Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3198
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ameet.pl/konkurs_133.html tu chyba wiecej szczegolow Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Główną z Gerbera narazie nie może się pozbierać, jak sie uspokoi to sama napisze Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.kupujemywygrywamy.pl/ Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba bardziej chodzi o PSP, 3 pileczki plazowe, 3 reczniki i 2 frisbee Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jejku to se mogłeś odpuścić już ręczniki i inne badziewia to byś się w oczy nie rzucał... taka rada od starej koleżanki Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od dziś konkursik jak ktoś zainteresowany. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...aty-i2568040304.html to chyba cuś takiego Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyrażam zgodę na wykorzystanie przez Organizatora moich danych osobowych dla potrzeb przeprowadzenia niniejszego Konkursu na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002, Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami). Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to po raz kolejny pozdrawiam kolege Grzegorza który jak zawsze służy mi wiarygodnymi informacjami. Dzieki za info Edzia. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeciez wczesniej byl widoczny ranking i podobno nie dodawalo pkt jesli nasz zaproszony nie zaprosil kolejnej osoby ktora potwierdzila. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to za obliczenia 201 oznacza ze na jedna nagrode przypada tyle uczestnikow, ale to sie ma nijak do rankingu;)
Bo Skoro Aby liczylo sie zaproszenie to ta osoba tez musi kogos zaprosic..to aby przybył mi 1 pkt to moja osoba musi zaprosić też kogoś gdyby to wszytsko pochodziło od 1 osoby to miała by ona jedna 20107 zaproszeń ale skoro jest 200 rowerów to 20107:200 = (pi razy oko) 100 zaproszen, a jedni pewnie maja wiecej inni mniej więc pewnie bedzie to granica od 50 do góry Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pzred kilkunastoma minutami wysłaliśmy na Pani skrzynkę mailową błędne zaproszenie do badania. Bardzo proszę zignorować je.
Przepraszam bardzo za niepotrzebne zamieszanie i pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wiem, że to głupie, ale swoje czasu miałam podobną teorię. Może można ustawić ważność smsów, że jeśli do iluś minut nie dojdzie to automatycznie jest anulowany? Może to ślepy fart ale też swojego czasu miałam wygrane tylko na włączonych starterach.. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo napisalam już do nich, bo zbyt duzo mi czasu zajelo wypelnianie tych 71 % Wyświetl w wątku >>