Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylwek2015

sylwek2015

#6208933 Napisano: 06.06.2016 21:03:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
goralmac napisał(a):

aż wierzyć się nie chce, ale to fakt. 3

goralmac napisał(a):

aż wierzyć się nie chce, ale to fakt. 3 dodali

ciekawie będzie jak jedna z tych trzech dodanych dzisiaj prac konkursowych wygra nagrodę główną;D  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6187558 Napisano: 22.04.2016 19:16:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda Główna: wyjazd na finał Ligi Mistrzów do Mediolanu z Sony Xperia ;D Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6181001 Napisano: 06.04.2016 19:49:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
trebor1 napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

edith napisał(a):

Czytam i nie wierzęemotka Znowu krytyka,znowu zawiść...ludzie to forum robi się pełne jadu ..gratuluję zwycięzcom pomyslu,super zdjecia,ja niestety nie wygrałam bo byli lepsi..trudno się niektorym przyznać co??Zaraz będzie ale ja nie brałam udzialu ,nie lubię łamania regulaminu itd,itp..,nie lubię plagiatow emotka Jeśli będę miała fajny pomysl na zdjecie to też będę go kilkakrotnie używała i moge mieć pseudonim "kserówka" calkiem fajnie!!emotka

nie zgadzam się, według mnie uczestnik który w jednym konkursie wykorzystał zdjęcie nie może w pełni używać go w kolejnym, ponieważ organizator pierwszego konkursu nabył prawa autorskie do tego zdjęcia/projektu i w kolejnym konkursie uczestnik bez jego zgody nie może tym zdjęciem w 100% zarządzać! mam na myśli tutaj projekty które praktycznie w 100% wizualnie są takie same 

prawa autorskie dzielą się na zbywalne i niezbywalne,
przekazujemy te zbywalne, a te niezbywalne pozwalają nam modyfikować swoje dzieło choćby w 1% i sprzedawać jako nowe, chyba, że umówimy się z klientem inaczej

W większości konkursów organizatorzy uzupełniają regulamin w podpunkt który mówi, że projekt konkursowy powinien zostać stworzony na potrzeby konkursu i taki projekt nie może być nigdzie wcześniej opublikowany! co do praw autorskich to przy dużo wartościowych nagrodach organizator najczęściej prosi laureata o przekazanie pisemnie praw majątkowych do utworu a to oznacza, że taki projekt może zostać wykorzystany w reklamie handlowej i chyba żadna firma nie pozwoli sobie by taki projekt widniał na innym konkurencyjnym banerze;D
Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6180584 Napisano: 05.04.2016 22:25:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
edith napisał(a):

Czytam i nie wierzęemotka Znowu krytyka,znowu zawiść...ludzie to forum robi się pełne jadu ..gratuluję zwycięzcom pomyslu,super zdjecia,ja niestety nie wygrałam bo byli lepsi..trudno się niektorym przyznać co??Zaraz będzie ale ja nie brałam udzialu ,nie lubię łamania regulaminu itd,itp..,nie lubię plagiatow emotka Jeśli będę miała fajny pomysl na zdjecie to też będę go kilkakrotnie używała i moge mieć pseudonim "kserówka" calkiem fajnie!!emotka

nie zgadzam się, według mnie uczestnik który w jednym konkursie wykorzystał zdjęcie nie może w pełni używać go w kolejnym, ponieważ organizator pierwszego konkursu nabył prawa autorskie do tego zdjęcia/projektu i w kolejnym konkursie uczestnik bez jego zgody nie może tym zdjęciem w 100% zarządzać! mam na myśli tutaj projekty które praktycznie w 100% wizualnie są takie same  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6180054 Napisano: 05.04.2016 11:20:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
wyjazd 4 osobowy na mistrzostwa formuły E do Berlina z konkursu https://przyszlos...onet.pl/konkurs.html Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6179941 Napisano: 05.04.2016 08:27:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy konkurs https://przyszlos...onet.pl/konkurs.html nie miał czasem trwać do dzisiaj do godziny 23:59? konkurs już zakończyli ale w regulaminie jest napisane co innego!!! od 5 dni robie film i teraz przez ich źle sformułowany regulamin nie dodam pracy. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6178113 Napisano: 30.03.2016 20:37:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

A słyszeliście o wynikach pewnego konkursu (na Fcb, na projekt kubka), którego w bazie nie widzę i nawet nie brałam udziału,więc wolę nie pisać dokładnie , bo jeszcze karniaka dostanę? Iphone wygrał słaby projekt i okazało się,że to znajomy członka zarządu tej firmy. To już wstyd robić coś takiego!W tych czasach, gdzie tak łatwo to odkryć...

