Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dzikiwiewiór

dzikiwiewiór

#6290367 Napisano: 24.11.2016 21:21:25 w Smolar
kalisto1986 napisał(a):

picola napisał(a):

giulietta napisał(a):

trochę dziwne te wszystkie negatywne komentarze i nie chodzi o to, że wygrywam w Smolarze, bo moją (naszą) statystykę najlepiej oddaje refren "Ty jedna na milion...." https://www.youtu.../watch?v=0OTIhqEUeGo  a wracając do sedna sprawy to przecież taki konkursowy numer nie należy do agencji tylko do firmy zewnętrznej i to raczej tu trzeba się dopatrywać "POMYŁEK"......... a nie macie tak, że wysyłacie smsa do agencji X na numer XXXX, którego wcześniej używała agencja Y i wraca wam treść tego smsa do agencji Y??, który w fonie już dawno jest historią.... ?

Nie, nie mam tak, a sprawa nieuprawnionego przechowywania i przetwarzania danych osobowych przez agencję jest naruszeniem prawa. Jeśli udostępniam dane osobowe (nr telefonu jest taką daną) na potrzeby konkursu XXX, to z chwilą zakończenia procedury reklamacyjnej w tym konkursie, dane powinny ulec zniszczeniu. Akurat trochę "siedzę" w ochronie i  przetwarzaniu danych osobowych i akurat tutaj Smolar zawinił na całej linii. Pytanie, czy będą odważni, aby zgłosić to do GIODO

Będą,  będą i nie tylko do GIODO, ale i do izby celnej.
Jakieś rady co do konstrukcji pisma ?

Proste zawiadomienie o naruszeniu ustawy o ochronie danych osobowych wystarczy przez firme Smolar wystarczy  emotka
Sami powinni wszcząć postępowanie wyjaśniające po takich zgłoszeniach. Wyświetl w wątku >>

dzikiwiewiór

#6290293 Napisano: 24.11.2016 19:55:43 w Smolar
darog napisał(a):

A co Giodo zrobi ...przyjdzie, "poprosi" o udostępnienie komuterów - dadzą kilka,,a laptopiki z danymi chowają w domach...

Słuzby typu policja i inne,,które i domki mieszkalne przeszukają i wszystkie komputerki przetrzepią... łacznie z danymi które usunali niedawno..a trzymali latami. 

jakby raz im wpadła taka kontrola i widmo ostrych kar się pojawiła, a także spory smród wśród partnerów biznesowych to od razu skasowaliby wszystkie bazy, bo ich chęć nagradzania różnych osób na pewno jest mniejsza, niż utrata kontrahentów. 
więc ja na pewno napisze wiadomość do GIODO - bo mają moje startery użyte tylko do coca coli (loterie) jak i do konkursów (np. jameson) 
Zachęcam Was też do pisania do GIODO, to w naszym interesie leży, by Smolar nie gromadził nielegalnie takich danych. Wyświetl w wątku >>

dzikiwiewiór

#6290162 Napisano: 24.11.2016 17:43:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych powinien się zainteresować Smolarem za przechowywanie danych niezgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, andii 0

dzikiwiewiór

#6290159 Napisano: 24.11.2016 17:41:42 w Smolar
ace napisał(a):

Na smolar to ktos powinien nasłać jakaś kontrole odpowiedzialna za przechowywanie danych XD dostalam smsa z przeprosinami ze poprzedni SMS o wygranej tetley jest błędny, a ja nie tylko nie grałam w tetley ale nie dostałam smsa o wygranej emotka  i jak to u nich działa? 

całą swoją bazę, którą bezprawnie stworzyli powiadamiają o wpadce, nawet tych, którzy nie grali, którzy nie wygrali i którzy nie byli powiadomieni o wygranej. To tylko pokazuje skalę na jaką Smolar gromadzi dane! Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

dzikiwiewiór

#6290151 Napisano: 24.11.2016 17:37:41 w Smolar
szprotka napisał(a):

dalej idą przeprosiny na numery które nie brały udziału i które wcześniej nie dostały smsma o wygranej - Smolarek coś mocno mieszasz

u mnie tez to samo, strasznie mnie to wnerwia, bo nie mają prawa przechowywać takich danych. Mogliby za to dostać kolosalną karę finansową! I się dziwić, że później są bany na wygrywanie u Smolara przez rok, jak wklepią sobie twoj numer do systemu ... Serio GIODO jak najbardziej powinien się nimi zająć. Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6282792 Napisano: 10.11.2016 14:47:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Jacobs - po jakim czasie zgłoszenie trafia do galerii? Mojego nadal nie ma  a wysyłałam we wtorek  emotka

Ja wczoraj i też niema

W ogóle jaka lipa z tym konkursem - wcześniej było 100 prac dziennie nagradzanych, a teraz nagradzają 50 tygodniowo, pomijam fakt, że nagrody były dużo lepsze ... a teraz konkurs, w którym do wygrania jest kawa za 14,99 ... Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6282686 Napisano: 10.11.2016 11:42:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Actimele muszą mieć opakowanie promocyjne? Są w środku jakieś kody

dokładnie Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

dzikiwiewiór

#6265728 Napisano: 07.10.2016 13:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

jokan napisał(a):

dzikiwiewiór napisał(a):

