Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5047691 Napisano: 01.03.2012 08:26:19 w Paragony
Kupię paragonik z cocacole ze stokrotki. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5043609 Napisano: 27.02.2012 08:53:58 w Wkurza mnie...
ola2493 napisał(a):

isiulka napisał(a):

joanne napisał(a):

wsciekly napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

wkurza mnie, że co chwile coś mi dolega;/ a to głowa mnie boli, a to brzuch, a to mi niedobrze, a to sikam co 5 minut;/
Człowiek stara się o siebie dbać jak może, nie jeść świństw, itd.
A i tak wychodzi jak wychodzi.
Wsadzą Ci sól drogową w kotleta...

ciekawe ile już tej soli każdy z nas skonsumował emotka emotka emotka

mysle ze duzo bo przeciez to trwalo kilka lat..a przyprawy kamis na konki :wink: emotka
emotka

Teraz pewnie zadziała placebo i nastąpi masowe zatrucie solą. Dziwne tylko , że odkryli to dziennikarze a nie sanepid.
Chociaż co tu się dziwić. Kiedyś dorabiałam sobie ( w Chorzowie) na festynach z jedzeniem. Nasz kierwonik nie posiadał zezwolenia sanepidu. Przyszły dwie panie, zapytały czy mamy zezwolenie i sama odpowiedź TAK je usatysfakcjonowała.
Powiedziały tylko, że ten chleb nie może tak na ziemi leżeć, przenieście go gdzieś. Po 2 dniach na tym samym chlebie pojawił się grzyb, który nasz szacowny kierownik kazał nam zdrapać nożem , lub zasmarowywać smalcem. Ostrzegam przed jedzeniem z festynów.

A tam z festynów emotka
Stare mięso w sklepach też traktuje się Ludwikiem emotka

Mnie ciekawi co oni robią z owocami, że się tak świecą jak komunijne lakierki. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5043562 Napisano: 27.02.2012 08:33:53 w Wkurza mnie...
joanne napisał(a):

wsciekly napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

wkurza mnie, że co chwile coś mi dolega;/ a to głowa mnie boli, a to brzuch, a to mi niedobrze, a to sikam co 5 minut;/
Człowiek stara się o siebie dbać jak może, nie jeść świństw, itd.
A i tak wychodzi jak wychodzi.
Wsadzą Ci sól drogową w kotleta...

ciekawe ile już tej soli każdy z nas skonsumował emotka emotka emotka

mysle ze duzo bo przeciez to trwalo kilka lat..a przyprawy kamis na konki :wink: emotka
emotka

Teraz pewnie zadziała placebo i nastąpi masowe zatrucie solą. Dziwne tylko , że odkryli to dziennikarze a nie sanepid.
Chociaż co tu się dziwić. Kiedyś dorabiałam sobie ( w Chorzowie) na festynach z jedzeniem. Nasz kierwonik nie posiadał zezwolenia sanepidu. Przyszły dwie panie, zapytały czy mamy zezwolenie i sama odpowiedź TAK je usatysfakcjonowała.
Powiedziały tylko, że ten chleb nie może tak na ziemi leżeć, przenieście go gdzieś. Po 2 dniach na tym samym chlebie pojawił się grzyb, który nasz szacowny kierownik kazał nam zdrapać nożem , lub zasmarowywać smalcem. Ostrzegam przed jedzeniem z festynów. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5043270 Napisano: 27.02.2012 06:07:10 w Połączenia nieodebrane
kozuszka38 napisał(a):

isiulka napisał(a):

566540729 kojarzy ktoś nr?

GRAF

dzieki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5043220 Napisano: 27.02.2012 05:50:32 w Połączenia nieodebrane
566540729 kojarzy ktoś nr? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5042545 Napisano: 27.02.2012 01:06:08 w Pomocy!!!!
ela napisał(a):

aneti napisał(a):

79magda napisał(a):

ela napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, nie mogę wejść na tysiąca w kurniku... czy ktoś też tak ma ??? emotka

co to za konkurs ?

emotka emotka emotka emotka

emotka emotka

no co?
emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5042463 Napisano: 27.02.2012 12:32:09 w Paragony
isiulka napisał(a):

Szukam osoby która zrobi dla mnie dzisiaj zakupy w makro.

Dziękuję już nie aktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5042442 Napisano: 27.02.2012 12:24:53 w Paragony
Szukam osoby która zrobi dla mnie dzisiaj zakupy w makro. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5041705 Napisano: 26.02.2012 09:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zmudek napisał(a):

monikar napisał(a):

debere- napisał(a):

maksymalnie mnie wkurza http://www.facebo...0640133045505?ref=ts ta strona rozmawiałam z osobą która podano jako laureat iphona i wyzwała mnie od psychicznej potem stwierzdiła że dostała kurierem nagrodę jak postraszyłam ją że mam screeny to powiedziała że go nie dostała i ze moge z tym iść do sądu
w dodatku na FB chce zamieścić screeny naszej rozmowy a one znikają cenzura

zapewne to coś na zasadzie tej strony
http://www.facebo...ursy/308441979208655

masę rzeczy podobno można wygrać szkoda, że tylko fikcyjnie
emotka

Szkoda mi ludzi któży biorąc udział w tych konkursach łudzą się tym że wygrają te nagrody

A jak to jest z tymi losowaniami. Czy na tego typu konkursy-losowania (załóżmy , że jest prawdziwy) wymagana zgoda jakiegoś tam organu ? Bo jest coś chyba takiego, że jak wygrają w losowaniu bez zezwolenia, będą musieli zwracać równowartość pieniężną nagrody. Ktoś wie o czym mówie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5039534 Napisano: 25.02.2012 09:30:25 w Carrefour konkursy
anielka napisał(a):