https://www.faceb.../?type=3&theater
na to wygląda, że nagrodzili swojego, a chciałem wziąć udział w tym konkursie ale widząc to co wyprawiają z firmy szkla.com to się cieszę, że nie wziąłem. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6170834 Napisano: 09.03.2016 18:45:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
film pana z Roomby to gotowiec, już ktoś tam na fanpage to udowodnił, więc przypuszczam ,ze zostanie zdyskwalifikowany i laureat zostanie na nowo wybrany. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6168714 Napisano: 04.03.2016 11:07:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
widzę już wyniki konkursu z Avon Dreams;D i w drugim etapie wygrała pani Małgorzata z Pabianic czy to nie ta co wygrała z konkursu Milki ciachnij selfie?;D według mnie całkiem możliwe;D szkoda, że to konkurs dla kobiet;D 
Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6167232 Napisano: 01.03.2016 17:41:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
plecak Chelsea z 4Move biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6166369 Napisano: 29.02.2016 11:24:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dziewczynie przyszedł aparat instax, zestaw herbat  i voucher itaka city break o wartości 4500zł z liptona charakterherbaty.pl
Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6165195 Napisano: 25.02.2016 17:39:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje pani kasiulll;D można tylko wiedzieć czy wysłała pani sam text czy coś więcej? pozdrawiam  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6164882 Napisano: 25.02.2016 09:20:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw aparat i herbaty lipton z konkursu charakterherbaty.pl V etap Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6162680 Napisano: 19.02.2016 19:14:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

CIACHNIJSELFIE - zdjęcie pana z rowerem jest takie.... takie.... zwykłe...  nie krytykuję absolutnie bo jest oczywiście poprawne ale... ciekawi mnie czy naprawdę nikt nie zgłasza ciekawszych zdjęć? Bardziej oryginalnych? Takich WOW! emotka  jednak szkoda, że widoczne są tylko zdjęcia zwycięzców (choć dobre i to)

dla mnie super, że wygrywają takie zdjęcia. Normalne. Zadanie to zrób sobie selfie, a nie cyrk i przygotowuj się do tego tydzień. Jak widać zwykła fota wystarczy i tak trzymać! Dla mnie duży plus dla jury!  Trzymajmy się tematu zadania i nie róbmy niczego ponad to emotka

no właśnie ten " cyrk" na początku zauważ wygrywał, dopiero teraz cały czas wybierają normalne zdjęcia bez przeróbek i taki wybór może irytować tych którzy wkładają w swój projekt dużo fantazji! 

może chcą się zrehabilitować za początek emotka  a zadanie to zrób sobie selfie, a nie zrób sobie fantazyjne selfie (moim skromnym zdaniem) niech nagradzają po prostu selfie

jury niech ocenia najlepsze prace z konkretnego dnia zgłoszeniowego, a to, że ktoś chce podnieść swoje szanse po przez przerobienie zdjęcia to chyba nie jest sprzeczne z postanowieniami regulaminu?;D pierwsze kilka prac dało taki wzór, przykład tego jaki może być gust jury przy ocenianiu i może za takim przykładem poszło wiele osób?  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6162666 Napisano: 19.02.2016 18:50:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

CIACHNIJSELFIE - zdjęcie pana z rowerem jest takie.... takie.... zwykłe...  nie krytykuję absolutnie bo jest oczywiście poprawne ale... ciekawi mnie czy naprawdę nikt nie zgłasza ciekawszych zdjęć? Bardziej oryginalnych? Takich WOW! emotka  jednak szkoda, że widoczne są tylko zdjęcia zwycięzców (choć dobre i to)

dla mnie super, że wygrywają takie zdjęcia. Normalne. Zadanie to zrób sobie selfie, a nie cyrk i przygotowuj się do tego tydzień. Jak widać zwykła fota wystarczy i tak trzymać! Dla mnie duży plus dla jury!  Trzymajmy się tematu zadania i nie róbmy niczego ponad to emotka

no właśnie ten " cyrk" na początku zauważ wygrywał, dopiero teraz cały czas wybierają normalne zdjęcia bez przeróbek i taki wybór może irytować tych którzy wkładają w swój projekt dużo fantazji!  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6162549 Napisano: 19.02.2016 15:40:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
u mnie też słabo, Z colgate 0/5 i 4Move 0/9, szkoda, w loteriach smsowych mi nie idzie po prostu dlatego chyba pozostanę przy konkursach graficznych bo jedynie w nich czuje się pewnie i coś zawsze uda mi się wygrać Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6161656 Napisano: 18.02.2016 11:04:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a może mają tyle zgłoszeń, że robią sobie losowanie? wszystko jest możliwe;D Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6161619 Napisano: 18.02.2016 09:39:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Aparat Instax i zestaw 9 herbat z konkursu charakterherbaty liptona 3 etap, kurier dhl. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6161160 Napisano: 17.02.2016 12:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie do zwycięzców konkursu https://ciachnijselfie.pl z milki, o której otrzymaliście maila z informacją o wygranej? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6160288 Napisano: 15.02.2016 15:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co do wyników konkursu Loreal Skin Perfection to niestety mojej dziewczynie się nie udało, szczerze myślałem, że zgarnie przynajmniej torebke ;D, wymyśliła według mnie całkiem kreatywnie swoją wypowiedz;D no ale cóż jury oceniło wedle swojego uznania, ale te niektóre postanowienia nie porywają, 
odpowiedz mojej ukochanej:
1.Perfekcyjna Skóra 2.Zdrowa Dieta (bez kotleta)
3,Zbędny tłuszczyk spalić( XL z szafy wywalić)
4,Skończyć z nałogiem (rakotwórczym wrogiem)
5.Polecieć na Bali (surfować na fali) Wyświetl w wątku >>
0 0