Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lolzek

lolzek

#6809380 Napisano: 20.09.2021 13:45:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

lolzek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

samuraj napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Te wirtualnr szkolenie biedronki to od ,której godziny ma być? 

Już wystartowało

A udało się komuś potwierdzic numer telefonu? 

Udało mi się potwierdzić, pokazał się komunikat, że kod wysłano, ale SMS póki co nie przyszedł 

No u mnie nie czorta nie idzie. Weryfikacja wygasa i nic więcej się nie dzieje

Ja robiłam na przeglądarce Chrome, tutaj działa  Wyświetl w wątku >>
0 0

lolzek

#6809377 Napisano: 20.09.2021 13:42:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

samuraj napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Te wirtualnr szkolenie biedronki to od ,której godziny ma być? 

Już wystartowało

A udało się komuś potwierdzic numer telefonu? 

Udało mi się potwierdzić, pokazał się komunikat, że kod wysłano, ale SMS póki co nie przyszedł  Wyświetl w wątku >>
0 0

lolzek

#6808546 Napisano: 15.09.2021 17:24:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

lolzek napisał(a):

Hej, czy ktoś pomoże w takiej sytuacji: 

wygrałam voucher do sklepu internetowego Eastend w konkursie "Opłaca się opłacać kartą Visa". Zrobiłam zamówienie, zapłaciłam voucherem i dopłaciłam niewielką kwotę już za pomocą przelewu. Przyszło zamówienie - nie odpowiadał mi jeden z dwóch zamówionych produktów. Zwróciłam ten produkt, uprzednio pytając mailowo czy w przypadku opłaty zamówienia voucherem zwrot następuje na konto bankowe - dostałam odpowiedź, że owszem.

Teraz okazuje się że zwrócili mi tylko 10% kwoty jaką zapłaciłam za produkt (do wyliczenia została użyta ta niewielka nadwyżka którą musiałam nadpłacić) i sklep informuje, że nie mogą rozliczyć bonu.

Ktoś wie co w takiej sytuacji najlepiej zrobić?

Najlepiej dołączyć im powyższy e-mail i napisać, że czekasz na pozostałą kwotę. Masz dowód w postaci tego,że ktoś z pracowników wprowadził Cię w błąd i to nie jest Twoja wina!! Miałam raz taką sytuacje i wysłali różnice. Chodziło o inny sklep ale Pani wyjaśniła że oni robią zwrot przez jakiś system i dlatego tak się dzieje! 

Dokładnie, najgorsze ze specjalnie pytałam o to jeszcze przed dokonaniem zwrotu i dostałam bezpośrednio od nich odpowiedz, ze zwracają na konto… Teraz zwrot o 180 stopni, odsyłają do organizatora pisząc, ze nie są w stanie zwrócić środków których fizycznie nie maja…. Rece opadają, w tym przypadku organizator nie ma nic do rzeczy, bo ufundował nagrodę w postaci vouchera u nich, a teraz oni czerpią korzyść ekonomiczna, bo maja zwrócony produkt i zostawiają konsumenta  z niczym…. Przy okazji - bardzo nie polecam tego sklepu, niekompetencja aż razi, w dodatku kody z vouchera przez kilka tygodni nie dzialaly… Wyświetl w wątku >>

lolzek

#6808499 Napisano: 15.09.2021 15:00:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej, czy ktoś pomoże w takiej sytuacji: 

wygrałam voucher do sklepu internetowego Eastend w konkursie "Opłaca się opłacać kartą Visa". Zrobiłam zamówienie, zapłaciłam voucherem i dopłaciłam niewielką kwotę już za pomocą przelewu. Przyszło zamówienie - nie odpowiadał mi jeden z dwóch zamówionych produktów. Zwróciłam ten produkt, uprzednio pytając mailowo czy w przypadku opłaty zamówienia voucherem zwrot następuje na konto bankowe - dostałam odpowiedź, że owszem.

Teraz okazuje się że zwrócili mi tylko 10% kwoty jaką zapłaciłam za produkt (do wyliczenia została użyta ta niewielka nadwyżka którą musiałam nadpłacić) i sklep informuje, że nie mogą rozliczyć bonu.

Ktoś wie co w takiej sytuacji najlepiej zrobić? Wyświetl w wątku >>
0 0

lolzek

#6800543 Napisano: 11.08.2021 10:26:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

Czy ktoś realizował już voucher do Eastend z konkursu Visa? Nie mogę znaleźć pola żeby użyć tego vouchera, po wpisaniu w miejscu kodu rabatowego wyświetla się komunikat, że kod niepoprawny...

