Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5711176 Napisano: 01.08.2013 14:37:28 w Biedronka
Czy ta agencja która robi Timoteja w Biedronce, to jakas normalna agencja czy nie bardzo? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5711162 Napisano: 01.08.2013 14:26:48 w Biedronka
ladyinred napisał(a):

beata21 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Co trzeba kupic na timotei . Na. Telefonie nie otwierA mi sie.regul?

dwa szampony

ddzieki jesten na zqkupach to sie Biedronke obskocze:) od dzis konkurs tak?a a mialam szampon kupić:)

u mnie nie ma szamponow Timotei emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5710930 Napisano: 01.08.2013 11:49:55 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ace napisał(a):

ziolko napisał(a):

nie wiem, kiedy to było, ale może wapno pomoże?

możesz zgłosić do producenta kremu, jakie były problemy, najlepiej, gdybyś miała zdjęcia dokumentujące uczulenie

już z miesiac temu, wszystko zniknelo. Dermatolog przepisal mamie jakis drogi francuski krem po którym rzeczywiście zaczelo znikac. Ale byla maskara bo normalnie strup na połowie twarzy... Nie spotkalam sie nigdy z czyms takim.
Zdjecia mamy, ale mama mowi ze nidy nigdzie ich nie wysle, bo jeszcze potem upublicznia... Wysłała do nich jedynie maila z zazaleniem, ale nawet nie raczyli odpisac...

próbki chyba nie można reklamować

chyba że dostało się ją w ramach jakiejś akcji marketingowej szukającej chętnych do testów

ostatnio wiele firm schodzi na psy i zbytnio kombinuje z kosmetykami

napisz przynajmniej o próbkę jakiej firmy chodzi - może ktoś z nas uniknie tym samym podobnych problemów

No właśnie się też nad tym zastanawiam... No ale z drugiej str próbka to też ich produkt.
Ten krem:
http://aptekazawi...elagodz-p-29452.html
Tyle, że wiadomo, jednego uczuli drugiego nie (choć krem niby dla cery wrażliwej...). Ale mama była w takim stanie, że wogóle nie sądziłam, że uczulenie może się aż tak objawić - szczególnie że ona nigdy na nic uczulenia nie miała... Ale znam już takie przypadki, że uczulenie wychodziło nagle po latach (np moja kuzynka na nikiel po 23 latach).
Próbkę dostała w aptece...

Zdjęcia nie mogą upublicznione bez Twojej zgody. emotka
Mne zawsze zastanawa dlaczego do probek nie są dodawane przeciwskazania.

Ostatanio poszlam do apteki po leki na bol glowy, z racji tego ze byly to dosc silne leki, dostałam recepte tylko na jeden listek tabletek z całego opakowania. Wrocilam do domu i zaczelam czytac w internecie co to wogole jest i sie okazalo, że zalapuje sie na 4 z 5 przeciwskazan ktore byly wypisane w ulotce. I nie mogłąch ich zazywac. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5710853 Napisano: 01.08.2013 10:38:22 w Biedronka
sambolera napisał(a):

isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

a w Kropce lub Smakach nic nie ma o timotei ?

W "Smakach..." nic nie ma, kupowałam wczoraj. W gazetkach info brak.

to skąd wogole info , że jest jakis konkurs?

z bilboardu

a daleko masz do tej biedronki? emotka

może widzisz z okna czy jest jakies info, kto organizuje albo adres strony czy cus? U mnie niestety zero informacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5710843 Napisano: 01.08.2013 10:27:57 w Biedronka
joan napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

a w Kropce lub Smakach nic nie ma o timotei ?

W "Smakach..." nic nie ma, kupowałam wczoraj. W gazetkach info brak.

to skąd wogole info , że jest jakis konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5710821 Napisano: 01.08.2013 10:09:20 w Biedronka
joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

znalazł ktoś jakieś info o Timotei?

Nie. Moim zdaniem po prostu pojawi się zakładka na ich stronce. W sklepie nigdy nic nie wiedzą o konkursach, nawet o Frugo czy Hortexie, które przecież trwały bardzo długo emotka

bo to trzeba pisać odgórnie do działu marketingu biedronki, a nie do konkretnego sklepu.To Oni akceptują realizacje promocji. Sklep nawet nie wywiesza informacji na sklepie tylko robią to mercze z konkretnej agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5710757 Napisano: 01.08.2013 08:54:53 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

wiadomo coś o konku Timotei?

