Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalf

kalf

#6670574 Napisano: 03.01.2020 22:44:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

kalajf napisał(a):

Z Silana z Biedronki  wysyłamy tylko oświadczenie z regulaminu czy jeszcze jakieś zgody??? emotka

oświadczenie+ paragon

Dziękujęemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kalf

#6670544 Napisano: 03.01.2020 21:51:42 w Informują
Teraz @Carrefour – „Przygoda Anny i Elsy z filmu Kraina Lodu” Wyświetl w wątku >>
1 patyk 0

kalf

#6670540 Napisano: 03.01.2020 21:41:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Silana z Biedronki  wysyłamy tylko oświadczenie z regulaminu czy jeszcze jakieś zgody???emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6670220 Napisano: 02.01.2020 21:12:20 w Paragony na trwające konkursy
bruce napisał(a):

lale3ka napisał(a):

kalajf napisał(a):

andii napisał(a):

kalajf napisał(a):

lale3ka napisał(a):

Sprzedam paragon MOnte ABC  za 7zł do dziś

Odezwij się w wiadomości prywatnej w sprawie paragonu!!!

ta milka zakończyła się 18.12

Przepraszam,to było Monte,a nie Milka.Szukam osoby o nicku- lale3ka która mi sprzedała paragon,ale go nie wysłała!Nie chce kupić,tylko żeby mi skan przesłała!

Hej, hej  dobrze, że mnie znalazłaś i wszystko poszło jak trzeba emotka

Hej, witaj, pół forum Cię tu szukało!  emotka emotka

Tak,tak zamieszania narobiłam!I w końcu mam ten skan paragonu!Dziękuję wszystkim jeszcze raz za pomoc.Niektórzy jak prawdziwi detektywi pomogli mi w sposób naprawdę fachowy odnaleźć naszą koleżankę z forum... !emotka Wyświetl w wątku >>

kalf

#6670216 Napisano: 02.01.2020 21:05:52 w Paragony na trwające konkursy
lale3ka napisał(a):

kalajf napisał(a):

andii napisał(a):

kalajf napisał(a):

lale3ka napisał(a):

Przepraszam,to było Monte,a nie Milka.Szukam osoby o nicku- lale3ka która mi sprzedała paragon,ale go nie wysłała!Nie chce kupić,tylko żeby mi skan przesłała!

Hej, hej  dobrze, że mnie znalazłaś i wszystko poszło jak trzeba emotka

Dziękuję za przesłanie paragonu,wszystko ok!Pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6670195 Napisano: 02.01.2020 19:13:32 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

kalajf napisał(a):

monkakk napisał(a):

bruce napisał(a):

kalajf napisał(a):

Czy może zna ktoś tą osobę i ma numer tel.bo kupiłam u niej paragon ,podała mi tylko numer,wysłałam i wygrałam!A teraz nie mam paragonu dobrze,że to nie auto było do wygrania!!!!Osoba ta nie odpowiada na wiadomości  podaję nick- lale3ka  - ODEZWIJ się!!!

Zerkam do profilu, że od 23 nie było jej tutaj (w sensie logowania), zatem - może jest na wyjeździe długoweekendowym.  emotka emotka

A jak płaciłaś za paragon? Jak przelewem, może z danymi uda Ci się ją niemierzyć na facebooku. 
Z jakiego numeru dzwonią z konkursu ABC?

Sorki nie,to było z Monte emotka

Nerwy potrafią wszystko zepsuć, zatem spokojnie, luzik...  emotka  Weź jeszcze raz na spokojnie poszukaj, od kogo i na co kupowałaś, bo w innym wątku zacytowałaś post tej dziewczyny, ale - dotyczący Milki. emotka  Na pewno dotrzesz do sedna. Powodzenia. emotka

Dziękuję wszystkim za pomoc namierzyłam na facebooku "lale3ka".Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>

kalf

#6670188 Napisano: 02.01.2020 18:35:53 w Paragony na trwające konkursy
andii napisał(a):

kalajf napisał(a):

lale3ka napisał(a):

Przepraszam,to było Monte,a nie Milka.Szukam osoby o nicku- lale3ka która mi sprzedała paragon,ale go nie wysłała!Nie chce kupić,tylko żeby mi skan przesłała! Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kalf

#6670090 Napisano: 02.01.2020 13:33:43 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

monkakk napisał(a):

bruce napisał(a):

kalajf napisał(a):

Czy może zna ktoś tą osobę i ma numer tel.bo kupiłam u niej paragon ,podała mi tylko numer,wysłałam i wygrałam!A teraz nie mam paragonu dobrze,że to nie auto było do wygrania!!!!Osoba ta nie odpowiada na wiadomości  podaję nick- lale3ka  - ODEZWIJ się!!!

