeby gdziekolwiek zdążyć- zamiast radoci czuję na razie zażenowanie - jak to organizator potrafi zepsuć radosc z fajnego wyjazdu ;<
ktoś ma podobne odczucia,czy jestem osamotnionym wyjąkiem?

spokojnie, byłem już 3 razy na takich meczach, tylko, że organizowanych przez Heinekena i Ci powiem, że miałem identycznie co to przylotu i odlotu rano, mimo, że to niecały jeden dzień to prócz meczu zdążyłem zwiedzić miasta w których odbywały sie mecze Ligi mistrzów, przykładowo Madryt zdążyłem zobaczyć cały, zrobiłem mnóstwo fotek ale oczywiście nie w muzeach czy galeriach bo już na to nie było czasu;D ale wróciłem zadowolony z tej wyprawy;D a co do samego wyjazdu to  najważniejszy jest mecz  a nie zwiedzanie szczegółowe;D bo o to w tym konkursie Laysów chodziło;D  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6158523 Napisano: 10.02.2016 17:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stylistycznie dwie prace są identycznie wykonane w technice HDR, więc mozna wnioskować, że są to projekty jednej osoby ale najlepsze jest to, że 5 nagrodzonych prac pochodzi z miejscowości oddalonych od siebie o pare kilometrów. Wyświetl w wątku >>
0 0