Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dzikiwiewiór

dzikiwiewiór

#6151454 Napisano: 28.01.2016 11:54:49 w Biedronka
mia napisał(a):

kurpianka napisał(a):

Co do Biedronki,to w necie ostrzegają przed rybami,Stek z marlina firmy FRIM...mogą  zawierać zbyt dużo rtęci, co może być niebezpieczne dla zdrowia. Dlatego Biedronka zdecydowała się na wycofanie produktu. Klienci, którzy już kupili skażoną rybę, mogą ją zwrócić w dowolnym sklepie sieci.

Świetnie... A co z tymi, co kupili i już zjedli? emotka Czołgać się wolno w stronę cmentarza?
Szczęśliwie z mojej strony to pytanie czysto hipotetyczne.

w takim czy innym sensie, Ci klienci co ją zjedli też ją zwrócą/zwrócili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6151407 Napisano: 28.01.2016 11:07:26 w Smolar
edzia21 napisał(a):

barcza napisał(a):

@dzikiwiewiór napisał(a):

Luko, nieźle wpadłeś, teraz się nie odczepią, jak to baby emotka

Jakie baby nie obrażaj nas emotka

wykomentował się CHŁOP emotka

nie trafiłaś, koleżanko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6151383 Napisano: 28.01.2016 10:40:15 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Halszka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Można na konkurs kupić jedną małą paczuszkę,czy trzeba kupić w kartoniku?

oczywiście,że można....

w kartonach zawsze sa pakowane w przeźroczyste folie? czy te srebrne to też wyciagnięte z większej paczki?

wyciągnięte Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6151358 Napisano: 28.01.2016 09:56:27 w BelVita - konkurs śniadaniowy
lolka182 napisał(a):

selenes napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Tak sobie myślę, że Belvita może dostarczyła ok 20 opakowań ciastek do firmy cateringowej i jedni dali całość przy 1 śniadaniu, a inni rozdzielają je i dają po paczce / 2 paczkach do każdego śniadania?

2 problem polega na tym, że catering dietetyczny niestety często tak wygląda, że jest mało i tanio - dużą kwotę w takich cateringach robi dowóz i to, że nie musisz iść do sklepu i sobie tego przygotować (dlatego ja wolę robić sobie zdrowe żarełko sama w domu, bo wychodzi taniej i robie od rau dla 2 osób). Niestety większość firm cateringowych ze zdrowym jedzeniem moim zdaniem otworzyła się, bo jest boom na takie odżywianie wg zaleceń dietetyka, a nie dlatego, że potrafią zrobić bogate, dobre, zdrowe jedzenie. 

Dlatego uważam, że Belvita chcąc przeznaczyć ok 50-60 zł na śniadanie, powinna dać zwycięzcy po ustaleniu który to będzie catering menu z którego on sam wybierałby sobie za tą kwotę jedzenie - takie tam luźne przemyślenie emotka

dobra, ale 50 zl za stworzenie tego - czyli pokrojenie warzyw to troche przegiecie. Sniadania w stylu Anki Lewandowskiej kosztuja 50 zl, a to co tu jest to wstydzilabym sie gosciom na sniadanie podac, a co dopiero przyznawac jako wygrana w konkursie

zgadzam się, tylko, że w naszym kraju wiele rzeczy być powinno a nie jest. 
Myślę, po prostu, że BelVita nie spodziewała się czegoś takiego - nie zna firm cateringowych i musiała im zaufać, a przypuszczam, że na ich ofercie widnieją piękne zdjęcia cudownych dań emotka
Trzeba się uczyć na błędach - powinni wcześniej jakoś te firmy sprawdzić i ustalić z nimi co mają zaoferować zwycięzcy.

ale dawanie tylko 1 opakowania małego ciastek, żeby tu nawet sobie dorobić to już przegięcie i powinniście wstawiać te zdjęcia na wall'a na fb Belvity z nazwą tej firmy cateringowej, cebulactwo przechodzi ludzkie pojęcie... Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6151130 Napisano: 27.01.2016 19:40:47 w Smolar
Luko, nieźle wpadłeś, teraz się nie odczepią, jak to baby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6150988 Napisano: 27.01.2016 16:57:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś z Was dostał już koszulkę/bluzę od Warki w konkursie piłkarskim? Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6150229 Napisano: 26.01.2016 09:27:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

stamp2 napisał(a):

anita_d napisał(a):

U mnie dziś serek wiejski

emotka emotka emotka emotka

To chyba jakiś żart,  te śniadanie nawet nie kosztuje 10 zł ja na Twoim miejscu natychmiast napisałbym reklamacje ze zdjęciem do organizatora

wstyd, pisz reklamacje! Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6149984 Napisano: 25.01.2016 18:12:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Kwiatuszek2506 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

