Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5366621 Napisano: 18.09.2012 07:17:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

Na początku rozmowy Pan powiedział, że lista z Biedry już jest ale nie informują czy się jest na liście czy też nie, powiedział, że będą dzwonić do 1.10. Ja mu na to, że chciałam spytać o konkurs w Real na to on się zmieszał i powiedział, że jeszcze nie mają listy (dzwoniłam w czwartek). Tak więc z Reala też raczej nie powiadamiali ( wiem, że to nie realowy wątek ale piszę przy okazji) i pozostaje tylko cierpliwie czekać nie czytając bredni na FB emotka

Moim zdaniem jak ktoś nie odesłał wszystkich dokumentów ze zgłoszeniem to nie powinien być w ogóle brany pod uwagę, bo stąd to opóźnienie, musza wydzwaniać za dokumentami zamiast informować zwycięzców.. przecież nie mogą powiadomić dopóki nie będzie kompletu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5366032 Napisano: 17.09.2012 01:41:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Były smsy z elseve? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5364996 Napisano: 16.09.2012 03:11:30 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

Nie wiem może ktoś się z czymś takim spotkał, położyłam się do łóżka tak 11.40 w nocy, leżę sobie spokojnie, światło zgaszone, a tutaj nagle o 12.00 zaczyna mi łóżkiem kołysać, tak jakby ktoś chciał mnie z niego zrzucić, obrazy na ścianach falują, szafa, biurko, wszystko się rusza. Nie wiem mieszkam na śląsku więc może to tzw. tąpnięcie, szkoda górnicze?

nie wiem, ale ja dzisiaj w nocy zabijałem dinozaury po czym się obudziłem, a też to realistycznie wyglądało emotka

czyżby Jurasic Park 5 rodem z Częstochowy emotka emotka

Skoro mieszkasz na śląsku to dziwi mnie , że Cie to dziwi. U nas co chwilę są jakieś tąpnięcia jak nie Rydułtowy to Mysłowice..ale nie aż tak by z łóżka zrzucało emotka no chyba , że masz ducha w domu i Cie straszy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5364700 Napisano: 16.09.2012 09:20:57 w Paragony
Mogę zrobić zakupy na kraft w intermarche , propozycje na PW do godz 14 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5362689 Napisano: 14.09.2012 09:21:49 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

dzis

hej a gdzie to napisali? bo nie moge ich znalezc na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5362467 Napisano: 13.09.2012 09:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

z Elseve info smsem

dzieki za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5362392 Napisano: 13.09.2012 08:13:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

staszek napisał(a):

luko922 napisał(a):

monikar napisał(a):

Informowali już zwycięzców z konkursu Schwartkopf Elite?

Dołączam się do tego pytania...
+ informowali z ELSEVE ?

Z Elseve ktoś szukał paragonów, bo wygrał, ale nie miał emotka

ale już znalazł 10 paragonów na walizkę, adziś znowu ktoś chce sprzdać torebkę Batycki osobie z 3 paragonami.

A wiadomo jak oni informują? SMS czy tel?
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5361714 Napisano: 13.09.2012 12:45:22 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

Ja raczej zakładam, że ktoś jeszcze nie odebrał telefonu o samochód, a oni póki do wszystkich się nie dodzwonią, nie puszczą esków emotka
Zatem... sprawdzajcie startery emotka

Eh, to już wiadomo, o co chodzi. Trzy kobitki wrócą do domu, a tam mąż każdej powie przy obiedzie: Słuchaj mlask mlask, skończ już z tymi konkursami mlask mlask, bo dziś dzwoniła jakaś baba, agentka od reklamy czy coś mlask mlask, ale jej powiedziałem, że to pomyłka mlask mlask i że mają usunąć ze swojej listy mój numer, bo jak nie, to mlask mlask...

Tak, a później mówią w Tv że nieznane były przyczyny kłótni rodzinnej i zgonu mężczyzny

Morderstwo w afekcie emotka

Jakby mój tyle mlaskał to też bym go killing. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5361711 Napisano: 13.09.2012 12:42:59 w Inne mniejsze markety
kubatbg napisał(a):

emotka co w tymi peugeotami, czy ktoś widział pozostałą 3-jeczkę czy puścili nas z torbami ??!!