Zerkam do profilu, że od 23 nie było jej tutaj (w sensie logowania), zatem - może jest na wyjeździe długoweekendowym.  emotka emotka

A jak płaciłaś za paragon? Jak przelewem, może z danymi uda Ci się ją niemierzyć na facebooku. 

Bardzo mądra rada!  emotka

Tak przelewem,dziękuję za podpowiedź zrobię tak jak napisałaśemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

kalf

#6670089 Napisano: 02.01.2020 13:32:00 w SZUKAM....
monkakk napisał(a):

bruce napisał(a):

kalajf napisał(a):

Z jakiego numeru dzwonią z konkursu ABC?

Sorki nie,to było z Monteemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

kalf

#6670086 Napisano: 02.01.2020 13:30:01 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

kalajf napisał(a):

Zerkam do profilu, że od 23 nie było jej tutaj (w sensie logowania), zatem - może jest na wyjeździe długoweekendowym.   emotka  

No,tak rzeczywiście!!!Właśnie 23.12 dostałam wiadomość,że wygrałam a napisałam do niej później....! Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

kalf

#6670080 Napisano: 02.01.2020 13:22:13 w Paragony na trwające konkursy
lale3ka napisał(a):

Sprzedam paragon MILKA ABC  za 7zł do dziś

Odezwij się w wiadomości prywatnej w sprawie paragonu!!! Wyświetl w wątku >>
1 lale3ka 0

kalf

#6670079 Napisano: 02.01.2020 13:19:41 w SZUKAM....
 Czy może zna ktoś tą osobę i ma numer tel.bo kupiłam u niej paragon ,podała mi tylko numer,wysłałam i wygrałam!A teraz nie mam paragonu dobrze,że to nie auto było do wygrania!!!!Osoba ta nie odpowiada na wiadomości  podaję nick- lale3ka  - ODEZWIJ się!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6666786 Napisano: 16.12.2019 18:36:52 w Paragony na trwające konkursy
fantagiro napisał(a):

lowmacp napisał(a):

Kupie paragon na ACE z Carrefour

i ja 
ma ktoś ?

I ja kupię paragon na ACE ,bo mój mąż był w C4 ale on na konkursy to nic nie kupujeemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kalf

#6661886 Napisano: 28.11.2019 11:53:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Hibbi podaje się pesel nawet jak się wygrało tylko grę?Podajecie?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6658715 Napisano: 19.11.2019 22:12:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

kalajf napisał(a):

Chciałam zapytać może ktoś wie,jak jest wygrana  z Milki Biedronki i jest podany jeden dzień roboczy o 11 wiadomość to czy można wysłać rano do nich @.To jest agencja Karlsbad to nie wiem jak oni to potraktują?

Ja w ogóle nie patrzę na info od organizatorów, tylko zawsze szukam info w regulaminie. Czasami zdarza się, że chcą coś na już, a wg regulaminu mam 3 dni robocze emotka

A wg mojej oceny "jeden dzień roboczy" w Twoim przypadku oznacza, że np. gdy dostałaś info dziś, to masz czas do jutra do godziny 23:59:59.

Różnie bywa...kiedyś jakaś agencja interpretowała owy "dzień roboczy" jako równe 24 godziny (po czym znikał formularz do wypełnienia). 

Dziękuję serdecznie za pomoc  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6658700 Napisano: 19.11.2019 21:04:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chciałam zapytać może ktoś wie,jak jest wygrana  z Milki Biedronki i jest podany jeden dzień roboczy o 11 wiadomość to czy można wysłać rano do nich @.To jest agencja Karlsbad to nie wiem jak oni to potraktują? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6652462 Napisano: 29.10.2019 13:56:50 w SZUKAM....
Ktoś może podać mi formularze te z konkursu Milki w ABC emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6652447 Napisano: 29.10.2019 13:27:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ASPE ,chciała im w @ podać numer telefonu,ale dowiedziałam się,że tak nie można!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6652446 Napisano: 29.10.2019 13:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

monia0303 napisał(a):

kalajf napisał(a):

Nie dostanę słuchawek Minionkowych z Hochland,bo ponoć nie wpisałam numeru tel. emotka

jak powysyłali nagrody komuś innemu to i słuchawki się skończyły. Przykre emotka

dziwne bardzo. mają w regulaminie taki zapis? Że bez nr tel. nie wydają nagrody? ja bym walczyła (reklamowała) dał zasady. czy nr tel jest niezbędny do wydania przez agencję nagrody??? przecież możesz go podać teraz jeśli potrzebny jest kurierowi. co to za błyskotliwa agencja?

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6652347 Napisano: 29.10.2019 10:38:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalajf napisał(a):

Nie dostanę słuchawek Minionkowych z Hochland,bo ponoć nie wpisałam numeru tel. emotka Ktoś Z Was też tak miał? 

Wyświetl w wątku >>
0 0