Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3212
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wraz z małżonką są ekspertami w pracach plastycznych, można powiedzieć, że zaczęli ten trend, przez co na swoim koncie mają mnóstwo wygranych samochodów. A skoro tyle wygrywają toi wrogów im przybywa.
Oczywiście pomijam temat, że wysyłali prace plastyczne tam gdzie teoretycznie nie było takiej "potrzeby". Bo to temat rzeka. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
I uważam że jak ktoś komuś źle życzy to do niego też szczęście nie puka. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pewnie dziś lub jutro Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Też 12 i zero telefonów. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Bez sensu takie porównanie do Irlandii. Dla mnie to oczywiste , że tam jest inna polityka handlowa i ceny za ten sam towar się różnią. Ale wkurza mnie podobna sytuacja w Polsce, Zobacz na metkę w jakimkolwiek sklepie odzieżowym. Masz napisane, że coś kosztuje 5 Euro a linijka wyżej PLN 49,00 i oto nikt się nie awanturuje. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ojejku jak czytam wyrazy z jakich ma być ułożony wierszyk to nawet nie wiem o co chodzi, chyba faktycznie wyłącznie dla mieszkańców danych miast. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Teraz prawie każda agencja losuje, wiec ja osobiście wole wiedzieć wcześniej czy zostałam wylosowania niż się łudzić 2 tygodnie. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Radosna w poprzednim konkursie też był odległy termin wybierania laureatów a smski puścili w 12 godzin po zakończeniu, więc ja bym się tego regulaminu tak mocno nie trzymała Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Z tego co ludzie piszą to ten konkurs ma masakryczną popularność wsród fanów ps3. A myślałam, że jestem w mniejszości Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Zapomnieli dodać załącznika. Ale w treści jest
zakupić w Tesco przynajmniej dwa Produkty Promocyjne marki Amino lub dwa Produkty Promocyjne marki Nudle Knorr. Zakup dwóch Produktów Promocyjnych marki Amino lub dwóch Produktów Promocyjnych marki Nudle Knorr musi widnieć na jednym dowodzie zakupu Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
co za różnica czy z małych czy z dużych?
Jak wysłałaś "garnier" to zaliczyło, jak napisali: dziekujemy za kolejne zgłoszenie, to znaczy ze poprzednie tez dostali. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie da się pomylić przy wpisywaniu numeru,bo te numery nie lecą po kolei tylko są generowane. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
No to ja bym stawiała na to że kupiłeś powystawową wersję i ktoś sobie zwyczajnie spisał numerek. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A w jakim sklepie kupiłeś ps3? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Było by super. Się okaże jak będą pierwsze wyniki, ale oby wiadomość okazała się prawdziwa Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ooo a gdzie to napisali? Wyświetl w wątku >>