Do zwycięzców w konkursie "Opłaca sie opłacać kartą VISA" - czy byliście w stanie zrealizować zakupy i zapłacić voucherem na którejkolwiek ze stron partnerów (nie tylko Eastend)? Niestety na Eastend nadal komunikat o niepoprawnym kodzie, próbowałam się z nimi skontaktować, ale podany numer na infolinię nie istnieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lolzek

#6800458 Napisano: 10.08.2021 19:36:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś realizował już voucher do Eastend z konkursu Visa? Nie mogę znaleźć pola żeby użyć tego vouchera, po wpisaniu w miejscu kodu rabatowego wyświetla się komunikat, że kod niepoprawny... Wyświetl w wątku >>
0 0

lolzek

#6800254 Napisano: 09.08.2021 16:25:19 w moje dzisiejsze wygrane :)

lolzek

#6799673 Napisano: 06.08.2021 09:55:47 w Czy informują/ informowali?
primaballerina napisał(a):

[quote=A gdzie jest lista?

freyja88] Czy z konkursu 'Opłaca się płacić za zakupy kartą Visa" były już maile, czy tylko na razie jest lista laureatów?

Lista jest tu:
https://oplacasie...ciezcow-konkursu.pdf
Ciekawe kiedy poinformują? Wyświetl w wątku >>
0 0

lolzek

#6793498 Napisano: 07.07.2021 12:42:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

maa napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy ktoś wygra w EUROSKLEP w ostatnim dniu czyli 16 ??

U mnie niestety brak nagród zglsozenja ostatniego dnia

U mnie tez cisza, wlasnie sprawdzilam emotka  (16.06)

I u mnie cisza za zgłoszenia wysłane 16.06... Wyświetl w wątku >>
0 0

lolzek

#6785111 Napisano: 01.06.2021 08:18:15 w Wkurza mnie...
Przejrzałam najnowsze konkursy, w większości strasznie biedne, nieciekawe nagrody. Nie ma w czym grać. emotka Wyświetl w wątku >>

lolzek

#6783928 Napisano: 26.05.2021 10:50:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie smartfon z konkursu Auchan  emotka Wyświetl w wątku >>

lolzek

#6778244 Napisano: 29.04.2021 11:39:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

Myślicie ze Los Mejores ma jakaś czarna listę? Co bym nie napisała to pudło 

Nie ma, często wygrywam a dziś wygrałam główną na stary numer emotka   Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

lolzek

#6778227 Napisano: 29.04.2021 10:54:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie info bez rodzaju nagrody z Intermarche Los Mejores!  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

lolzek

#6775766 Napisano: 15.04.2021 15:58:18 w Kupię...
W dobrej cenie kupię voucher na rośliny Wyświetl w wątku >>
0 0

lolzek

#6775699 Napisano: 15.04.2021 11:57:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie voucher na roślinkę z Hebe emotka Wyświetl w wątku >>

lolzek

#6775060 Napisano: 13.04.2021 12:23:58 w Wkurza mnie...
calle napisał(a):

Nie macie wrażenia, że nagrody są coraz słabsze? w większości same jakieś graty, które finalnie kończą upchane w szafie. 
Wkurza mnie to :s

Taka tendencja spadkowa zarówno wartości jak i ilości nagród występuje już od dawna...

Na pewno każdy może dać coś od siebie w tym temacie i nie grać o te badziewia. Tutaj na forum zrzesza się jednak spora grupa osób, które grają w konkursach i biorą udział w przeróżnych akcjach promocyjnych. Idealnie gdyby wszyscy, którzy na forum się udzielają (albo chociaż forum czytają) po prostu przestali grać w konkursach o fartuszki, poduszki, tandetne okulary z plastiku albo bluzy z logo (swoją drogą te bluzy też z plastiku). Na pewno spowodowałoby to różnicę w wynikach i statystykach takich konkursów. I może z czasem widzielibyśmy zmianę na lepsze.

Dlatego czasami nawet kupując produkt promocyjny i tak nie gram "przy okazji" o wyżej wspomniane nagrody, polecam emotka Wyświetl w wątku >>

lolzek

#6774155 Napisano: 07.04.2021 23:08:14 w co chcielibyście wygrać?
Chciałabym wygrać rower emotka  Niestety coraz rzadziej widzę w konkursach nagrody w postaci rowerów... może coś na wiosnę ruszy? emotka Wyświetl w wątku >>
1 inska 0

lolzek

#6774074 Napisano: 07.04.2021 17:22:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie też 200 zł do Lidla Wyświetl w wątku >>

lolzek

#6772813 Napisano: 30.03.2021 14:47:19 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
0 0

lolzek

#6772192 Napisano: 26.03.2021 13:08:06 w moje dzisiejsze wygrane :)