Skan lub zdjęcie paragonu z Belvity przesyła się od razu na e-maila czy dopiero po wynikach? emotka

to pytanie było juz kilka razy na forum
tak samo, jak odpowiedź na nie
a wszystko, jak zawsze, jest w regulaminie

Moje pytanie już usunęłam wcześniej, ponieważ znalazłam odpowiedź w regulaminie. 
PS. Z tym, że zawsze wszystko jest w regulaminie nie mogę się zgodzić. W tym przypadku akurat jest, ale nie zawsze tak się niestety zdarza.

a wysyła się, czy nie ?

ponawiam emotka

Była już o tym mowa...Wysyła się skan paragonu po wysłaniu zgłoszenia ( są 3 dni na to). Poza tym Belvita sama o tym pisze przy wysyłaniu zgłoszenia...

Organizator wysyła do Laureata Nagrody zgodnie z powyższym wyłącznie jedną wiadomośćemail. W odpowiedzi na powiadomienie o wygranej, Laureat Nagrody I oraz II Stopnia
zobowiązany jest przysłać na adres e-mail kontakt@ziewaszczyspiewasz.pl w ciągu 3 dni od
powiadomienia o wygranej skanu lub zdjęcia dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego
zarejestrowanego w ramach jego zwycięskiego Zgłoszenia.

po co tak kłamać czarna? Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6149975 Napisano: 25.01.2016 17:56:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stefania7 napisał(a):

Skan lub zdjęcie paragonu z Belvity przesyła się od razu na e-maila czy dopiero po wynikach? emotka

Moje pytanie już usunęłam wcześniej, ponieważ znalazłam odpowiedź w regulaminie. 
PS. Z tym, że zawsze wszystko jest w regulaminie nie mogę się zgodzić. W tym przypadku akurat jest, ale nie zawsze tak się niestety zdarza.

a wysyła się, czy nie ?

ponawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6149622 Napisano: 24.01.2016 22:15:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stefania7 napisał(a):

a wysyła się, czy nie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6149542 Napisano: 24.01.2016 17:04:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szala napisał(a):

Hmmm...w paragonie na jednym Belriso starło mi się Hot. Hmmm...co robić?:(

siąść i płakać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6149284 Napisano: 23.01.2016 10:51:29 w Biedronka
te 20 osob ktore to przeczyta to żadna konkurencja, trzeba iść zrywać bilbordy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6149263 Napisano: 23.01.2016 09:54:50 w Biedronka
giulietta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak sobie pomyślę ile w tym konkursie może być zgłoszeń emotka Pasty są za 2,49zł... To prawie jak za darmo konkurs. 

Owszem.. Prawie za darmo... Weź jednak pod uwagę, że trzeba tam podać numer paragonu, co wyeliminuje w pewnym stopniu notorycznych "bezparagonowiczów"...  emotka

Widmo 3 aygo napędzi tłumy...pośród których i tak zaginą zgłoszenia "bezparagonowców" (w odniesieniu do innych konkursów bez wymaganego numeru). Cena 2,49 = obstawiam +/- 20 tys zgł. emotka

20tys? przy tej cenie pasty + braku innych konkursów na rynku to lekko dałabym jeszcze dodatkowe 10-15tys. Drukarze już zacierają ręce.

w sumie... (zapomniałam o współczynniku pt. "brak innych konkursów")

jak do 100 tys. nie dojdzie, jest ponad 2600 sklepów  

u mnie  w Biedronkach pięknie oklejone stoisko + cała kartka w gazetce poświęcona tej akcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6149244 Napisano: 23.01.2016 00:18:54 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak sobie pomyślę ile w tym konkursie może być zgłoszeń emotka Pasty są za 2,49zł... To prawie jak za darmo konkurs. 

Owszem.. Prawie za darmo... Weź jednak pod uwagę, że trzeba tam podać numer paragonu, co wyeliminuje w pewnym stopniu notorycznych "bezparagonowiczów"...  emotka

Widmo 3 aygo napędzi tłumy...pośród których i tak zaginą zgłoszenia "bezparagonowców" (w odniesieniu do innych konkursów bez wymaganego numeru). Cena 2,49 = obstawiam +/- 20 tys zgł. emotka

20tys? przy tej cenie pasty + braku innych konkursów na rynku to lekko dałabym jeszcze dodatkowe 10-15tys. Drukarze już zacierają ręce. Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6149206 Napisano: 22.01.2016 22:04:03 w Biedronka
dysia napisał(a):

