Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dzikiwiewiór

dzikiwiewiór

#6159815 Napisano: 13.02.2016 22:42:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a no jesli platforma powiedziala, ze to nie bylo ustawione to im wierze, uspokoilas mnie.
a no i nie trafilas, nie interesuje mnie w ogole polityka, nie glosowalam na pis, ani na po, jedynie obluda tego KODu mnie wkurza emotka  tam sprawa jest jasna PiS to PiS, PO to PO, a KOD to taka przylepa ktora robi ciemnemu ludowi wode z mozgu, demokracja, sracja zagrozona emotka
tak jak pisalam - podziwiam co niektorych za naiwnosc, ze przez przypadek dobra przyjaciolka wygrala w loterii, w ktorej przetarg wygrala agencja  z decyzji jej kolezanki. Odwdzieczyli sie platformie, ot co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6159745 Napisano: 13.02.2016 16:56:49 w Biedronka
slavek napisał(a):

Takie coś w sieci znalazłem
http://finanse.wp...60519,wiadomosc.html

partia złodziei zbiera ostatnie podrygi  Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6159641 Napisano: 12.02.2016 23:01:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

No witam! http://wpolityce....e-to-tylko-przypadek

1:56 000 000, miała babka szczęście!
Tak dla porównania, prawdopodobieństwo wygrania 6 w lotto to ok. 1:14 000 000
emotka

hah, no to ładnie sobie platforma pogrywała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6158638 Napisano: 10.02.2016 20:41:24 w Paragony
Kupie paragon Zott z 21.01 do 16:00 propozycje pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6158324 Napisano: 10.02.2016 13:24:22 w Biedronka
tadziowa napisał(a):

Czy ktoś coś wie nowego na temat wyników z Zott Biedronka?

oficjalnie były w poniedziałek o 12 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6158227 Napisano: 10.02.2016 10:23:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

A ja się zastanawiam jak niektórzy zmieniają w ciągu dwóch dni imiona emotka   dla potrzeb konkursu emotka

Raz jako Ewelina : https://www.wawel...wala.pl/ewelina-s-3a
innego dnia jako Elżbieta : https://wawelrado...wala.pl/elzbieta-s-1

faktycznie emotka
widocznie sie odmladza i raz to zdjecie matki, raz corki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6158193 Napisano: 10.02.2016 09:23:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

usmiech napisał(a):

normafia napisał(a):

usmiech napisał(a):

ewikewik napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Dziwne te wyniki dla mnie z Ciachnijselfie, bardzo dziwne... Wygląda to wszystko jakoś do siebie podobnie, jakby styl ten sam, zdjęcie z drugiego i trzeciego dnia ewidentnie autor ten sam... Może agencja smartfony swoim daje.... emotka  

Tez to zauważyłam .emotka

Dzień drugi i trzeci, ta sama technika obróbki - Drzonków to część Zielonej Góry. Może koleżanki razem robiły sesje, razem obrabiały zdjęcia? Takie gdybanie - ja w tej promocji nie biorę udziału!

Dzień drugi to słup dnia trzeciego - Ireny M. z Zielonej Góry, która najwyraźniej tym "Drzonkowem" poszła w ślady innych forumowiczek, kombinujących z podawaniem różnych wersji miejsca zamieszkania na potrzeby konkursowe...

Czy jest tu jakiś forumowicz, który na wygrana nagrodę NIGDY nie podał adresu rodziny?

Czytanie ze zrozumieniem ginie w narodzie...
Granie na realne adresy i dane rodziny to jedno, a tutaj bardziej mnie zastanowiło kombinowanie z adresem i podawanie jako miasta nazwy dzielnicy, w innych konkursach kombinowanie z pisownią nazwiska - raz przez "a", innym razem przez "ą" - to już konkursowe rozdwojenie, czy wręcz "rozwielokrotnienie" jaźni emotka

zdjęcie 4 i 6 też jakby takie same, jedno na Głogów, drugie na Serby, które należą do gminy Głogów... przypadek? nie sądzę

ladne kombinatorstwo, dziwi mnie ze jeszcze nikt tego nie zglosil organizatorowi Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6157877 Napisano: 09.02.2016 13:43:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skarb888 napisał(a):

defed napisał(a):

luko922 napisał(a):

Haha, poproszę kolejny order Virtuti cebulari! Byłem odesłać puste pudełka z listerine i zapłaciłem za przesyłkę 9.5zl...! Czyli zaoszczędziłem aż 11,5zl! Ah... 

A nie dało się jakoś wyprasować tych opakowań i wysłać w kopercie, za 4,20zł? emotka
____
Przynajmniej jesteś do przodu. Ja mam na swoim koncie lepsza akcję, zrobiłam coś w tym stylu: kupiłam Bryzę za 10,50 i wnioskowałam o zwrot na konto, z którego bank pobrał prowizje za transfer zagraniczny 11zł emotka Wygrana= minus 50groszy emotka

Możę wystarczyłyby same etykiety z opakowań?
Jaki bank bierze 11zł prowizji???

a dopytywał ktoś u smolara czy musza byc cale buteleczki, czy wystarcza etykiety? Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6157805 Napisano: 09.02.2016 12:40:59 w Biedronka
kasiaw1431 napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Wiadomo coś w sprawie wyników konkurszott.pl?