Podpinam sie do pytania. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5710464 Napisano: 31.07.2013 18:04:19 w Paragony
kupię paragon na Lecha Dino Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5710399 Napisano: 31.07.2013 16:51:38 w Carrefour konkursy
lecą potwierdzenia z wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5710348 Napisano: 31.07.2013 15:49:41 w Biedronka
dorfika napisał(a):

wiecie co, wydaje mi się że ten konk FRUGO jest trudny: tak naprawdę nie wiadomo jak rzecz potraktować: czasami wygrywa hasełko, które nawiązuje do samego napoju, czasem do samego skutera, czasem do jakiejś historii/tradycji związanej z miejscowością, a czasem do niczego (tzn. do niczego nie nawiązuje)... Sądzę, że byłoby bardziej "sprawiedliwie", gdyby nazwa miejscowości była codziennie podawana i w ramach zadania trzeba było "coś" fajnego dopisać.

Moja Prognoza: dawno Zakopanego nie było więc to mój typ na najbliższe dni, przyszły tydzien: ojciec Mateusz na Rowerze. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5710303 Napisano: 31.07.2013 15:02:28 w Biedronka
vickichelm napisał(a):

infernalia napisał(a):

dzwoni Frugo z 26.07 (to już moja 5 rezerwa) emotka emotka emotka

emotka emotka emotka o matko brak słów emotka

emotka to może tym razem się poszczęści. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5710294 Napisano: 31.07.2013 14:55:41 w Biedronka
masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

seybel napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Zwycięzcą konkursu
z dnia 23.07.2013 r.;
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Deszczna , bo...
na stale niekorzystny biomet antidotum to skuter Romet.

Fajne haslo i moje rejony, ze na to wpadlam emotka gratulacje emotka

nie, dobrze jest

http://portalwied...t_biometr,haslo.html

a nie powinno być "biometr" emotka

ale wtedy nie rymowało by się z romet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5709594 Napisano: 30.07.2013 17:34:17 w Carrefour konkursy
magnus napisał(a):

Lecą potwierdzenia danych emotka

i eski emotka

smsik i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5709559 Napisano: 30.07.2013 16:43:45 w Biedronka
mysha napisał(a):

alita napisał(a):

lazaj007 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Frugo dzwoni z 25... ja mam znów 3 miejsce emotka emotka Aż chce mi się plakać w życiu tam nie wygram ...

a ja jeszcze raz powtorze, lepsza rezerwa niz nic od poczatku konka gdzie codziennie sie gra emotka

A ja już pomału wymiękam, dobija mnie ten konkurs...

ale co daje rezerwa?
Ja bym wolała nie mieć żadnego telefonu niż fon o rezerwie emotka

Rezerwa jak sama nazwa wskazuje daje Ci jeszcze szansę,że ktoś przed tobą nie spełni warunków regulaminu i nagroda trafi do Ciebie. Zresztą mamy na forum takie przypadki wygranej. Dodatkowo może Cie nakierować jakie hasła podobają się szanownej komisji, bo tylko Ty wiesz co napisałaś. Więc chyba lepiej być rezerwową niż mieć wciąż milczący telefon. emotka

Chociaż nie rozumiem, po co informować aż 2 osoby z rezerwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5709550 Napisano: 30.07.2013 16:34:05 w Carrefour konkursy
Dziwne, nikt się nie upomina o smsy i male z valbon? czy ja o czyms nie wiem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5709469 Napisano: 30.07.2013 14:34:25 w Wygraj mi / Wygram za...
Wygram 2 kupony Superpharm za doładowanie 5 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5708991 Napisano: 29.07.2013 21:11:37 w Wygraj mi / Wygram za...
Wygram tusz z Avonu w zamian za paragon na Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5708721 Napisano: 29.07.2013 15:39:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

mereszka napisał(a):

antylopia napisał(a):

powiedzcie mi prosze jak mozna wyjąć z kosmetyczki avonowej wszystkie kosmetyki w któtkim czasie? przeciagam z prędkością światła a tu d**a emotka

też podpinam się pod to pytanko emotka emotka

rowniez prosze o podpowiedz emotka

Jeżeli chodzi o Avon to czasy 7 s. są do zrobienia bez większego trudu na ipodach i tabletach. Dziękuję za uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5708706 Napisano: 29.07.2013 15:25:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mereszka napisał(a):

antylopia napisał(a):

powiedzcie mi prosze jak mozna wyjąć z kosmetyczki avonowej wszystkie kosmetyki w któtkim czasie? przeciagam z prędkością światła a tu d**a emotka

też podpinam się pod to pytanko emotka emotka

rowniez prosze o podpowiedz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5708451 Napisano: 29.07.2013 11:04:32 w NIE polecam wymiany z....
Przestrzegam przed forumowiczką maryja70 chciała , żebym wygrała jej 2 maskary w zamian za doładowanie, po czym po otrzymaniu kuponów powiedziała , że jednak ich nie chce bo ma daleko sklep. Poprosiłam, aby odesłała kupony i nagle nastała cisza... zero odpowiedzi, kontaktu. Wyświetl w wątku >>
0 0