Skąd będe miała pewność że wyśle moje dane a nie swoje przecież można podmienić;) ,pokazać może że są moje a do koperty wsadzi co innego a poza tym tam się podaje wszystkie dane łącznie z numerem konta

nie będziesz miała pewności, chcesz mieć pewność to idź do sklepu i zrób zakupy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5031642 Napisano: 21.02.2012 06:28:09 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś mój były szwagier.Siostra odmówiła mu wzięcia dziecka na spacer,bo jest przeziębione,tylko zaproponowała,aby ten czas spędził z synkiem u nas w domu.A on na to,że nie będzie przebywał w domu,w którym nie jest lubiany emotka Po czym nasłał na siostrę policjantów emotka Ja tego nie pojmuję,że dla niego fakt przebywania w domu, w którym rzekomo obraża się jego i jego rodzinę(tak kiedyś stwierdził)jest wystarczającym powodem do nie zobaczenia się z własnym synem emotka

Założę się że sprawa w rzeczywistosci nie wyglada tak prosto jak tutaj napisałaś i winny wszystkiemu temu nie jest Twój szwagier.
To ze dziecko ma katarek nie jest zezwoleniem do ograniczania kontaktów ojca z dzieckiem. Niech Tywoja siostra się puknie w dekiel i przestanie lepiej wymyslać głupie wymówki żeby tylko odseparować ojca od dziecka. Nie dziwię się że facet się wkurza i nasyła policję, na jego miejscu zrobiła bym tak samo.

jolcia,ja też tak uważam.Ale moje siostra nie chce nikogo odseparowywać,bo przecież powiedziała byłemu,że może zostać u nas z dzieckiem w osobnym pomieszczeniu-mamy duży dom.Dlatego wkurza mnie,że szwagier nie chciał ostać u nas, bo nie lubi naszej rodziny emotka

Osobiście go rozumiem. Chyba normalne , że skoro widzi syna raz na jakiś czas to chce spędzić czas tylko z nim. A skoro ma złe kontakty w Twoją siostra to jest to naturalne, że nie chce przebywać w jej otoczeniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5030126 Napisano: 20.02.2012 11:34:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lucynka20 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

witam mam pytanie o konkurs nutelli- gdzie idzie dostac ten sloik prmocyjny750gr. bo w moim 10tys miejscowosci o takiej nieslyszeli. gdzie ja nabyliscie. sprawdzalam w tesco tez takiej niemaja. wiec gdzie ja mozna dostac?

w realu na śląsku są emotka

u mnie już od 3 tygodni nie ma
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5029186 Napisano: 20.02.2012 06:43:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

maribog napisał(a):

wsciekly napisał(a):

maribog napisał(a):

Jak rozumiecie punkt 8.7 w regulaminie kamis nugettsy?

typowy błąd przy przerabianiu regulaminu emotka

lepszy jest pkt. 4.8 - jedna nagroda na 1 gospodarstwo domowe

jak nic będzie rezerwa emotka

I dużo osób odeśle dane bez oświadczeń emotka

A czy smolar kiedykolwiek robił rezerwę?

robił emotka

Taaaa?? A niby kiedy? Bo odkąd pamiętam to w smolarze nie było rezerw.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5029174 Napisano: 20.02.2012 06:40:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz04 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Kamisa, na liście widzę siebie 2 razy (hasła wysyłane z orange) ale żadnego sms-a nie dostałem. Miał tak ktoś? Myślicie,że mogę normalnie odesłać dane?

Najlepiej zadzwoń jutro i się upewnij czy chodzi o Ciebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5029147 Napisano: 20.02.2012 06:34:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maribog napisał(a):

wsciekly napisał(a):

maribog napisał(a):

Jak rozumiecie punkt 8.7 w regulaminie kamis nugettsy?

typowy błąd przy przerabianiu regulaminu emotka

lepszy jest pkt. 4.8 - jedna nagroda na 1 gospodarstwo domowe

jak nic będzie rezerwa emotka

I dużo osób odeśle dane bez oświadczeń emotka

A czy smolar kiedykolwiek robił rezerwę? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5029077 Napisano: 20.02.2012 06:15:18 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurza mnie wątek wygrane na sprzedaż, powstawiane same linki z allegro. Ale żeby jeszcze pod tymi linkami kryły się jakieś wygrane przedmioty, to nie! same stare gacie, koszulki i inne graty ze strychu.

a mnie wkurzają nie tyle te gacie itp w końcu może kogoś interesują emotka co namolne powtarzanie przez niektóre osoby po kilka razy na każdej stronie swoich ogłoszeń,od miesięcy tych samych...
mam ochotę np kupić parasol i wsadzić komuś w ....
stojak do parasoli,

Trzeba zrobić forumową zrzutkę i wykupić ich bazarek, spalić i będzie spokój emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5029048 Napisano: 20.02.2012 06:07:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie wątek wygrane na sprzedaż, powstawiane same linki z allegro. Ale żeby jeszcze pod tymi linkami kryły się jakieś wygrane przedmioty, to nie! same stare gacie, koszulki i inne graty ze strychu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5028590 Napisano: 20.02.2012 03:46:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
stoliczek Fisher Price z Nestle Tesco, właśnie kurier przyniósł. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5028546 Napisano: 20.02.2012 03:34:58 w Paragony
mam paragony kamisa. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5022274 Napisano: 16.02.2012 06:32:12 w Wkurza mnie...
To ja się wkurzam, bo mam ochote na takiego pączusia z lukrem a nie mogę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0