Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika loteryjny

loteryjny

#6453855 Napisano: 18.01.2018 11:04:10 w Smolar
zielona123 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

barbarellaQQQ napisał(a):

Kto mi tajemnice zdradzi co Smolar lubi ,co nagradza ? emotka  
Nigdy nic u nich nie wygrałam emotka

Ja widziałam co nagradza i nic mi to nie pomogło emotka  Dalej mnie nienawidzi...

No niby coś tam wygrałam, ale dalej nie mam żadnej teorii spiskowej emotka  Nie widziałam konkurencji, więc ciężko porównać swoje wypociny do czyichś emotka  Jedyne co, to konkurs fotograficzny, w którym moje zdjęcie.. wyróżniało się minimalizmem.. no i było inne od innych emotka

Echhh przecież oni rzadko czytają hasła, nie maja na to czasu  emotka  W większosci są to losowania.

Ah, to dobrze, że chociaż zdjęcia im się chciało obejrzeć emotka  I to ta teoria, yhym, to dlatego nie mogłam odkryć magicznego klucza do wygrania w Smolarze emotka

Bo wg mnie w Smolarze nie ma specjalnego klucza na hasłówki, to pewnie czysty chaos i jak pisałem czasem losowania emotka  no troszkę inaczej sprawa wygląda z ich loteriami emotka  

To w loteriach nie losują?  emotka  Wygrałam kiedyś stówę z liptona w loterii, to znaczy, że spodobał im się mój numer paragonu?  emotka

losują, losują tylko nie lubią np. masowych zgłoszen z jednego numeru tel. itd emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6453783 Napisano: 18.01.2018 01:19:52 w Smolar
edzia21 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Ja widziałam co nagradza i nic mi to nie pomogło emotka  Dalej mnie nienawidzi...

No niby coś tam wygrałam, ale dalej nie mam żadnej teorii spiskowej emotka  Nie widziałam konkurencji, więc ciężko porównać swoje wypociny do czyichś emotka  Jedyne co, to konkurs fotograficzny, w którym moje zdjęcie.. wyróżniało się minimalizmem.. no i było inne od innych emotka

Echhh przecież oni rzadko czytają hasła, nie maja na to czasu  emotka  W większosci są to losowania.

Ah, to dobrze, że chociaż zdjęcia im się chciało obejrzeć emotka  I to ta teoria, yhym, to dlatego nie mogłam odkryć magicznego klucza do wygrania w Smolarze emotka

Bo wg mnie w Smolarze nie ma specjalnego klucza na hasłówki, to pewnie czysty chaos i jak pisałem czasem losowania emotka  no troszkę inaczej sprawa wygląda z ich loteriami emotka  

W sensie, że w stricte loteriach nie losują?  emotka  
Świetnie - w opisówkach losują, a w loteriach "czytają"...numery paragonów i telefonów? emotka
Eeee, ja i tak ich ostatnio lubię - i za loterie i za opisówki emotka   emotka

Edzia pw. emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

loteryjny

#6453781 Napisano: 18.01.2018 01:13:13 w Smolar
zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

A działa Wam strona Smolara? U mnie nie. I zastanawiam się, czy to dzieci mi coś nawciskały w przeglądarce..

Nie działa od rana

Działa. Wystarczy kliknąć w opcje ZAAWANSOWANE i otworzyć stronę smolar (niebezpieczną). 
Nic od wczoraj się nie zmieniło emotka  jakby ktoś "bał się" wchodzić. 

Cóż ślepa jestem.. ale już znalazłam, tylko co jej się nagle stało, że jest niebezpieczna?

Jeeesttttttt bardzo niebezpieczna, lepiej nie wysyłac teraz w Smolarze zgloszen...........     emotka

Kurczę, a ja wysłałam, aż boję się, co wygram  emotka  (Daj Boże!)

nie wysyłaj... emotka to zbyt niebezpieczne.. emotka ja to wezmę na klatę.. ja wyslę.. echhmm emotka Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6453780 Napisano: 18.01.2018 01:09:22 w Smolar
zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Bo wg mnie w Smolarze nie ma specjalnego klucza na hasłówki, to pewnie czysty chaos i jak pisałem czasem losowania emotka  no troszkę inaczej sprawa wygląda z ich loteriamiemotka   Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6453762 Napisano: 17.01.2018 23:16:13 w Smolar
zielonooka85 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

A działa Wam strona Smolara? U mnie nie. I zastanawiam się, czy to dzieci mi coś nawciskały w przeglądarce..

Nie działa od rana

Działa. Wystarczy kliknąć w opcje ZAAWANSOWANE i otworzyć stronę smolar (niebezpieczną). 
Nic od wczoraj się nie zmieniło emotka  jakby ktoś "bał się" wchodzić. 

Cóż ślepa jestem.. ale już znalazłam, tylko co jej się nagle stało, że jest niebezpieczna?