Nooo śmiało przyznawać się, my przecież tylko chcemy pogratulować emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5361673 Napisano: 13.09.2012 12:26:11 w Inne mniejsze markety
asiasia napisał(a):

Co ty! joan! teraz jak świniak już zarżnięty to muszę dalej ciągnąć ten wózek! A jak sprawa się rypnie to najwyżej zwalę na Isiulkę że kartę członkowską wysłała zwykłym a nie poleconym emotka

Wez tam się koło Pionasa zakręć, za świniaka to może Cie mianuje jakimś podmoderatorem emotka Wiesz tutaj na forum są jasne ścieżki kariery, nie da się tak od razu 5 pięter przeskoczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5361653 Napisano: 13.09.2012 12:12:22 w Inne mniejsze markety
asiasia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ludzie ja żartowałam z tym wpisowym, nie wysyłajcie mi pytań o kwotę ani czy może być doładowanie lub coś na wymiane emotka

Wiesz Isiulka takie żarty są nie na miejscu bo ja już prosiaka zarzynałam na łapówę i miejsce w saszetce u starego na kartę członkowską zrobiłam
emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5361628 Napisano: 13.09.2012 12:03:55 w Inne mniejsze markety
Ludzie ja żartowałam z tym wpisowym, nie wysyłajcie mi pytań o kwotę ani czy może być doładowanie lub coś na wymiane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5361608 Napisano: 13.09.2012 11:56:24 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

79magda napisał(a):

Wchodzić, ale komu? emotka

Każdemu, Magda, na wszelki wypadek każdemu! emotka emotka

Ktoś musiał by wkleic listę członków to będzie wiadomo komu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5361604 Napisano: 13.09.2012 11:54:57 w Inne mniejsze markety
Aby się tam dostać należy uiścić drobną opłatę wpisową nr konta podam na PW emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5361585 Napisano: 13.09.2012 11:49:55 w Inne mniejsze markety
cc_investigator napisał(a):

maa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

kotmarian napisał(a):

maa napisał(a):

i jak biedronka juz nie dzowni?

1 z 4 aut na forum to i tak nieźle. ;/ pewnie juz podzwonione....

1/4 auta zgadza sie z tym co od pewnego czasu obserwuję, na forum przyznajemy się średnio do 2 nagród na 8-10 dostępnych. Ale są oczywiscie wyjątki od reguly.

pewnie więcej wiadomości można znależć na tajnych e-konkach tutaj napisaliby chociaż ile autek juz rozdane

a czym są tajne e-konki? emotka

emotka emotka emotka To forum dla elity e-konkursowej, jak będziesz dobrze wchodził w tyłek to się dostaniesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5361538 Napisano: 13.09.2012 11:23:54 w Gratulacje! Dla wygranych!

isiulka

#5360368 Napisano: 12.09.2012 02:18:18 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

isiulka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

http://www.youtub.../watch?v=18kqfTd0rAE

Potrącenie dziecka przez rowerzystę - to mnie wkurza.
Facet powinien jechać ścieżką rowerową, ale tytuł powinien być „Rowerzysta potrącony przez dziecko”.
emotka

No nie żartuj, dzieciak wybiega prosto pod koła i jeszcze wina rowerzysty? Niech się cieszy że to nie był samochód bo raczej nie było by z niego co zbierać. Chociaż obstawiam, że rodzice i tak za to bekną. Jeszcze gówniarz uciekł.

Dziecko to dziecko a on miał tam zakakaz jazdy rowerem.Jest znak..Miał ścieżką rowerową jechac i w dodatku jest ograniczenie szybkosci a on gnał jak na złamanie karku..Moze nauczy się ten rowerzysta,że tam jest duzo dzieci bo wracaja z 2 szkół podstawowych.Dziecko wbiegło fakt ale on złamał przepisy ruchu a jest dorosły

Sorki Delfinka ale nie trawie jak ktos pisze dziecko to dziecko, tutaj nie ma co szukać winnego. Dobrze, że się skończyło jak się skończyło i tyle. Ostatnio szłam z psem podbiegło do niego dziecko, i poprosiłam mamusie aby go pilnowała, to też usłyszałam że to jest przecież dziecko... a później wszyscy winni tylko nie rodzice. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5360352 Napisano: 12.09.2012 02:10:32 w Wkurza mnie...
wrrrryyy napisał(a):

isiulka napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Facet powinien jechać ścieżką rowerową, ale tytuł powinien być „Rowerzysta potrącony przez dziecko”.
emotka

No nie żartuj, dzieciak wybiega prosto pod koła i jeszcze wina rowerzysty? Niech się cieszy że to nie był samochód bo raczej nie było by z niego co zbierać. Chociaż obstawiam, że rodzice i tak za to bekną. Jeszcze gówniarz uciekł.

Przecież o tym pisze, że to wina dzieciaka emotka
Wkurza mnie tytuł tego nagrania, który sugeruje, że to wina rowerzysty.

Aaaa zle zinterpretowałam emotka wybacz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5360339 Napisano: 12.09.2012 02:01:19 w Wkurza mnie...
wrrrryyy napisał(a):

emotka

No nie żartuj, dzieciak wybiega prosto pod koła i jeszcze wina rowerzysty? Niech się cieszy że to nie był samochód bo raczej nie było by z niego co zbierać. Chociaż obstawiam, że rodzice i tak za to bekną. Jeszcze gówniarz uciekł. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5360042 Napisano: 12.09.2012 10:03:01 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

Czy wiadomo coś już o Disney i P&G w Biedronce? emotka

Z disneya maja czas do pazdziernika, więc pewnie skorzystają z tego i powiadomia pod koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0