Czas minąl wczoraj o godz 12 i nadal cisza

podrzućcie link do FB, można by zapytać Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6157738 Napisano: 09.02.2016 11:13:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

@dzikiwiewiór napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

jokan napisał(a):

nkba napisał(a):

Bartosz i Helena z nowego dworu mazowieckiego wymiatają, nie wiedziałem że tam taka mocna reprezentacja w loteriach. Kolejny aleksandrow lodzki? emotka

https://www.zakreckubkiem.pl/#zwyciezcy

dokładnie to samo miałam napisać emotka Aleksandrów ma konkurencję !!! w czołówce jeszcze Ostrów Wielkopolski emotka No to się nam turniej miast zapowiada emotka

ale to jacyś jasnowidze czy jak ?emotka

no nie jak oni w to grają u mnie same pudła emotka

ciekawe czy beda im uznawac te drukowane paragony u cioci kasi w sklepie emotka

Myślę, że to po prostu są hurtownicy emotka   Nie sądzę, żeby drukowanie fałszywych paragonów wchodziło tu w grę, przecież wszystkie transakcje na kasie fiskalnej są opodatkowane, paragony są weryfikowane, a fałszowanie paragonów to przestępstwo gospodarcze, za które można pójść siedzieć. Czy takie ryzyko się opłaca?! emotka  

jak nagrodą główną jest samochód to czemu nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6157699 Napisano: 09.02.2016 10:11:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

jokan napisał(a):

nkba napisał(a):

Bartosz i Helena z nowego dworu mazowieckiego wymiatają, nie wiedziałem że tam taka mocna reprezentacja w loteriach. Kolejny aleksandrow lodzki? emotka

https://www.zakreckubkiem.pl/#zwyciezcy

dokładnie to samo miałam napisać emotka Aleksandrów ma konkurencję !!! w czołówce jeszcze Ostrów Wielkopolski emotka No to się nam turniej miast zapowiada emotka

ale to jacyś jasnowidze czy jak ?emotka

no nie jak oni w to grają u mnie same pudła emotka

ciekawe czy beda im uznawac te drukowane paragony u cioci kasi w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6157617 Napisano: 08.02.2016 23:31:10 w TESCO konkursy
i tak lepiej się wyjdzie na zwrocie - za 21zl to ja sobie 2 listeriny kupie :> Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6157611 Napisano: 08.02.2016 23:04:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

https://www.zakreckubkiem.pl/#zwyciezcy Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6157526 Napisano: 08.02.2016 20:10:27 w Biedronka
mia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy to nie do dzisiaj miały być wyniki:

https://konkurszott.pl/ ?

Ogłoszenie wyników
08.02.2016 o godzinie 12:00 dla 1-wszej rundy Konkursu;
iii chyba zapomnieli ogłosić emotka

Nie mają jakiej strony na FB? emotka Bo już mnie wdrzaźnili. Najpierw sami zmienili w regulaminie termin na późniejszy, a teraz nawet tego się nie trzymają...

chyba tylko zott ma jakiś Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6157460 Napisano: 08.02.2016 18:16:49 w Czy informują/ informowali?
U columbita wygrać? I to samochód ? emotka  toż już dawno wiadomo, że Pan Edzio z Agencji nim śmiga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6157391 Napisano: 08.02.2016 16:32:13 w Biedronka
Czy to nie do dzisiaj miały być wyniki:

https://konkurszott.pl/ ? Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6157276 Napisano: 08.02.2016 14:06:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

A jak to wygląda z robieniem zakupów za te bony: trzeba nabrać zakupów za całą kwotę bonu, czy wydają z nich resztę?  emotka

(chodzi o Auchan)

musisz nawet nabić 1gr więcej żeby móc użyć bonu (info z BOK) Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6156738 Napisano: 07.02.2016 11:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marek262 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

marek262 napisał(a):

zwierzyniec napisał(a):

marek262 napisał(a):

mam pytanie co do odbioru bonu do Auchan? wiem że trzeba osobiście odebrać w tym sklepie którym sie zazanczyło, ale czy można juz odbierać bony wygrane w czwartek?

możesz iść, w piątek dostali listy laureatów z czwartku

dzięki a czy jedna osoba może wygrac kilka bonów? z różnych dni?

jeden bon na osobę

w jednym auchan, a dwóch różnych auchan tez?

JEDEN BON NA OSOBE, co tu jest niejasne?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6156510 Napisano: 06.02.2016 14:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

xpac napisał(a):

magnus napisał(a):

Kwiatuszek2506 napisał(a):

shell napisał(a):

magnus napisał(a):

W końcu liczy się czas kliknięcia w link czy wysłania odpowiedzi?

klikniecia w link

Jesteś pewien ???
To z pocztą na Onecie, gdzie majle przychodzą po kilku godzinach, ale z czasem konkursowym ?
Zaskarzyć Onet , że się leni ? emotka

Wczesniej ktos tu pisal ze liczy sie wyslanie odp a nie klik w potwierdzenie emotka

Dlatego też zadałam to pytanie, bo w końcu nie wiem jak to jest, a pewnie jak większość z Was chciałabym wiedzieć emotka

Z Regulaminu:
Pierwszeństwo przyznaje się tymzgłoszeniom, które zostały nadesłane w najkrótszym czasie po opublikowaniuZadania Konkursowego. Decydującym jest czas wpłynięcia Zgłoszenia doAplikacji.

Ktoś wcześniej pisał, że klikną w link aktywacyjny około 20:00 i wygrał 100z emotka

W takim razie liczy się wysłanie zgłoszenia emotka

jedno zgloszenie (A) wysłałam o 12:00, po nim zgłoszenie na osobe druga (B) i potwierdzilam w odwrotnej kolejnosci. Wyzsza nagrode dostalo o dziwo zgloszenie pozniejsze (B).
Może ktoś trafił na auchana, gdzie nikt nie gra. nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6156487 Napisano: 06.02.2016 13:42:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

W końcu liczy się czas kliknięcia w link czy wysłania odpowiedzi?

klikniecia w link Wyświetl w wątku >>
0 0