Smolar ma liste z wynikami z III  etapu coca coli w biedrze, wiec jak kogoś zżera ciekawosc to mozna dzwonic i pytac czy na ten numer jest wygrana i jaki nr paragonu emotka

to czemu smsow nie puscili jeszcze?

pewno lada momencik lada sekunda  będą.... emotka

Liste mieli juz wczoraj, a czemu zwlekaja do tej pory to nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6265716 Napisano: 07.10.2016 13:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Smolar ma liste z wynikami z III  etapu coca coli w biedrze, wiec jak kogoś zżera ciekawosc to mozna dzwonic i pytac czy na ten numer jest wygrana i jaki nr paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6254842 Napisano: 15.09.2016 12:33:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

marta85 napisał(a):

Nie dosc ze kody na wierzchu to jeszcze moga sie powtarzac! Toz to idealny uklad dla wszelkiej masci kombinatorow. Farsa nie loteria! Szkoda bo serki calkiem niezle a i nagrody zacne emotka

No właśnie też mi się to trochę dziwne wydaje. Szkoda, bo rzeczywiście ludzie mogą kombinować

nie tyle mogą, co kombinują od początku konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6254731 Napisano: 15.09.2016 10:34:09 w Smolar
misiamisiam napisał(a):

dzikiwiewiór napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

czy wygrał ktoś w Smolarowych loteriach paragonem kupionym hurtem np: 50-100 po kolei?

50 Ci nie powiem, bo kupiłam koło 25 sztuk, ale jak kupowałam persil masowo na paragony po sobie, dla całej rodziny, bo potrzebowałam pralke to nic na te numery nie wygrałam. A mama na dwa paragony nie po sobie od razu trafiła. Myślę, że w jakiś sposób je blokują

na pralkę w biedrze miałam kilkanaście paragonów pod rząd i praleczka wtedy wpadła emotka

co osoba to opinia, ja mam wieksza skutecznosc jak kupuje nie po sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6254727 Napisano: 15.09.2016 10:29:19 w Smolar
mundek2004 napisał(a):

czy wygrał ktoś w Smolarowych loteriach paragonem kupionym hurtem np: 50-100 po kolei?

50 Ci nie powiem, bo kupiłam koło 25 sztuk, ale jak kupowałam persil masowo na paragony po sobie, dla całej rodziny, bo potrzebowałam pralke to nic na te numery nie wygrałam. A mama na dwa paragony nie po sobie od razu trafiła. Myślę, że w jakiś sposób je blokują Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6168696 Napisano: 04.03.2016 10:43:36 w Kaufland konkursy
kammaro napisał(a):

Ostatnio wypadłam z konkursów i mam mugolskie pytanie, czy na konkurs "Bryzy" nie można kupić proszku do prania? Czy ta Bryza Vanish zalicza się, jako produkt firmy Vanish?

nie mozna kupić proszku, w ostatnich edycjach nie bierze udziału, była o tym dyskusja kiedyś Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6161758 Napisano: 18.02.2016 12:32:43 w Intermarche
magdalena-1989 napisał(a):

dzikiwiewiór napisał(a):

co wchodziło w skład zestawu z ITM? Bo regulamin mi się nie otwiera emotka

pasta do zębów elmex Sensitive 75 ml, szczoteczka do zębów Colgate360 Whole Mouth Clean średnia, oliwkowe mydło Palmolive w płynie 300 ml, płyn do szyb Ajax Glass Cleaner Triple Action 500 ml, o jednostkowej wartości zestawu 46,26 zł brutto.

z ceną to przyszaleli, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6161755 Napisano: 18.02.2016 12:31:36 w Intermarche
co wchodziło w skład zestawu z ITM? Bo regulamin mi się nie otwiera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6161365 Napisano: 17.02.2016 17:46:56 w BelVita - konkurs śniadaniowy
kajeczka napisał(a):

dzikiwiewiór - a jak ! zdrowo, apetycznie, smacznie i..ładnie podane emotka  

no i to się ceni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6161345 Napisano: 17.02.2016 17:08:23 w BelVita - konkurs śniadaniowy
ta pajda chleba to hit, hit na miare 60zł ? <lol> Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6161343 Napisano: 17.02.2016 17:06:27 w TESCO konkursy
Urbanek napisał(a):

@nie_zapominajka1 napisał(a):

W Magazynie Tesco i Tesco Baby było mnóstwo konkursów. Niektóre powinny zostać rozstrzygnięte. Mam wrażenie, że niewiele osób chwaliło się wygraną. Chyba mają poślizg?

na stronie www.tescomagazyn.pl są podani laureaci więc po ptokach emotka

tam w TESCO w kółko te same osoby wygrywają, kiedyś wyłącznie Łódź, później zaczęli kombinować z miastami ... Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6161053 Napisano: 16.02.2016 23:44:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie trzeba znów dodawać skanu paragonu, więc hurtownicy się rzucą na paczkę sprzątaczkę i tyle z tego będzie ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dzikiwiewiór

#6160371 Napisano: 15.02.2016 17:48:42 w Biedronka
asandraa napisał(a):

Czy mogę w jednej kopercie odesłać paragony Zott (Biedronka) 2 osób?? Oczywiście odpięte, który paragon do kogo należy. Wysyłał tak ktoś z Was?

ja wysyłam osobno, wolę nie ryzykować emotka
1 osoba = 1 nagroda Wyświetl w wątku >>
0 0