Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tosca
Postów 89
Data rejestracji 28.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też jestem bardzo ciekawa i chętnie przeczytałabym jakiś tekst,którego jakość zwali mnie z nóg.Ba,nawet starałabym się szukać w nim inspiracji,bo pisanie górnolotnych tekstów jakoś nigdy mi nie wychodzi...
Zawsze przerażało mnie w ludziach zbyt duże mniemanie o sobie,dlatego staram się w życiu omijać tych,którzy zawsze wszystko,wiedzą i robią najlepiej,a na ludzi spoza swojej elity patrzą z góry,uważając,że nie dorastają im do pięt.Zdecydowanie wolę trzymać z tymi mniej "pojętnymi".Przy nich przynajmniej czuję się swobodnie ,bo nawet,jeśli popełnię jakiś błąd w mowie,czy piśmie,nikt nie będzie tego roztrząsał,zarzucając mi brak inteligencji,elokwencji,czy tego,że moja kreatywność znajduje się poniżej jakiejkolwiek normy.Nikt nie jest doskonały i cieszę się,że organizatorzy konkursów też wychodzą z takiego założenia,nagradzając właśnie tych mniej "pojętnych".A jeśli ktoś z powodu,tego,że jego górnolotne teksty nie są doceniane przez komisje konkursowe,czuję się mocno rozgoryczony,zawsze może dać upust swoim zdolnościom,pisząc np.powieść,która stanie się bestsellerem. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...s-warto-zyc-eko.html
Czy dotarł do Was na pocztę link do potwierdzenia udziału?Po wpisaniu odpowiedzi i zaznaczeniu wszystkich pól pojawiła się informacja o jego wysłaniu,ale na poczcie go brak.Wkurza mnie to,bo już któryś raz tak się powtórzyło (kilka ostatnich konkursów),że napisana odpowiedź konkursowa okazała się tylko stratą czasu.
Może wiecie,jaka może być przyczyna,że te wiadomości nie dochodzą?Jeśli tak to będę wdzięczna za pomoc. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy udało Wam się wysłać formularz?Jeśli tak to bardzo proszę o podpowiedź,w jaki sposób można wgrać zdjęcie,aby przejść dalej.Męczę się z tym od ponad godziny i nic.Zdjęcie niby się wgrywa,ale przechodząc do punktu drugiego formularza w ogóle nie ma go i nie chce mnie przepuścić dalej. Wyświetl w wątku >>
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdym bądź razie wygrać dwa telefony w krótkim czasie-nie lada wyczyn bez wątpienia godny pochwały. Wyświetl w wątku >>
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"w okresie Sprzedaży Promocyjnej (tj. w dniach od 09.11.2015 roku do 22.11.2015 roku) wdowolnym sklepie sieci BIEDRONKA dokonać jednorazowego zakupu dowolnych
produktów (na jednym dowodzie zakupu; z wyłączeniem alkoholu i produktów tytoniowych)
za kwotę nie mniejszą niż 10,00 zł brutto, z zastrzeżeniem, że wśród zakupionych produktów
może znajdować się przynajmniej jeden egzemplarz tygodnika „Kropka TV” o dowolnym
numerze"
Piszą,że na paragonie może znajdować się przynajmniej jeden egzemplarz tygodnika „Kropka TV”,ale czy MUSI???????
(bo to robi wielką różnicę)?Podpowiedzcie bardzo proszę,jeśli macie jakieś informacje na ten temat. Wyświetl w wątku >>
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie są to żadne patetyczne wstawki tylko mój pogląd na tego typu sytuacje.Zdaję sobie sprawę,że wiele osób na forum może się ze mną kompletnie nie zgadzać,ale i tak będę obstawać przy swoim,że czasem odrobina zrozumienia wobec osób,które popełniły błąd (w moim odczuciu całkowicie wybaczalny) nie zaszkodzi.To również tyle w temacie. Wyświetl w wątku >>
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze przecież można się pofatygować i konkurs znaleźć samemu w sieci już w dniu jego rozpoczęcia, a przeczytawszy regulamin dostępny dla każdego od deski do deski, uprzedzając "wklejającego" zamieścić w bazie jego dokładniejszy opis.
Sama się natknęłam na sytuację ,o której piszesz,ale nigdy nie przyszło by mi do głowy ,aby temu,kto zamieścił konkurs na stronie,życzyć smażenia się w piekle.Wolę przyjąć,że było to nieumyślne działanie i zamiast się bezsensu złościć,staram się docenić chęci i czyjś poświęcony czas,który zamiast na szukanie nowych konkursów,mógł poświęcić na branie udziałów w tych,które podane są "na tacy". Wyświetl w wątku >>
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamal73 absolutnie nie dopuszczaj do siebie myśli,że jesteś nic nie warta,bo to droga donikąd.W moich oczach nic nie jest wart człowiek,który jest sprawcą Twojego zwolnienia po tylu latach pracy.Zobaczysz, że jeszcze będzie sobie pluł w brodę,że stracił tak doświadczonego pracownika.Pocieszający jest fakt,że od jakiegoś czasu większość firm zaczęła podczas rekrutacji stawiać właśnie na ludzi,którzy przepracowali wiele lat u poprzedniego pracodawcy,bo to oznacza,że są sumienni i nie zechcą za chwilę odejść gdzie indziej.Trzymaj się tej myśli,a ja będę zaciskać kciuki,aby Ci się udało.
cudaczek121-nie masz za co przepraszać.Nie nas pierwsze poniosło na tym forum i pewnie nie ostatnie .
Wyświetl w wątku >>
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest mi bardzo przykro z powodu Twojej siostry,bo wiem,co oznacza niepewność w takich przypadkach.Przechodziłam to w ostatnim czasie.Najbliższa mi osoba przeszła pięć operacji,z których każda następna miała już na pewno pomóc.Niestety tak się nie stało i dziś lekarze bezradnie rozkładają ręce,nie wiedząc,co dalej począć,a my żyjemy w ciągłym w strachu o to,co przyniesie kolejny dzień.
Z całego serca życzę,aby dla Twojej siostry los okazał się bardziej łaskawy.Nie możecie ani przez chwilę dopuszczać do siebie czarnych myśli,głęboko wierząc w to,że się uda i nigdy nie wątpić,że mogłoby być inaczej.Najważniejsze w tym wszystkim jest to,że ma dziewczyna Was przy sobie.Wsparcie bliskich w takich momentach ma ogromne znaczenie,bo to dodaje siły do walki.Szczerze trzymam kciuki,za to,abyś mogła już niedługo wyraźnymi literami w każdym z wątków na forum napisać "UDAŁO SIĘ".
Wyświetl w wątku >>
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyznaję szczerze,że po wpisie pamal73 (o utracie pracy i tym,że świat się dla Niej zawalił) ,"wtrąconym" pomiędzy inne,zupełnie nie mające nic wspólnego z prawdziwymi życiowymi problemami (to też tylko moje subiektywne odczucie),trochę mnie poniosło,a nie powinno,bo przecież ten wątek jest stworzony właśnie po to,żeby móc sobie ponarzekać,nawet jeśli sprawa dotyczy tylko tego (lub aż tego),że przelew na konto doszedł godzinę później,niż żeśmy się tego spodziewali (taka hipotetyczna sytuacja,nie mająca nic wspólnego z konkretnym przykładem).
W każdym bądź razie obiecuję na przyszłość podchodzić mniej emocjonalnie i nie zaśmiecać wątku swoimi przemyśleniami zupełnie nie na miejscu. Wyświetl w wątku >>