Jeeesttttttt bardzo niebezpieczna, lepiej nie wysyłac teraz w Smolarze zgloszen...........    emotka Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6453760 Napisano: 17.01.2018 23:12:36 w Smolar
zielonooka85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Echhh przecież oni rzadko czytają hasła, nie maja na to czasu emotka  W większosci są to losowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6453657 Napisano: 17.01.2018 19:31:14 w Smolar
loteryjki napisał(a):

loteryjny napisał(a):

ameryka napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Drogi Smolarze prosimy bardzo o wyniki loterii Red bull Orlen emotka

jak masz (będziesz mieć) wygraną z 15.01 to się lepiej nie chwal bo w bazie jest od 16.01.

Spoko, gram od wczoraj więc forumowy lincz mnie ominie emotka

W piątek pewnie wyślą bo to ostatni dzień żeby poinformować za 1 dzień

A ja mysle, ze jutro emotka Z pringlesow i zywca circle kiedy ostatnio szlo jakies info? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6453653 Napisano: 17.01.2018 19:22:38 w Smolar
ameryka napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Drogi Smolarze prosimy bardzo o wyniki loterii Red bull Orlen emotka

jak masz (będziesz mieć) wygraną z 15.01 to się lepiej nie chwal bo w bazie jest od 16.01.

Spoko, gram od wczoraj więc forumowy lincz mnie ominie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6453545 Napisano: 17.01.2018 14:56:48 w Smolar
loteryjki napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

ok, widzę jednak nie później niż....dziwny zapis...

Standardowy u Smolara i tak wysyłają większość wygranych wcześniej niż inne agencje. Nie ma co marudzić.

100% racji Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6453503 Napisano: 17.01.2018 14:11:11 w Smolar
Drogi Smolarze prosimy bardzo o wyniki loterii Red bull Orlen emotka Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6453101 Napisano: 16.01.2018 16:22:53 w Smolar
I co z tymi xboxami? Czy w ogóle Smolar coś dziś rozsyłał z jakiegokolwiek konkursu/loterii? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6452350 Napisano: 13.01.2018 23:21:56 w Smolar
simsonowa napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

dzięki za odpowiedzi, przepraszam za moje może "głupie" pytania, ale mam pewne wątpliwości
czy nie sądzicie, że byłoby bardziej wiarygodnie gdyby takie listy były publikowane? (mam tu na myśli głównie loterie)

Zgadzam się z Tobą i myślę, że takich głosów powinno być więcej.
Dobre by były również większe zabezpieczenia. Żeby konkursy były bardziej uczciwe powinno się podawać  więcej danych z paragonu np. datę. Myślę, że Agencja powinna sama zadbać o większą przejrzystość.

Ale Smolar nie zabezpieczy raczej, przynajmniej na razie, bardziej loterii ponieważ tego nie chce, bo chcą aby było jak najwięcej zgłoszeń aby móc się potem chwalić przed sponsorami i mieć kolejne zlecenia emotka i je będą mieć. I tyle w temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6452200 Napisano: 13.01.2018 13:30:07 w Smolar
czy dostal juz ktos od Smolara nagrode tygodniowa z ABC Coca Cola? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6451481 Napisano: 11.01.2018 13:31:22 w Smolar
masza napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam  Czy smolar rozsyła już konsole z loterii coca-cola w biedronce ?

Nie rozsylali

podobno mają zacząc od jutra, to potwierdzona informacja? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6451032 Napisano: 10.01.2018 12:50:18 w Smolar
Czy smolar informował dziś z Pringles BP i Pringles Żabki tygodniowych i głównej? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6450376 Napisano: 08.01.2018 20:42:14 w Informują
pringles utrwal radosne chwile sms dzis ok 13 oraz zywiec circle k, wszystko z weekendu emotka Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

loteryjny

#6449978 Napisano: 08.01.2018 10:59:49 w Smolar
Czy na paragonach z circle k wszyscy macie takie dziwne numery paragonów? Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

loteryjny

#6449564 Napisano: 06.01.2018 01:28:03 w Czy informują/ informowali?
Monika11 napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/forum/smolar/strona/204
tutaj była dyskusja na temat ABC
Chyba tylko Coca Cola z Biedronki do końca nie była poinformowana

Cola Biedronka tez juz dawno cala poszla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6448602 Napisano: 04.01.2018 10:46:49 w Smolar
Przyznać się kto wygrał w Żywiec w Tesco główną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6448516 Napisano: 04.01.2018 08:18:45 w Smolar
mirai napisał(a):

loteryjny napisał(a):

mirai napisał(a):

Czy Smolar informował dzisiaj z loterii ŻYWCA:  "Świętuj podwójnie z Ż!" Carrefour oraz "Z najlepszymi Ż" Tesco emotka

Tak, swietuj podwojnie tygodniowe sms były dzis tzn 03.01 godz. ok 14.35 emotka

Dzięki za informację i jednocześnie gratuluję!  emotka

a proszę bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0