Powiedzcie mi ten konkurs Zott za minimum 10 zł  netto/brutto kupiłam produkty we wtorek dzisiaj jest 22.01 runda się zakończyła! zapomniałam wziąc udział. Czy moge w tej rundzie na paragon z 19.01?

nie, należy w danym etapie dokonać zakupu. Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6148399 Napisano: 21.01.2016 09:53:07 w Biedronka
mellowfruit napisał(a):

marlena083 napisał(a):

ale niestety wstecz nie działa
"Zmiany Regulaminu, o których mowa w ust. 1 powyżej, wchodzi w życie o godz. 00:00:00 w dniu 21 stycznia 2016 r. i ma zastosowanie wobec uczestników, którzy dokonali zgłoszenia do Konkursu po wskazanym terminie wejścia w życie zmian. W stosunku do uczestników, którzy dokonali zgłoszenia do Konkursu do dnia 20 stycznia 2016 r. do godz. 23:59:59 zastosowanie ma regulamin w pierwotnym brzmieniu."

Mi napisali, że ja ze swoimi wcześniejszymi paragonami mogę wziąć udział.

Pani Janinka mogła sobie napisać, przy wydaniu nagród powołają się na zapis regulaminu, więc lepiej kup właściwe produkty za odpowiednią cenę. Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6148381 Napisano: 21.01.2016 09:22:40 w Biedronka
najlepiej zapisać sobie ten regulamin, żeby znowu nie zmienili, bo tu cuda sie dzieją ... Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6148227 Napisano: 20.01.2016 20:53:36 w Biedronka
LejziDejzi napisał(a):

Bo za pomieszany konek emotka  jakby wyraźnie nie mogli napisać co i jak ;/
Kupiłam 2x 6 pak Monte po 4,99 do tego jogobelle za 1.15 i monte 4 pak za 2,69 to dobry mam paragon czy nie ??

policz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6147998 Napisano: 20.01.2016 12:42:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Już dajcie spokój, ja też nie popieram takiego "próbowania", ale jak widać coś do kobiety dotarło. Natomiast krytykuje ją osoba, która sama przyznaje, że zdarzyło jej się grac bez paragonu emotka  Dla mnie podejście aa zagram sobie bez paragonu też jest niefajne, to też pewien rodzaj próby - a zobaczę co im się podoba, a jak już wygram to wtedy KUPIĘ paragonik, a inni niech sobie grają z paragonami naiwniacy emotka  Jedyna różnica to fakt rezerwy, poza tym oszustwo. Mam wrażenie, że ludzie myślą, że dostali pewne przyzwolenie na granie bez paragonów. Po tylu wpisach w temacie Paragony, chyba większość myśl, że skoro tak dużo osób w ten sposób postępuje to czemu ja nie mogę? Szkoda gadać emotka

Mysia ja nikogo nie krytykuje i tak jak pisałam nie jestem święta-chciałam tylko zwrócić uwagę na fakt , o którym nie wszyscy nowi konkursowicze  mogą wiedzieć  że loterię nie przewidują losowań do skutku- w ten sposób wiele nagród nie zostaje wydanych ... nie ma tam zazwyczaj rezerw ...  a co do zarzutów do mnie to w konkursie ,w którym wzięłam udział bez paragonu liczył się POMYSŁ-odp. na pytanie  ....i to on jest nagradzany( a co do ewentualnych poszukiwań paragonu , to byłby już mój problem i ryzyko), a nie numer paragonu - a jak jesteś tak bardzo uczciwa to chwała Ci bogu - pewnie los ci to wynagrodzi ....

bez przesady, tam jest tyle nagród, że i tak zakupy się zwracają na 4 zgłoszenia mam 2 wygrane (100x2) więc jestem do przodu emotka
trzeba tylko dobrze kręcić kubkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6146512 Napisano: 17.01.2016 20:07:09 w Kaufland konkursy
@cc_investigator napisał(a):

ktoś wie, czy w następnej gazetce będzie Troszczenie się o mój budżet? :>

NIkt nic nie wie i nie będzie wiedział, aż info nie pojawi się w gazetce. Tutaj nie ma przecieków, konkursy czasem odbywają się częściej, czasem rzadziej. Był taki moment, że kolejnej edycji nie było długo i baliśmy się już, że jej nie będzie. Jak pojawi się zapowiedź, to całe forum będzie piało z radości, więc na pewno nie przegapisz emotka

nie chodzi mi o żadne przecieki, ale o fakt, że gazetki z kaufa w niektórych rejonach pojawiają się prosto z drukarni i już w weekend są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0